View Full Version : Един проблем...
nqkafsi_tam
06-25-2009, 06:39
Хай-хай на алл първо :)
начи аз съм на 17 и има едно момиче в съседния блок или по скоро жена тя е на около 20 - 23 много си я харесах нещо, но всичко, което ми идва на акъла да е да отида да и звънна на звънеца и да се пробвам ;D смисъл да си измисля нещо... и да се пробвам да се запозная с нея или да отнеса някой шамар, тей като тя ме видя, че я гледам доста, когато се покажа на тераската :) малко се притеснявам да отида и да и се изтърся и да я заговоря нещо, тряа ми някаф план, някой ако има идееи как мога да и направя впечетление ако ме разбирате да се запозная с нея... просто е адската :) ...... много красива :)
NeZaPoznat
06-25-2009, 06:53
Хай-хай на алл първо :)
начи аз съм на 17 и има едно момиче в съседния блок или по скоро жена тя е на около 20 - 23 много си я харесах нещо, но всичко, което ми идва на акъла да е да отида да и звънна на звънеца и да се пробвам ;D смисъл да си измисля нещо... и да се пробвам да се запозная с нея или да отнеса някой шамар, тей като тя ме видя, че я гледам доста, когато се покажа на тераската :) малко се притеснявам да отида и да и се изтърся и да я заговоря нещо, тряа ми някаф план, някой ако има идееи как мога да и направя впечетление ако ме разбирате да се запозная с нея... просто е адската :) ...... много красива :)
Разбирам те онбре !!
Съвет от 'патил': Само я гледай и като те погледне - направи се на срамежлив. Ако мацката ... т.е. жената те хареса - ще намери начин да те 'прекара'.
Личен опит ! 8)
nqkafsi_tam
06-25-2009, 07:11
da e ama ei sq pak izleze tq taq jena golqmo 4istene mu udrq :) zema da q pitam dali iska da doide udoma da "po4isti" ;D ama kato q vidqh da si re6i kosata na terasata i se vliubih v neq... :) hah ;]
nqkafsi_tam
06-25-2009, 07:38
Всъщност яките съседки са няколко :) обаче всичките са от съседните блокове и т'ва ги прай малко по-трудни пак и някой май са омъжени смисъл имат мъже има една има някво малко дете ама е ебаси яката :)
Идеята ми е как да се запозная със съседката от другия блок, когато тя е на около 20 -23 години? ако някой има още предложение... смисъл не искам да се правя на срамежлив щото просто не ме радва да се държа като женчо... просто тряа измисля нещо по кадърно да не се изложа прекалено много :Р
понеже в момента съм с по -голяма от мен
1.имаш ли пари
2. имаш ли кола (не - щото си на 17 нямаш книжка)
3. имаш ли собствено жилище
4.... каде си трагнал бате шефе ?
[quote="Riot"]"ти -В днешно време има малко упорити хора като тебе
"тя -(Ще последва въпрос от сорта "WTF" или "OMG + изражение O.o")
"ти -Гледам те всеки ден ме гледаш с надеждата да се запоснаеш с мен...е УСПЯ..."АЗ съм "Джими" а ти как се казваш?
-Тя ти казва името си...ръкостискане..всички там простотии
-(НЕ ЗАБРАВЯЙ СЕМКИТЕ)Искаш ли семки...
alcoholgirl
06-25-2009, 08:36
[quote=Riot]"ти -В днешно време има малко упорити хора като тебе
"тя -(Ще последва въпрос от сорта "WTF" или "OMG + изражение O.o")
"ти -Гледам те всеки ден ме гледаш с надеждата да се запоснаеш с мен...е УСПЯ..."АЗ съм "Джими" а ти как се казваш?
-Тя ти казва името си...ръкостискане..всички там простотии
-(НЕ ЗАБРАВЯЙ СЕМКИТЕ)Искаш ли семки...
:lol: ее т'ва ще свърши работа... ПРОБВАЙ !
NeZaPoznat
06-25-2009, 10:32
Всъщност яките съседки са няколко :) обаче всичките са от съседните блокове и т'ва ги прай малко по-трудни пак и някой май са омъжени смисъл имат мъже има една има някво малко дете ама е ебаси яката :)
Идеята ми е как да се запозная със съседката от другия блок, когато тя е на около 20 -23 години? ако някой има още предложение... смисъл не искам да се правя на срамежлив щото просто не ме радва да се държа като женчо... просто тряа измисля нещо по кадърно да не се изложа прекалено много :Р
И как ще я впечатлиш ? :lol: Като го удариш по масата ?! :lol: Тя да не е тийн-ка !! :-P Толкова мъже е виждала без гащи че може само да ти се посмее. :razz: :razz: С такива мацки тежкарски изпълнения не вървят. Пак ти казвам - личен опит.! При мен мина :oops: :oops:
Kukumqvka
06-25-2009, 10:44
понеже в момента съм с по -голяма от мен
1.имаш ли пари
2. имаш ли кола (не - щото си на 17 нямаш книжка)
3. имаш ли собствено жилище
4.... каде си трагнал бате шефе ?
ха-ха има логика в тези думи ;д .. нооо все пак опитай , може да иска нещо по-младичко и свежичко :D Амм , като е толкова хубава няма ли си приятел ? :-o
NeZaPoznat
06-25-2009, 10:47
ха-ха има логика в тези думи ;д .. нооо все пак опитай , може да иска нещо по-младичко и свежичко :D Амм , като е толкова хубава няма ли си приятел ? :-o [/i]
Доколкото помня си има мъж ... ама то не е като да си имаш гадже :-P
Kukumqvka
06-25-2009, 10:56
ха-ха има логика в тези думи ;д .. нооо все пак опитай , може да иска нещо по-младичко и свежичко :D Амм , като е толкова хубава няма ли си приятел ? :-o [/i]
Доколкото помня си има мъж ... ама то не е като да си имаш гадже :-P
не ,не .. обикновенното флиртче е най-сладко 8-)
nqkafsi_tam
06-25-2009, 12:13
ААаа някой от вас са много извратени ;D
Казах ви, че яките съседки са няколко засега 4-5 съм видял 2 от тях имат мъже и направо съм ги отписал ;D даже едната има дете май О_o
ама тва не им пречи явно да изглеждат невероято... както и да е
тва със семките ме уби направо...
Зема както си вися и аз на мойта тереса да се изкряскам "К'во ме зяпаш ве ? " и да и се усмихна след тва май ще бъде по-успешно...
Кой ми каза че няам пари - пари бол, колкот искаш далавери всякви всеки ден...
Кола нямам ама и не ми трябва... аз ако имах кола нямаше да слизам от нея...
Апартаменти колкото искаш ;) имам 8 само в тоя град .... ама едва ли ще тръгне с мен само защото притежавам тези "безценни качества", като пари, кола и апатамент :)
За сметка на тва пък изглеждам добре ;Р
както и да е ако някой има още оригинални идеи може да ги нафърля на няколко реда
Kukumqvka
06-25-2009, 12:24
ААаа някой от вас са много извратени ;D
Казах ви, че яките съседки са няколко засега 4-5 съм видял 2 от тях имат мъже и направо съм ги отписал ;D даже едната има дете май О_o
ама тва не им пречи явно да изглеждат невероято... както и да е
тва със семките ме уби направо...
Зема както си вися и аз на мойта тереса да се изкряскам "К'во ме зяпаш ве ? " и да и се усмихна след тва май ще бъде по-успешно...
Кой ми каза че няам пари - пари бол, колкот искаш далавери всякви всеки ден...
Кола нямам ама и не ми трябва... аз ако имах кола нямаше да слизам от нея...
Апартаменти колкото искаш ;) имам 8 само в тоя град .... ама едва ли ще тръгне с мен само защото притежавам тези "безценни качества", като пари, кола и апатамент :)
За сметка на тва пък изглеждам добре ;Р
както и да е ако някой има още оригинални идеи може да ги нафърля на няколко реда
1во де ги видя тия извратените ;д
2ро .. зех да се интересувам от тебе жалко че не съм ти съседка :D ,че квато съм нощна птица цяла нощ щях да ти зяпам терасата :D
3то като я видиш можеш да и кажеш нещо от сорта на '' Ооо комшийке '' или просто я поздрави не навлизай банално в нещата :D охх незнам .. кво да правиш но със сигурност е хубаво да действаш !
4то мерси за темата :-D напомни ми едно филмче .. ''съседка за секс'' :grin:
Отиваш ... чукаш отваря ти вратата и я питаш "Изивнявай, чудех се дали искаш дъвка? " :D :D :D :lol:
Не бе сериозно ... мии ако ти стиска направо отивай ... се ще ти хрумне нещо ... пък и ако нещо оплетеш ще бъде по-сладко .. :D :D
Историята с оная от която си обсебен май ти е разбила психиката....
nqkafsi_tam
06-25-2009, 17:48
хаха "и не само" психиката...
да е обаче донякъде ми е яко, щото почти постоянно правя само глупости за които накрая незнам дали да се смея или да плача, добре че никой не знае за това сигурно нямаше да го преживея :D
nqkafsi_tam
06-25-2009, 19:43
hah ;] jalyk li sam?
hah ;] jalyk li sam?
Не човек просто си отчаян и наранен тия месеци за първи път и аз ги опознах ти я 2 чувства но ти правиш грешката да им се предаваш не го прави...щот ще си изпатиш лошо накрая.
cRysTalsOuL
06-25-2009, 20:01
Щом казваш че има 4-5 съседки които си харесват значи не си чак толкова влюбен във въпросната,която си решела косата на терасата :) По-добре остави тази работа и си хвани едно гадже на твоята възраст :) Поне това е моя съвет
nqkafsi_tam
06-25-2009, 20:12
blah i az taka si misleh ama o6te ne sam q sre6tnal tva gajde ;]
nqkafsi_tam
06-25-2009, 20:14
smisyl takyv ima nqkva magiq kogato vidq nqkoe hubavo momi4e, nemoga da di6am nerven sym po4vam da dyrja stranno i vsi4ko se slu4va mnogo mnogo bavno ;D
TheDarknessAngel
06-25-2009, 20:25
Ами моят съвет е докато си стои на терасата или каквото там прави ти да я зяпаш и като забележи й помахай , но не много очевадно 8-) Усмихвай й се там , а и сега е горещ сезон разкарвай се полугол по терасата , току виж си привлякъл повече внимание от нейна страна . Успех. :P 8-)
nqkafsi_tam
06-25-2009, 20:39
btw dneska bqh po kysi ga6ti samo i tq samo nqkva 4isti terasata 3 pyti ;D i samo 4isti i me poglejda 4isti i me poglejda ;D az nqkaf si pofq fasa i piq kafe i se naslajdavam na gledkata :D