Влез

View Full Version : Седми-Осми клас...Лято, аре бързо идвай и за нас! xD [vol.5]

Страници : 1 [2] 3 4 5 6

Mastta
07-02-2009, 16:45
не мога да реша между английската и руската :-# :-#

vercheto
07-02-2009, 17:01
не мога да реша между английската и руската :-# :-#

Избери какъв език ти се учи. Ако искаш Англ., немски - английската.
Ако искаш руски, испански, и т.н. избери руската. :)

Margoto0
07-02-2009, 17:17
Абе нали няма квоти тая година?

Mastta
07-02-2009, 17:34
Знам, че се повтарям, но отново ще задам 1 въпрос, че миналия път не получих отговор - Значи ако имам бал 31,10 мога ли да влезна след второ класиране, според вас, в училище, на който бала миналата година беше 30,60 .. ?! (минималния)

Millen4ety
07-02-2009, 17:34
честито на решилите къде искат да учат...
аз сигурно съм последният балък, който не може да реши...
та баща ми току-що ми сервира новината, че може да се пробвам в Испанската... имате ли някакви отзиви за нея, че аз... 8-)

Ton4o13
07-02-2009, 18:04
честито на решилите къде искат да учат...
аз сигурно съм последният балък, който не може да реши...
та баща ми току-що ми сервира новината, че може да се пробвам в Испанската... имате ли някакви отзиви за нея, че аз... 8-)

Аз, доколкото съдя по резултатите ти, мисля, че можеш без проблем да влезнеш в НПМГ.

Millen4ety
07-02-2009, 18:11
8-) и аз съм почти 100% сигурна, че съм приета, ама в последния момент реших, че може в езикова 8-)
таа испанска или френска е по-добра според вас :)

girlstar96
07-02-2009, 18:12
Който иска да обсъждаме изпитите, резултатите и гимназиите, нека ме потърси на SKYPE ton4o95.

Мисля, че ще е прекрасно, ако всеки си даде скайпа и направим един общ чат за всички бъдещи осмокласници от форума!
аз съм за :) скайп - girl_butterfly1

Millen4ety
07-02-2009, 18:19
Който иска да обсъждаме изпитите, резултатите и гимназиите, нека ме потърси на SKYPE ton4o95.

Мисля, че ще е прекрасно, ако всеки си даде скайпа и направим един общ чат за всички бъдещи осмокласници от форума!
аз съм за :) скайп - girl_butterfly1

+ мен, скайп: mile_pop

free3s
07-02-2009, 18:50
Абе хора къв е тоя документ за преместване- аз нямам такова нещо :D

FuCkInBuBbLeGuM
07-02-2009, 18:58
8-) и аз съм почти 100% сигурна, че съм приета, ама в последния момент реших, че може в езикова 8-)
таа испанска или френска е по-добра според вас :)

Според мен и 2-те са добри. Ако ти се учи по- интензивно френски - френската. Ако ти се учи по- интензивно испански - испанската.

Скайп (мисля че го дадох по- назад) : sweety_cat5

GbSy
07-02-2009, 19:00
Хора, я разяснете как ТОЧНО се пишат желанията, моля... :D

Ton4o13
07-02-2009, 19:01
Хора, я разяснете как ТОЧНО се пишат желанията, моля... :D

По-добре отиди с родител в училището гнездо. Там би трябавло подробон да ти разяснят, за да не сбъркаш нещо. :)

Mastta
07-02-2009, 19:03
Знам, че се повтарям, но отново ще задам 1 въпрос, че миналия път не получих отговор - Значи ако имам бал 31,10 мога ли да влезна след второ класиране, според вас, в училище, на който бала миналата година беше 30,60 .. ?! (минималния)

защо не ми отговаряте 8-) :cry: :cry: 8-)

Ton4o13
07-02-2009, 19:08

Да, имаш възможност, но все пак балът зависи от това, какво ще направят учениците. Според мен, заради трудния изпит по математика, балът ще спадне, което увеличава твоите шансове. :)

FuCkInBuBbLeGuM
07-02-2009, 19:09

не се знае къв ще е бала на даденото даскало тая година...

LiRRRa
07-02-2009, 19:16
Аз предполагам, че баловете ще паднат... :-o

dark_wings
07-02-2009, 19:18
И миналата година така мислехме,амаа..

Enitto
07-02-2009, 19:24
И аз си мисля така.
Абе, хора.. езиковите гимназии само 1ва смяна ли учат? :? Тъп въпрос, но ме интересува. Не само езиковите... въобще тея, в които учат само от 8ми клас и нагоре...

dark_wings
07-02-2009, 19:26
Не,двата срока различно.

Enitto
07-02-2009, 19:30
Успокои ме. :grin:

melinor
07-02-2009, 19:32
Ох.... Я се успокойте... На място ще ви обяснят всичко... :?

Mastta
07-02-2009, 19:37
според вас вие след кое класиране ще влезнете 8) 8)

FuCkInBuBbLeGuM
07-02-2009, 19:39
според вас вие след кое класиране ще влезнете 8) 8)

зависи... може след 1-во.. може след 2-ро... аз мисля че в училището, което е под бала ми и се пак искам да вляза - ще вляза още на първо класиране

masal
07-02-2009, 19:41
няма ли момиченца от Русйе... :D :D

Mastta
07-02-2009, 19:46
а има ли голямо значение дали дадено училище съм го писал на второ или първо желание?? Щото чух, че ако си го писал на първо е по-възможно да те вземат пред друг със същ бал, но го е писал на второ желание?!

LiRRRa
07-02-2009, 19:49
Да, така е, това което си чул е вярно.... :?

free3s
07-02-2009, 19:50
Хора вече тотално блокирах нямам и представа къде да влезна. Имам бал 32.9 . Не искам 1 немска, щот мн се учи, 1 англ съм чувала, че е голяма наркомания, 1 френска - наще не ме подкрепят, щот френския не е разпространен, 73 - бала ми можел и за по- елитни да е, испанската- много далеч... Хора какво да правя.. къде да вляза :smt089

mellina13
07-02-2009, 19:59
олее с бал 31,10 мога ли да се надявам, че от второ класиране ще ме вземат в английската или руската в пловдив, като имате предвид, че минималния бал миналата година е около 30,40 .. :-# :-# (момче) Супееер един за английскатаа в Пловдив! :grin: :grin: :grin: Най-вероятно ще влезеш, защото тази година кандидатстващите са по-малко и бала може да падне. Не се притеснявай имаш реален шанс да влезеш. А пък си и момче... споко :)

:shock: :shock: :shock: :shock: И аз съм от Асеновград, май ще пътуваме заедно :shock: :shock:
ААА СУУПЕРР МНОГО СЪМ ХЕПИИ!!! Я кажи в къде учиш(по-скоро учил)?? И си кажи истинското име може пък да те познавам :-D

FuCkInBuBbLeGuM
07-02-2009, 20:11
Хора вече тотално блокирах нямам и представа къде да влезна. Имам бал 32.9 . Не искам 1 немска, щот мн се учи, 1 англ съм чувала, че е голяма наркомания, 1 френска - наще не ме подкрепят, щот френския не е разпространен, 73 - бала ми можел и за по- елитни да е, испанската- много далеч... Хора какво да правя.. къде да вляза :smt089

където искаш... се пак ти ще учиш там.. не родителите ти... и кво като не е разпространен? може да учиш френски и английски , френски и испански и немски...

melinor
07-02-2009, 20:12
Хора, утре, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?

Millen4ety
07-02-2009, 20:13

където искаш... се пак ти ще учиш там.. не родителите ти... и кво като не е разпространен? може да учиш френски и английски , френски и испански и немски...

подкрепям! ако зависеше от баща ми, щях да остана в даскалото си... давай, където ти искаш! най-хубавите ти години ще са там!!

LiRRRa
07-02-2009, 20:35

подкрепям! ако зависеше от баща ми, щях да остана в даскалото си... давай, където ти искаш! най-хубавите ти години ще са там!!

+1

t3ddy
07-02-2009, 20:38
Nqkoi za stroitelniq v tyrnowo illllli eg v lovech ? :D
Азз съм за ЕГ в Ловеч 8)
с какъв език ??

Mastta
07-02-2009, 22:03
олее с бал 31,10 мога ли да се надявам, че от второ класиране ще ме вземат в английската или руската в пловдив, като имате предвид, че минималния бал миналата година е около 30,40 .. :-# :-# (момче) Супееер един за английскатаа в Пловдив! :grin: :grin: :grin: Най-вероятно ще влезеш, защото тази година кандидатстващите са по-малко и бала може да падне. Не се притеснявай имаш реален шанс да влезеш. А пък си и момче... споко :)

:shock: :shock: :shock: :shock: И аз съм от Асеновград, май ще пътуваме заедно :shock: :shock:
ААА СУУПЕРР МНОГО СЪМ ХЕПИИ!!! Я кажи в къде учиш(по-скоро учил)?? И си кажи истинското име може пък да те познавам :-D

ами аз см от кв. ДВ :-o :-o и май не ме познаваш, но няма нищо ако учим в едно даскало няма начин да не се запознаем (при случей, че всяка сутрин ще пътуваме заедно :-) ) ако искаш ми прати ЛС със скайпа ти 8) 8)

mArMaLaDkA
07-03-2009, 02:38
Има, има. 8-)

maNjaRe
07-03-2009, 05:44
БЕЛ 5.429 МАТ 4.679 :-o

masal
07-03-2009, 06:21
Има, има. 8-) Къде мислиш да влизаш? :D :D

Kallyn4eto
07-03-2009, 06:55
И аз имам въпросче...
Да кажем, че на първо класиране си приет на 3то желание. Искаш обаче да влезеш на първо и участваш във второ класиране. Та въпроса ми е: мястото от първо класиране остава ли ти? Т.е. можеш ли да избираш между училището в което си приет на първо и на второ класиране??
Или щом участваш във второ мястото ти от първо се заема? Надявам се сте ме разбрали...
П.С.: Я кажете две думи за испанската, добре ли е там?...

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 07:00
И аз имам въпросче...
Да кажем, че на първо класиране си приет на 3то желание. Искаш обаче да влезеш на първо и участваш във второ класиране. Та въпроса ми е: мястото от първо класиране остава ли ти? Т.е. можеш ли да избираш между училището в което си приет на първо и на второ класиране??
Или щом участваш във второ мястото ти от първо се заема? Надявам се сте ме разбрали...
П.С.: Я кажете две думи за испанската, добре ли е там?...

запазваш си мястото... то второ класиране е : примерно някой влязъл в испанската, а е писал по - напред английската и участва във второ класиране. ако някой друг който е влязъл в английската , но е писал по - напред испанската и участва във второ класиране => 2-та ученика си разменят местата.... стига бала да им е достатъчен да влязат в някое от училищата. Но ако не си доволен/доволна от 2-ро класиране можеш да си заемеш мястото от 1-во... Нз дали разбра нещо от обяснението ми ... :D

melinor
07-03-2009, 07:10
Хора, днес, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?

puxi95
07-03-2009, 07:12
ей,хорица как сте? :D
аз днеска бях до моето си училище(бившото вече,де :grin: ) и си взех удостоверенията-за завършен седми клас и за преместване...също си видях пак резултатите..
получих и една грамота,която седи от кой знае колко време в даскалото,но чак сега се сетиха да ми я дадат. :-|
Габи,избери каквото ти е на сърце! :smt006

:smt047

Каква грамота? :) А относно удостоверенята..на нас нищо не ни дадоха :o А иначе и на мен ми връчиха две грамоти и едно свидетелство, две писалки позлатени и позлатена статуетка. :-D
О,тука са стиснати! :x 8-)
Браво,бравооо!
Иначе и аз искам такава статуетка! :x
тц..едно заповядай,честито бла-бла и това беше. :D
Грамотааа ами..не знам.. за постигнати високи резултати през годината и за още нещо там.. амаа не го знам. :D

Евала и на теб! :smt038

faststep
07-03-2009, 07:15
Хора, днес, когато отивам да си пиша у-щата какво трябва да нося?
Вчера ходих да гледам за това. Ще ти трябват удостоверение за завършен седми клас + копие от удостоверението(от двете страни) + медицинско(само ако ще пишеш професионална гимназия) + копие от медицинско(не съм много сигурен за това). :-o

ПП Разделът е пълен с теми за кандидатстването. 8-)

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 08:06
Абре на вас разрешиха ли ви да си вземете в къщи оная бланка дето се пишат желанията?

Enitto
07-03-2009, 08:10
Вчера се замъкнах до даскалото... нямаше резултати. Та днес съм се разбрала с 2 фр да ходим... И като отида, какво ще ми дадат??? Бланката, на която ссе попълват желанията? Или аз трябва да си я изкарам от нета? :-o

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 08:17
Вчера се замъкнах до даскалото... нямаше резултати. Та днес съм се разбрала с 2 фр да ходим... И като отида, какво ще ми дадат??? Бланката, на която ссе попълват желанията? Или аз трябва да си я изкарам от нета? :-o

ще ти я дадат....

mim4ety_sara
07-03-2009, 08:22
Азз съм за ЕГ в Ловеч 8)
с какъв език ??
Искам английски,но няма да ме приемат така,че с немски,ако не с френски.. :lol:

lovebug
07-03-2009, 08:25

Трябва да отидеш с родител.

Pooky
07-03-2009, 08:29
Да ти имам проблемите..
Бал 32.9 и се оплаква :lol:

Kallyn4eto
07-03-2009, 08:49
Мерси за обяснението :-D
Иначе аз днеска ще ходя до училището гнездо и аз нз защо. Предполагам че ще ми дадат някаква бележка за резултатите и бланка за попълване на желанията, нали тъй?
Аз май ще ходя в Регалия на консултация как точно се попълват...Ох моля някой просветен да ми обясни след изпита(като е минал) кога и защо трябва да се ходи до у-ще гнездо, а и какво ще ми дадат там и какво трябва да нося...моля ви, че аз съм малко непросветена.

joannalof
07-03-2009, 08:50
Вече и представа си нямам какво да пиша за 1во желание :cry: :-#

Enitto
07-03-2009, 08:51

За подаване на заявлението, да. Но за взимане на бележката с оценките..? Пак ли с родител?

Kallyn4eto
07-03-2009, 08:52

За подаване на заявлението, да. Но за взимане на бележката с оценките..? Пак ли с родител?
значи все пак има бележка...уф моля някой да ми обясни...

mim4ety_sara
07-03-2009, 09:01
На мен пък за училища лесно,но езици трудно,как да ги подредя.Татко ми вика,няма нищо,че няма да ме приемат с английскки,да си пиша англ.,немски и френски и то за което ми стигне бала ще вляза,вярно ли е ?! :-o

Kallyn4eto
07-03-2009, 09:07
Мерси за обяснението :-D
Иначе аз днеска ще ходя до училището гнездо и аз нз защо. Предполагам че ще ми дадат някаква бележка за резултатите и бланка за попълване на желанията, нали тъй?
Аз май ще ходя в Регалия на консултация как точно се попълват...Ох моля някой просветен да ми обясни след изпита(като е минал) кога и защо трябва да се ходи до у-ще гнездо, а и какво ще ми дадат там и какво трябва да нося...моля ви, че аз съм малко непросветена.

моля виии

mim4ety_sara
07-03-2009, 09:09
Днес ще ходя само за да си взема някакво удостоверение,защото мама я няма и не мога честно казано,сама да подавам документи и т.н.Понеделник чак ще става това. А бтв знаете ли до колко часа ще работят у-те гнезда. 8-)

dorsichh
07-03-2009, 09:19
амии в Търново работят до 8 часа вечерта ;д
аз днес си взех медицинско и диплома ( + копия за дипломата) последно служебна бележка трябва ли? :-o

GbSy
07-03-2009, 09:37
Днес бях да се запиша с майка.
Отиваш, дават ти една бележка с резултатите от изпитите (служебна бла-бла) и заявление за кандидатстване; а, и списък на училищата. Сядаш и почваш да попълваш. Всичко си е написано. Трябва ти само копие от удостоверението и, разбира се, оригинал. И служебната бележка, с която сте ходили на изпитите, това, предполагам, всички го носят навсякъде. Друго... аз писах 10 желания ... май. Първо писах 1 АЕГ всичките паралелки, после ИЕГ (2 паралелки, макар че нямаше никакъв смисъл), 2 АЕГ и 9 ФЕГ xD. И т'ва е цялата философия, но идете с родител, защото не вярвам да се оправите сами. Сега остава само да чакаме.

kamikadze33
07-03-2009, 10:01
Кога ще ходите да се записвате ?!

YouCantStopMe
07-03-2009, 10:03
габи,добре..твоята е уредена! 8-)
^Амии..аз ще ходя в понеделник,предполагам..6ти се пада,мисля.
: )

mim4ety_sara
07-03-2009, 10:06
Ами може ли като ходим да се записваме и тогава да си вземем и удостоверението или не ..

master_of_disaster
07-03-2009, 10:21
Аз днеска ще ходя.
Ще пиша:
1 АЕГ пр.Чуждоез:АЕ IIч.е И.E
164 ГПИЕ пр.Чуждоез:ИЕ IIч.е А.E
2 АЕГ пр.Чуждоез:АЕ IIч.е И.E
31 СУЧЕМ АЕГ пр.Чуждоез:АЕ IIч.е И.E

elito6754
07-03-2009, 10:32
Така, да се разпиша днеска и аз. Отидохме с майка ми да пишем училища, написах малко повече поради по-ниския ми бал. Вече всечко е подадено, остава само да чакаме и да се надяваме. :lol: В последните училища ще вляза, тоест 31, НТБГ и НФСГ, но писах и езикови да се пробвам.

melinor
07-03-2009, 10:38
Преди 2-3 часа се върнах ;] Вече съм в очакване на 10ти юли :)

PS Писах само 4 желания :-D

Ton4o13
07-03-2009, 10:49

И аз само четири:
1. 91 НЕГ.
2. 73 СОУ.
3. 73 СОУ (но с различен профил).
4. 9 ФЕГ.

Kallyn4eto
07-03-2009, 10:49
Днес бях да се запиша с майка.
Отиваш, дават ти една бележка с резултатите от изпитите (служебна бла-бла) и заявление за кандидатстване; а, и списък на училищата. Сядаш и почваш да попълваш. Всичко си е написано. Трябва ти само копие от удостоверението и, разбира се, оригинал. И служебната бележка, с която сте ходили на изпитите, това, предполагам, всички го носят навсякъде. Друго... аз писах 10 желания ... май. Първо писах 1 АЕГ всичките паралелки, после ИЕГ (2 паралелки, макар че нямаше никакъв смисъл), 2 АЕГ и 9 ФЕГ xD. И т'ва е цялата философия, но идете с родител, защото не вярвам да се оправите сами. Сега остава само да чакаме.
а някакво медицинско трябва ли?
докога можем да идем да си подадем заявленията?

joannalof
07-03-2009, 10:51

Как толкова малко ще пишете :shock: На нас ни казаха поне 10 :? Защото,ако не те вземат на първо класиране - отпадаш от второ :booooomb: Така се случило с едно момиче преди 2г. и си останала в СОУ,защото си мислиха,че от първия път и аде хоп - да ама на й ся последствията :o

elito6754
07-03-2009, 11:02
Може да има по-висок бал от този на гимназията и да знае, че ще влезе. Примерно ако има бал 33 и нещо, е ясно че още на първото ще те приемат.

masal
07-03-2009, 11:07

Как толкова малко ще пишете :shock: На нас ни казаха поне 10 :? Защото,ако не те вземат на първо класиране - отпадаш от второ :booooomb: Така се случило с едно момиче преди 2г. и си останала в СОУ,защото си мислиха,че от първия път и аде хоп - да ама на й ся последствията :o аз като ходих миналата година писах само 2 училища и 3 желания...приятелката ми пък писа само 2 8-) ,е ама все пак Русе не е София,но аз да си кажа. :D

LiRRRa
07-03-2009, 11:08
Аз ще пиша около 15 желания....вие само 4!!! :shock: :lol: Омг

puxi95
07-03-2009, 11:12
габи,добре..твоята е уредена! 8-)
^Амии..аз ще ходя в понеделник,предполагам..6ти се пада,мисля.
: )

Да 6-ти се пада и аз тогава ще ходя. Уговорихме се 26 човека заедно да идем :lol: Луди сме си тая групичка, ама всчки сме мн единни! :D

Mastta
07-03-2009, 11:24
Аз ще пиша около 15 желания....вие само 4!!! :shock: :lol: Омг
:shock: :shock: 15 :shock: :shock: че аз ще пиша само 2 желания :shock:

elito6754
07-03-2009, 11:27
Зависи си от бала, пак повтарям. това, че някои имат хубав бал и могат да пишат 1-2-3-4 желания не значи, че всички са така. Все пак няма ограничение на желанията, могат да напишат 100, тъй че не виждам причина за многото :shock: .

П. П. 8-)

mim4ety_sara
07-03-2009, 11:33
Все пак сте в голям град.В Ловеч има само 2 елитни училища,ще пиша тях и моето в което съм била. :wink:

joannalof
07-03-2009, 11:38
Зависи си от баба, пак повтарям. това, че някои имат хубав бал и могат да пишат 1-2-3-4 желания не значи, че всички са така. Все пак няма ограничение на желанията, могат да напишат 100, тъй че не виждам причина за многото :shock: .

П. П. 8-)

От баба ли зависи :lol: :razz: :razz: Кажи така,да взема да я питам и нея :razz: :razz:

bonnie14
07-03-2009, 11:40
азз ще пиша 16 :D не ми е много висок бала за тва повечко :P

elito6754
07-03-2009, 11:45
Зависи си от баба, пак повтарям. това, че някои имат хубав бал и могат да пишат 1-2-3-4 желания не значи, че всички са така. Все пак няма ограничение на желанията, могат да напишат 100, тъй че не виждам причина за многото :shock: .

П. П. 8-)

От баба ли зависи :lol: :razz: :razz: Кажи така,да взема да я питам и нея :razz: :razz:

:razz: Упс, извинявам се за грешката.... :razz:

Kallyn4eto
07-03-2009, 11:46
азз ще пиша 16 :D не ми е много висок бала за тва повечко :P

+1
кажете две думи за испанската, добре ли там?

SlaveMachine
07-03-2009, 12:01
Хора аз сега не съм в София наште нали ще могат да ме запишат със служебна бележка и удостоверение ???

lovebug
07-03-2009, 12:06
Хора аз сега не съм в София наште нали ще могат да ме запишат със служебна бележка и удостоверение ???

Може, не е задължително и ти да присъстваш на подаването на документите за първо класиране. :)

faststep
07-03-2009, 12:07
Аз ще пиша едно желание, от мързел. 8-)

joannalof
07-03-2009, 12:11
Аз ще пиша едно желание, от мързел. 8-)

=D> =D> "Дай да ти ръкопляскаме" ... божке :? :smt117

bonnie14
07-03-2009, 12:19
относноо испанската до колкото съм чувала не е лоша.. познавам учителката по математика супер яка е смисъл печена е ии доста добре преподава от нея разбрах че учителите по испански са добрии ии като цяло от нея имам инфо за испанската ако наистина ти се учи испански ходи там :)

elito6754
07-03-2009, 12:23
Това за кого се отнасяше?

bonnie14
07-03-2009, 12:43
като цяло за испанската нали Kallyn4eto питаше за испанската.. ;дд

YouCantStopMe
07-03-2009, 12:48
Чакайте малко сега..
И аз да се разпиша.
Мисля да пиша само едно училище,но ще изредя всичките му паралелки.Сигурна съм,че за първото или второто желание със сигурност ще ми стигне балът,но..
Та..
ще си пиша само т'ва училище сигурно,но паралелките ми ще са така подредени:немски с английски,английски с немски,английски с италиански,френски с английски.
И така.

LiRRRa
07-03-2009, 12:49
Аз познавам госпожа по български и литература от испанската... Супер печена и добра госпожа е.До сега през живота си не съм срещала човек, който да си разбира толкова добре от професията. 8)

Mastta
07-03-2009, 12:51
аз дори не 2 а 1 училище ще пиша:
1ж- ЕГ с АЕ
2ж- ЕГ с НЕ

LiRRRa
07-03-2009, 12:55
В.и.е. с.т.е. л.у.д.и. !! :shock: :shock: :shock:

олеле..мен просто си ме е страх да напиша толкова малкоо... :? :lol:

Kallyn4eto
07-03-2009, 12:55
мерси bonnie14
:-)

Sometimes233
07-03-2009, 12:57
Скъсах си нервите от чакане :x .Писах 8 желания.Леле такова чакане не е истина просто. :o

mimeto952
07-03-2009, 13:05
Някой случайно да има минималните балове за 2008 за момичета за 91 НЕГ? :) Извинявайте ако вече я има тази тема

LiRRRa
07-03-2009, 13:06
32.894 е бала

Mastta
07-03-2009, 13:11
В.и.е. с.т.е. л.у.д.и. !! :shock: :shock: :shock:

олеле..мен просто си ме е страх да напиша толкова малкоо... :? :lol:

аз дори мислех само да пиша само с ае,, но за резерва сложих и Не-то,, нещо ако се преебе съм поне сигурен, че ще ме приемт с НЕ 8) 8)

Mladchibg
07-03-2009, 13:15
А за испанската мин. бал за момчета колко е ? Имам бал 32,428 и ще напиша всички паралелки в I АЕГ и след това I ИЕГ.

LiRRRa
07-03-2009, 13:18
32.250 мисля че беше...

damdam
07-03-2009, 13:19
Аз днеска си подадох сипсъка с желаинята, обаче не ми дадоха бележка с оценките от изпитите. То на никого не дадоха де, казаха, че щом щяло да се кандидатства в областта не трябвала тая бележка. Наистина ли не трябва, да не би после да се наложи при записването в някое училище?

А при второто класиране наново ли се подават документи, списък с желания и такива?

LiRRRa
07-03-2009, 13:20
Не, при второ класиране нещата си остават така, но при трето вече можеш да променяш реда и желанията.

Magichkaa_
07-03-2009, 13:35
Да ви се похваля и аз.. АНУЛИРАНА съм по български.Както и още 3 деца от моята стая,заради това,че,когато питахме квесторите дали да си пишем имената и дали това ще е фатално отговора беше"Не,нищо няма да стане"Та вчера ходихме до инспектората и те казаха,че ще пишат молба до Вълчев..Сега стискаме палци,защото в Понеделник отговора ще е на лице.Не е за вярване всичко това!Как може да има толкова несериозни квестори..не знам.Според вас дали ще се оправи всичко?Вълчев дали ще се съгласи да не ни проваля бъдещето..?Едва ли..

Sometimes233
07-03-2009, 13:39
Да ви се похваля и аз.. АНУЛИРАНА съм по български.Както и още 3 деца от моята стая,заради това,че,когато питахме квесторите дали да си пишем имената и дали това ще е фатално отговора беше"Не,нищо няма да стане"Та вчера ходихме до инспектората и те казаха,че ще пишат молба до Вълчев..Сега стискаме палци,защото в Понеделник отговора ще е на лице.Не е за вярване всичко това!Как може да има толкова несериозни квестори..не знам.Според вас дали ще се оправи всичко?Вълчев дали ще се съгласи да не ни проваля бъдещето..?Едва ли..

Лошо и аз бях поставил един знак на преразказа и се притеснявах да не ме анулират.На Вълчев едва ли му е до това,сега с тези избори..
Но ти пожелавам да се оправи работата и всичко да е наред. :)

FancyGirl
07-03-2009, 13:49
Тази служебна бележка от къде се взима или трябва да ми я пратят защото ще ходя да си подавам документи и имам всичко освен тая бележка ? !!!! :grin:

Magichkaa_
07-03-2009, 13:57

Лошо и аз бях поставил един знак на преразказа и се притеснявах да не ме анулират.На Вълчев едва ли му е до това,сега с тези избори..
Но ти пожелавам да се оправи работата и всичко да е наред. :)

Благодаря ти!И аз само за това се моля :( Родителите ми са направо бясни,защото едва ли не заради квесторите си окипазяваме бъдещето.Даже татко каза,че ако не се оправи всичко ще се постарае да накажат квесторите доста солено..Аз не искам да ги наказват,допуснали са грешка,добре.Искам само оценката ми да се оправи..

sm_95
07-03-2009, 14:05
леле хора стесирахте ме с тези две - три желания аз написах 23 /т.е. вс. сясно даскало в пловдив което искам/ :D :D :D :D

babyvy
07-03-2009, 14:07
Хора , бал 30.292 за НФСГ /София/ ще ми стигне ли ? Миналата година с такъв бал се е влизало на 2ро класиране обаче тази година, както гледам повечето 7класници са се запътили към езиковите гимназии пък и оценките по мат не са много високи /ест има и изключения/.....Ооох много се притеснявам.... А и съм момиче...Моите оценки са БЕЛ-5,571 мат. - 4,786... A всички ми казват , че ще влезна /учители и т.н/
Вие как мислите имам ли шанс на 1во класиране ? :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 14:28
Хора , бал 30.292 за НФСГ /София/ ще ми стигне ли ? Миналата година с такъв бал се е влизало на 2ро класиране обаче тази година, както гледам повечето 7класници са се запътили към езиковите гимназии пък и оценките по мат не са много високи /ест има и изключения/.....Ооох много се притеснявам.... А и съм момиче...Моите оценки са БЕЛ-5,571 мат. - 4,786... A всички ми казват , че ще влезна /учители и т.н/
Вие как мислите имам ли шанс на 1во класиране ? :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-# :-#

еми щом ти е толкова бала значи имаш... и то доста голям

Mastta
07-03-2009, 14:44
леле хора стесирахте ме с тези две - три желания аз написах 23 /т.е. вс. сясно даскало в пловдив което искам/ :D :D :D :D

в пловдив има само 4 "свестни" училища 8) 8) а на първо кво сложи?

faststep
07-03-2009, 14:46
Тази служебна бележка от къде се взима или трябва да ми я пратят защото ще ходя да си подавам документи и имам всичко освен тая бележка ? !!!! :grin:
:lol: Ти ако нямаш служебна, как са те допуснали до изпитите? :-o

Джони, какво "божке" бе, не си ли чувал за прогресивен мързел? 8-)

ПП Хора, на мен ли ми се струва, или тези книжки от списъка са пълна отврат. :smt078 :smt010

Sometimes233
07-03-2009, 14:59
Аз си я загубих,но не ми направиха проблем.

mellina13
07-03-2009, 15:03
Скъсах си нервите от чакане :x .Писах 8 желания.Леле такова чакане не е истина просто. :o
При мен пък имаше само 2 деца :D е и все пак има доста голяма разлика в населените места :lol:

Enitto
07-03-2009, 15:07
Днес си взех само бележката с оценките. Утре съм на консултации от Регалия, въпреки че аз вече знам как ще си подреждам желанията. :)
Едит: sLaDkY^G1rLcHi , дано се оправят нещата. :)

sm_95
07-03-2009, 15:11

не не са четири повече са /аз живея в плд доста добре съм проучила/ - английската, руската, френската, иконома, хуманитарната, за момчета може и тета, механото, дървота, строителния по-добре е от СОУ нали ?

аз писах на първо руската с испански

mArMaLaDkA
07-03-2009, 15:15
Има, има. 8-) Къде мислиш да влизаш? :D :D
Колебая се между "Възраждане" и Руската. Преди бях намесила и АГ-то, но впоследствие го изключих.

mellina13
07-03-2009, 15:18

не не са четири повече са /аз живея в плд доста добре съм проучила/ - английската, руската, френската, иконома, хуманитарната, за момчета може и тета, механото, дървота, строителния по-добре е от СОУ нали ?

аз писах на първо руската с испански
На мен са ми казвали(хора, които са учили там), че първата година преподават добре, но после постоянно започват да се сменят учители и нищо не научаваш. Аз написах на първо място английската с немски, на второ английската с английски и на трето руската с английски. Така за всеки случай де, но съм сигурна, че ще ме приемат още на първо класиране 8-) 8-) А между дугото майка ми ми каза, че като се записвам в училището трябва да нося цвете в саксия. Някой да знае нещо за този странен обичай??? :-D

Mastta
07-03-2009, 15:29
^ :shock: не съм чувал за тоя обичай много ми е странен :lol:

Enitto
07-03-2009, 15:30
Цвете в саксия??? За кого? :D

smiLexaga1n
07-03-2009, 15:39

Днес си подадох документите и не ми я искаха тази бележка, но аз за всеки случай си я носех. Искаха служебна бележка с оценките, която я дават от там, но за да си я вземеш трябва да си знаеш вх. номер или да занесеш другата малката бележка.

И да се похваля написах 11 желания, като последните 2 са ми дооста далече, и ги написах може би само, за да видя дали ще вляза . :D

pps - sLaDkY^G1rLcHi късмет.. при мен квесторите бяха супер и всъщност нямах проблеми, но това си е на късмет. :)

free3s
07-03-2009, 15:44
Аз писах 19 желания :D А едно момиче преди мен - 45 :shock: Докато чаках да и напишат кодовете.. направо полудях.. Накрая реши преди да направят Z да си попълни още едно за всеки случай :D

Mastta
07-03-2009, 15:52
оле аз за сега реших да пиша 1 желание пак за второто се чудя, а тя горката 46 желания :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :lol: :lol: :razz: :razz:

mArMaLaDkA
07-03-2009, 15:58
Е, не се ли обезмисля да пишеш 19 желания примерно, като най-вероятно ще те приемат още в първото, което си посочил, т.е борбата свършва?

Mastta
07-03-2009, 16:04
Е, не се ли обезмисля да пишеш 19 желания примерно, като най-вероятно ще те приемат още в първото, което си посочил, т.е борбата свършва?

за 19 не знам но тая е писала 46 :razz: :razz: :razz: :razz: ,, че то половината училища в БГ са толкова :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

mArMaLaDkA
07-03-2009, 16:08
Не, само в София са толкова. 8-) Няма лошо, де. Щом ги е измислила... аз едвам измислих 4 на кръст, че даже 2 изключих. 8-)

Millen4ety
07-03-2009, 16:29
хай! 8-)
аз днес отидох до училището гнездо, още нерешила къде искам..
на баща ми не му беше ден и почна да говори по джиесем-а в коридора, да обикаля в кръг... помахах му да дойде и той миличко ми заяви, че не го интересува, и че след като не искам да първо място да пиша НПМГ, то да не съм очаквала съдействие от негова страна... тия в гнездото дето трябваше да ме упътят - такива глупости ми наговориха, нямам думи :shock: накрая бях попълнила предната страница с име, телефон, ЕГН и т.н.... и се отказах, не бях решила какво да правя.. 20 пъти обикалях между стаите, баща ми само ме саботираше - умишлено..
върнах листа и си тръгнах..
та вече го реших - ФЕГ :)
ъммм върпос: как да попълня желанието?
например:
9 ФЕГ; ЧЕ - ФЕ; ФЕ, АЕ, Г, М
така ли? това днес също ме отказа да си свърша записването, а пък аз сега ходя на вилата и трябва да пътувам, за да идата до гнездото...

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 16:49
хай! 8-)
аз днес отидох до училището гнездо, още нерешила къде искам..
на баща ми не му беше ден и почна да говори по джиесем-а в коридора, да обикаля в кръг... помахах му да дойде и той миличко ми заяви, че не го интересува, и че след като не искам да първо място да пиша НПМГ, то да не съм очаквала съдействие от негова страна... тия в гнездото дето трябваше да ме упътят - такива глупости ми наговориха, нямам думи :shock: накрая бях попълнила предната страница с име, телефон, ЕГН и т.н.... и се отказах, не бях решила какво да правя.. 20 пъти обикалях между стаите, баща ми само ме саботираше - умишлено..
върнах листа и си тръгнах..
та вече го реших - ФЕГ :)
ъммм върпос: как да попълня желанието?
например:
9 ФЕГ; ЧЕ - ФЕ; ФЕ, АЕ, Г, М
така ли? това днес също ме отказа да си свърша записването, а пък аз сега ходя на вилата и трябва да пътувам, за да идата до гнездото...

9 ФЕГ ЧЕ - ФЕ; АЕ; Г; М на нас ни казаха така

YouCantStopMe
07-03-2009, 16:50
Хора.. и аз да питам нещо,тъй като едва ли ще ви се иска ощееее една тема...разделът вече се напълни само с нашите проблеми. 8-)
Такаа..
ясно е,че Английският ще ми е втори език.
Чудя се обаче дали ще мога да го науча така,както трябва.Имам предвид,че НАВСЯКЪДЕ се иска Английски и щом не го знаеш добре те сритват.Аз досега не съм научила чак толкова неща по английски(ееее..не ме мислете за напълно некомпетентна,де ;д).Просто последните години съм нямала свестен учител и сега съжелявам,че цялата група си пропиляхме времето.Другите все се оплакваха,че имат прекалено строга учителка,но поне са учили..а ние две години-почти нищо.
Та имам предвид,че се чудя дали английския ще мога да го науча добре за тези четири години,в които ще го уча оттук нататък.
Много ми се иска да си науча и немския,и английския.
Знам,че зависи на какъв учител попаднеш,но.. Все пак ако случиш на добър учител ще можеш ли да го научиш както трябва?Ще може ли да го знаеш добре,за да бъдеш убеден в знанията си?
Аз ще направя всичко по силите си.Знам,че с учене всичко се постига,но още ме мъчи мисълта дали ще стане както аз искам..дали ще мога да науча и двата езика.

Ton4o13
07-03-2009, 17:01
YouCantStopMe, зависи изцяло и единствено само от теб, не можеш да ни питаш нас. :) Все пак важни са и учителите, но зависи и това, как ти учиш. :)

YouCantStopMe
07-03-2009, 17:19
Разбира се..както споменах аз ще направя всичко възможно и ще уча както трябва,но..се тревожа дали наистина ще успея,дали ще го науча както трябва и дали ще го усвоя добре.
Много искам да си уча като първи език немски,но ме е страх за английския.
От друга страна ако запиша първи английски съм убедена,че ще го науча,а немски като втори и като по-труден - няма.
Уф..

elito6754
07-03-2009, 17:22
Ами имаш две възможности - немски първи и английски втори. Така ще можеш да учиш по-усилено немския и ще го научиш, а английския е по-лесен и ще можеш да го научиш и като втори.
Другият вариант е английския да ти е първи, а немския втори. В този случай ще научиш английския, но немския няма да ти е на добро ниво.
Съвтевам те за първия вариант. Поне аз така бих постъпила.

YouCantStopMe
07-03-2009, 17:26
Е,да..точно за това говорех.
И аз много съм се насочила към немски-първи език,но това дали ще науча английския наистина добре ме спира.
А без английски,както казах,си за НИКЪДЕ.

Ton4o13
07-03-2009, 17:30
Е,да..точно за това говорех.
И аз много съм се насочила към немски-първи език,но това дали ще науча английския наистина добре ме спира.
А без английски,както казах,си за НИКЪДЕ.

Ти можеш да ходиш на курсове, примерно, и там да изучаваш английския, за да го усвоиш по-добре.

Не съм съгласен за това, че без английски си за никъде. вярон, че е най-говоримият език, но познавам хора, които успяват в живота и които не знаят английски. Ако, примерно, учиш немски в гимназията и ако след това живееш в Германия, не ти трябва друг език, освен немски.

t3ddy
07-03-2009, 17:41
Азз съм за ЕГ в Ловеч 8)
с какъв език ??
Искам английски,но няма да ме приемат така,че с немски,ако не с френски.. :lol:
ами то и аз тва съм писала на 1-во и 2-ро желание .. :p успех :]

filito
07-03-2009, 17:49
45 желания :shock: Как е стигнало листчето? :D
Аз написах само 2 училища с по 2 паралелки. :)

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 17:52
45 желания :shock: Как е стигнало листчето? :D
Аз написах само 2 училища с по 2 паралелки. :)

и моите бяха някъде толкова. То най - много може 104... тъй че :D

fr3aks7er
07-03-2009, 18:08
Ами днес си подадох документите ,но никой не ми даде бележка с оценките.Аз ги помня наизуст и ги написах ,но се чудя дали ще има проблеми и да знам дали да ходя да си я взимам.Вие какво ще кажете искат ли я или ?

Ton4o13
07-03-2009, 18:12
Ами днес си подадох документите ,но никой не ми даде бележка с оценките.Аз ги помня наизуст и ги написах ,но се чудя дали ще има проблеми и да знам дали да ходя да си я взимам.Вие какво ще кажете искат ли я или ?

По-добре си я вземи, мисля, че няма да ти я искат в училището, когато се записваш, но, все пак, знам ли...

joannalof
07-03-2009, 18:39
Кое бихте избрали -
ИТ + английски
Информатика + английски
:?
Бала ми е - 29,9
Не съм от София :-o

Lunatique
07-03-2009, 18:44
^ В МГ-то в моя град има точно тези две паралелки... аз писах и двете, защото не се знае за кое ще ми стигне балът.

Sometimes233
07-03-2009, 18:48
^ В МГ-то в моя град има точно тези две паралелки... аз писах и двете, защото не се знае за кое ще ми стигне балът.

От кой град си?

Lunatique
07-03-2009, 19:13
Пазарджик.

LiO_sL
07-03-2009, 19:41
Днес ходих да си записвам желаниятаа :-P
1.ПМГ -Информационни с английски
2.ПМГ-Математика с английски
3.ПМГ-Биология с английски
4.ПМГ-Информатика с английски
Като видях другит колко много желания са писалии ... :oops:

Wishmasterr
07-03-2009, 19:46
Балът ми е 31.500-дали ще ме приемат във фег..аз съм почти сигурна,че да :-D ..защото мин бал е 30 мин година,а тази се очаква да е още по-нисък.Все пак какво мислите?

mim4ety_sara
07-03-2009, 20:15
Моля ви се кажете ми,никой не може да ми каже !! Как да подредя тези опустели езици,направо англ,немски и френски или езиците които по-имам шанс да ме приемат.. :? :? :? :?

SlaveMachine
07-03-2009, 20:16
Като го каза това за бала при момичетата във ФЕГ се успокоих при момчетата трябва да е по нисък значи ще мога аз имам 30.... Нали ще мога :-D

Wishmasterr
07-03-2009, 20:18
Да,предполагам,че ще можеш,но аз ще мога ли :D

kamikadze33
07-03-2009, 20:19
Балът ми е 31.500-дали ще ме приемат във фег..аз съм почти сигурна,че да :-D ..защото мин бал е 30 мин година,а тази се очаква да е още по-нисък.Все пак какво мислите?
беше 30 за момчета, а за момичета е друго, но добре дошла :)

kamikadze33
07-03-2009, 20:21
Във ФЕГ е мн добро , смис супер много ще ви израдва :) :P:P:P

mim4ety_sara
07-03-2009, 20:28
Моля ви се кажете ми,никой не може да ми каже !! Как да подредя тези опустели езици,направо англ,немски и френски или езиците които по-имам шанс да ме приемат.. :? :? :? :?

Black_Fyed_Peas
07-03-2009, 20:38
Аз искам да питам нещо, значи днес докато бях навън ми казаха, че ако смятам да уча компютърна графика, трябва като отивам да записвам желанията да дам някакво нещо от очен лекар, че съм ОК с очите. Какво точно трябва да кажа на лекарката ми, че не знам :(

faststep
07-03-2009, 20:42
Пиши езикът, който най ти се отдава и който искаш да учиш, на първо място, толкова много ли има за мислене? :-o

Субектът над мен: Кажи на очния каквото са ти казали, да няма да ти се смее? :-o

melinor
07-03-2009, 20:46
Хора, може ли един маааааааааааааааааааалко офф-топик въпрос :oops:

Какво е станало с Рафа в моите мили съседи? НИкакъв го няма :-D :-D

joannalof
07-03-2009, 20:49
И аз тва се чудя :lol: Вече 2-3 серии го няма :? Явно е в почивка :razz:

Melinor, дай си скайпа да те добавя :D

Margoto0
07-03-2009, 20:50
Няя се появи Рафа,нали замина да живее другаде.В толкова епизода участва,мисля че и Чарли ще се изпари скоро време :D

Black_Fyed_Peas
07-03-2009, 20:51
Хора, може ли един маааааааааааааааааааалко офф-топик въпрос :oops:

Какво е станало с Рафа в моите мили съседи? НИкакъв го няма :-D :-D

май се изнесе-искаше да спре да учи :D Лоли искаше наем за гаража за да работят там с Чарли, и той нали даде пари, но тя не му ги взе и се изнесе :D :D

Margoto0
07-03-2009, 20:51
Те и Ивана и Петри така изчезнаха :?

melinor
07-03-2009, 20:53

КОЙ!? :shock:

YouCantStopMe
07-03-2009, 20:54
Явно съм единствената,която не го гледа тоя сериал.

Margoto0
07-03-2009, 20:54

Май някой не е гледал от началото :D :D

mim4ety_sara
07-03-2009, 20:56
Пиши езикът, който най ти се отдава и който искаш да учиш, на първо място, толкова много ли има за мислене? :-o

Субектът над мен: Кажи на очния каквото са ти казали, да няма да ти се смее? :-o
Казаха ми че има разлика в подреждането на желанията и зависи,ако не си ги подредил правилно,може и да не влезеш,за това питам ?!??! :-o

Black_Fyed_Peas
07-03-2009, 20:56

аа аз го гледамот самото начало 8-)

melinor
07-03-2009, 21:02

Е..Ивана е рускинята-прислужницата на едните, а Петри :?

Black_Fyed_Peas
07-03-2009, 21:08

Е..Ивана е рускинята-прислужницата на едните, а Петри :?

Петри беше онази шишкавката, която беше слугиня в дома на Игнасио и онази другата забравих и името

FuCkInBuBbLeGuM
07-03-2009, 21:10

не си единствена :D

Lunatique
07-03-2009, 21:12
Криси, и аз съм така.

Margoto0
07-03-2009, 21:14
Петри също беше прислужница :)

Mastta
07-03-2009, 23:13
хора,, моля ви се кажете ми всичко до едно какво трябва да нося когато отивам в понеделник да се записвам .. :?: :?: :?: :?:

п.п. нямах време да прегледам старите мнения (може би е коментирано, но..)

mArMaLaDkA
07-04-2009, 04:06
Копие от удостоверението за завършен VII клас, копие от медицинското ти и бележката с оценките ти от изпитите. Аз лично ще си взема и личната карта + служебната бележка + листчето с входящия номер. Това е, което ще ти трябва.

П.П. - И аз ще ходя в понеделник, но в никакъв случай сама. Прекалено се панирам и супер лесно ще се откажа и отчая, ако някоя от онея тъпи лелки ми се насвятка насреща. :D

Ton4o13
07-04-2009, 04:24
Копие от удостоверението за завършен VII клас, копие от медицинското ти и бележката с оценките ти от изпитите. Аз лично ще си взема и личната карта + служебната бележка + листчето с входящия номер. Това е, което ще ти трябва.

П.П. - И аз ще ходя в понеделник, но в никакъв случай сама. Прекалено се панирам и супер лесно ще се откажа и отчая, ако някоя от онея тъпи лелки ми се насвятка насреща. :D

Трябва ви и самия оригинал на удостоверението, освен копие!!! На мен ми го проверяваха!

AnIcHkAtA
07-04-2009, 05:50
^На мен пък не.

faststep
07-04-2009, 06:13

не си единствена :D
+1 :D

Ани, ти ли си момичето на снимката от подписа ти? 8-)

ПП Аз днес в 8:00 се записах, имаше доста хора, но стана бързо. Писах езикова-НЕ с АЕ, ПМГ-Математика с НЕ и езикова-АЕ с НЕ. Медицинско искат само за професионалните гимназии. :)

AnIcHkAtA
07-04-2009, 06:21
Ох, все повече се убеждавам колко не искам НФСГ нито пък 73, нито НТБГ, нито което и да е освен ФЕГ.
Вчера си подадох документите.Написах 12-13 желания.Сега само чакам и се надявам с всичкия си мозък, сърце и душа :lol: .Не може да не ми стигне скапания бал не е чак толкова малко, а и говорих с други хора, които искат ФЕГ и имат с малко, ама по-нисък от моя.Пък и толкова приятели намерих във френската..Всички ми казват, че ще ме приемат, защото тази година успеваемостта е доста по-ниска от миналогодишната по данни на РИО-София.Наистина е така-който иска нека провери.
При изпитите беше по-лесно, защото си разбрах оценките доста преди обявяването, ама сега нямам какво да препиша и да проверя в нета 8-) .
Героичния монолог...
ИСКАМ ФЕГ .

П.П.:faststep, аз съм.Малко по-червена от по принцип 8-) .Кой е тоя сериал :D ?

Enitto
07-04-2009, 07:01
Добро утро от мен. Този сериал не го гледам. :D
Аз отивам да се оправям да ходя на консултации за подреждане на желанията. Ох, как ме мързи... :D

Lunatique
07-04-2009, 08:12
Аз ходих да се записвам вчера, но в понеделник (евентуално вторник) ще ходя отново. Понеже кандидатствам и в друг град, не само в моя, и там трябва да подавам отделни документи и отделни желания. Разправия си е, но...
Иначе аз писах около 6-7 желания.

Millen4ety
07-04-2009, 08:13
Добро утро от мен. Този сериал не го гледам. :D
Аз отивам да се оправям да ходя на консултации за подреждане на желанията. Ох, как ме мързи... :D

и аз не го гледам :D
на мен на консултациите в Регалия ми казаха едно страхотно НИЩО! 8-)

Kallyn4eto
07-04-2009, 09:04
Няя се появи Рафа,нали замина да живее другаде.В толкова епизода участва,мисля че и Чарли ще се изпари скоро време :D

Защооо? Няма ли да се съберат с Лаура?? Последните две серии нещо ги изпуснах :?
по темата:Аз съм от два на консултация, а в понеделник ще пускам желанията. Нещо взех да се чудя ФЕГ или АЕГ да пиша първо...
П.С.: Аничке, готина снимка
:D

YouCantStopMe
07-04-2009, 09:11
Такааа..
Не знам какво ще си кажете за мен,защото пак си смених желанието. 8-)
Добре,де..всеки по-голям,който разпитам-всичките за английски ми говорят.
И може би ще запиша английски като първи език.
И без това не съм на чак толкова добро ниво и сега ще започна като на ново.Немския като втори,ако ми потрябва по-нататък за някаква работа или пък нещо такова-все някак ще се справя..курсове ли,какво..не знам,но ще се оправя.
Като взимам едно решение,то поне да е сигурно-Английски и това е.

Уфф..
До понеделник има тоооолкова много време. 8-)

puxi95
07-04-2009, 09:28

oo не, не си 8-)

Sometimes233
07-04-2009, 09:37
Кога разбираш дали са те приели?

YouCantStopMe
07-04-2009, 09:40
Ами на 10ти се обявяват списъците с приетите ученици на първи етап на класирането.

да се похваля..от 500 и няколко деца съм била на четвърто място. 8-) :booooomb:

AnIcHkAtA
07-04-2009, 09:46
от 500 и няколко деца съм била на четвърто място. 8-) :booooomb:

Евала !!!!!

YouCantStopMe
07-04-2009, 09:51
:lol: Абе аз така го написах мъничкоо..тии тукааааа.... :lol:

GbSy
07-04-2009, 10:52
Браво на Криси!! :grin:

kamikadze33
07-04-2009, 11:18
Начи писна ми да ви питам.... КОЙ ДЕН ЩЕ ХОДИТЕ ДА СЕ ЗАПИСВАТЕ ТАМ КЪДЕТО СА ВИ ПРИЕЛИ ????

Ton4o13
07-04-2009, 12:07
Начи писна ми да ви питам.... КОЙ ДЕН ЩЕ ХОДИТЕ ДА СЕ ЗАПИСВАТЕ ТАМ КЪДЕТО СА ВИ ПРИЕЛИ ????

От 13 до 15, ако си беше направил труда да погледнеш сайта на МОН, щеше да разбереш. :?

Lunatique
07-04-2009, 12:32
8. ЗАПИСВАНЕ НА ПРИЕТИТЕ УЧЕНИЦИ НА ПЪРВИ ЕТАП НА КЛАСИРАНЕ
ИЛИ ПОДАВАНЕ НА ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА УЧАСТИЕ ВЪВ ВТОРИ ЕТАП НА
КЛАСИРАНЕ.
13.07. - 15.07.2009 Г.

Mastta
07-04-2009, 12:34
От 2485 деца по бел съм на 200то място :-o :-o

Ton4o13
07-04-2009, 12:38

Браво! За НПМГ ли става въпрос? :)

Lunatique
^ Къде ги гледате тези статистики?

Ton4o13
^ Къде ги гледате тези статистики?

И аз това се чудя. :D

Mastta
07-04-2009, 12:41
за мен ги има в сайта на рио пловдив, но за София незнам :?

Mastta
07-04-2009, 12:41

не не аз говоря за отценките - с моята отценка къде се подреждам 8)

joannalof
07-04-2009, 12:46

БАСИ ПРАВОПИСА :shock: :shock: ИЗБОДЕ МИ ОЧИТЕ! :shock: :-x

Lunatique
07-04-2009, 12:57
А резултатите от класиранията дали ще се обявяват и на сайта на МОН?

firegirlll
07-04-2009, 13:07

БАСИ ПРАВОПИСА :shock: :shock: ИЗБОДЕ МИ ОЧИТЕ! :shock: :-x
Наистина, как е възможно да пишеш така? :shock: :shock:

Ton4o13
07-04-2009, 14:26
Но резултатите още не са излезнали!

john95
07-04-2009, 14:37
Български език и литература
5.571
Математика
5.500
134 СОУ - Иврит
6.000

Enitto
07-04-2009, 14:44
^Ей, откога те чакаме тебе!
Браво,браво! Ама по БЕЛ повече си изкарал :D :-)

YouCantStopMe
07-04-2009, 14:46
Ванкааа..затъжихме се за тебе,бе. :D
БравОС! :-D

john95
07-04-2009, 15:01
Бях там... Каменбряг, за Джулай Морнинг и после на Каварна за концертите и ... :D
А утре заминавам пак 8-)

YouCantStopMe
07-04-2009, 15:19
Ах..завиждам ти.
Аз цяяяло лято ще си седя тука. :roll:
И само да попитам.Абе вие как мислите-утре дали ще може изобщо някак да се запишеш покрай тия избори в училищата?
Хах..Аз по едно време исках да записвам само две паралелки в едно училище,обаче се отказах.Сега са четири. 8-)

Sometimes233
07-04-2009, 16:05
Ах..завиждам ти.
Аз цяяяло лято ще си седя тука. :roll:
И само да попитам.Абе вие как мислите-утре дали ще може изобщо някак да се запишеш покрай тия избори в училищата?
Хах..Аз по едно време исках да записвам само две паралелки в едно училище,обаче се отказах.Сега са четири. 8-)

Отиди възможно най-скоро.

YouCantStopMe
07-04-2009, 16:21
^защо?
Аз мисля да е понеделник,но и утре не е изключено. :-o

Ton4o13
07-04-2009, 16:46
^защо?

Всъщност училищата гнезда май не работят през уикендите. Но може и да се лъжа...

iratenax
07-04-2009, 16:50
^защо?

Всъщност училищата гнезда май не работят през уикендите. Но може и да се лъжа...
И на мене така са ми казвали, аз лично ще ходя в понеделника.

Sometimes233
07-04-2009, 17:12
Защото навалицата е огромна в последните дни.

Kallyn4eto
07-04-2009, 17:42
Аз ще пиша около 16 желания. Ще ходя в понеделник :grin:

П.С.: НЕ ЗНАМ!!!!

smiLexaga1n
07-04-2009, 18:24
А някой да знае дали в интернет ще обявят къде сме приети на 1-во класиране, или само в гнездото ще пише? :-o

pps - много добре формирам и зададен въпрос :razz: , надявам се някой да разбра какво имам в предвид :oops:

kamikadze33
07-04-2009, 18:24
Някой беше питал дали резултатите от класирането (смис къде са ви приели ) излиза в сайта на мон :) Ако бех тъпак като вас щях да отговоря по на4ина по който и вие ми отговорихте .. (да бе6е видял в сайта) :) Брат, излизат да :)

smiLexaga1n
07-04-2009, 18:28
Някой беше питал дали резултатите от класирането (смис къде са ви приели ) излиза в сайта на мон :) Ако бех тъпак като вас щях да отговоря по на4ина по който и вие ми отговорихте .. (да бе6е видял в сайта) :) Брат, излизат да :)

Май на мен ми отговори. :D Мерси. :smt006 btw момиче съм :-)

Sometimes233
07-04-2009, 18:34
Брат :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kamikadze33
07-04-2009, 18:38
е преди теб още някой беше писал, а твоя комент. го видях чак след като постнах моя :) от сф ли си ?

smiLexaga1n
07-04-2009, 18:55
е преди теб още някой беше писал, а твоя комент. го видях чак след като постнах моя :) от сф ли си ?

Позна. :D Да живее София xdd.

john95
07-04-2009, 20:17
Еми аз утре в 5:00 съм на летището така че - Чао от мен :D
Инструктирал съм наште - 91 НЕГ на 1во желание и там още 2 училища отзад да не взема да остана на сухо (с бал 34,142 :D ) и така

Само 39 човека имаме 5,50 и нагоре по мат. 8) - в Цяла България 8)

И бтв то много тъпо се получава... Събота и неделя са от срока за записване и взимане там на бележки, а пък не може заради изборите..
Майка ми ще взима бележката Понеделника и НАЙ-късно Вторника ще подаде желанията :)

Чао :-)

YouCantStopMe
07-04-2009, 20:24
Приятно прекарване,Ванка. :-) :-D
къде отиваш бе,човек? :lol:

melinor
07-04-2009, 20:37
Еми аз утре в 5:00 съм на летището така че - Чао от мен :D
Инструктирал съм наште - 91 НЕГ на 1во желание и там още 2 училища отзад да не взема да остана на сухо (с бал 34,142 :D ) и така

Само 39 човека имаме 5,50 и нагоре по мат. 8) - в Цяла България 8)

И бтв то много тъпо се получава... Събота и неделя са от срока за записване и взимане там на бележки, а пък не може заради изборите..
Майка ми ще взима бележката Понеделника и НАЙ-късно Вторника ще подаде желанията :)

Чао :-)

Еее...Браво :) Къде ще ходиш :]
Аз отдавна не съм писала, обаче си ви чета :D

john95
07-04-2009, 21:02
Англия :grin:
Там в някакъв колеж на общежитие :)

melinor
07-04-2009, 21:05

:grin: :grin: КЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕФ ОБОЖАВАМ АНГЛИЯЯЯ

zvezdichkaaa
07-04-2009, 21:51

Еее супер кой клас си :P

YouCantStopMe
07-05-2009, 06:07
ъм.. :lol:

elito6754
07-05-2009, 06:43
Охооо, хора! Събудих се вече.... :oops: ....днес гнездата не би трябвало да работят заради изборите май? Приятна почивка на всички, които заминават. Аз заминавам най-рано на 16 юли, ако стане на първо класиране - на море. После ще видим. :-D

LiRRRa
07-05-2009, 07:13
Приятно прекарване и от мен, Ванка.

Леле... Дано да ме приемат на първо класиранее... :(
Само за тва си мисля, само това си повтарям...

elito6754
07-05-2009, 07:17
Подаде ли си документите за първо класиране?

LiRRRa
07-05-2009, 07:21
Не, в понеделник ще я свърша тая работа...

Макар че в понеделник съм на изпит по математика към ТУЕС, после трябва да ходя с майка ми да си видя работите по мат и бел и.... чак после документите.

Обаче още не знам точно как да ги наредя. :lol: Не, сериозно не знам. Чудя се на първо място дали да сложа 1 АЕГ или 1 ИЕГ... и после 9 ФЕГ или 31во... Въпреки че за мен нареждането на тези четири първи училища, в които искам да вляза не е от тоооолкова голямо значение, защото в което и да вляза ще ми е кеф. :)

elito6754
07-05-2009, 07:29
Ами ако искаш да учиш английски повече, пиши АЕГ, ако искаш испански, пиши ИЕГ. Какъв ти е бала?

dark_wings
07-05-2009, 07:29
Подреди ги така,както си ги написала в поста си,LiRRa :wink:

LiRRRa
07-05-2009, 07:32
Мерси и на двама ви.
И аз сега така реших. Няма да променям реда на желанията си...

П.П. Нямам шанс нито за 1 АЕГ, нито за 1 ИЕГ, знам това, просто искам да ги напиша, вярвам в чудеса. :lol: Бала ми е 31.

elito6754
07-05-2009, 07:34
Тогава по-добре пиши първо ФЕГ, а после - 31. Има много добри отзиви от 31 по испански. Ако искаш да учиш езика де.

dark_wings
07-05-2009, 07:34
И аз бях така... :smt023

LiRRRa
07-05-2009, 07:40
Ами... то за първо ФЕГ и после 31во или обратното... въпроса си остава. Не знам... Учи ми се повече испански, отколкото френски... Това ме спира.Иначе... Иначе предполагам, че бала ще ми стигне за френската...

Вчера бях на консултация във ВЕДИ и там ни показаха прогноза, която са съставили... Прогнозата е много обещаваща и е почти сигурно, че в повечето елитни училища балът ще падне с около 1 еденица! :shock:

elito6754
07-05-2009, 07:42
:shock: Една единица? Смисъл от 32 да падне на 31 ли? Баси кефа. Хубаво си подредих желанията! :grin:

dark_wings
07-05-2009, 07:44
Не ми се верва..Те и миналата година така говореха.Аз бях с бал 31.9 и дори и на второ не ме приеха във 9фег.Ама не съжалявам.Имала съм късмет,защото ако наново бих писала желанията си,бих написала моето даскало на 1во.Аз го бях бутала толкова назад,заради некви приказки,които....просто си вървят така от уста на уста.

LiRRRa
07-05-2009, 07:53
Ами всъщност те ни показаха нагледно как правят тази прогноза... Тъй като те имат резултатите от рио... някаква статистика там... по тях се вижда кое момиче последно е влязло в АЕГ примерно... пишеше, че 280тото момиче е последното момиче влязло там миналата година при бал 32.644... Тази година тъй като като цяло има по-малко хора с висок бал... ще влязат и хора с по-нисък.Демек бала пада.И там... пресмятаха някакви натрупвания и такива неща.... не разбрах много, трябва да питам майка ми да ми разясни... и така получаваха, че тазгодишния бал на АЕГ се очаква да е с 0,800 горе-долу по-нисък...

П.П. Dark_Wings, ти в кое училище си?

dark_wings
07-05-2009, 07:56
Ще видим.Ще кажеш къде са те приели. :)
Аз съм в НТБГ.

elito6754
07-05-2009, 08:01
Сега да поразпитам. В коя паралелка си и на какво ниво се учи езика и другите неща? :oops:

dark_wings
07-05-2009, 08:07
Сега да поразпитам. В коя паралелка си и на какво ниво се учи езика и другите неща? :oops:

Банково дело с английски съм.Езика си се учи,аз съм доволна от подготовката.Другите предмети също.Не съм очаквала ,но много се държи на всичко.Ние тая година нямахме специални предмети,ама всичко останало яко си го учехме.Не знам за по-нататък,но тази година ми се стори трудна...Дано да е за добро :-D

elito6754
07-05-2009, 08:10
Аха, ясно. А по-нагоре какви ще са специланите предмети? И заслужава ли си бизнес администрация с ИЕ? Или банково дело с ФЕ? С какъв бал те приеха? :oops:

dark_wings
07-05-2009, 08:16
Аха, ясно. А по-нагоре какви ще са специланите предмети? И заслужава ли си бизнес администрация с ИЕ? Или банково дело с ФЕ? С какъв бал те приеха? :oops:

Банковото дело с ФЕ си заслужава,да.А бизнес администрацията с ИЕ е с по-нисък бал и не знам там самата атмосфера как е .. :-D Аз влезнах с 31.2на второ класиране.Аз самата съм останала с впечатлението,че най-добрите паралелки са първите три-банково дело с АЕ,НЕ и ФЕ.

Ton4o13
07-05-2009, 08:21
От ВЕДИ казали ли са нещо за намаляне на бала на НЕГ?

elito6754
07-05-2009, 08:30

Банковото дело с ФЕ си заслужава,да.А бизнес администрацията с ИЕ е с по-нисък бал и не знам там самата атмосфера как е .. :-D Аз влезнах с 31.2на второ класиране.Аз самата съм останала с впечатлението,че най-добрите паралелки са първите три-банково дело с АЕ,НЕ и ФЕ.

Мерси! :)

dark_wings
07-05-2009, 09:41
Моля. :)

FancyGirl
07-05-2009, 09:59
Хора в тея гнезда няма ли някакви такива листи с найменование на училищата и паралелките, че не мога влезна в сайта на 1 училище...

dark_wings
07-05-2009, 10:01
Има.

LiRRRa
07-05-2009, 11:42
И аз ще кандидатствам в НТБГ...

Имате ли униформи и ако да, какви са те? Смисъл...опиши ги, ако имате.Че товаа.....много ме плаши. :lol:

dark_wings
07-05-2009, 11:57
Не се плаши толкова от униформите
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/97/Uniformi.jpg
Това са униформите,но можеш да носиш и твоя си риза,която да е бяла и изчистена или твой си черен панталон,който прилича на униформения..Можяш да си облечеш суетшърт върху ризата..и така.Униформата не ти пречи да си имаш стил.Пък и има дни,в които си ходим без униформи..
Ааа сега си имаме и летни униформи-тъмно сини панталони до коляното и светлосиня тениска с яка и един малък надпис в ляво ''НТБГ''.
Не се плаши,не e страшно. :)

FancyGirl
07-05-2009, 13:02
Кога е крайния срок за подаване на документи ???

Sometimes233
07-05-2009, 13:51
8 ми юли

Ton4o13
07-05-2009, 14:51
А до 10-ти ще обявят резултатите. Все пак ад се надяваме, че това ще стане още на 9-ти. :)

AnIcHkAtA
07-05-2009, 14:52
Хора, ще си правим форумна среща.12 часа във вторник на билетния на НДК.

melinor
07-05-2009, 16:50
Хора, ще си правим форумна среща.12 часа във вторник на билетния на НДК.

Мен не ме бройте :D

AnIcHkAtA
07-05-2009, 16:55
Който може ;) .Вече се събрахме 3-4 човека.

melinor
07-05-2009, 17:17
Който може ;) .Вече се събрахме 3-4 човека.

А за сега кои са :)

LiRRRa
07-05-2009, 18:11
О... На момчетата им седят хубаво, ама на момичетата :?

Ох не знам... гадно е.В кои дни ходите без униформи?