View Full Version : Имам ли шанс ....
JiMitoOo
06-29-2009, 16:01
Добър ден :D !Та ... според вас имам ли бъдеще с момичетата с моя външен вид? До сега съм нямал приятелка така че ... :oops: Казвайте. ТОВА СЪМ АЗ (http://img216.imageshack.us/img216/3033/sl740018.jpg)
mim4ety_sara
06-29-2009, 16:04
Как с твоя външен вид,ти да не искаш да сте близнаци ?! :?
JiMitoOo
06-29-2009, 16:06
Не бе, щот до сега съм нямал приятелка и може би според някои съм меко казано ГРОЗЕН :D . За това питам ..
valdesbg
06-29-2009, 16:09
Конкретно на въпроса ти - Не. Прибери си косата, и махни обиците.
Още повече че пускаш тема.
Поработи над характера си и вътрешната ти нагласа.
unicorn_f
06-29-2009, 16:37
на мен пък косата му ми хареса 8-)
за всеки влак си има пътници....прави си сам изводите дали имаш или нямаш шанс :-D
smileforyou12
06-29-2009, 16:48
Ако знаеш как да ги забъркваш. Мисля че ти трябва и самочувствие.
На външен вид си си супер само малко порасни и не питай такива глупави въпроси :P
one_love
06-29-2009, 16:53
Na kolko si btw?
Отивай в мола и заговаряй момиченца, с тая прическа се отличаваш и ще ти задават въпроси и т.н.
пък на мен точно прическата му не ми хареса,в днешно време така наречените "фешъни" сите с еднакви прически....
ама спокоино,има кои да ти върже....
Punisherrr
06-29-2009, 17:03
Защо ли си мисля,че въпроса е по-скоро - ''мноо съм готин,нали?'' :D
В случай,че не е това въпроса - еми не виждам да си клошар,имаш си там някъв стил (леко клонящ към ФеШОнСкИ ) 8-) но и за теб си има девойки в изоблие :Ь
angeltears
06-29-2009, 17:04
Посмали малко косата, не се дръж толкова децки и ще си трепач :)
JiMitoOo
06-29-2009, 17:21
На 16 години съм. Наскоро се подстригах и косата ми сега е малко по малка от колкото на снимката. Прая си прическа тип "таралеж :D"
vampirekiss
06-29-2009, 17:36
Прическата мен ме кефи.Както и да е.Ами не си грозен,даже си симпатяга.И твоето време ще дойде.И да наистина се замисли дали външния вид е проблемен или характера.
ми мен не ме кефиш, ама спокс, според някои имам странен вкус, така че сигурно има някои които ще те харесат. Определено ако не се правиш на фиешън и си махнеш обиците ще си мн по-добре :)
ми мен не ме кефиш, ама спокс, според някои имам странен вкус, така че сигурно има някои които ще те харесат. Определено ако не се правиш на фиешън и си махнеш обиците ще си мн по-добре :)
не си със странен вкус,а мислиш нормално..
Ем .. ако ти си това на снимката то и ти не ме кефиш ама карай :D
по темата - верно обаче си посмали малко косата.. за обиците не мисля че е зле.. ама най-добрия съветник е огледалото ;)
много си сладак прическата ти е яка не махай обицата не ги слушай :)
ето виждаш ли намериха се и такива да те харесат :grin: :-D :D :-D
Аз лично бих те скъсал :D :D
JiMitoOo
06-29-2009, 18:05
:lol: :lol: Тук в Търговище мол нямаме :D . Най-голямата работа е магазина АДИДАС който отвориха преди около година :D . А и дискотеката "Планета Пайнер" и още някои дискотеки.
По темата: И аз не разбирам що така се получава :D :grin:
http://prikachi.com/files/965328W.jpg тцтц еи ме мене няма ли някой да ме земе ебати съдистите сте :lol: ох лигавя се
Ами определено ще се намери някоя фешънка за тебе :D
valdesbg
06-29-2009, 18:30
бебчуу аз те зимам, колко пари даваш?
Ако кажеш и че си от София.. 8)
rosko_bosko
06-29-2009, 18:30
Не бе, щот до сега съм нямал приятелка и може би според някои съм меко казано ГРОЗЕН :D . За това питам ..
момичетата ще кажат дали ставаш или не ,аз от мъже не разбирам :D
бебчуу аз те зимам, колко пари даваш?
Ако кажеш и че си от София.. 8)хехе пари даже аз траа те питам колко даваш ма аз съм безценна да от софия съм :)
Не, сори пич, обречен си да бъдеш винаги сам, пробвай да се самоубиеш - другия живот може да имаш повече късмет ;) :neutral: \:D/ \:D/
Имаш естествено! Ебати пича си. Искаш ли ме за жена? :-)
Пич един съвет, такива не ги взимай, дето се предлагат на човек, без дори да го познават.. Може да имат венерически болести - най-малкото, а за всички други работи да не говоря...
eminemfenka
06-29-2009, 22:16
аз пък мисля че си сладък :-)
Пич един съвет, такива не ги взимай, дето се предлагат на човек, без дори да го познават.. Може да имат венерически болести - най-малкото, а за всички други работи да не говоря...
:?
:?
е шегувах се де... знаеш защо! :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
JiMitoOo
06-30-2009, 06:13
Някои от вас ме закопаха по всеки възможен начин ... 8-)
Dollystar
06-30-2009, 06:15
Конкретно на въпроса ти - Не. Прибери си косата, и махни обиците.
Още повече че пускаш тема.
Поработи над характера си и вътрешната ти нагласа.
malka_sladkka
06-30-2009, 06:29
Ще пък да нямаш?Не виждам кво ти има на визията?Много грозни момчета си имат приятелки,та ти няма да имаш :lol: Екстра си и вдигни малко самочувствието,щото май там е проблема ;)
определено не си грозен..евала че си си пуснал снимка и едвали не се поднасяш на тепсия да те коментираме...бъди по уверен има мн грозобойници които имат приятелки...не си си изгубил шансовете :D
Ебе Мн е лесно мислиш си нова прическа с коята твоите фр абе изобщо повечето хора да те харесат и ако си срамежлив се отпусни и си вдигни самочувствието и отиваш както каза някои в мола и заговаряш някоя мадама която е САМА щото ко има гадже лошо абе пекан си не се дръж детски и бъди себе си заговаряи ги там и се някоя ще те хареса е УСПЕХ !!! :)
NeZaPoznat
06-30-2009, 06:48
Добър ден :D !Та ... според вас имам ли бъдеще с момичетата с моя външен вид? До сега съм нямал приятелка така че ... :oops: Казвайте. ТОВА СЪМ АЗ (http://img216.imageshack.us/img216/3033/sl740018.jpg)
Мдааа !! Бъдеще :? ??!! А защо не настояще :-P Ако седиш и питаш из разни форуми - нямаш ник'во бъдеще онбре :?
JiMitoOo
06-30-2009, 06:51
Мдааа !! Бъдеще :? ??!! А защо не настояще :-P Ако седиш и питаш из разни форуми - нямаш ник'во бъдеще онбре :?
Абе, аз по цял ден се чудя в кое кафе да вися (редувам ги 3-4 всеки ден), или пък кога да отида на дискотека ..... Имам малко време за пред компютъра
NeZaPoznat
06-30-2009, 06:53
Абе, аз по цял ден се чудя в кое кафе да вися (редувам ги 3-4 всеки ден), или пък кога да отида на дискотека ..... Имам малко време за пред компютъра
И с висене не става онбре ! Намери си компания.. търси контакти ... как да ти кажа ... без да си мръднеш задникО не става ... айде действай :?
JiMitoOo
06-30-2009, 07:05
И с висене не става онбре ! Намери си компания.. търси контакти ... как да ти кажа ... без да си мръднеш задникО не става ... айде действай :?
Ами аз компания си имам ... ама напоследак нещо не ми харесват :? . Неслучайно тука 2-3 дена подред обикалям града само да си търся работа
NeZaPoznat
06-30-2009, 07:13
Ами аз компания си имам ... ама напоследак нещо не ми харесват :? . Неслучайно тука 2-3 дена подред обикалям града само да си търся работа
Охооо! Усещам, че си в някаква депресия онбре. Ако си все намусен - естествено, че няма да си харесван. Намери начин да си оправиш фейса .... комедийки тва онова.... да си усмихнат .... иначе не става :?
На теб харесват ли ти намусени мацки :?
THeCheRry
06-30-2009, 10:50
е ставаш кво 8) 8)
p3tinc3t0
06-30-2009, 15:07
Нещо не ми се отваря снмката ти . .
Възможно е да си намериш.
разбира се, че не
как ще имаш бъдеще с това жалко мислене
неуверен, страхлив, песимист
vagarious
06-30-2009, 19:31
Приведи се в по-нормален момчешки вид(смисъл намали си мн косата,може и обецата(ите) да махнеш,смени стила си.това е лично мое мнение,тъй като не харесвам момчета с дължина на косата ,колкото моята(така е израза) и с прекалено широки дрехи).Иначе си симпатяга.