Влез

View Full Version : С или без алкохол и цигари?

BaBsYyY_SeXyYy
06-22-2009, 15:16
Тинейджъри, смятате ли, че за да стане истински купон, трябва да сте яко напушени и да сте се натряскали до козирка с водка и бира? Можете ли да празнувате и купонясвате без алкохол и цигари? Ако, да(не), защо?

Sisito941
06-22-2009, 15:53
Посочих отговора:''Не са ми нужни нито алкохол,нито цигари,за да си изкарам добре.Защо ли?Ми не съм от хората,които пушат и пият,още повече,че съм на 15 така че... :wink:

MP
06-22-2009, 15:59
За цигарите съм категорично против,но алкохолът може само да помогне,ако не се прекалява разбира се.

Punisherrr
06-22-2009, 16:03
Определено не ми трябват,за да ми е готино ;)
На сбирки,където всички отиват с ясната мисъл да станат на гъз изобщо не ходя ;)
Купона идва от хората и характера им (КАТО ТРЕЗВЕНИ)...като ми се нафирка кфа файда? Ако е момиче - ще ходи да си търка гъзеца във всички мъжки,ако е момче ще се чуди коя да наебе :lol: ... и така. ;) Кво да си кривим душата.
Цигарите пък къв купон праат? 8-) Алкохол съм пила в некви съвсем малки количества за настроение,ама като ги гледам всички как целта на вечерта им е да не могат да ходя след тва.... тва не е веселба за мен ;) За моите старомооодни разбирания..извинете :-D

XceSS
06-22-2009, 16:35
Аз ли съм най-пропаднал, че само аз гласувах за първото 8-)

То си зависи и от самата компания и т.н., ама ми е трудно да си представя, да отида на домашно купонче и да не се напия на мотика :)

Pepincetyy
06-22-2009, 16:40
За цигарите съм категорично против,но алкохолът може само да помогне,ако не се прекалява разбира се.
+1

Sun4o19
06-22-2009, 16:41
Не са ми нужни нито цигари, нито алкохол, за да ми бъде готино на купон.

LittleDude
06-22-2009, 17:11
АЗ не пия, дори да няма алкохол не ме интересува, но без цигари не мога! :?

Livak
06-22-2009, 17:47
За повечето ми познати купон няма без алкохол, а цигарите са им нужда. За мен обаче цигарите са враг, а алкохола не е нужен за да се забавляваш :) На последната екскурзия всички се бяха напили като свине, но аз бях напълно трезва, е почти де :-D (имаше 2 чаши водка по погрешка), но това не ми попречи да се забавлявам цяла вечер :grin:

mim4ety_sara
06-22-2009, 18:49

То си зависи и от самата компания и т.н., ама ми е трудно да си представя, да отида на домашно купонче и да не се напия на мотика :)
На същото мнение само дето гласувах за 2-то 8-)

nefchi_bs
06-22-2009, 18:54
Аз и пия и пуша,но и без цигари и алкохол мога да си го направя ''яко''

ViciouSs
06-22-2009, 19:17
Няма смисъл да се правите на ангели. Няма човек, който да не пифтуни :D

Biskfitka
06-22-2009, 19:51
АЗ не пия, дори да няма алкохол не ме интересува, но без цигари не мога! :?+1 с разликата,че и без цигари мога,но..

DjBaloon
06-22-2009, 19:54
като гледам
анкетата и си давам сметка
в какво извисено общество от млади хора живеем
ама сте ми изкуствени едни такива 8-)

моя отг: Без цигари- да, но без алкохол- не.

ANTIHUMAN
06-22-2009, 20:09
Определено ми трябват алкохол и цигари! Не е задължително да се напиеш като прасе. Просто за настроение! :)

unicorn_f
06-22-2009, 20:38

а споко и аз за 1то гласувах :D за повечето теенове това е начин да разпусне...след дългата изморителна пълна с контролни и испитвания седмица е крайно време да дойде дълго очаквания петък да се събере компания да се натряска и да отиде на дискотека да си избухне :)

xoxi
06-22-2009, 22:14
Една кутия цигари не може да направи купон.. Докато една каса бира може и да пооправи нещата :lol: