PDA

View Full Version : Побърквам ли се?

goGu
06-26-2009, 09:09
Постоянно сънувам,че приятелката ми ми изневерява.Това е постоянно бяхме заедно 1 година разделихме се и на скоро пак се събрахме,но аз постоянно мисля че ми изневерява.Много я обичам,но това ме побърква не знам защо но и нямам никакво доверие.Докато бяхме скъсали тя ходеше с кой ли не и преди няколко дни и звъннах вечерта и ми каза тука с едни приятелки.После след 1 ден се скарахме и тя каза,че е била с бившия и наистина е било така.И не знам дали да й вярвам много я обичам,но постоянно сънувам как е с други.

angeltears
06-26-2009, 09:14
Виж сега, не бъркай сънищата с реалността. Това, че един път е била с бившия не значи, че всичко, което сънуваш е истина. Може да е просто съвпадение.. вярвам, че всеки от нас малко или много е сънувал такива неща- викат им се кошмари. Не сме някакви свръхестествени същества, че да предричаме бъдещето чрез сънища - това само джедайте го могат ;)
Успокой се, не се побъркваш, просто си под стрес и подсъзнанието ти придава картина на страховете ти докато спиш, а именно на изневяра. След като не й вярваш е редно да се замислиш - заслужаваш ли да си с нея и да изтърпиш всичкото това напрежение? :)

goGu
06-26-2009, 09:20
Еми как да й вярвам като докато бяхме разделени се държеше с мен отвратително,караше ме да я събирам с гаджетата й когато са се скарали,разказваше ми всичко което са правели и т.н. Знам,че съм под стрес имам толкова много проблеми.Дори сега й звъня а тя ми затваря почнахме да се виждаме само вечер и то за много малко за 1-2 часа.Вчера се видяхме за 3 .. все нямала време,все е навън с приятели,но когато аз съм с мой приятели навън,а тя се е прибрала ми звъни да се прибирам и аз и да се видим. :(

dimitar_ak
06-26-2009, 09:20
Ревнувайки само ще я отблъснеш. Нужно е да й вярваш, а ако не можеш и постоянно имаш съмнения е по-добре да приключиш нещата.

NeZaPoznat
06-26-2009, 09:22
Постоянно сънувам,че приятелката ми ми изневерява.Това е постоянно бяхме заедно 1 година разделихме се и на скоро пак се събрахме,но аз постоянно мисля че ми изневерява.Много я обичам,но това ме побърква не знам защо но и нямам никакво доверие.Докато бяхме скъсали тя ходеше с кой ли не и преди няколко дни и звъннах вечерта и ми каза тука с едни приятелки.После след 1 ден се скарахме и тя каза,че е била с бившия и наистина е било така.И не знам дали да й вярвам много я обичам,но постоянно сънувам как е с други.

Не мога да те разбера онбре ! Разделили сте се, изчукала се с 10-15 човека и после пак сте се събрали ... :shock: откъде ли са се взели тези сънища :lol:

Ма то пък кво - лапнала 2-3 чурки ..... голяма работа !! Тъкмо ако усетиш тръпчив вкус няма да се чудиш откъде е :-P

angeltears
06-26-2009, 09:23
О, Боже - следва логичния въпрос: Щом като се е държала така с теб защо си губиш времето и нервите за нея? Очевидно те разиграва.. от какъв зор тя като е с приятелите си ще стой до колкото си иска, а ти като с твойте щом ти свирне се прибираш като някакъв роб? Щом се виждате за толкова малко значи няма желание или има прекалено много ангажименти, а така като гледам си митка с приятели следователно и сам можеш да си извадиш изводите..
В една връзка освен любовта е важно и доверието - веднъж загубили се, губи се смисъл да продължавате :)

NeZaPoznat
06-26-2009, 09:24
Дори сега й звъня а тя ми затваря почнахме да се виждаме само вечер и то за много малко за 1-2 часа.Вчера се видяхме за 3 .. все нямала време,все е навън с приятели,но когато аз съм с мой приятели навън,а тя се е прибрала ми звъни да се прибирам и аз и да се видим. :(

Виж сега - ти с твоите приятели не правиш това, което тя с нейните. Разбери я момичето! Не е приятно да ти звъни телефона докато ти е заета устата... кофти е.. 8-)

angeltears
06-26-2009, 09:27
Стига и ти така си го филмирал момчето :)

NeZaPoznat
06-26-2009, 09:32
Не си измислям - той си признава сам. :?

goGu
06-26-2009, 09:36
Ах не не не говора,че се е ебала с други и е правила някакви неща тя не е такава.Ух сега ми звънна и ми вика "Кажи бе мило в час бях ей сега съм в таксито и идвам към вас " ух успокойх се.Ами с нея съм въпреки всичко,защото преди аз много я лъжех и наранявах и мисля,че сега аз трябва да страдам все пак не знам .. обичам я тя е първото момиче което обичам толкова много и е прекрасна не мога да дишам без нея влюбен съм до полуда.В красотата й,в движенията й,в погледа й,в смеха й, тя е единствената !1

NeZaPoznat
06-26-2009, 09:43
Ах не не не говора,че се е ебала с други и е правила някакви неща тя не е такава.Ух сега ми звънна и ми вика "Кажи бе мило в час бях ей сега съм в таксито и идвам към вас " ух успокойх се.Ами с нея съм въпреки всичко,защото преди аз много я лъжех и наранявах и мисля,че сега аз трябва да страдам все пак не знам .. обичам я тя е първото момиче което обичам толкова много и е прекрасна не мога да дишам без нея влюбен съм до полуда.В красотата й,в движенията й,в погледа й,в смеха й, тя е единствената !1

Да !! И аз се чудя къде изчезнаха всички жени .... пък то какво било.
Влюбен си - ясно е. Айде като изтрезнееш от това чувство - чакам нова тема. :-P

goGu
06-26-2009, 09:47
хаха няма да е скоро аз 2ра година не съм спрял да я обичам .. :P ама мерси дано сънищата спрат.. :(

NeZaPoznat
06-26-2009, 09:51
хаха няма да е скоро аз 2ра година не съм спрял да я обичам .. :P ама мерси дано сънищата спрат.. :(

Дано да са само сънища ... :?

Aicken
06-26-2009, 10:02
:-o

Aicken
06-26-2009, 10:03
:-o

Hilary_
06-26-2009, 10:28
Щом се съмняваш значи няма доверие... щом няма доверие няма и пълноценна връзка .. защо ли? Защото това е едно от най-важните неща ... :? Не, че нещо ама така или иначе те е излъгала за това, че е била с "приятелки" .. няма да е първия нито последния път ... :? :? Ти си знаешш ...

WhyNot
06-26-2009, 11:31
ми като те гледам къф си нищо чудно че те ебава :D :D

goGu
06-26-2009, 13:28
Мда няма доверие и е много кофти всичко .. но ще видим :)

Faces
06-26-2009, 14:41

Не мога да те разбера онбре ! Разделили сте се, изчукала се с 10-15 човека и после пак сте се събрали ... :shock: откъде ли са се взели тези сънища :lol:

Ма то пък кво - лапнала 2-3 чурки ..... голяма работа !! Тъкмо ако усетиш тръпчив вкус няма да се чудиш откъде е :-P
Размазващ пост :D :D :D

mOBSCENE
06-27-2009, 19:03
Без доверие връзка няма!Предполагам знаеш.
Може би трябва да поговориш с нея. :?