View Full Version : ПарФюм ... {Уникална тема}
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 18:32
Така искам да ви попитам парфюмирате ли си половия орган ?!?И смятате ли че това е яко в смисъл че напартньора ви би му харесало? П.С. Темата е униклана защото не е лесно да се измисли една единствена тема която да не съвпада с над 27600 теми и да не е пълна простотия 8-)
Пробвай как е на вкус парфюма и ше видиш :D
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 18:47
не ти ли стига като правиш секс да ти мирише на презарватив? купи си с аромат на нещо и ето ти парфюм :lol: ... ама че тъпотия ... :o #-o
ЪъЪъъ да съм казал нещо спрямо мен питам вас :P
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 18:48
Чак пък и уникална тема .... #-o :shock:
Написъл съм защо е уникална :P
EroSennin
07-03-2009, 18:53
не мисля че е добра идея, от един DKNY съм повръщал, просто аромата не ми понесе и не мисля че ако се напръска с нещо ще е по-добре :С пък и както казаха парфюм в устата много лоша идея
Само аз ли казах ,, да `` :razz:
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 18:59
Само аз ли казах ,, да `` :razz:
:D :D май да , аз се чудя и се мая кой е дал да пък сички викат НЕ :lol:
Biskfitka
07-03-2009, 19:02
Ако се миеш редовно ''отдолу'' ;д няма да има нужда от парфюм.. :lol: :-) :-) :-)
Biskfitka
07-03-2009, 19:07
^Ами то си има парфюми точно за това място.. :D
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 19:07
така Първо: Неможеш да си парфюмираш половият орган, защото в един парфюм има доста химикали, който са вредни за половите ви органи!
Второ: това хич не е уникална темя, защото ако беше нямаше да е толкова ....
Кой нормален ще си парфюмира гъза? Ще му го душат ли другите или пък лижат ( както имаше една абсурдна тема "облизване отзад" ) :booooomb: Що бе според мен темата за облизването беше доста "образователна" :lol:
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 19:16
мда много ... даже се чудя защо не са я заключили... днеска май цял ден ще си бия главата от такива неща ... :smt017
](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,) ](*,)
Vichko0o
07-03-2009, 19:23
Как може да се кръстиш Kissmyass и да не харесваш "целуването по дупето" трагикомично !!!! Ми не е лошо да се пръснеш но не примерно да си напрафюмираш клитора/главичката хем ще щипе хем ще е гадно на партньора ти.... Но примерно леко около, колкото да има лек аромат на нещо различно (щото не всеки си купува интимен гел с някакъв специален аромат) и ще е някак си приятно.... Но не да прекалиш и да е на такива места, на които не се докосва с устни :)
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 19:29
Как може да се кръстиш Kissmyass и да не харесваш "целуването по дупето" трагикомично !!!! Ми не е лошо да се пръснеш но не примерно да си напрафюмираш клитора/главичката хем ще щипе хем ще е гадно на партньора ти.... Но примерно леко около, колкото да има лек аромат на нещо различно (щото не всеки си купува интимен гел с някакъв специален аромат) и ще е някак си приятно.... Но не да прекалиш и да е на такива места, на които не се докосва с устни :) еее най-накрая 1 човек ме разбра :smt006 :smt006 :smt006
Vichko0o
07-03-2009, 19:31
Как може да се кръстиш Kissmyass и да не харесваш "целуването по дупето" трагикомично !!!!
там пише облизване на ... а не целуване! има разлика, ама сигурно за тебе няма...
Не случайно съм го сложил в КАВИЧКИ !!!! Ма кой да гледа ....
П.П. Не ми пиши щото ме отвращават жалките ти постове !!!!
Jumbie483
07-03-2009, 20:15
Би ли ви харесало партньора ви да се е парфюмирал отдоло
Не, мисля че няма да ми е приятно
Наистина мисля, че това е напълно ненужно. Ако личната хигиена е добра, няма да има нужда от парфюм :?
Пък и самата идея не ми харесва...
monincetyyy
07-03-2009, 20:28
Как може да се кръстиш Kissmyass и да не харесваш "целуването по дупето" трагикомично !!!! Ми не е лошо да се пръснеш но не примерно да си напрафюмираш клитора/главичката хем ще щипе хем ще е гадно на партньора ти.... Но примерно леко около, колкото да има лек аромат на нещо различно (щото не всеки си купува интимен гел с някакъв специален аромат) и ще е някак си приятно.... Но не да прекалиш и да е на такива места, на които не се докосва с устни :)
Аз пък съм съгласна с Виктор :) Кфо лошо има.. еи така лекичко.. особено пък аз супер мн се възбуждам от орпеделени парфюми и ако усетя аромата им на необичайно място ще полудея от кеф 8)
Jus7DreamBoy
07-03-2009, 20:35
:) :) :)
sLadkaTa_LoRi
07-03-2009, 22:19
Поздравления за "Уникалната" тема :booooomb:
уникалише направо бонбоне :grin:
Jus7DreamBoy
07-04-2009, 08:26
Крайни резултати:
Да, мисля че ще ми хареса
21%
21% [ 7 ]
37%
37% [ 12 ]
Нямам мнение по въпроса
40%
40% [ 13 ]
:) :) :)
myHeartIsOnlyForYou
07-04-2009, 08:52
Така искам да ви попитам парфюмирате ли си половия орган ?!?И смятате ли че това е яко в смисъл че напартньора ви би му харесало? П.С. Темата е униклана защото не е лесно да се измисли една единствена тема която да не съвпада с над 27600 теми и да не е пълна простотия 8-)
:shock: Само че Е пълна простотия :D ."парфюмирате ли си половия орган".Еми по принцип има вероятност "половият орган" да е чувствителен и да се получи инфекция или нещо подобно...а пък жените ако тръгнат да се парфюмират там :lol:
slun4evka
07-04-2009, 08:57
без думи съм ... :-o
.. може да мирише хубаво амааа на вкус ше е кофти .. :D :D :D и ще се получи обратния ефект .. :grin: :D :D
Jus7DreamBoy
07-04-2009, 10:11
Как може да се кръстиш Kissmyass и да не харесваш "целуването по дупето" трагикомично !!!! Ми не е лошо да се пръснеш но не примерно да си напрафюмираш клитора/главичката хем ще щипе хем ще е гадно на партньора ти.... Но примерно леко около, колкото да има лек аромат на нещо различно (щото не всеки си купува интимен гел с някакъв специален аромат) и ще е някак си приятно.... Но не да прекалиш и да е на такива места, на които не се докосва с устни :) Аз това което е написал Вичко0о имах предвид не да се пръскаш налво и надесно ... 8-)
miloto_girl_4e
07-04-2009, 12:00
Супер тъпо е според мен ... Парфюм отдолу... :? :? Не би ми харесало нещо такова, даже би ме отблъснало...Предпочитам да е чисто и да мирише на чисто, но не на някакъв парфюм :) :)
pe4enkata
07-04-2009, 12:45
Да, мисля че ще ми хареса
Да наистина на моето момиче не и трябва. Трябва да е натурално SUPERNATURAL RULLLZ :grin: :grin: :grin: 8-)
Vichko0o
07-04-2009, 22:28
Ми не е лошо да се пръснеш но не примерно да си напрафюмираш клитора/главичката хем ще щипе хем ще е гадно на партньора ти.... Но примерно леко около, колкото да има лек аромат на нещо различно (щото не всеки си купува интимен гел с някакъв специален аромат) и ще е някак си приятно.... Но не да прекалиш и да е на такива места, на които не се докосва с устни :)
Ъъъъ ми :shock: Естественото си е най-добре май ... Като все ми е чиста , защо ми е да се парфюмира :D А и да си опитвал парфюм скоро ... 8-)
mgxpower
07-05-2009, 21:28
Къпете се скъпи съфорумници!
Това е моят съвет към вас ;) а ако все пак сте решили да се цЪсССнете с нещо отдолу използвайте спрей за тяло няма да има странични ефекти ;)
ами всеки които си се къпе редовно няма да има нужда да се пръска пък и не е много умно ... мисля че интимния ми душ гел стига
FiRe_LaDy
07-05-2009, 22:26
Наистина мисля, че това е напълно ненужно. Ако личната хигиена е добра, няма да има нужда от парфюм :?
Пък и самата идея не ми харесва...
DollLyyY
07-06-2009, 02:00
Не, парфюмите имат гаден вкус ;)
Ако харесваш парфюма на вкус.. защо не... Но аз казвам ТВЪРДО НЕ..
минато със сапунче, душ гел или шампоанче друго нема нужда :Р