Влез

View Full Version : Проблеми със свършването

p1703
06-28-2009, 20:13
Здравейте, имам проблем и не знам към кого да се обърна. С приятелия ми сме заедно вече повече от 2 години и водим редовен полов живот. Но за цялото това време не съм успявала да свърша нито веднъж, случвало ми се е от клитурна стимулация, но не и от вагинална. В мен ли е проблемът и въобще има ли такъв?
Благодаря!

DesTin3d
06-29-2009, 00:39
edva li e v teb problema ... ako pitash men .. priqtelqt ti e darvo i ne moe da te zadovoli na max :?
pogovori s nego ... pomoli go da proa ne6to drugo ... pozi i t.n.

oziris0
06-29-2009, 04:49
просто приятеля ти не те възбужда

Ilikeliljon
06-29-2009, 05:58
Просто сте идиоти и няма да е зле другия път да си замълчите. 8-) 8-) 8-) Поговори с него, кажи му какво усещаш изобщо вие не си ли говорите на тази тема, за това че не можеш да свършиш вагинално. Изобщо има много неща покрай това. Не се знае къде е проблема, дали в теб или в него, или и в двамата. За това няма да е зле да поговорите и евентуално, ако това не помогне да вземете да се замислите за сексолог и евентуално лекар, а в краен случай, ако се открие нещо в мисленето, тогава психолог. Айде успех :P :P :P

brokli
06-29-2009, 12:53
Значи трябва смяна на приятеля ти и аз съм най-добрия замесних ! За визитка Доктро Дачо на вашите услуги!

x3eme
06-29-2009, 12:57
Проблема ти е често срещан.Много момичета и жени не могат да изпитат върховното удовлетворение наречено огразъм.За да се постигне е необходимо старание от страна на партньора ти,не само да гледа той да свърши,да си направи кефа,да махне презарватива и да се обърна за да спи.Трябва и много практика,в случая мисля,че я има-2 години не са малко.
Вагинален и клиториален оргазъм са 2 различни оргазма.Кажи,речи единия няма нищо общо с другия.
Освен да кажеш на приятеля си да мисли и за твоето удоволствие по време на секс,друго не ми хрумва.Секса е игра за двама,не е соло изпълнение.

ladykeisy
06-29-2009, 13:06
И аз имах проблем като твоя ,той почти се реши ,обаче ,за да свърша гаджето ми се мъчи мноооого време и не винаги успявам .Иска ми се и аз да знам как бих могла да реша този проблем и към какъв лекар да се обърна ....Иначе спокойно - не си единствена :)

majestic001
06-29-2009, 13:12
Има 2 мнения по въпроса:
1:Вие сте виновни
2:Гаджетата ви са некадърни
Решение: Намерети си някой с когото можете да свършите

xplay
06-29-2009, 13:41
Ем аз като казвам, че секса с непознат е много по-приятен ... :P :-)

LovEsIckk
06-29-2009, 14:57
Всичко си идва с времето и опита.

djuki
06-29-2009, 15:36
бившия ми приятел за една година успя да го направи 3 пъти , и то проблема си беше мой защото аз не се отпусках достатъчно и такам ... но говори с него ккаво ти харесва намери позата която най - много те възбужда и пробвайте различни неща все някога ще стане