View Full Version : 7 КЛАС -Подреждане на езици
mim4ety_sara
06-30-2009, 19:49
Значи,проблема е че не знам как да си подредя езиците (искам да уча в езикова гимназия ).Има три варианта,английски,немски и френски.Балът ми е някъде 25,888 може и повече не знам.Как да ги подредя,така че да имам повече шанс да вляза.Не ме бърка,но искам по-възможност с немски..
Ъъъ, ебати бала, честно.
Откъде си?
mim4ety_sara
06-30-2009, 19:52
Ъ не ъ толкоз е,влизали са и с под 25 (казаха ми ),така че не е толкова трагично.Иначе от Ловеч съм. :-o
Не, просто тук бал 25 не ти стига за никъде... 8-)
FuCkInBuBbLeGuM
06-30-2009, 19:56
Зависи в кое даскало искаш да кандидатстваш.. ако си решила - прегледай някой справочник за твоя грд и виж паралелките с различните езици какъв бал изискват.
FionaApple
06-30-2009, 20:10
,,,
mim4ety_sara
06-30-2009, 20:13
Абе питам ви как да ги подредяяя,ох...
FionaApple
06-30-2009, 20:20
Ами според мен трябва да си ги пишеш както искаш да са. Ако искаш най-много да си с английски си го пиши на първо място. После ако искаш немски, на второ място пиши немски. И накрая си пиши френския. Трябва да пробваш първо при по-високите балове и най-накрая да оставиш това, което искаш най-малко. По принцип така се прави. :]
NeverTheSame
07-01-2009, 07:00
ние ли искаш да ти кажем какво да учиш о.О
и да ти кажа с тоя бал 25..не се надявай на кой знае какво ;)
Подреди ги според това, какъв език искаш да учиш.
mim4ety_sara
07-01-2009, 08:03
Една ученичка,която миналата година е била приета и е влязла,ми казва,че трябва да ги подредя немски,френски,английски,з щото иначе е нямало шанс и с френски да вляза.А по-възрастни с деца от това училище и завършили вече ми казват,да ги подредя от английски,немски и френски.А кажете ми на кой да вярвам.. :?
Една ученичка,която миналата година е била приета и е влязла,ми казва,че трябва да ги подредя немски,френски,английски,з щото иначе е нямало шанс и с френски да вляза.А по-възрастни с деца от това училище и завършили вече ми казват,да ги подредя от английски,немски и френски.А кажете ми на кой да вярвам.. :?
Ще те приемат в това, за което ти стигне балът. На първо място запиши езика, който искаш да учиш. И не взимай под внимание чужното мнение. :)
Господи! Подреди ги както искаш, бе, оная като ти е казала да сложиш АЕ на последно място вземи я послушай! :o
mim4ety_sara
07-01-2009, 08:17
Английски,немски и френски,но със сигурност няма да ме приемат с английски,така че.. :? Примерно ако ме приемат от 2ро класиране с немски,зависи ли как съм класирала езиците.. :-o
TheNewReligion
07-01-2009, 08:37
От кога се подреждат езици? :-o На първо място напиши училището, в което най-много искаш да влезеш, а другите ги разпредели някак си. Другият вариант е, ако смяташ, че балът ти е прекалено нисък, да напишеш първо училищата, в които има някакъв шанс да те приемат. Купи си справочник за училищата от твоя град и го разгледай. :)
mim4ety_sara
07-01-2009, 08:44
От кога се подреждат езици? :-o На първо място напиши училището, в което най-много искаш да влезеш, а другите ги разпредели някак си. Другият вариант е, ако смяташ, че балът ти е прекалено нисък, да напишеш първо училищата, в които има някакъв шанс да те приемат. Купи си справочник за училищата от твоя град и го разгледай. :)
Не,аз съм си решила как да подредя училищата,но за езикова,специално нз как да си подредя езиците.Или ще бъде английски,немскии френски.Или немски,френски и английски..
пиши това, което искаш най-много, дори да си сигурна, че нямаш шанс. Може все нещо да стане и да те приемат.
NeverTheSame
07-01-2009, 09:13
подреждаш ги според това кой най-много искаш да учиш...
ако не те приемат на първо класиране с тоя език ще отидеш на второ..трето...толкова ли е трудно за бога ;x
Passport
07-01-2009, 09:20
Френски/Английски/Немски
А какъв език ти се учи по-принцп ? ;)
mim4ety_sara
07-01-2009, 09:25
^Английски или немски,но няма да вляза сигурно с английски,така че немски :(
Passport
07-01-2009, 09:27
Еми аз ти предлагам както аз ти казах , евентуално , ако няма много кандидати на 2-ро или в краен случай на 3-то сигурно ще влезеш с Немски. Иначе Френския също е добър език , бях много скептично настроен , като почнах да го уча преди 2 години , а реално не е чак толкова зле. ;)
Все пак ти си решаваш. :smt006