View Full Version : Какво да направя?;(
venom0706
06-26-2009, 15:33
Обичам 1 момиче страшно много,но се караме постоянно за какво ли не...по-точно за пълни глупости.Ядосваме се и се сърдим един на друг,и в най-лошите случаи късаме,но след това веднага се сдобряваме,разбирайки че не можем един без друг.Тя започна да се ядосва много често,да се сърди за всичко и да си го изкарва на мене.Аз от своя страна правя същото,ревнувам я от неин приятел(а по принцип не съм ревнив),ядосвам я и какво ли още не.За съжаление не мога да я оставя,защото я обичам прекалено много,но напоследък тя започна да ме къса много често.След това макар и трудно се събираме отново,но като го прави всеки път,ми разбива сърцето по много гаден начин,защото започвам да страдам от мисълта дали не съм я изгубил завинаги...Кажете ми какво да направя?Нараняваме се взаимно,но не можем да бъдем разделени защото се обичаме много въпреки всички караници и проблеми... :cry: :cry: :cry:
П.С На 16 съм.
Kukumqvka
06-26-2009, 15:39
Заплетена ситуация .. най-добре е да се разделите за малко
Да си починете един от друг. И след време да обновите връзката си :-o
Разговор му е майката... Очевидно ти осъзнаваш къде са проблемите, може би и тя го прави, следователно - сядате и ги обсъждате; всеки казва какво у другия го дразни и постепенно ги премахвате тези неща. Успех! :)
venom0706
06-26-2009, 16:13
Ами правили сме го вече....и то много пъти.И пак не става, всеки от двамата продължава с глупостите....
тогава си направете почивка да си позалипсвате малко :)
AnGel_fReE
06-26-2009, 19:18
започнете да правитв компромиси и да се старайте да не се наранявате
venom0706
06-27-2009, 06:01
Дам и компромиси.И това правим и все пак е толкова трудно.....
mechtaq_za_teb
06-27-2009, 06:23
С моя приятел е същото, даже четейки темата ти, си помислих, че си той. Но той не е на 16.
Та... понеже съм в същата ситуация, знам какво е. Караници, скандали, раздели, но всичко при нас се оправя. Казваме си доста лоши думи, но всичко се забравя. Такива характери сме...
Личи си, че много я обичаш и според мен просто трябва да излезете и да поговорите относно какво тя не харесва в теб и ти в нея. Когато не сте доволни от нещо да си казвате, а не да се карате. Всичко зависи от вас.
pandelka
06-27-2009, 07:24
Аз бих те посъветвала да скъсате ..
Дори да не е завинаги се разделете за известно време,защото да седите и да се карате за глупости , както сам казваш,е много по- лошо . ;) :) Поговори с нея.. и ако искаш го направи.Навремето така постъпих ,защото имах същия проблем и мога да ти кажа,че после имаше промяна към добро ;). :-)
hooliganka89
06-27-2009, 10:51
Много лапешка история :D
И аз когато прикипя оставям приятелят си макар да знам,че не е завинаги ама това вашето щом е постоянно...не е работа.
Не се обичате,просто сте инати и не знаете какво искате,особено тя.
vampirekiss
06-27-2009, 11:45
По това,което си писал си мисля,че може би ще ви е по-добре да сти разделени поне за известно време.Говори с нея поне а няколко седмици да не се виждате.Или после ще скъсате или ще се съберете и ще ви е по-добре от преди.
soul1199
06-27-2009, 11:51
С моя приятел е същото, даже четейки темата ти, си помислих, че си той. Но той не е на 16.
Та... понеже съм в същата ситуация, знам какво е. Караници, скандали, раздели, но всичко при нас се оправя. Казваме си доста лоши думи, но всичко се забравя. Такива характери сме...
Личи си, че много я обичаш и според мен просто трябва да излезете и да поговорите относно какво тя не харесва в теб и ти в нея. Когато не сте доволни от нещо да си казвате, а не да се карате. Всичко зависи от вас.и ние сме така,знам,какво е :(
valdesbg
06-27-2009, 15:35
В 3-ти клас и ние така правихме.... Що се занимавате с глупости?
От километри личи че нито се обичате, нито сте един за друг. За чий си тровите живота взаимно?
lori4ka666
07-16-2009, 15:19
mi slu6ai sa pi4 KUSAi qq i si dai malko po4vka ot neq ne q misli tolkova mn....ama ne se druj i ti taka ss neq.....
ItalianMafia
07-16-2009, 15:42
Тва вашето не е връзка..
Най-добре се оставете..
Само се тормозите..
casualmaniac
07-16-2009, 16:03
Не я зарязвай,трябва да има малко караници,иначе няма да ви е интересно,по-цел ден ще се лижете.Аааа,тук една древна българска мъдрост може да ти помогне:Жената трябва да се бие всеки ден,даже в Събота по 2 пъти,защото в Неделя може да ти дойдат гости! :)
mysticinside
07-16-2009, 17:48
Обичам 1 момиче страшно много,но се караме постоянно за какво ли не...по-точно за пълни глупости.Ядосваме се и се сърдим един на друг,и в най-лошите случаи късаме,но след това веднага се сдобряваме,разбирайки че не можем един без друг.Тя започна да се ядосва много често,да се сърди за всичко и да си го изкарва на мене.Аз от своя страна правя същото,ревнувам я от неин приятел(а по принцип не съм ревнив),ядосвам я и какво ли още не.За съжаление не мога да я оставя,защото я обичам прекалено много,но напоследък тя започна да ме къса много често.След това макар и трудно се събираме отново,но като го прави всеки път,ми разбива сърцето по много гаден начин,защото започвам да страдам от мисълта дали не съм я изгубил завинаги...Кажете ми какво да направя?Нараняваме се взаимно,но не можем да бъдем разделени защото се обичаме много въпреки всички караници и проблеми... :cry: :cry: :cry:
П.С На 16 съм.
Виж сега хората не напразно са казали че първия път не потръгне ли връзката след това няма бъдеще..камо ли че всеки заслужава 2-ри шанс и прошка...разбирам да сте се разделили за 1-2 месеца да осъзнаете какво е да сте един без друг и тогава да говорите за събиране...ама такива "лапешки" историй...я се стегни малко .На 16 си няма да е 1-вата няма и да е последната нали така :) щом се карате постоянно няма смисъл да се измъчвате един друг с всички тези късания и събирания :)
Виe пък как решихте, че не се обичат? :? Не сте вие хората които могат да кажат това .. само те си знаят какво чувстват ;)
А аз не бих те посъветвала да я оставиш .. знам какво чувстваш и знам,че колкото и да се карате и колкото и да ви е трудно е по - добре така отколкото да загубиш човека,когото обичаш за нищо и никакви си караници .. или пък заради някакъв ш**ан инат .. ](*,)
Take_That
07-16-2009, 22:48
Правете повече компромиси :)
LoveKills
07-16-2009, 23:58
Просто си поговорете едно хубаво двамата.Въпреки че спомена ,че сте го правили много пъти .Но все пак е странно това държание ,не че не знам какво е .Изпитала съм го на моя си гръб. Но е крайно инфантилно държанието и на двама ви.
Ако искате да сте заедно просто трябва да си изясните нещата.И да намерите решение .А няма нужда да споменавам и аз компромисите ,знаеш че те са важни за една връзка ,доверието също-
Успех !