View Full Version : Въпрос за анален секс
JoroKaulitz
06-23-2009, 08:03
Здравейте.
Искам да ви попитам какъв лубрикант използвате за анален секс?
И желателно ли е да си направя клизма преди това?
Мерси :oops: :-)
hamilcar
06-23-2009, 09:55
Темата може да бъде майтап, но може и да е сериозна. Оттук нататък пишете само по нея !
Durex Play е моят отговор.
krem4et0
06-23-2009, 11:59
Достатъчно е да си ходила скоро преди това до тоалетна и да не ти е отпуснат стомаха. Ползвала съм само Глейтгелен и съм мнооого доволна. 4-5 лв е.
JoroKaulitz
06-23-2009, 15:51
Достатъчно е да си ходила скоро преди това до тоалетна и да не ти е отпуснат стомаха. ходил
момче съм :oops:
Иначе мерси, ще експериментираме.. :-)
AutumnTears
06-23-2009, 15:56
маргарин :smt023
Ами аз и трите пъти използвах за лубрикант вазелин.Клизмата не е задължителна,обаче ако и е за сефте в дупето,мацкатада си я направи,защото да не се получи както при мене.И съвет ако казвам пак и е за сефте я чукай в дупето по-малко време ,в смисл 10-15 мин.за да няма гафове и конфузни ситуации!
Ilikeliljon
06-24-2009, 06:58
Ами аз и трите пъти използвах за лубрикант вазелин.Клизмата не е задължителна,обаче ако и е за сефте в дупето,мацкатада си я направи,защото да не се получи както при мене.И съвет ако казвам пак и е за сефте я чукай в дупето по-малко време ,в смисл 10-15 мин.за да няма гафове и конфузни ситуации!
Абе не знам, ама момчето май пита за себе си, но не съм сигурен :D :D :D
puhinka93
06-24-2009, 06:59
+1 :D :D :D :D
BringYourOwnBeer
06-24-2009, 08:00
фен на токио хотел - не се учудих :D:D особено като видях името :D:D
пич недей си ръга пишки, ръгни си некой зеленчук или дезедорант :D:D и бутилка пробвай :razz: :razz: :razz:
с тея теми ебавки не са спряхте
JoroKaulitz
06-24-2009, 10:58
+1 :D :D :D :DДа, и какво като? :?
Оф КОМПЛЕКСАРИ ТАКИВА
БАХТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ СТЕ
САМО СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ
ВЪРХУ ДРУГИТЕ ХОРА
:-x :-x :-x
JoroKaulitz
06-24-2009, 10:59
фен на токио хотел - не се учудих :D:D особено като видях името :D:D
пич недей си ръга пишки, ръгни си некой зеленчук или дезедорант :D:D и бутилка пробвай :razz: :razz: :razz:
с тея теми ебавки не са спряхтеАз пък искам с жива зла пишка бе, мамка му, кое му е толкова смешно :-x :-x
JoroKaulitz
06-24-2009, 11:00
Ами аз и трите пъти използвах за лубрикант вазелин.Клизмата не е задължителна,обаче ако и е за сефте в дупето,мацкатада си я направи,защото да не се получи както при мене.И съвет ако казвам пак и е за сефте я чукай в дупето по-малко време ,в смисл 10-15 мин.за да няма гафове и конфузни ситуации!Мерсии :oops:
noproblembitch
06-24-2009, 11:42
маргарин :smt023
:lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :D :D :D
Ами аз и трите пъти използвах за лубрикант вазелин.Клизмата не е задължителна,обаче ако и е за сефте в дупето,мацкатада си я направи,защото да не се получи както при мене.И съвет ако казвам пак и е за сефте я чукай в дупето по-малко време ,в смисл 10-15 мин.за да няма гафове и конфузни ситуации!Мерсии :oops:
еее ами ти си пусна 3+ поста в своята тема.. стига си флуудил форуа да не ти е кофа тука.. има си опция редактирай и си опраяш поста..
а по темата : най-добрия вариант (пък и най еФтиния) е момичето, след дълга нужда в тоалетната, да не се измие и си имаш готов лубрикант, естествен при това ! хем леко ще понамирисва за допълнително удоволствие :grin: :grin: :grin: :grin:
Лубрикант всеки анален такъв ще ти свърши работа - погледин какво пише на опаковката.
Клизмата е е много желателна освен ако не искаш да се размирисва :_)
Темата може да бъде майтап, но може и да е сериозна. Оттук нататък пишете само по нея !
Durex Play е моят отговор.мхм +1 :oops:
thrashmaniak
06-24-2009, 19:26
Достатъчно е да си ходила скоро преди това до тоалетна и да не ти е отпуснат стомаха. ходил
момче съм :oops:
Иначе мерси, ще експериментираме.. :-)
КВИ СА ТЕЯ ПЕДАЛСКИ ИСТОРИЙ ТУКА :-x
+1 :D :D :D :DДа, и какво като? :?
Оф КОМПЛЕКСАРИ ТАКИВА
БАХТИ КОМПЛЕКСАРИТЕ СТЕ
САМО СИ ИЗБИВАТЕ КОМПЛЕКСИТЕ
ВЪРХУ ДРУГИТЕ ХОРА
:-x :-x :-x
Ако си забелязъл,не избиват комплекси просто се знае че всяко момче фен та ТХ е гей....Тей че г*за си е твои ръгай си квото искаш :D :D :D
ъЪъ къв е тоя токио хотел ?
mOBSCENE
06-27-2009, 18:58
Гей? :lol:
sexmaniaka
06-27-2009, 19:08
Аз използвам плюнка ;)
П.С
Не за моето дупе ест. ;)
DrugarqM
06-27-2009, 20:25
НЕ,не си прави клизма!!!И след това като си го изкара да му се изсереш на оная ра*ота :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: !
sladkotykate
06-28-2009, 15:13
еее ами ти си пусна 3+ поста в своята тема.. стига си флуудил форуа да не ти е кофа тука.. има си опция редактирай и си опраяш поста..
а по темата : най-добрия вариант (пък и най еФтиния) е момичето, след дълга нужда в тоалетната, да не се измие и си имаш готов лубрикант, естествен при това ! хем леко ще понамирисва за допълнително удоволствие :grin: :grin: :grin: :grin:
уффф леле какви фантазии имате само :shock: :shock:
По темата:ами не е задължително да правиш клизма преди действието,може да отидеш само до тоалетната и готово