View Full Version : Тъкмо реших че този път ще се получи...
Та с едно момче излизахме няколко пъти, свестен е, уж мнооого ме харесваше, даже пуснах тема за него преди една седмица. Отначало си мислех, че той ме хар повече от колкото аз него и даже мислех да го отрежа, но сега тъкмо когато почнах да изпитвам по-силни чувства, той ми каза че е раздвоен между мен и още едно момиче :cry: Не можах да повярвам като ми го каза...държеше с мен все едно съм единственото момиче за него, казваше ми непрекъснато че мн държи на мен, а сега бил раздвоен. Едната причина е, че аз се местя в друг град, но той е на 30км. само, може да се виждаме , по-рядко, но все пак може. А другото момиче което го харесва и той нея е в съседния му клас. Каза ми толкова неща за двете седмици които сме заедно и сега да ми каже това. Проблема ми е че мн се привързвам към хората и страдам от това винаги. Пък и досега не съм имала сериозно гадже, мислех че с него ще се получи, понеже е свестен и не е супер красавец, зад който всички момичета да тичат. На всичкото отгоре ми го каза по скайп това за другото момиче, а преди това като се видяхме се държа мн хладно. Абе явно аз никога няма да съм щастлива, просто ще го приема. Исках просто да споделя с някой, но ще е добре ако ми дадете съвет какво да му кажа или какво да правя аз в случая. А и аз съм на 15, момчето на 17, другото момиче също е на 17
Take_That
06-23-2009, 15:46
Еййй, мила, я недей така. Та ти си само на 15. Честно да ти кажа ти разсъждаваш много п-разумно от момчето, което е на 17. Мислиш ли, че тези чувства към другото момиче са се появили ей така изневиделица? Едва ли! Помисли, може би докато ти е говорил мили неща, то ги е казвал и на другата. За какво ти е такъв човек? Оставяй го да си гледа момичето от "съседния клас", а ти не си мисли, че няма да бъдеш щастлива. Животът е пред теб и ще срещаш още куп други момчета :)
EroSennin
06-23-2009, 15:46
къде толкова се местиш ? той от къде е ?
това ми е адски познато, започваш да си мислиш че никога не си достатъчно добър за когото и да е и чубиш надежда че някога ще си щастлив, но всъщото време го харесваш толкова много че даже не ти пука как ще си ти важното е другият да е, мислиш си че грешката е в теб, ти си дефектния, НО запомни че сега си на 15 а живота тепърва предстои, има толкова много неща за които има смисъл да продължиш, първа целувка, добре де блокирах и не се сещам за друго, но не губи надежда обещавам ти ще си щастлива :)
rusoto_baby_f
06-23-2009, 15:47
К`во да ти кажа мацка... :( ...Абе каквото и да ти кажа едва ли ще се почувстваш по добре, при положение, че си възлагала, чувства,надежди - с него да е различно....и накрая... :o :o :o Ми т`ва е - още едно доказателство, че понякога момчетата незнаят какво искат....и само нараняват хората които ги обичат.... :o :o
Дано се осъзнае ....той...и тая негова ,,раздвоеност,,.... :-x :-x .....в противен случай...трябва да го забравиш и да продължиш напред... :-) :-) :-)
Успех :-)
FiRe_LaDy
06-23-2009, 15:47
Имаш много още да живееш,за да кажеш,че никога няма да си щастлива.Просто още не си срещнала подходящия за теб.Не се отчайвай от сега.Горе главата.В новия град може да си намериш някой по-хобав и който да не е раздвоен м/у теб и друга,а да иска само теб .. !
това ми е адски познато, започваш да си мислиш че никога не си достатъчно добър за когото и да е и чубиш надежда че някога ще си щастлив, но всъщото време го харесваш толкова много че даже не ти пука как ще си ти важното е другият да е, мислиш си че грешката е в теб, ти си дефектния, НО запомни че сега си на 15 а живота тепърва предстои, има толкова много неща за които има смисъл да продължиш, първа целувка, добре де блокирах и не се сещам за друго, но не губи надежда обещавам ти ще си щастлива :)
местя се от Перник в София, и все едно описа как се чувствам
Относно другите съвети, аз никак не съм общителна, даже съм мн срамежлива и трудно се запознавам с хора, още по-малко момчета,
Take_That
06-23-2009, 16:02
местя се от Перник в София, и все едно описа как се чувствам
Относно другите съвети, аз никак не съм общителна, даже съм мн срамежлива и трудно се запознавам с хора, още по-малко момчета,
Нормално е все още си на 15 :) А може би ти е твърде рано да имаш връзка :)
EroSennin
06-23-2009, 16:05
е как мислиш че знам какво ти е :D от няколко дена и аз така се тормозя, но вярвам че ще изгрее слънце и на нашата улица :)
а това че си срамежлива особено със срещуположният пол всеедно съм аз. искаш да се чувстваш обичана, че кой ли не иска. всичко което мога да кажа за себе си е че това което предлагам е любов и вярност, като един вид в замяна иска и аз това, но явно е твърде много, никога не минава номера :С важното е че си само на 15 и рано си го усетила, а не като някои други глупаци на по 20
Накарай го да зибира вместо да те разиграва ... :? :?
lips_of_anegel
06-23-2009, 16:16
Има време за всичко,ако не реши какво иска....просто го остави. Има още милион момчета,които можеш да срещнеш всеки ден. Рано е да отдаваш сърцето си на някой,защото после може да съжаляваш за това
успех!!!
golqmumnik
06-23-2009, 16:29
Свършиха ли пичовете с Голф бегачките в Перник?
Свършиха ли пичовете с Голф бегачките в Перник?
не е нужно да се заяждаш сега, и без това не съм от Перник и достатъчно трудно преживах факта че живях 4г. в Перник :D :(
EroSennin
06-23-2009, 16:47
в софия има много момчета/мъже :) по-ведро пък и има маршрутка за перник :)
еех,как не беше от моя град... хах бъзикъм се,аре бе горе главата,заради един шибаняк дето незнае и той кво иска ще се мъчиш,тегли му майната,и т'ва е,в Софето,се ще намериш некои свестен въпреки че повечето са овце безподобни,аре успех :-D
lipsvashh_mi
06-23-2009, 16:51
така се получава като си от по-влюбчивите..и напълно те разбирам..имала съм подобни случаи :o ..в началото ще ти е тъпо ама давам макс месец и ще си го забравила и ще продължиш напред :-D
бтв ако това,че се местиш е такава пречка за него смятай колко дължи на теб и колко са му истински чувствата :x
миличката,знам какво ти е ,защото и на мен ми сториха същото :-# аз съм убедена ,че това момче не те заслужава .Мога само да ти кажа ,че малко трудничко ще намери момиче което ад мисли така и да го е зачитала толкова.Той ще го разбере това нещо :smt049
охх, в момента се чувствам много гадно и тъй като има възможност да избере мен - малка възможност, но я има, и това че ми обясни всичко подробно за другото момиче ме навежда на мисълта че не ме харесва достатъчно и мисля дори да каже че предпочита мен, да му кажа че няма да стане. Та вие какво предлагате да направя ако стане така? Хем искам да съм с него, но това което ми каза ме потресе, пък и ми обясни всичко за другото момиче с подробности и то по скайп, така че вече му нямам такова доверие, просто не знам какво да правя и аз....А, и има и друго нещо, тъй като и той и тя са на 17 и той все пак е момче и сигурно иска нещо повече от целувки и прегръдки и затова сиг ще избере нея. Ох съвсем изключих, напоследък напрежението ми идва в повече....Та какво да правя
забрави го(тоест няма да го забравиш на момента,аз така страдах по една пома над 1 месец,ама щи мине,не мисли за него) излез с прители...но не стои в къщи и да се съжеляваш,тои е загубил,като е оставил такова красиво момиче... 8)
ами забравиго(нема го забравиш на момента де,аз така страдах по една мома над месец,но щете мини) забавляваи се,излизаи с фр,говорете,но не стои в къщи да се самосъжеляваш,защото тои е изгубил,като е оставил такова хубаво момиче...
EroSennin
06-23-2009, 18:11
е то това че е на 17 не е гаранция че ще му пусне :D така че си помисли че може и сам да се прецака 8-) заебиго не си заслужава и той и ти не знаете какво искате :С да те предупредя че това бившите са много шибани същества :D ако срещнеш някого, влюбен в бившата си по-добре го забрави :) ако мечтанта ти полувинка още обича бившия трябва да се примириш и да се откажеш в противен случай само ще се ядосваш че си намерил съществото което те допълва до съвършенство но не може да си с него. последните редове са пълни глупости :S но просто мен ме е яд и те предупреждавам :(
ако те харесва наистина това ,че няма да му пуснеш няма да му пречи или поне ще те изчака да си готова секса рано или късно ще доиде :)
Моето момче ме чака 3 месеца ... като той много искаше но ме харесва много и ме чакаше беше готов и още да чака :)
EroSennin
06-23-2009, 19:32
в кой квартал ще ходиш ? че ако идеш в 1 точно определен ще те помоля да се запознаеш с 1 момиче :)
Take_That
06-23-2009, 20:20
охх, в момента се чувствам много гадно и тъй като има възможност да избере мен - малка възможност, но я има, и това че ми обясни всичко подробно за другото момиче ме навежда на мисълта че не ме харесва достатъчно и мисля дори да каже че предпочита мен, да му кажа че няма да стане. Та вие какво предлагате да направя ако стане така? Хем искам да съм с него, но това което ми каза ме потресе, пък и ми обясни всичко за другото момиче с подробности и то по скайп, така че вече му нямам такова доверие, просто не знам какво да правя и аз....А, и има и друго нещо, тъй като и той и тя са на 17 и той все пак е момче и сигурно иска нещо повече от целувки и прегръдки и затова сиг ще избере нея. Ох съвсем изключих, напоследък напрежението ми идва в повече....Та какво да правя
Съветът ми е да не се занимаваш с него :)
http://www.http://teenproblem/net/f/_angel_ - влизайте тук, моля ви
еи путко мършава дал сам ти допълнителни 2 точки защото отговорих правилно на въпрос
щастие да не видиш щом пускаш такива линкове
в кой квартал ще ходиш ? че ако идеш в 1 точно определен ще те помоля да се запознаеш с 1 момиче :)
ами в Люлин 1 :D
buntar90
06-24-2009, 12:57
ами има малка вероятност но все пак - ами ако някак е усетил че мислиш да го отрежеш.....??? може да е на подсъзнателно ниво и да се е почувствл несигурен.
вариант е да иска да види какво ще направиш.... просто му докажи, че искаш да си с него, ако искаш разбирасе.
п.с. а това, че ти е признал- мога да му кажа евала доста смелост се иска за това. трябва да оцениш, че е честен с теб и това показва, че действително е свестен успех каквото и да решиш да правиш :)