View Full Version : Как да не ми се кара много....???
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 11:47
От кога не съм пускала тема тук.. не помня. Може би 2 години има.
Та трябва ми много спешно съвет. Когато направите някоя велика глупост или нещо, което вашите не ви дават(а вероятността да разберат е 99%) какво правите?
Общо взето се притеснявам за майка ми... тя ще ми се кара страшно много ако разбере. Какво да направя, за да не стане така...???
П.С:не казвам какво съм направила...
Каква беля си направила?Има значение..Как да не ти се кара много?!..еми тя ще ти се скара
сигурно ,за това ,което си направила..но ти по-добре
си мълчи или се оправдавай .. незнам :?
sladur4etyYy
07-01-2009, 14:25
да ти кажа, то не е без значение какво точно си направила ;д
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 14:32
Знам. Но не искам да казвам... Както и да е. Явно ще си понеса последствията.
Pedigree
07-01-2009, 14:35
Аз си казвам винаги. Даже често се случва да направя някаква глупост, да няма абсолютно никаква възможност нашите да разберат, но пък аз си казвам.
Кажи на майка си. Особено ако има голяма вероятност да разбере. Ако ще разбира, най-добре е да го разбере от теб.
А ако се притесняваш да не ти се кара, хахах. Ще ти се поскара, ще ти повиши тон, може да те накаже, може да не си говорите известно време, може да те удари, но в крайна сметка ще се оправите.
Пък за това как да не ти се кара много... намирам за адски тъпо да си измисляш оправдания. Кажи си всичко. :)
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 14:52
Аз си казвам винаги. Даже често се случва да направя някаква глупост, да няма абсолютно никаква възможност нашите да разберат, но пък аз си казвам.
Кажи на майка си. Особено ако има голяма вероятност да разбере. Ако ще разбира, най-добре е да го разбере от теб.
А ако се притесняваш да не ти се кара, хахах. Ще ти се поскара, ще ти повиши тон, може да те накаже, може да не си говорите известно време, може да те удари, но в крайна сметка ще се оправите.
Пък за това как да не ти се кара много... намирам за адски тъпо да си измисляш оправдания. Кажи си всичко. :) Оправдания няма да измислям. Просто става въпрос за съвсем друго нещо.
Аз знам, че тя 99% ще разбере и просто искам да направя така, че да мине колкото може по-леко. Днес изчистих хубаво... държа се добре. Но никой не забелязва. Това няма да помогне.
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 15:04
Ще и кажа... след малко. Стискайте палци. Ако случайно е минало малко по-добре отколкото очаквам ще пиша(не че някой го интересува де). Ако не пиша, значи съм dead.
айде чакаме да пишеш и стискаме палци
sexa_na_kompleksa
07-01-2009, 15:39
Разплачи се, кажи, че много съжаляваш и че няма да се повтори - обичайното. xD
Надявам се все пак да минеш метър. : )
mechtaq_za_teb
07-01-2009, 18:03
Уф, всичко мина супер! :-| Изобщо не ми се кара....! :) :grin:
nan4onanka
07-01-2009, 19:20
Добре,за какво толкова се притесняваш да кажеш какво е?Чак пък толкова...знам ли.
cherubic
07-01-2009, 20:35
Сега, след като всичко е минало нормало, можеш да ни кажеш... :D
ysmiFchiCa
07-01-2009, 21:11
И аз т`ва питам ... :D
Та трябва ми много спешно съвет. Когато направите някоя велика глупост или нещо, което вашите не ви дават(а вероятността да разберат е 99%) какво правите?
Общо взето се притеснявам за майка ми... тя ще ми се кара страшно много ако разбере. Какво да направя, за да не стане така...???
не правиш глупости
и не ти се карат
просто е
mechtaq_za_teb
07-02-2009, 04:21
не правиш глупости
и не ти се карат
просто еПонякога просто се случва.
sexa_na_kompleksa
07-02-2009, 15:32
Е, хайде, де, кажи ни! xD
Радвам се, че е минало добре. : )
Абе хора най-важното е, че и се е разминало. Кво толкова какво е направила?! :shock: В тази тема като я чета имам чувството, че съм на бабешка седянка и клюкарстваме. Щом не иска да каже оставете я намира(много добре знаем всички колко гадно е да ни разпитват за нещо, което не искаме да споделяме с никой ...).
stealthyGirl
07-09-2009, 17:47
Ами любопитни сме - човешка черта.
kinkygirl
08-02-2009, 21:58
ами щом мислиш че не си готова за да и кажеш недей премълчи си но гледай това да не стане за дълго .. използвай подходящият момент за да и го кажеш недей си мълча защото по-добре да го научи от твоята уста от колкото нечия чужда нали така?!?пожелавам ти успех