View Full Version : Проблем със създаването на приятели
balsamaa
07-01-2009, 20:07
Когато се запознавам с нови хора имам проблем смисъл притеснявам се и незнам за какво да говоря .. :? не че нямам приятели ,но винаги е по хубаво повече :)
someone_else_
07-01-2009, 20:27
абе със създаването на приятели и аз имам проблем .. ама със създаването на приятелства нямам :grin:
просто се отпускаш..срама на страна отпускаш се и говориш каквото ти е на душата... забавлявай се .. ще намериш много повече познати и приятели ;)
теглиш чертата и бъди себе си!
аз така сегашния ми приятел като го видях си викам леле бахти пича.. 8-) ако ме беше срам или се притеснявах 100% в момента нямаше да съм с него.. ;)
ysmiFchiCa
07-01-2009, 21:07
Ми то попринцип и мен ме е срам,но от известно време сякаш срама го няма чак толкова много ... Просто започнах да се държа по-свободно.
Така че се отпусни ... Така ще намериш още нови приятели 8)
FionaApple
07-02-2009, 06:02
Ми то попринцип и мен ме е срам,но от известно време сякаш срама го няма чак толкова много ... Просто започнах да се държа по-свободно.
Така че се отпусни ... Така ще намериш още нови приятели 8)
Наистина ако се отпуснеш, всичко ще е ок. Говори свободно с хората, бъди естествен/а.
balsamaa
07-02-2009, 11:13
объркал си формулата!всмисъл ? :D
всмисъл главна грешка - притесняваш се... недей бе, ако не се притесняваш, ше намериш тема за разговор... пък ако се замълчите питаш "на ква тема мълчим" и става забавно... абе бъди себе си, прави кво искаш... само не се притеснявай ;)
balsamaa
07-02-2009, 14:08
объркал си формулата!всмисъл ? :D
ако имаше повече приятели щеше да знаеш кво значи това 8) :D
bloodymirror
09-03-2009, 11:00
Авторе,ти май имаш много кофти проблеми,пуснал си и тема,че ти единствено нямаш гадже,и още много подобни неща.. как да ти помогнем,всеки е различен.. когато дойде времето,приятелите сами ще дойдат при теб! Не е нужно да търсиш помощ,във форум
Unendlich
09-05-2009, 21:40
Пич, излизай повече навън, недей да търсиш съвети от разни форуми и глупости, социалният контакт е важен, а не този пред компютъра. :) Излизай по-често, така ще преодолееш всичко, което те мъчи. Има много теми - говори по тях, давай свои гледни точки, запознавай се с нови хора, движи с повече.. така стават нещата, тук по форумите може да прочетеш едни и същи идеи, върви навън, излизай често, аз излизам всеки ден.. :) :)