View Full Version : Гадни квестори !
BladeDancer
06-23-2009, 16:55
Разкажете за случки дето квесторите са искали или неволно са ви прецакали !
На изпита по БЕЛ за кандидастване след 7-ми клас Квесторката ме лъжеше за думи от преразказа ама аз се осещам :D
DieselBlood
06-23-2009, 17:43
Явно и за думата усещам те е излъгъла,защото ако се беше усетил,щеше да знаеш,че се пише с У
BladeDancer
06-23-2009, 20:38
специално дойде и ме излъга
много ги мразя такива думи но какво да се прави :)
LiLGrizzly
06-24-2009, 13:02
Moйте квесторки миналата година бяха много печени ! Супер много ни помагаха.. казаха ни около 20-30 задачи и ни оправяха грешки от преразказа ! :grin:
shmurkam
06-24-2009, 13:33
Moйте квесторки миналата година бяха много печени ! Супер много ни помагаха.. казаха ни около 20-30 задачи и ни оправяха грешки от преразказа ! :grin:
:shock: :shock: :shock:
Нашите пък все си бъбреха и предъвкваха сандвичи и кафе...
Luscious_Heart
06-24-2009, 18:25
Нашите бяха мегакофтиии... Егати изповръщаните. Тва миналата година като кандидатствах. :) Иначе един приятел намаза да му е квестор г-жата му от уроците и влезе в НЕГ. 8-)
adizitk1
06-24-2009, 19:52
Наще просто си седяха и ни гледаха,с никой не говориха... :-o
Seducti0n
06-24-2009, 20:20
:grin: аз винаги попадам на точни квестори,
смисъл такъв, че до сега никой с нищо не ми е помагал,
но поне не пречат и не си придават излишна важност.
TheNewReligion
06-24-2009, 20:26
На първият ми пробен изпит тази година квесторката ни беше една баба на 70 години.
- Пиленца малки, ако не се чувствате добре, аз ще ви помогна, защото съм бивша медицинкса сестра. Не мога да ви решавам задачите, но мога да ви помогна, ако здравословното ви състояние се влоши.
- Извинете, може ли да не ни разсейвате?
- Млъквам, млъквам...
След 5 минути...
- Дечица, вие кой клас сте?
- Седми. :x
- А, да вярно. Леле, какви ги говоря и аз...
След 10 минути...
- Дечица, не яжте.
- Позволено е.
- А, да вярно.
:? Това е точен цитат. 8-)
предъвквали са кафе... уау, интересна гледка :D аз обичам да ям минерална вода... малко ми остава между зъбите след това ама... кхъм, отплеснах се :D мойте квестори въобще не са ме закачали, аз правописно съм (почти) безгрешен... при излизането само ме бяха написали излязъл по-рано от предишния преди мене... :shock: :lol:
Angelus_pld
06-24-2009, 22:22
предъвквали са кафе... уау, интересна гледка :D аз обичам да ям минерална вода... малко ми остава между зъбите след това ама... кхъм, отплеснах се :D мойте квестори въобще не са ме закачали, аз правописно съм (почти) безгрешен... при излизането само ме бяха написали излязъл по-рано от предишния преди мене... :shock: :lol:
ама ти освен задръстен си и бил и много тъп :( ,с това предъвкваха сандвичи и кафе иска да каже ядяха сандвичи и пиеха кафе и всеки 1 би се сетил ама ти май тряя да избиеш някой друг комплекс и да покажеш "оригиналност"
slaveto1989
06-24-2009, 22:25
След седми клас бях много шашната, та гък не смеех да кажа, колкото и печени да бях квесторите.
Сега на матурата по БЕЛ , милите квесторчета ни лъжеха,че имало камери.
Ние:
- Е къде е камерата.
-Да,не виждаме.
-Да не е окото на Ботев?
Квесторите:
-Виждате ли я тая закачалка
Ние:
-Да, е и ?
Квесторите:
-Е, дали е само закачалка?
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
КУP за новото поколение !
kofti_nick
06-24-2009, 22:43
:razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: ние си обсъждахме как се решават задачите по математика :D
ама ти освен задръстен си и бил и много тъп :( ,с това предъвкваха сандвичи и кафе иска да каже ядяха сандвичи и пиеха кафе и всеки 1 би се сетил ама ти май тряя да избиеш някой друг комплекс и да покажеш "оригиналност"
наистина ли това е искал/а да каже? Не знаех, простете... изцяло моя грешка :lol: ти от бъзик май не разбираш....
xcomplicatedx
06-25-2009, 12:09
..........
faststep
06-25-2009, 12:16
По математиката квесторките подсказваха на едно момче. :) И момчето постоянно преписваше, безнаказано при това! :shock:
someonerandom
06-25-2009, 19:20
аз държах изпит миналата година ама квесторката ни почти не млъкна през целия преразка...особено накрая последния половин час може би беше ужас :-x ноо успях да си изкарам много добра оценка и да вляза където искам :grin:
При нас бяха като дрогирани.Единият спеше,а другият 5 пъти ме попита как се казвам... :smt030