PDA

View Full Version : Кандидатстване след 7 клас

1488
06-22-2009, 17:23
Привет, драги форумци! Не знам дали това е раздела но ето, че се усмелих да я пусна. След 3 дена ми предстой важен изпит по математика и въобще не съм се подготвил, искам да попитам бившите кандидат-гимназисти какви знания трябва да имаш минимум за една скромна тройка (3)? Понеже цялата година я проспах :o Ще се радвам на всякакви предложения, мерси предварително!

DinViesel
06-22-2009, 17:37
ти си се сетил кога да мислиш за изпита .. не искам да те спичам ама миналата година не беше никак лесен .. та ако искаш една скромна тройчица .. ми земи погледни какви задачи са давали на предишни изпити .. реши малко .. нямаш много време .. хубавото е че може да е като тест а) б) в) .. така че може и онче бонче да те спаси .. ама не разчитай на това .. според мен имаш минимални шансове да искараш ..

1488
06-22-2009, 17:44
Принципно в последният момент се сетих да кандидатствам та.. Предполагам повечкото задачи ще са с формули, затова и наблягам на тях. Още един въпрос - на сайта на Министерството на Образованието - minedu government бг публикуват тестовете с отговори (преди 9.15), и от училищата ги разпечатват, така ли е или греша (защото ако е така, ще измислим някаква схема с СМС :D А се чудех защо забраняват телефоните.. освен за калкулатори) . За непросветените - имам предвид, като го публикуват на сайта им (ако е така) някой приятел да ми прати отговорите на тел-а.

Enitto
06-22-2009, 18:22
:D Надявай се... :D

nesquiky
06-22-2009, 18:27
Ако изкараш 17 точки вече си с 3 :) !! Дано успееш!

1488
06-22-2009, 18:35
Мерси.. Надявам се, че все ще изкарам толкова... Нямате си напредстава колко ще ми се облогодетелства лятото ако го изкарам този шибан тест по математика.. Все си мисля, от 50 въпроса ще уцеля за 17 точки! Ама всичко е въпрос до късмет, и ограждане на А и В 8) Енито, защо да се надявам? Реално може да се осъществи, особенно както по едно време не гледат даскалете, пращат ти СМС и си готов. А иначе съм подготвил и трети вариант - впечатленията ми за миналият изпит бе, че ти проверяваха само входящия номер и ЕГН-то, а не носех нито личната карта, нито бележника (т.е. не ти искаха снимка)! По тая логика мога да викна някой зубар осми клас с физическите данни на седмокласник и да му дам мойте документи.. И хоп, имам 4-5 :P Дай боже, да изкарам късмет и да вържа 3-чицата! Особенно при този голям недостиг на ученици.. Направо влизам! Ако не изкарам.. незнам. :lol:
П.П. И все пак винаги е хубаво да си подготвен, винаги ще си по-самоуверен! А сега като незнам нищо, съм сигурен, че няма да вляза. А това малко или не, се отразява на незнаещите. Пожелавам на всички кандидатстващи да вземат изпита :smt111 !

mim4ety_sara
06-22-2009, 18:43
За телефона,не се и надявай 8-) Трябва да го сложиш от зад някъде на някой шкаф,а ако кажеш,че нямаш те и без тва ти висат на главата. :o Ако караш само на един отговор на всичките 50 въпроса,ще хванеш тройка ! За тва да вкараш осмокласник,няма да стане,щото те те оглеждат,абе никакъв шанс и ако кажат ти не си този и после ти се появиш сигурно няма да те допуснат! 8-)

Enitto
06-22-2009, 18:45
Мда, само че ако те хванат, става лошо. Според мен все ще решиш някоя задача или пък ще налучкаш. А и телефоните ти взимат. И снимката ти гледат. И отговорите се публикуват след края на изпита.
Успех.

Smiley3
06-22-2009, 18:51
Ее според мен колкото и да не си учил по математика все ще успееш да решиш няколко задачи сам .. ако си присъствал в часовете де 8-) и на останалите просто налучквай .. Късмет ти пожелавам 8)

1488
06-22-2009, 18:58
Ясно.. Но това, че проверяват снимката не е вярно! Провериха ми само входящият номер и ЕГН-то, нито снимка, нито нищо! Единственият проблем за вкарване на осмокласник примерно е, че някой от бившото ти училище може да те познава и да сигнализира на даскалите. А сакатлъка с телефоните също не сте прав/и! Това е предимството на момчетата - може да го скриеш в всеки кът. Слагаш го на безшумен режим, пращат ти съобщение с 20 отговора примерно (предостатъчно за 3-ка), и хоп.. Но незнам, може и да не публикуват отговорите.. Аз се чудех защо тестове са топли, а те ги печатели. Или имат някаква логин форма (примерно: някакъв номер на училище: 241557 парола:mon) И изтегляш теста с отговорите.. Но пак казвам, това са само недомлъвки! По предложението на съфорумиците да ограждам един и същ отговор: дали найстина ще стане примерно само В)? И кой според Вас е най често огражданият отговор?
Ще ме извинявате за дългите писаници, но има респектиращо притеснение от предстоящият изпит и направо съм машина :razz:
Спирам да пиша и лягам, чакам вашите предложения. Поздрави :)

mim4ety_sara
06-23-2009, 08:22
Вместо да мислиш как да препишеш или да измамиш,прочети някое правило,реши някоя задача!Все ще има някаква полза. :-D

elito6754
06-23-2009, 10:58
Просто няма начин да препишеш, защото в сайта на Мон отговорите излизат след края на изпита. Не си ти първия, който се се сетил за това. В училището ги разпечатват и ги раздават на учениците. Какви за тези простотии? Родителите ти не се ли интересуват дали ще кандидатстваш или не? :shock: Научи някои правила или давай на всеки А, например, и може да изкараш тройка. 8-)

П. П. На нас ни прибраха телефоните и ни накарах да ги изключим. 8)

ivanstef
06-23-2009, 11:34
Абе кво се шашкате толкова. Вие, ако до сега не сте учили, не се нядявайте за 6-ци.

Hayashi
06-23-2009, 12:52
Ааа то и да сте учили пак не се надявайте за 6. Теста по математика си е традиция да го правят отвратен, ама наистина ужасен. Задачите са едни извадени от логически сборници сигурно. Аз на повечето въобще не ги смятах, ами карах по логика и успях да се уредя с 4.71. И сега като кажа на някой колко имам по математика 4"Мале ти си вундеркин!". Въпреки, че аз от математика не разбирам хич.

И недейте да го играете това със само един вид отговор, защото на една от матурите по френски (май) отговорите бяха само В и С.

teenems
06-23-2009, 13:36
повярвай телефона го зимат и има квестор отпред и отзад :) !

поучи още малко тези дни не мисли за нищо . смисъл да излизаш или нещо такова !съсредоточи се само върху задачите ! все ще уцелиш някой отговор и дано 17 точки да имаш 8-)

vow
07-01-2009, 19:43
е как мина?