View Full Version : Търсите ли си дистрибутор на Ейвън?
Здравейте. Аз съм дистрибутор на Ейвън, разгледайте каталога, изберете си номер и пишете на лично, ако желаете, на кой адрес да го изпратя. :)
Благодаря на вс., предварително. В сигурни ръце ще са продуктите, не се безпокойте. Очаквам ви! :)
http://www.avon.bg/PRSuite/e-brochure/e-brochure.html
marin4itu
06-26-2009, 09:23
Оф, аре стига с тези реклами ве! Ти мислиш ли, че ако някой иска нещо от Avon не познава някой, който е дистрибутор? Освен това, ако тръгнат всички дистрибутори на Avon да пишат тука, форумът ще се задръсти!
Nadelina
06-26-2009, 09:26
И освен това не мислиш ли, че ще ти излезе скъпичко да пращаш на всеки колет с продукта, който си е поръчал, ти не само, че няма да печелиш, но и ще си вътре с пари. От това дистрибуторство не се печели като имаш реални клиенти, пък камо ли да са виртуални.
guinessgirl
06-27-2009, 09:56
братле 'секи втори е дистрибутор на ейвън... не е грам доходно,примерно
Във всеки град има поне 3 диструбутори(казвам поне 3 вместо поне 20, заради по-малките градове) от които можеш да си поръчаш.Защо си мислиш, че ще си дадем парите на някой непознат от интернет вместо на някой приятел :lol: :? !!???
Наистина тук има много дистрибутори, но не си правят реклама.
Намери клиенти, където учиш и работиш, не по форумите.
Pepincetyy
06-27-2009, 15:40
Стига с тези реклами!!!
мислиш ли, че ако някой иска нещо от Avon не познава някой, който е дистрибутор?
FionaApple
06-27-2009, 15:42
Оф, смешно е така да си търсите клиенти по форумите. Хаха. Все едно няма дистрибутори на Avon навсякъде.. :D
Мале като знам в училище в почти всеки клас има по поне 3ма дистрибутори и напрао нз кфо става :?
djudjulinkaa
06-27-2009, 21:05
Ви пък не мислите ли да спрете да пишете едни и същи коментари колко много дистрибутори имало.. :-D