View Full Version : море
Здравейте,отпуската на баща ми свършва затова трябва по-скоро да идем на море.Но като си погеднах женското календарче...скоро ще си имам проблеми.Исках да попитам дали мога да си плувам спокойно в морето с тампон.Досега не съм ползвала,казвали са ми,че ако съм девствена,не бива да ползвам!
Nadelina
06-29-2009, 09:39
Има вероятност да си навлечеш инфекция, ама иначе може. Аз миналото лято бях с тампон на морето. А иначе това са глупости, че не е хубаво да ползваш, ако си девствена.
Pepincetyy
06-29-2009, 09:41
Може да си навлечеш някоя инфекция.
А има тампони за девствени, вземи си от тях.
Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.
Nadelina
06-29-2009, 09:48
Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.Защо да е гадна работа, бе? Аз съм влюбена в тампоните. :-D
Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.Защо да е гадна работа, бе? Аз съм влюбена в тампоните. :-D
Ами така си мисля.Аз никога не бих си сложила,изглежда ми гадно и нехигиенично.
Не знам,аз не съм получавала никаква инфекция от тампоните на морето и си ги ползвам .Друго решение не виждам аз... :?
Pepincetyy
06-29-2009, 11:13
Аз съм пробвала веднъж и ми беше супер не удобно и го усещах през цялото време :x
Loshotia
06-29-2009, 11:16
При правилно поставяне тампонът не се усеща- нещо не си го сложила както трябва. Иначе това за девствените и тампоните са пълни глупости. Аз преди да правя секс съм ползвала първите дни най- дебелите и не са ме отворили те.
еее тва тампоните са супер решение. Аз съм изпадала в същата ситуация и не исках да се тровя с хапчета и си взех тампони. От тогава мн неудобни ми станаха превръзките. А и ако ги сменяш често няма да имаш проблеми 8)
rosencetooo
06-29-2009, 11:26
Има си и по-малки размери тампони , така че не се притеснявай , може да ги използваш както си девствена :) , но както казаха може да си навлечеш някоя инфектция .Затова недей влиза много често във водата :) а пък ако искаш първия ден пробвай с тампон да видиш дали ще ти е удобно :P
при сменянето на климата, цикъла закъснява. Така че, отиди на море преди още да ти е дошло и ще видиш че може да ти закъснее или да те пропусне този месец. Аз две години поред бях така. Тъкмо трябва да ми дойде, отивам на море и ми идва чак с една две седмици закъснение. Иначе, като изключим този вариант, ако можеш да търпиш тампон, давай. Аз веднъж пробвах ама нещо ми беше мн неудобно и оттогава не съм била с тампони.
Nadelina
06-29-2009, 13:39
при сменянето на климата, цикъла закъснява. Така че, отиди на море преди още да ти е дошло и ще видиш че може да ти закъснее или да те пропусне този месец. Аз две години поред бях така. Тъкмо трябва да ми дойде, отивам на море и ми идва чак с една две седмици закъснение. Иначе, като изключим този вариант, ако можеш да търпиш тампон, давай. Аз веднъж пробвах ама нещо ми беше мн неудобно и оттогава не съм била с тампони.
Цикъла не закъснява, а може да се смени. Аз на едно море изобщо не очаквах да ми дойде, а то взе, че ме изненада. Искам да кажа, че е възможно наистина да не ти дойде там, но може пък да ти дойде и още първия ден като отидеш там.
Тампоните се слагат навътре, целия пръст трябва да ти влезе, за да е правилно сложен, иначе се усеща.
brokeninside13
06-29-2009, 14:09
Аз миналата година имах същия проблем, дойде ми точно преди да отида на море и бях с тампони(( за 1 път)) и ми беше адски неудобно. През цялото време ги усещах, знам че е защото не съм ги сложила правилно, но по друг начин не мога т.е незнам... :?
Pliok0019
06-29-2009, 14:14
Ако ти е нужно да закъснее с няколко дни - вземи хапче. Аз съм изпозлвала 2 пъти и след това всичко си беше идеално.
j_adore2
06-29-2009, 14:32
Да и аз мисля че хапчето е по - добрия вариант .. Един път бях с тампон на басейн и като се намокри и се изду,щях да се пръсна.Ужасно е :x
Nadelina
06-29-2009, 15:16
Да и аз мисля че хапчето е по - добрия вариант .. Един път бях с тампон на басейн и като се намокри и се изду,щях да се пръсна.Ужасно е :x
Като си го сложила да стърчи, как няма да се намокри! Понякога се чудя дали се смея или да се ядосвам, че се дават такива мнения.
супер много пъти съм била с тампон на плаж и никога не се е "издувал", просто трябва да се сложи правилно
И аз така! А и ме е страх после да не би да не мога да го изкарам :-D
koshtramba
06-30-2009, 10:36
Няма по-хигиенично нещо от тампона, объркала си се.Именно превръзките са ужаааасно нехигиенични :lol: Откакто нося тампони, дори не си усещам цикъла.Права е Nadelina, и аз съм влюбена в тампоните. :grin: