View Full Version : Годините и любовта
Имат ли годините значение?Нямам предвит момичето да е на 8 примерно(или на 15,80,100,12 и т.н.)и момчето да е на същите години..имам предвит възможна ли е една любов,една връзка с доверие и сигурност между двама души с разлика в годините от 5 нагоре.Може би,като по-големи(25 нагоре да речем) няма да се усеща толкова,но примерно при тийн-овете.. 19г. с 14 или 12 с 7 ( :D ) или 18 с 13 и т.н. и т.н.
И всъщност коя е най-голямата разлика в годините,която е имало при вашите връзки?
dimitar_ak
07-01-2009, 12:08
11 години разлика как ти се струват? Бяхме заедно 4 години
Cathylicious
07-01-2009, 13:42
Аз се чувствам доста по-добре,когато разликата е по-голяма .. Доста по-зрели са като мислене и поведение .. Най-голямата ми разлика е 9 години,издържахме 6 месеца,което за мен си е много ..
FiRe_LaDy
07-01-2009, 13:50
Най-голяма разлика при мен е била 5 години,но не издържахме дълго.За мен не е чак толкова от значенеи дали приятелят ми ще е с 1 или 3-5 години по-голям от мен,но повече от 5 години разлика за мен не е нормално и не бих тръгнала с много по-голям от мен.
Ако момичето е от 17 нагоре до 12-13 год макс разлика са допустими ,в противен случай -не!
anyfany2
07-01-2009, 14:02
Ако момичето е от 17 нагоре до 12-13 год макс разлика са допустими ,в противен случай -не!
Mxm..
NeZaPoznat
07-01-2009, 14:09
Ако и двамата са пълнолетни - няма проблем.
vesSynkaa
07-01-2009, 14:18
Добре чакайте малко 19год с 14 е добра разлика .. 5 години е съвсем нормално .. Честно казано съм на 15 в момента и повече не искам гадже примерно, което е на 16 .. пълна лиготия са :? нито знаят какво да кажат , нито как да се държат, докато примерно по-големите от мен ( 4-5 год ) знаят .. Наистина е по-добре да е по-малка разликата, на един акъл да сте, ама то тея момчета сега имат ли акъл ?
Най - голямата ми разлика е 3 год :-D а сегашния ми приятел е с 1 год по-малък от мене :oops: Но мисля, че разлика до 5 год е нормална
vagarious
07-01-2009, 16:44
За мен също е от значение разликата в годините.Не бих си позволила да съм с някой,които е по-голям от мен с п0вече от 3год.Незнам,не мога да ги възприема тези връзки.Странно и гнусно ми е. :-s
NaNa_SladuRana
07-01-2009, 16:47
за мен 3 години са нормална разлика :) 5 ми се вижда малко ддз :)
Pepincetyy
07-01-2009, 17:47
Аз приемам разлика до 5-6 години, но повече - НЕ :?
TheDarknessAngel
07-01-2009, 18:27
Аз приемам разлика до 5-6 години, но повече - НЕ :?
Съгласна съм с теб. :) Забелязала съм,че повечето познати на моята възраст могат да бъдат само приятели, ако успееш да ги усмириш до такава степен. :lol:
За мен 5 години са голяма разлика..нз :?
Аз съм твърдо против некви 14 годишни да ходят с 22 годишни.
Земете си фанете гаджета за своя ранк.....
smiirnoff
07-01-2009, 18:59
ами аз съм на 14 , а приятеля ми е на 18 и няма никакъв проблем ;д :)
beachy_bunny
07-01-2009, 19:08
мм според мен годините не са от голямо значение .. стига да знаеш пред къде кога и пред кого как да се държиш ... , защото е кофти да излезеш с някой от семейството му .. примерно : ти , той (18) братовчетка му (19) и приятеля и на 20 год.. и ти да се държиш като типичната 14 годишна лигла която не знае какво иска ... :) :)
Имат ли годините значение?Нямам предвит момичето да е на 8 примерно(или на 15,80,100,12 и т.н.)и момчето да е на същите години..имам предвит възможна ли е една любов,една връзка с доверие и сигурност между двама души с разлика в годините от 5 нагоре.Може би,като по-големи(25 нагоре да речем) няма да се усеща толкова,но примерно при тийн-овете.. 19г. с 14 или 12 с 7 ( :D ) или 18 с 13 и т.н. и т.н.
И всъщност коя е най-голямата разлика в годините,която е имало при вашите връзки?
При една разлика от 11-12 години някак си ми е гнусна идеята че той си е набивал първата чекия докато момичето се е раждало.Някак такива връзки ме отвращават.Там 5-6 години е допустимо ама останалото си е жива гавра.Това разбира се си е мое мнение нека не ми се сърдят тези които имат такава фрапираща разлика в годините във връзките си.
На 17 съм и за мен годините нямат значение, въпреки че не бих тръгнала с 40 годишен. Зависи от човека сега в момента има едно момче на 18, което не е някакъв лигльо. Имала съм възможност и с момче с 9 години по-голям от мене, но в случея не ми попречи възрастта а причината беше друга. Не знам, но за мене до 10 години е долу-горе нормално...
около 6 год разлика 1 год?? яко нали.. 8-) и пак го зарязах и рева и кви ли не циркове бяха..
в момента сме на 4 год разлика.. мисля че е мн по добре :-) 8-)
HipHopBlond
07-01-2009, 21:39
11 години разлика как ти се струват? Бяхме заедно 4 години
Тебе с по-голяма едва ли ше ти върже и без т'ва...
Мии всеки тря'а да си има граници така е!
mOBSCENE
07-02-2009, 06:12
Амии 5 години :)
Обаче не издържахме дълго - 2-3 месеца :?
Много си зависи от хората..
Едно момиче на 14 с мислене като на 10 няма как да тръгне с някой на 18-19 да речем.. Но ако момичето е зряло, не виждам проблем.
Eм.. най голямата разлика ми е сега - 4 години. Не е проблем, но за по-голяма не бих се съгласила.
Мисля, че разликата не е толкова важна ако има ЛЮБОВ,нали така?!
:-o Веднъж се забърках с един по-голям от мен с 2 години...подяволите аз да не съм детегледачка?!Не ме разбирайте погрешно,просто за мен по-големите са по-големи бебета от по-малките на възраст момчета, от опит го знам!
Нежността,уважението,любов та не идват от годините...не!Идват от човека, с който си и ти е приятно да бъдеш с него заради самия него, а не заради годините!Приятелят ми е с 2 години по-малък от мен ...е и?! Държи се по-зряло от онова "дете" описано от мен по-горе....
По-големите за мен стават само за приятели, в краен случай за познати... :D
OnlyForYou
07-02-2009, 09:10
Най голямата ми разлика е била 2 години и ходихме 1 година и 1 месец :) Но имам 1 правило (Момчето винаги трябва да е по голямо от момичето) Не че го спазвам де :D
got2Bthe1
07-02-2009, 09:15
Ако са пълнолетни няма проблем...Ама ако момичето е на 14 а "пича" на 24 примерно тва е изключително смешно....поне аз така го виждам...
kati1912
07-02-2009, 10:37
аз до скоро ходих с едно момче на моята възраст,но скъсахме след 10 дни :grin: :grin: :D просто според мен момчетата се развиват по късно и е по добре момчето да е по голямо от момичето и как някъв колкото тебе (14г) ще те защити например.Най-много разлика до 6 одини е нормална ,повече ми се струва прекалено нз ,но пък ако си палнолетен защо не ...все пак любовта няма граници нали ? :-D :-D :) 8)
soul1199
07-02-2009, 10:37
до сега съм ходила с наи-мн 2 год по-голям от мене и с 1-год.по-малък :oops:
Аз не мисля, че в една връзка годините са най-важни......а чувствата.
И все пак мисля, че има връзки с доста фрапиращи разлики в годините, което за мен не е нормално.
До 5-6 години може, но повече......е, не че е невъзможно да стане нещо сериозно, ама това е много рядко.
На мен най-голямата ми разлика с гадже е била 5 години.
mimkata1991
07-12-2009, 15:19
Аз съм почти на 18 и от около година имам връзка с мъж, който е 17 години по-възрастен от мен... и се чувствам невероятно! До сега никой не ми е давал, това което той ми дава, сякаш е всичко, което съм търсила. В началото всичко почна само и единствено заради секса, но след това незнайно как нещата се задълбочиха - на емоционално ниво. Предполагам, че ще сте шокирани от мнението ми, но според мен такава връзка може да се окаже много по-дълбока и постоянна. :) Просто момчето(мъжът) е вече улегнал, не е вятърничев, знае как и какво да направи по всяко време, а ако и има чувства и от двете страни е страхотно. Пък и честно казано сексът с доста по-опитен любовник не може да се опише :-D Също така това си е чисто предизвикателство да успееш да задържиш интерес у дадения човек достатъчно дълго. Имала съм връзки и с мои връстници - е пък супер тъпо е някакси... скучно, може би - винаги такива момчета са ми вървяли по .... като кученца :?
Но в крайна сметка май всичко си е до хората... обичате ли се.. всичко си е ок!
С по-големи разлики в годините трудно се получава ... ноо има такива случаи ... 8)
Аз съм била с човек най - много 2-3 години по-голям от мен ... 8)
niquetamere
07-12-2009, 16:46
хахах тая пък с баща си ходила :lol:
най-голямата ми разлика е 6 години, но не се усещаше, защото индивида се държеше като 13 годишен :?
естествено, че годините имат значение, тука спор няма според мен. иначе гледам разликата с партньора да не е мн голяма - 2-3-4-5 години е ок /когато не си на 14 ест/
В любовта няма значение. Баща ми е по - голям от майка ми с 12 години.
В любовта няма значение. Баща ми е по - голям от майка ми с 12 години.да ама я се замисли кога са се запознали .. майка ти не е била на 14-15 нали ;)
shmurkam
07-12-2009, 18:28
Моят е на 17, аз на 14. Мисля, че е съвсем нормално, но имам една наборка, дето ходи с 19+ годишни.... :?
Моят е на 17, аз на 14. Мисля, че е съвсем нормално, но имам една наборка, дето ходи с 19+ годишни.... :?хих аз познавам момиче което е на 16 и ходи с 27 :P и се обичат ;)
gorgeous
07-12-2009, 18:32
Годините губят значение, когато хората се разбират и допълват...ако са щастливи, защо пък не?
it_ends_tonight_
07-12-2009, 19:55
Майката на една приятелка е по-голяма от баща й с 12 години, но не им пречи да имат хбаво семейство, да са родили и отгледали прекрасни и възпитани деца и да се обичат все още.
Мойта най-голяма разлика е била 3 години.
hamacs563
07-12-2009, 20:24
Разликата не е от значение поне за мен,защото докато мама е стояла права под масата тате е забивал мацки :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
graceless
07-12-2009, 22:41
аз като ги гледам всички манекенки,моделки,артистки .Като попогледнем по-внимателно ще видим,че Деми Мур има разлика мисля че 13-14 с Аштън Къчър само казвам че не е кой знае странно но все пак като погледнем Мадонна..Не че налахам мнение нали ---ама имам впредвид че съм ги виждала по списанията и просто не изглежда толкова зле колкото ние си мислим...за мене нормалната разлика е 10 години,но естествено не бих тръгнала с 30 при положение че разликата ни е 15 години
balon4eee
07-12-2009, 22:42
разликата между наще е 18 години ;]
IndependentGirl
07-12-2009, 22:46
За мен годините до някаква степен имат значение.. повече от 4 години разлика ми се струва.. странно и неприемливо.. :?
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
LedenooMomiche
07-13-2009, 01:21
Разлика до 6 год. някъде възприемам,но ми е някак си много странно например някое момиче на 17 с 35 годишен,все едно си има втори баща.. :D
Jumbie483
07-13-2009, 05:15
Годините губят значение, когато хората се разбират и допълват...ако са щастливи, защо пък не?
подкрепям :)
на мен най-голямата ми разлика е била 6 години..
с този с който изкарахме години разликата ни беше 5 :P