View Full Version : "Шоуто на Слави"
Love_Boy
06-24-2009, 14:46
Повод за тази тема стана снощното предаване "Шоуто на Слави" където стана въпрос за "сърцераздирателната" история на едно българско момиче, което, от 6 години живее в Германия. Та въпростана 17годишна девойка се прибрала лятото у родното се село край Козладуи, къде между нея и някакво местно циганче пламнала "голяма" любов. Явно твърде "голяма", щом въпреки забраната на майка си, момичето избягало от вкъщи за да се нанесе при семейството на мангала.
Това, което ме подразни обаче бе, че Слави явно одобрява сегашното състояние при което и двамата (Ф-17г и м-15) са обевени за национално издирване и дори ги подстрекава да се борят за опазването на любовта си???
За какво любов можем да говорим на тази възраст? Аз бих го нарекъл силно привличане или пък обсебване, страст може би, но не и любов, която предполага зрялост.
И така, според вас правилна ли бе постъпката на Слави да представи и защити случая на българското момиче "влюбено" в мангал?
Len4etyYyy
06-24-2009, 15:00
Ae temata ne e za tuk! :oops:
george19
06-24-2009, 15:02
Завижда им .. :-D
Явно много се обичат :?
Krokozubel4o
06-24-2009, 15:13
Като го гледах,не преличаше на мангал,ми на нормално момче,любовта винаги може да те хване,независимо дали си на 15,25....Според мен постъпката на Слави е правилна,защо когато има любов да не се насърчава? :x
LiSicHkAa
06-24-2009, 15:15
Дреме ми. :?
Extremescream
06-24-2009, 15:33
Момчето бешв готино,ама момичето....
Тя български не може да говори като хората,пък за немски не ми се и пита :shock:
george19
06-24-2009, 15:46
Момчето бешв готино,ама момичето....
Тя български не може да говори като хората,пък за немски не ми се и пита :shock: :D :D
sKa73r4o93
06-24-2009, 16:08
Знаеш ли къде ме боли за Слави Трифонов и мизерното му пенсионерско шоу ?
sladkoto88
06-24-2009, 16:31
аз мисля че щом се обичат нека са заедно независимо , че той е циганин, пък времето ще покаже колко силна е любовта им
мацката е яка
как мое ходи с тоя :lol:
vampirekiss
06-24-2009, 17:29
Аз като го чух това и 2 минути гледах в телевизора като теле.Иначе да се оправят хората както намерят за добре.
Love_Boy
06-24-2009, 18:19
мацката е яка
как мое ходи с тоя :lol:
Поткрепям напълно!
gorgeous
06-24-2009, 18:35
Защо да не е възможна любовта - заради възрастта, произхода, ситуацията...не мисля :? Може би е грешка, че се крият , но явно това е техният начин да се защитят от всеобщото неодобрение...но като се има в предивид възрастта им, простимо е. Според мен по-важно е за напред да успеят да запазят чувствата си (ако изобщо ги има) и да не се отказват заради мнението на околните.
А относно Слави - това е медия все пак. В негова полза е по този начин да набира аудитория и зрителски интерес...просто провокация :)
marshallm
06-24-2009, 18:37
1-о-Не са обявени за национално издирване./Най-малкото, ако това беше вярно, нямаше да са в шоуто снощи/.
2-о-Тяхната "любов" не е оправдание за това,което правят. Като се обичат, тя да изчака няколко месеца. Нали след 5 месеца става на 18-освен ако не ги хванат да правят секс, /защото това май е незаконно/,какъв е проблемът?
3-о-Като се показва по национална телевизия, поне да беше отишла на един-два урока по български.
Neftochimic
06-24-2009, 20:49
слави е пълен нещастник, някъв дълъг обитак...
Vichko0o
06-24-2009, 21:07
Love_boy ти наистина си нямаш пишка и хоби, че да си играеш с тях нали ? Бе нито темата е за тука, нито те интересува кой, какво, защо, как харесва нито нищо ... Кои сте вие, че да решите кой за кой е годен ? Харесвали са се нека са заедно.... А Слави има доста читаво предаване (на моменти щот през повечето случаи е малко скучно) и доста добре се бърка в чуждите работи както и когато трябва..... А ти авторе НАУЧИ СЕ КЪДЕ ДА СИ ПУСКАШ ТЪПИТЕ ТЕМИ БЕ !!! :-x :-x :-x
Youth_boy
06-24-2009, 21:14
Слави прекалено много се е вкарал в филма с шоу бизнеса , той за себе си вероятно е прав но се опитва да държи монопола в тази сфера и донякъде успява макар че образа му и сценариите които правят неговите хора са с прекалено популистко съдържание еволюиращо ден след ден. Някак си намесата му във всичко ставащо в държавата е на място обаче ангажира обществото с неговото мнение , не знам дали го прави но той чисто и просто с политическа пропаганда четяща се между редовете може да направи една перфекта предизборна кампания на някоя партия тъй като има хора дето следват безрезервно пътят му , вярват му и той за тях е идол. Аз съм чувал от разни мой познати как видиш ли Слави трябвало да се кандидатира за президент и разни ей такива странни съждения по темата , чувал съм също как на негов концерт момиче което стои на гърба на приятелят си крещи Слави искам да ме .... Неща които не са нормални не са адекватни и могат само да говорят за наличието на простотията и деградацията на обществото.
kofti_nick
06-24-2009, 23:50
Повод за тази тема стана снощното предаване "Шоуто на Слави" където стана въпрос за "сърцераздирателната" история на едно българско момиче, което, от 6 години живее в Германия. Та въпростана 17годишна девойка се прибрала лятото у родното се село край Козладуи, къде между нея и някакво местно циганче пламнала "голяма" любов. Явно твърде "голяма", щом въпреки забраната на майка си, момичето избягало от вкъщи за да се нанесе при семейството на мангала.
Това, което ме подразни обаче бе, че Слави явно одобрява сегашното състояние при което и двамата (Ф-17г и м-15) са обевени за национално издирване и дори ги подстрекава да се борят за опазването на любовта си???
За какво любов можем да говорим на тази възраст? Аз бих го нарекъл силно привличане или пък обсебване, страст може би, но не и любов, която предполага зрялост.
И така, според вас правилна ли бе постъпката на Слави да представи и защити случая на българското момиче "влюбено" в мангал?
Обачи имаш проблем с ромите.Тва, че ги подкрепя си е лично негова работа, всеки има право на собственно мнение и позиция.
След година две тя ще забременее, ще роди...и той ще я изостави с малкото...и после що в България имало толкова много самотни майки..щото на 18-20 години нищо не са видели от живота, ама света ще се свърши ако не се таковат :D пикли и дрисльовци :-x :-x :-x :-x :-x
NeZaPoznat
06-25-2009, 06:59
Ако Слави беше стока - щеше поне да е женен. На 40 ли е вече ??!
Зае*и ! Аз гледам само скечовете - добре че са те иначе .... :?
NeZaPoznat
06-25-2009, 07:00
След година две тя ще забременее, ще роди...и той ще я изостави с малкото...и после що в България имало толкова много самотни майки..щото на 18-20 години нищо не са видели от живота, ама света ще се свърши ако не се таковат :D пикли и дрисльовци :-x :-x :-x :-x :-x
+1
inlove9006
06-25-2009, 07:05
Аз съм на мнение че за любовта няма граници. Щом така са решили нека се обичат :-P
Аз пък мога да ви кажа че май не сте гледали предаването защото Слави не им даде почти никакъв съвет защото просто е доста трудно това между тях.Първо не са за издирване 2-мата.2-ро Слави каза че ще се обади на майката за да поговори с нея.И 3-то момчето е от ромски произход,но няма нищо общо с циганите,мангалите,ромите. не съм съгласен да не бъде с него защото той е от ромски произход.От циганин до циганин има разлика.Аз не бих тръгнал с циганка,но щом го обича защо пък не.
NeZaPoznat
06-25-2009, 10:26
годжи как е ?
Разведен - има 2 деца май.. не съм сигурен. :?
Thunder01
06-25-2009, 13:18
Мен ми харесват като двойка , момчето може да не е на 17 или 18 обаче говори много добре и не се замисли нито веднъж , защо останаха толкова малко хора , които да вярват в истинската любов ? Ако става за въпрос аз не гледам човека , които е домен дали е ром , турчин или негро , а какъв е отвътре , пък може би и ви е яд, че това момиче си е намерило някой с 2 години по-малък от нея и ви е тъпо :/ Нензнам ?!
slun4evka
06-25-2009, 13:50
бях на това шоу .. хаха скука ...
годжи как е ?
Разведен - има 2 деца май.. не съм сигурен. :?
Горкия .. добре че поне има голямо чувство за хумор