Влез

View Full Version : Просто трябва да споделя ;(

Snuffles
07-01-2009, 20:56
Ами...не вярвам на някой да му дреме, ама имам нужда да споделя с някого, просто не знам с кой друг... Значи, на 13 съм,имам приятел... трудно ми е да обясня всичко. Просто от 2-3 дена мисля, че не е същото. Онзи ден бяхме на плаж и всичко беше супер. На другия ден каза,че следващите 3 дни е зает, да излезем в петък, а аз утре заминавам в Македония до 11ти. По скайпа нещо чувствам, че не е същото. Не знам, казах му да ми каже, ако има нещо, но ми каза,че всичко е ок...и че ако може утре ще ми се обади. На работа е от 8 до 8... не знам, преди ми казваше, че ме обича,и т.н,днес аз му казах 1ва..нз,аз съм адски чувствителна и усещам ии най-малкото нещо..просто не знам. А съм адски влюбена, просто не спирам да мисля за него :cry: Утре трява да съм на гарата в 21.30..да го попитам лидали иска да изезем преди това за малко..просто нз какво да правя... :cry:

Snuffles
07-01-2009, 21:18
Мерси мн..Иначе, 8ми клас е, ще става на 15, там ходи на някаква работа с чичо си. ще поговоря с него... Благодаря много пак :-) :-k

Snuffles
07-01-2009, 21:22
Да, мерси мн...иначе, 8ми клас е, ще става на 15, там ходи на някаква работа с чичо си. ще поговоря с него... Благодаря много пак :-) :-k

а супер тогава и извинявай, помислих си че е батко :-D моля мацка :-) :)
Хаха, няма нищоо. Много е секси :D Айде, лека нощ.. :-)

RaZzer
07-01-2009, 21:53
Mмм... мисля си, че си внушаваш. Не за друго, а просто и аз съм същия и понякога като реша да си вкарам някаква глупост в главата и се измъчвам с дни... Все пак, за лично успокоение е хубаво да се видите преди да заминиеш, но според мен не подхващай темата, за да не се карате преди пътуването... Ако има нещо, той ще си каже! Успех и приятно изкарване в Македния! :) 8)

FiRe_LaDy
07-01-2009, 21:59
Излезте рпеди да заминеш,но не повдигай темата.Остави го,ако той има да каже нещо да го направи сам.А ако не говорите по тоя ъпрос - виж как ще са нещата като се върнеш от Македония и ако тогава няма промяна,а той нищо не казва - поговори с него.

Tempest
07-01-2009, 22:43
ем то няма кво да добавя... каквото исках да кажа, другите ти го казаха - излезте, вижте се преди това... пък дано няма нищо ;)

YakUZa777
07-01-2009, 22:56
А аз си мислех, че тая вечер няма да заспа...

mechtaq_za_teb
07-02-2009, 05:11
Ехх, ами случва се и да не върви... Възможно е да си въобразяваш, но е и възможно да си права. Единственият начин е да разбереш от него.
Ако се окажеш права обаче изобщо не го взимай навътре, защото тепърва ти предстои да срещаш нови хора, да се влюбваш... и просто той не е единствен! Успех.

valdesbg
07-02-2009, 05:18
Абе те са казали кое как и защо, аз само ще подкрепя. Излезте за малко, вижте се, и се разделете на гарата с добро. Отделно мисля че си внушаваш.

THeCheRry
07-02-2009, 05:31
Не се вкарвай в филми мацко вижте се пък квото стане стане

Snuffles
07-02-2009, 06:01
Мерси на всички, да ви ева. :D Кво щях да правя без вас.. :-)

valdesbg
07-02-2009, 06:11
Мерси на всички, да ви ева. :D Кво щях да правя без вас.. :-)

Нещо си много смела... :D Айде де :)

Без нас щеше да си галиш писанката :D

balu4ka
07-02-2009, 07:23
И аз понякога съм такава от малкото правя голямо. Просто,може би му трябва време. Като излезете (както всички ти казаха) не започвай темата.Той ще ти каже , ако има нещо.

NeZaPoznat
07-02-2009, 07:29
Ами...не вярвам на някой да му дреме, ама имам нужда да споделя с някого, просто не знам с кой друг... Значи, на 13 съм,имам приятел... трудно ми е да обясня всичко. Просто от 2-3 дена мисля, че не е същото. Онзи ден бяхме на плаж и всичко беше супер. На другия ден каза,че следващите 3 дни е зает, да излезем в петък, а аз утре заминавам в Македония до 11ти. По скайпа нещо чувствам, че не е същото. Не знам, казах му да ми каже, ако има нещо, но ми каза,че всичко е ок...и че ако може утре ще ми се обади. На работа е от 8 до 8... не знам, преди ми казваше, че ме обича,и т.н,днес аз му казах 1ва..нз,аз съм адски чувствителна и усещам ии най-малкото нещо..просто не знам. А съм адски влюбена, просто не спирам да мисля за него :cry: Утре трява да съм на гарата в 21.30..да го попитам лидали иска да изезем преди това за малко..просто нз какво да правя... :cry:

Може да е в мензис :D :D :D

DevilWish
07-02-2009, 07:34
Ехх, ами случва се и да не върви... Възможно е да си въобразяваш, но е и възможно да си права. Единственият начин е да разбереш от него.
Ако се окажеш права обаче изобщо не го взимай навътре, защото тепърва ти предстои да срещаш нови хора, да се влюбваш... и просто той не е единствен! Успех.
Съгласна съм.Ще има още толкова много момчета, в които ще си много влюбена ;) Така ,че не го взимай навътре ;)

Snuffles
07-02-2009, 14:01

Може да е в мензис :D :D :D
Eй тва е най-вероятно. :D :D Иначе днес ми се обади, уговорихме се, ще излезем преди да замина,дано всичко е ок. 10x на всички пак :oops:

Take_That
07-02-2009, 17:14
Както казаха по-горе не се карайте преди да заминеш :) Поискай обаче да се видите :) Успех, дано всичко мине добре