Влез

View Full Version : море

mmmenk
06-29-2009, 09:35
Здравейте,отпуската на баща ми свършва затова трябва по-скоро да идем на море.Но като си погеднах женското календарче...скоро ще си имам проблеми.Исках да попитам дали мога да си плувам спокойно в морето с тампон.Досега не съм ползвала,казвали са ми,че ако съм девствена,не бива да ползвам!

Nadelina
06-29-2009, 09:39
Има вероятност да си навлечеш инфекция, ама иначе може. Аз миналото лято бях с тампон на морето. А иначе това са глупости, че не е хубаво да ползваш, ако си девствена.

Pepincetyy
06-29-2009, 09:41
Може да си навлечеш някоя инфекция.
А има тампони за девствени, вземи си от тях.

lipstik
06-29-2009, 09:41
Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.

Nadelina
06-29-2009, 09:48
Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.Защо да е гадна работа, бе? Аз съм влюбена в тампоните. :-D

lipstik
06-29-2009, 10:49
Може да плуваш,но това тампона си е доста гадна работа.Можеш да си го слагаш и да си девствена,няма проблем.Защо да е гадна работа, бе? Аз съм влюбена в тампоните. :-D

Ами така си мисля.Аз никога не бих си сложила,изглежда ми гадно и нехигиенично.

RaI4etO
06-29-2009, 11:00
Не знам,аз не съм получавала никаква инфекция от тампоните на морето и си ги ползвам .Друго решение не виждам аз... :?

Pepincetyy
06-29-2009, 11:13

Аз съм пробвала веднъж и ми беше супер не удобно и го усещах през цялото време :x

Loshotia
06-29-2009, 11:16
При правилно поставяне тампонът не се усеща- нещо не си го сложила както трябва. Иначе това за девствените и тампоните са пълни глупости. Аз преди да правя секс съм ползвала първите дни най- дебелите и не са ме отворили те.

Baby_b
06-29-2009, 11:26
еее тва тампоните са супер решение. Аз съм изпадала в същата ситуация и не исках да се тровя с хапчета и си взех тампони. От тогава мн неудобни ми станаха превръзките. А и ако ги сменяш често няма да имаш проблеми 8)

rosencetooo
06-29-2009, 11:26
Има си и по-малки размери тампони , така че не се притеснявай , може да ги използваш както си девствена :) , но както казаха може да си навлечеш някоя инфектция .Затова недей влиза много често във водата :) а пък ако искаш първия ден пробвай с тампон да видиш дали ще ти е удобно :P

gabi_94
06-29-2009, 11:58
при сменянето на климата, цикъла закъснява. Така че, отиди на море преди още да ти е дошло и ще видиш че може да ти закъснее или да те пропусне този месец. Аз две години поред бях така. Тъкмо трябва да ми дойде, отивам на море и ми идва чак с една две седмици закъснение. Иначе, като изключим този вариант, ако можеш да търпиш тампон, давай. Аз веднъж пробвах ама нещо ми беше мн неудобно и оттогава не съм била с тампони.

Nadelina
06-29-2009, 13:39
при сменянето на климата, цикъла закъснява. Така че, отиди на море преди още да ти е дошло и ще видиш че може да ти закъснее или да те пропусне този месец. Аз две години поред бях така. Тъкмо трябва да ми дойде, отивам на море и ми идва чак с една две седмици закъснение. Иначе, като изключим този вариант, ако можеш да търпиш тампон, давай. Аз веднъж пробвах ама нещо ми беше мн неудобно и оттогава не съм била с тампони.
Цикъла не закъснява, а може да се смени. Аз на едно море изобщо не очаквах да ми дойде, а то взе, че ме изненада. Искам да кажа, че е възможно наистина да не ти дойде там, но може пък да ти дойде и още първия ден като отидеш там.

Тампоните се слагат навътре, целия пръст трябва да ти влезе, за да е правилно сложен, иначе се усеща.

brokeninside13
06-29-2009, 14:09
Аз миналата година имах същия проблем, дойде ми точно преди да отида на море и бях с тампони(( за 1 път)) и ми беше адски неудобно. През цялото време ги усещах, знам че е защото не съм ги сложила правилно, но по друг начин не мога т.е незнам... :?

Pliok0019
06-29-2009, 14:14
Ако ти е нужно да закъснее с няколко дни - вземи хапче. Аз съм изпозлвала 2 пъти и след това всичко си беше идеално.

j_adore2
06-29-2009, 14:32
Да и аз мисля че хапчето е по - добрия вариант .. Един път бях с тампон на басейн и като се намокри и се изду,щях да се пръсна.Ужасно е :x

Nadelina
06-29-2009, 15:16
Да и аз мисля че хапчето е по - добрия вариант .. Един път бях с тампон на басейн и като се намокри и се изду,щях да се пръсна.Ужасно е :x
Като си го сложила да стърчи, как няма да се намокри! Понякога се чудя дали се смея или да се ядосвам, че се дават такива мнения.

soif
06-30-2009, 10:25
супер много пъти съм била с тампон на плаж и никога не се е "издувал", просто трябва да се сложи правилно

BloomF
06-30-2009, 10:28

И аз така! А и ме е страх после да не би да не мога да го изкарам :-D

koshtramba
06-30-2009, 10:36

Няма по-хигиенично нещо от тампона, объркала си се.Именно превръзките са ужаааасно нехигиенични :lol: Откакто нося тампони, дори не си усещам цикъла.Права е Nadelina, и аз съм влюбена в тампоните. :grin: