Влез

View Full Version : С нахалство към прогрес

bissstra
06-25-2009, 16:18
Мислите ли, че това е ключа към успеха? Въобще постига ли се наистина нещо с нахалство? Какво мислите по въпроса :)

gabi_94
06-25-2009, 16:23
ами честно казано го мисля да, от личен опит го казвам. Винаги по-нахалните успяват, а срамежливите и скромните ги тъпчат и се нервирам защото аз не съм от нахалните. Но вече ще стана и аз нахална и ще държа на своето, няма друг начин. Който разправя, че има се самозалъгва. :x :x :x

sexa_na_kompleksa
06-25-2009, 16:44
Зависи от ситуацията и от количеството (xD) нахалство. Понякога наистина помага, но не са и малко случаите, когато това ти изиграва лоша шега..

Sintya
06-25-2009, 16:54
О, да нахалството просперира в Бг. И материалното, ест.

plmn
06-25-2009, 16:56
всичко извън допустимите граници е в минус

blago84
06-25-2009, 17:41
Известна доза нахалство помага, но като всяко нещо, трябва да се използва разумно и в точния момент И естествено да е добавка към личните ти способности и качества, а не основна опора в живота.

elito6754
06-25-2009, 17:53
О, да нахалството просперира в Бг. И материалното, ест.

+ 1.

ThePowerOfLove
06-25-2009, 17:57
Да, нахалните по-лесно се уреждат :?

bissstra
07-01-2009, 08:23
И аз мисля, че нахалните постигат повече успех от по - затворените. А как човек трябва да се сети, че е време да спре с нахалството :-D смисъл, да не се увлече :-D

NeverTheSame
07-01-2009, 09:23
така като гледам...никой не си призна,че е нахален..
аз пък съм на мнение,че ако наистина искаш да постигнеш нещо трябва да се бориш а не да те е срам да поискаш това от което имаш нужда...в случая работа,образование,кфото и да е .
естествено ако нахалството премине в наглост [като при седмокласниците...нищо лично] вече е тъпо и ненужно и дори супер дразнещо.

yambolov
07-01-2009, 09:34
еми честно казано,само с нахалство нестава трябва първо малко усилие,и после нахалството,мога да дам и пример:
в 6ти клас в началото бях по мълчалив и не си изказвах мението и т.н.т
втория срок ми падна пердето и започнах да правя каквото си знам.
в 7ми клас всички гледаха по друг начин на мен и дефакто сичко беше по лесно.......в 8ми нахалството е мн важно иначе те мачкат отвсякаде така беше при мен тази година нахалните успяхме а тези по притеснителните дори и да знаят нещо си мълчат,явно ги е срам да го кажат или нз има някаква причина,но истинският ключ към успех е знанието + умението за нахалство.

Seducti0n
07-01-2009, 18:07
:) настоятелност звучи доста по-добре,
макар, че границата м/у настоятелността и нахалството е доста тънка,
важно е, човек да се бори, но и да влага.
За да получиш трябва и да дадеш.