View Full Version : Връзка от разстояние
Bebeto666
07-03-2009, 10:10
Какво мислите за връзка от разстояние?Ако момчето е в Чикаго а момичето в България? Имат ли шанс тия връзки?Илали ли сте подобни отношения?
Да, имах... Аз в Силистра, той - в Русе. И все пак.. се задържахме само 2-3 седмици. :?
и аз съм имала той Русе аз Плевен и 4 седмици само бяхме
Май някой си няма работа и си мисли казуси, та пише теми... :-D
За връзките от разстояние - може да просъществува, ако любовта е истинска... Увлеченията са неустойчиви за разстояния!
http://sex.tialoto.bg/article.php?id=8701
smileforyou12
07-03-2009, 10:58
Зависи до колко двамата си имат доверие, до колко са сериозни и какво всъщност очакват от тази връзка.
KimBerLy1912
07-03-2009, 11:18
Едно момиче от моя клас ходи с момче от друг град... Той-от Чирпан,тя-от Пловдив...
Тръгнали са в далечния 8 клас,и до ден-днешен все още са заедно...
Виждали са се съботите и неделите (когато са имали възможност).. А като са били по-малки логично техните не са ги пускали от град в град и още по-рядко са се виждали...
И все пак още са заедно както вече казах :D Не са си изневерявали,нямало е излишни драми... Е карат се,но както всяка друга двойка... : )
Момчето е на наще години (18),обаче е тръгнал една година по-рано на училище..и сега е студент в Пловдив... Наел си е квартира,и вече имат възможност да са заедно все по-често...
И тва ако не е любов,не знам кое..
Да са живи и здрави,и да се обичат още милион години... :-)
Та тва е...любовта от разстояние може да просъществува,ако е истинска..пък и от партньорите зависи...Всичко е строго индивидуално...а тая тема е милионната за любов от разстояние..Просто ми се искаше да попиша :D
babyliss0
07-03-2009, 14:49
мила,ако по принцип той е от твоя град и е заминал за Чикаго няма страшно... аз в момента съм така.. Приятеля ми с когото съм вече 10 месеца замина да работи за лятото в Англия..но сме си заедно..обаче лично аз не бих била с момче което е от Чикаго по принцип или което оства там да живее.., но всеки има правото на избор
Ilikeliljon
07-03-2009, 18:05
Не е толкова далече като теб, но аз в Стара Загора, тя в Букурещ :) :)
Punisherrr
07-03-2009, 18:47
виж тук http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=257428&highlight=%E2%F0%FA%E7%EA%E0+++%F0%E0%E7%F1%F2%EE% FF%ED%E8%E5