View Full Version : въпросче .. малко помощ?
Здравейте.
Момче съм .. имам приятелка но е г/д срамежлива и на двамата ни се прави секс няма терен някой някакви идей.. за хотел незнам дали ще ни дадът стая за няколко часа.. кажете вие?
Другоя въпрос е..и двамата не сме много опитни в секса мм как да разбера кога я боли и кога изпитва удоволствие ако вообще има такова ?
Знам че в сайта има големи разбирачи и много отворени по тази тема нека споделят :)
Ilikeliljon
06-24-2009, 08:31
В хотел не дават стаи за няколко часа, просто си взимаш за цял ден, пък, ако искаш напусни и след 5 минути. Колкото до това, няма рецепти, за да усетиш кога я боли, ти сам трябва да го направиш, ние не можем да сме там и да те учим коя мимика на какво отговаря. Така че просто ти сам трябва да усетиш момичето с което си, все пак ти я познаваш. :) :)
buffalo88
06-24-2009, 08:31
Знам че в сайта има големи разбирачи и много отворени по тази тема нека споделят :)
Ама то едни разбирачиии направо смяхх,повечето от тях не са е**ли ама иначе са много "компетентни" :D
true
За хотел няма проблем. Хотелеите не ги интересува, дали е няколко часа или цял ден - таксата си е една - на нощ. (Има тук таме разни хотелчета които са предвидени за този вид услуги - х-л Цура примерно, ама в тях не бих влязал да попитам за нищо на света)
Иначе кога я боли гарант ще разбереш кога я боли, най-малкото тя ще ти каже/покаже.
А кога изпитва удоволствие, слушай дишането й/мъркането й - като цяло лесно се разпознава пък ако тя иска нека да ти каззва когато нещо й е пропиятно от друго. Комуникацията не бива да спира по време на акта, да не вземете да мълчите като пукали - това сте си вие познавате се няма от какво да се срамувате, нали сте двойка, трябва да си споделите кое ви е приятно и кое не, за да е хубав секса.
Айде успех :_)
Вик
TheBeliever
06-24-2009, 16:40
Е ако момчето е непълнолетно, мисля че може да има някакъв проблем да резервира стая.
Възможно е. При резервация се взимат данни от личната карта, вероятно се иска пълнолетие.
За хотел няма проблем. Хотелеите не ги интересува, дали е няколко часа или цял ден - таксата си е една - на нощ. (Има тук таме разни хотелчета които са предвидени за този вид услуги - х-л Цура примерно, ама в тях не бих влязал да попитам за нищо на света)
Иначе кога я боли гарант ще разбереш кога я боли, най-малкото тя ще ти каже/покаже.
А кога изпитва удоволствие, слушай дишането й/мъркането й - като цяло лесно се разпознава пък ако тя иска нека да ти каззва когато нещо й е пропиятно от друго. Комуникацията не бива да спира по време на акта, да не вземете да мълчите като пукали - това сте си вие познавате се няма от какво да се срамувате, нали сте двойка, трябва да си споделите кое ви е приятно и кое не, за да е хубав секса.
Айде успех :_)
Много много прав!!! особено това за дишането,аз мойта приателка я карам постоянно да диша така като сме заедно... диша по онзи специалния начин...Възбуждащия ;) ... ще я усетиш и още как ... а относно болката ... там тя ще си каже :D
Вик
първо хотелска стая можеш да вземеш в хотел до 3 звезди ако нямаш 18 ... цената е около 50-150 лв в софия в зависимост от квартала и хотелчето. Но щом и двамата не сте много опитни по - добре ще ми е да сте си в къщи по спокойно и удобно е ... все някога ще изникне възможност за 3-4 часа да се потъркаляте по леглото.
Ами за да разбереш , че я боли следи по реакциите и ако и е хубаво ще разбереш или просто говори с нея преди това и се разберете ако има нещо да ти каже !
monincetyyy
06-24-2009, 18:10
първо хотелска стая можеш да вземеш в хотел до 3 звезди ако нямаш 18 ... цената е около 50-150 лв в софия в зависимост от квартала и хотелчето. Но щом и двамата не сте много опитни по - добре ще ми е да сте си в къщи по спокойно и удобно е ... все някога ще изникне възможност за 3-4 часа да се потъркаляте по леглото.
Ами за да разбереш , че я боли следи по реакциите и ако и е хубаво ще разбереш или просто говори с нея преди това и се разберете ако има нещо да ти каже !
дамм по добре си поговорете преди това и се разберете. кажи й да не се притеснява да ти каже когат нещо не е наред ;) успех.. и гледай да я напрайш щастлива момето.. :grin: :P
Благодаря на всички за съветите