Влез

View Full Version : Как да ги разобедя?

Inlofchi
06-25-2009, 15:04
Оф :( . Съжелявам ако има такава тема,но вече не издържам. Искам куче, но майка ми не ми дава. Вече съм планирала всичко. Не съм просто така да си кажа- искам куче. Абсолютно всичко съм измислила. Цял ден чета по форумите. И щастлива отивам да кажа на майка ми. Тя не се съгласи. Отговора и беше :
- Абе, не се занимавай с глупости само куче ми е притрябвало в момента.
Направо се дразня вече. Искам всички които имат кучета да ми кажат ако са имали проблеми с родителите как са се разбрали да вземат. И други ако знаете как да им кажа. :( :( Имам свободно време даскалото не ми е пречка. И точно затова искам да се занимавам с нещо. :( А

p3rf3c7
06-25-2009, 15:54
В къща или в апартамент живеете?Аз имам коте и въпреки да живеем в апартамент,майка ми се съгласи да го гледаме ,защото обича котки.......Бях намерила котето на улицата и го прибрах вкъщи..първо майка ми не се съгласи ,но на следващия ден беше съгласна..за твоята майка незнам дали обича животните,но седни,поговори с нея,кажи й че ще се грижиш за него.Успех. :) :P

estellle
06-25-2009, 15:58
Имах рибки едно време..но вече не . Искам куче или котка,но майка ми като чу цената - лошо и стана :D :-x. Още повече,че правят бели .. създават неприятности и тка .. :o

Inlofchi
06-25-2009, 16:56
В къща или в апартамент живеете?Аз имам коте и въпреки да живеем в апартамент,майка ми се съгласи да го гледаме ,защото обича котки.......Бях намерила котето на улицата и го прибрах вкъщи..първо майка ми не се съгласи ,но на следващия ден беше съгласна..за твоята майка незнам дали обича животните,но седни,поговори с нея,кажи й че ще се грижиш за него.Успех. :) :P

В апартамент живея. Майка ми обича животни, но явно не и се занимава. Много пъти съм и казвала, че АЗ ще се грижа за кучето,не тя. Но неиска дори да ме изслуша. Като и кажа и веднага почва да ми вика. :x

nesquiky
06-25-2009, 17:03
xaxaxaxax

DivoTo_KoTe
06-25-2009, 21:01
Ами аз много исках декоративен заек,но моята не се съгласяваше.И на рожденния ми ден ми подариха зайче.Сега супер много му се радва и му се кефи.

XTREMEFREERIDE
06-26-2009, 07:28
Ами аз успях да убедя мама за котка /тя ги мрази,ненавижда и какво ли още не/ само с помощта на тати. Защото тати ОБОЖАВА котки. И сега си имам 4 котета в нас /живея в къща и ги държим вътре/. :grin:
/ Обичам те тати. :lol: /
Незнам как може да я убедиш. Другия вариант е да я поставиш пред свършен факт. Нали се сещаш - "мамо виж какво си купих" .. яя кученце.. :lol:

Kallyn4eto
06-26-2009, 08:59
:D Ние имаме куче - лабрадор. Гоолямо чудо беше докато се навие майка ми. Аз брат ми и тате...накрая я навихме. Тя казва: може нещо булонка...тате отсича: аз не искам котки. Та такам взехме голямо куче. Като ти казвам голямо точно това имам в предвид. Белите...не искам да те разубеждавам, но правят и то доста - гризе караката на столовете и масите, обувки да не говорим.Нашия и тапетите в коридора късаше. Скъпи са, голяма е грижата особено като са малки - това не са ваксини, витамини, бебешки храни...Това са част от минусите, но да си имаш кученце е голяма радост. Като се прибереш в къщи и то започва да скача по теб, да се радва...постоянно до теб си имаш приятелче. Отплеснах се... На какво куче си се спряла?
Сигурна ли си, че ти ще го разхождаш, защото и ние така казвахме на майка ми, а сега все тя го разхожда :-D
Айде успех със убеждаването.

3oPuTy
06-26-2009, 11:02
Оффф знам к'во ти е :?
И аз от 3 години карам нашите да вземем куче,но все един и същ отговор получавам:"Ще ти вземем куче при условие,че няма да надхвърля 10 кг." (т.е. искат някое малко подобие на куче от рода на булонките,чихуахуа и т.н. :?),при което им отговарям,че аз искам КУЧЕ,а не нещо по-малко от котарака ми :?
На всичкото отгоре дори сама събрах парите за кученцето (т.е. 600 лв.,защото щяхме да го вземем от чичото на една приятелка и той се съгласи да ни направи почти 50%-но намаление) ама нашите пак "НЕ!" :o :?
Сега съм им казала,че като завърша и се хвана на работа ще се изнеса на квартира и искат-не искат ще имам стафче :-) :-) :-)

06-26-2009, 13:40
кажи и че ако не се грижиш за ккучето ще го върнеш ДЕЙСТВА :)

cRysTalsOuL
06-26-2009, 15:25
Ако кученцето е малко съм сигурна че ще успееш да я удебих.Аз донесох преди 8 години едно малко котенце у дома (майка ми не ги обичаше) уж само за едно вечер и от тогава не е ставало дума котката да излиза от вкъщи освен на ветеринар :) предполагам,че пред свършен факт не би трябвало да го изгонят :) но за всеки случай имай план Б ако все пак не го иска да му намериш къде да спи:) Просто го занеси във вас ;)
Успех ;)

Inlofchi
06-26-2009, 17:21
Абе аз за ся съм се навила за померан. Ще го разхождам и ще се грижа за него. Майка ми обича животните просто се страхува да не стане така че да го гледа тя. Показах и в нета снимки и тя много ги хареса обаче неиска да вземем защото съм нямало да се грижа за него.Баща ми не ме интересува ако майка ми се съгласи и той е съгласен. Пред свършен факт определено няма да го изхвърлят Дори ще го харесат Но сама немога да се справя не съм от София а хубаво породисто кученце трудно се намира Майка ми обеща че ще идем до развъдник в сф само да разпитаме но няма да взимаме така искам да си имам пък и си нямам много приятели Като чета по форумите такаа ми се иска :-k :-k

Inlofchi
06-26-2009, 17:23
кажи и че ако не се грижиш за ккучето ще го върнеш ДЕЙСТВА :)
а след няколко дни мисля да пробвам това какво ще кажете :-k

Moon_Light_Shadow
10-13-2014, 05:42
Ми то мама искаше най-много куче не се налагаше да я моля 8-)

Lodos
10-14-2014, 17:57
Aз минaлaтa коледa получих кученце и то умря след 10 дни a цялa годинa убеждaвaх мaйкaми дa ми позволи дa си вземa сегa си имaм декорaтивно зaйче и пaпaгaлче и съм си решилa с моятa НДП зaвършим ли 12 клaс изнaсяме се нa квaртирa и си взимaме две кучетa моето ще е Чaо-чaо нейното померaн и у нaс секи ден ще е купон ще си рaзхождaме кучетaтa и тя ще си хвaне гaдже a кaто съберем 10 000 си купувaме 2 коня a после ще си купим бмветa

ioana0104
10-14-2014, 19:51
Имала съм риби, хамстер и куче ....Рибите и хамстера ги имах много отдавна така, че да ги забравим ... Когато поисках куче едвам ,едвам навих майка ми , но нали живеехме тогава в къща и се нави да го гледам отвън и окей кучето беше супер нещата бях ок ... и кучето навърши 1 година и умря ... и тогава майка ми каза ,че не е искала куче ,защото знае,че ще умре и ще ми е гадно да ви кажа мина 1 година , още ми е гадно .... замислете се за реалните причини родителите ви да не искат домашен любимец ,всички знаем как свършва ... колкото и гадно за звучи