Влез

View Full Version : не знам какво да правя ;( имам ли някаква надежда..

raia338
06-28-2009, 21:57
.............

Tempest
06-28-2009, 22:06
живота е проба-грешка... докато не опиташ да поговориш с него, не знаеш как ще реагира... ама да поговориш, не да пишете...

Kukumqvka
06-28-2009, 22:17
живота е проба-грешка... докато не опиташ да поговориш с него, не знаеш как ще реагира... ама да поговориш, не да пишете...

+1 :) Разговор му е майката :grin: Няма друг изход ...

smileforyou12
06-28-2009, 23:12
Ммм да. И аз съм на мнение, че трябва да поговориш с него. Нищо не губиш. :)

fatal4o
06-28-2009, 23:23
Абе пробвай си късмета пък ако откликне на чуствата ти значи слънцето ти се усмихва а луната те гали... винаги е "или , или"

NeZaPoznat
06-29-2009, 06:32
Моята история започва с това ,че харесвам едно момче от близо 2 месеца.Преди да знаеше за моите чуства,ме заговаряше,държеше се добре,все пак не се познаваме от вчера :) Накарах общи познати да му намекнат,че ми е симпатичен за да знам дали имам някакав шанс с него ,и да знам мнението му за мен.Той им е казал,че знае за симпатийте ми ,прсто се забелязвало.Аз останах очудена,толкова много ли ми личи,че го харесвам.Опитвах се да му покажа,че настина го харесвам,писах му смеех се на шегите му,закачах го ...Обаче има един проблем,той е някак си на моменти.Един път пише,друг път не отговаря.Може би се срамува ,и не иска да остане на саме с мен,защото ще му стане неудобно,и по тази причина аз няма как да говоря с него лично :( Аз престанах да го търся.. Видях го на скоро (не бях го търсила и виждала от одавна) и той ме гледаше някак усмихнато ,а не както преди високомерено
Вече няма какво да напавя по случая и ще ви попитам вас за някакъв съвет или препоръка :-)

Стига с тия 'общи познати'. Ако ти поиска секс дали би помолила някой 'общи познати' да му задоволят желанието. Като ти гледам аватара го даваш доста шен .... ама май май .... :?

mirinda1
06-29-2009, 08:53
Имам абсолютно същия проблем...Обаче.. Той с мен се държеше супер даже мислех че имам шанс а сегаа.... :? .. Грешката ти е 4е с иказала на други .. а не на първо на него .. А сега Ако Събереш смелост го питай за неговите чуства ..аз нямам смелост обаче :? :( ..Успех :-)