Влез

View Full Version : Театро0о хД

YouMakeMeFeel
06-25-2009, 15:21
Здравеите ! :-D

Такам ... значи аз се занимавам от 5-6 години с театър и в събота ще ходим на София на някакъв фестивал да играем :grin: ... Та там ще има много групички като нас ( ние сме на по 13-14г. ) аз сам на 14 ! :) :) .... и както винаги момичетата ще се запознаят с някое момче ще се натискат ... а аз какво ?! ще гледам тъпо от страни... а не искам това да става :o :?
Та вапросчето ми към вас е как да привлека вниманието на някое момиче и да се запознаем и т.н. ... сещате се ;]] ...
А също и трябва да се има в предвид , че всички ще са на групички ще си шушукат :?
А аз много искам да привлека вниманието на някое момиче и да си поговорим на саме и .... кои Знае :-D :D

Аиде чакам съветчетаа :-P :-)

Hilary_
06-25-2009, 15:45
Ама ти май не отиваш само да играеш .. :D :D :D Ми как ... присламчи се към някоя група... питай ги нещо .. после още нещо иии така .. разговора ще си тръгне ... :wink:

P.S. И внимавай да не си забравиш репликите!!! :D :D

lipsvashh_mi
06-25-2009, 15:45
е,какво му е трудното...усмихваш се и се запътваш към момичето,което ти е грабнало вниманието и я заговаряш...отпусни се и нещата ще потръгнат от само себе си :)

plmn
06-25-2009, 17:34
сложи си табелка : "срамежлив и притеснителен, но с огромно чувство за хумор. очаквам предложенията ви."

oasis
06-25-2009, 18:11
:lol:

evelinka1122
06-26-2009, 11:03
отиваш там да играеш театър? ми предполага се, че си актьор! давай изиграй я тази роля на сваляч...

Kukumqvka
06-26-2009, 11:14
отиваш там да играеш театър? ми предполага се, че си актьор! давай изиграй я тази роля на сваляч...

\:D/

yoLLi
06-26-2009, 11:56
Щом тези момичета са толкова добри в свалянето, защо не помолиш някоя да ти помогне? :D Не вярвам да ти откажат :grin: Успех и дано намериш половинка ;-)

Gabichkaaa
06-30-2009, 18:49
Еми то попринцип няма някакви специални тайни методи, Крис! :) Предполагам знаеш как стават нещата - заговаряне, прегръдка или хващане на ръката (може и двете) .. там закачки - ала бала .. иии целувка! Трудно - не! :-)

Ииии само да кажа, че не се натискаме с момчетата! :shock: Т'ва, че казваме, че това или онова момче е хубаво, не значи натискане! :shock: Единствено сега намазахме... но не само ние! :P Нали се сещаш за какво говоря! :-D ... Дишай спокойно! :razz: Целувки! :-)

xXxMixXx
06-30-2009, 21:06

\:D/

+1 :)

valdesbg
07-01-2009, 04:43
сложи си табелка : "срамежлив и притеснителен, но с огромно чувство за хумор. очаквам предложенията ви."

Ето това е единствения свестен отговор в тая тема.