View Full Version : Фитнес
foreverr
06-26-2009, 18:34
Нз темата дали е за тук, но май май тук е най-подходящото и място.Е, ходите ли на фитнес.Ако ходите колко пъти седмично?И момиче или момче сте?
Ходя от 7-8 месеца (спазвам хранителен режим,и фитнес програма) на 15 съм. Момче съм.Има удивителни резултати,едно че порастнах на височина друго че ръцете ми скочиха с по 3 см на горе,гръдната обиклока също,абе....то ефект винаги има,само не се знае на къде на горе или на долу,е явно при мен е бил на горе.Това е от мен. 8)
DessieQueen
06-26-2009, 18:51
Момиче. Ходя от месец. Гледам на ограничавам калоричните храни,ходя всеки ден главно за стягане на дупе,бедра и корем. Има ефект. :)
kuklichka_bg
06-26-2009, 18:57
Ходя.Сега ми е 3 месец.5 пъти седмично.Момиче съм. :P
моми4ета само ще ви кажа едно:ако ходите всеки ден,и нямате добро възтановяване може да полу4ите обратният ефект....
DessieQueen
06-26-2009, 19:10
моми4ета само ще ви кажа едно:ако ходите всеки ден,и нямате добро възтановяване може да полу4ите обратният ефект....
ъъъъ как така?
mArMaLaDkA
06-26-2009, 19:15
^ Ами така. Вместо да сваляш, ще трупаш, понеже тялото не се възстановява качествено, стресира се. Иначе отделно то е под постоянен стрес в продължение на 2-3 месеца, докато ходиш на фитнес, защото точно в продължение на тея 2-3 месеца, самото тяло се адаптира. Затова е хубаво един ден да се ходи, другия ден да се почива и така, редувате, 'щото много Йебано ще ви дойде. Лично аз също ограничавах отначало храните, но после изяждах по две огромни парчета бисквитена торта, пържено и въобще не беше проблем. Не калориите са ви проблема, а енергията, която дадената храна дава. И по-скоро проблемът не е в това, че получавате енергия, а че не я изразходвате и оттам трупате качествено на най-нежелани зони.
zvezdichkaaa
06-26-2009, 19:24
От 2-3 месеца ходя.Момиче съм.В началото 5-6 пъти седмично,но сега реших да ги ограничя лятото до 3-4,защото си е по-топло времето и няма да имам толкова желание,а и ми предстоят ходения по басейни,което до една степен ще поизмести фитнеса в тези дни,в които не ходя.През останалото време,обаче (освен лятото) мисля че ефекта е по-добър,ако се ходи по често.Все пак се изразходва енергия,човек се раздвижда и т.н.
^ Ами така. Вместо да сваляш, ще трупаш, понеже тялото не се възстановява качествено, стресира се. Иначе отделно то е под постоянен стрес в продължение на 2-3 месеца, докато ходиш на фитнес, защото точно в продължение на тея 2-3 месеца, самото тяло се адаптира. Затова е хубаво един ден да се ходи, другия ден да се почива и така, редувате, 'щото много Йебано ще ви дойде. Лично аз също ограничавах отначало храните, но после изяждах по две огромни парчета бисквитена торта, пържено и въобще не беше проблем. Не калориите са ви проблема, а енергията, която дадената храна дава. И по-скоро проблемът не е в това, че получавате енергия, а че не я изразходвате и оттам трупате качествено на най-нежелани зони.
мерси, "моито" моми4е,иначе тряше да пиша тука обеснения,браво много то4но го каза :-P
billytalent
06-26-2009, 19:29
Ходех 2-3 месеца по 3-4 пъти в седмицата,но спрях...малко бях прекалила бедрата ми станаха ужасни :D но сега пак ще тръгвам
ооо определено след като ми свършат изпитите за висшо пактръгвам 3 пъти седмично..... преди време свалих 8 кг за един месец и се тъпчех като прасе ама се разглобявах във фитнеса ... голяма полза има :-)
GaBiIi__
06-27-2009, 08:03
ям си всичко и ходя когато не ме мързи
bubblebabe
06-27-2009, 08:50
Оххх... от 10 месеца съм в састой със всякакъв спорт. Така ми се ходи на фитнес, ама няма с кой.
Ще се чувствам друг човек след първата тренировка. 8-)
terawatt
06-27-2009, 09:46
^ Ами така. Вместо да сваляш, ще трупаш, понеже тялото не се възстановява качествено, стресира се...
Може и да сваля, може и да качва... Зависи от много неща.
Нз темата дали е за тук, но май май тук е най-подходящото и място.Е, ходите ли на фитнес.Ако ходите колко пъти седмично?И момиче или момче сте? момче съм и ходя обикновено по 2-3 пъти зависи да ли имам време
Pepincetyy
06-27-2009, 12:58
Не ходя.
Значи аз съм момче и доста съм чел къде ли не. И стигнах до извода, че хич ама ХИЧ не е полезно да запълвате всеки ден от седмицата с фитнес. Та направих си една доволна програмка - Понеделник на фитнес, вторник почивам, сряда и четвъртък на плуване, петък фитнес и събота и неделя почивка. Да ви кажа тая програма ми е от няма и 2 месеца и се усеща доста голяма разлика не само по външността на тялото, а и изобщо физическото състояние даже и психическо ако искате вярвайте .. :D а тези фитнес маняци, който се тъпчат с хапчета не ги гледайте .. и все пак трябва да си направите програма за хранене, не да се тъпчете като прасета след тренировка. :)
Значи аз съм момче и доста съм чел къде ли не. И стигнах до извода, че хич ама ХИЧ не е полезно да запълвате всеки ден от седмицата с фитнес. Та направих си една доволна програмка - Понеделник на фитнес, вторник почивам, сряда и четвъртък на плуване, петък фитнес и събота и неделя почивка. Да ви кажа тая програма ми е от няма и 2 месеца и се усеща доста голяма разлика не само по външността на тялото, а и изобщо физическото състояние даже и психическо ако искате вярвайте .. :D а тези фитнес маняци, който се тъпчат с хапчета не ги гледайте .. и все пак трябва да си направите програма за хранене, не да се тъпчете като прасета след тренировка. :)
пуууу,от сега фитнес инструктор......
MiLeNcHeToO
06-27-2009, 19:47
Аз съм момиче, ходя от 3 месеца и определено мускулите ми се стягат и стават по-издържливи, въпреки че и грам не съм свалила с помоща на фитнеса. Според мен всичко зависи от количеството приемана храна. :P
GaBiIi__
06-27-2009, 20:07
Аз съм момиче, ходя от 3 месеца и определено мускулите ми се стягат и стават по-издържливи, въпреки че и грам не съм свалила с помоща на фитнеса. Според мен всичко зависи от количеството приемана храна. :P не , зависи от упражненията и начина по който ги правиш
ако се правят повече повторения от нормалното в една серия се топят мазнините. Например 3 серии по 20 напъна.. 8)
аз ходя на фитнес по 2 пъти в седмицата и съм моми4е