Влез

View Full Version : Какво да правя?

em4etyyy
06-24-2009, 17:52
С приятеля ми ходиме от 7 месеца проблема е 4е той учи в чужбина. така 4е се прибира само ваканциите обичам го но ми е мн трудно да 4акам една година за да го видя за 3 месеца примерно лятото или 0о6те по малко коледната ваканция!знам че го обичам сиг. съм че и той ме обича.. но0 сега като знам 4е като доиде септември месец и той пак 6те замине ми става адски кофти за6тото така си мисля 4е малко 4увстата ми охладняват от връзка по скупе и тел. а като0 си доиде ас пак започвам да го 0обичам както никои др. Та въпроса ми е какво да правя и как да се справя с този проблем?

monincetyyy
06-24-2009, 17:57
Тази тема май е за раздел ЛЮБОВ... ии не ви ли омръзнаха тия 4етворки и т.н.... :?

crazy96
06-24-2009, 19:14
... поговори с него ...
се пак това е цяла година нормално е чувствата ти да ''изгасват'' ...
а ако през този период срещнеш друго момче ? :-o

vde
06-25-2009, 08:00
Да ти кажа не е невъзможна любовта от разтояние, но както сама казваш охладнява бързо като го няма допира. В моя случай връзката издържа 2 години, но да кажем, аз си изкарвам парите сам и през месец си взимах самолетни билети, за да съм с вече жена ми. Така че докато не можете да се виждате по-често връзката е възможно много лесно да се размие.
Поговори с него на тази тема и виж какво мисли и той и решете как ще я карате занапред.

em4etyyy
06-25-2009, 09:43
Ако се появи друг искам не искам 6те трябва да скъсам със сег си гадже но ме е страх да не сбъркам за6тото когато си сам си мн уязвим и едва ли не някои 6те се появи и ас 6те се хвана за него0 се еедно е спасителна сламка .. :-k , а знам 4е той ме 0обича и БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ :)

vde
06-25-2009, 11:25
"Страх те е да не сбъркаш"........ какво да ти кажа и аз се чудих дали няма да сбъркам като късах със старото си гадже преди да започна да ходя по-сериозно с жена ми. Но да ти кажа никак ама никак не съжалявам.

А да всички бъркат + това от грешките човек се учи.
До колко си уязвима мнгого си зависи от теб.

PlamenMEN
06-25-2009, 14:27
Съвет - разделете се. Няма симсъл да отлагаш неизбежното...

NeZaPoznat
06-25-2009, 14:58
С приятеля ми ходиме от 7 месеца проблема е 4е той учи в чужбина. така 4е се прибира само ваканциите обичам го но ми е мн трудно да 4акам една година за да го видя за 3 месеца примерно лятото или 0о6те по малко коледната ваканция!знам че го обичам сиг. съм че и той ме обича.. но0 сега като знам 4е като доиде септември месец и той пак 6те замине ми става адски кофти за6тото така си мисля 4е малко 4увстата ми охладняват от връзка по скупе и тел. а като0 си доиде ас пак започвам да го 0обичам както никои др. Та въпроса ми е какво да правя и как да се справя с този проблем?

Това не е проблем, а съдба мило :?

em4etyyy
06-25-2009, 15:00
БЛАГОДАРЯ :-)