Влез

View Full Version : ии пак същото..

gabunnkaa
06-22-2009, 18:06
Сега сиг пак ще ме нападнете "разрови се има такива теми" "нямаш сексуална куклтура" и т.н..
ноо все пак..

Значи приятелят ми, ми го вкара няколко пъти без презерватив. Не бяха много 6-7 пъти.. Нито е свършвал в мен, нито нищо. Таа въпросът ми е .. Чувала съм, че можело да забременееш от предекулационната(съжаляв� �м.. ама незнам как се пише точно) точност. И сега ме е страх да не е станало някой гаф.. :lol:

dshiznit
06-22-2009, 18:09
От предекулационната точност не се забременява :D

Ilikeliljon
06-22-2009, 18:09
Абе не се пише правилно, ето предеякулационна течност идва от еякулация, но както и да е. Приличаме ли ти на Светлина или на някой друг, че да знаем дали може. Принципно е възможно, ама то е принципно е по-възможно да умреш от удар от метеорит, отколкото от самолетна катастрофа, ама на, не става така (не се шегувам) 8-) 8-) 8-)

Ilikeliljon
06-22-2009, 18:10
От предекулационната точност не се забременява :D

:razz: :razz: :razz: :razz: Ахахах това не го бях видял :D :D

Vichko0o
06-22-2009, 18:11
Сексуалната култура не ти е бедна.... Коефициента на интелигентност ти е малко !!!! Вероятност има но нищожна. Нарича се предеякуалционна течност и в нея има възможност да се съдържа малък брой сперматозоиди. Щом не е свършил в тебе спокойно ! Джиткай си и да не ти пука. Ако продължаваш да го мислиш, най-вероятно ще ти закъснее и то ще е заради стреса, а не от друго.....

gabunnkaa
06-22-2009, 18:13
ее ся.. незнаех как по - правилно да се изразя :oops:

bulgarche
06-23-2009, 06:25
Празвилно се изразяваш, с грешните думи