Влез

View Full Version : Някакви съвети ?

sadsad
07-06-2009, 07:06
Здравейте.
Някои знаят, с приятелят ми сме заедно от 2 години и 4 месеца. Напоследък не върви. Бяхме разделение 10 дена, в които се виждахме било то по негово или мое желание. Доста от които сме се карали. В събота ме извика у тях и го попитах дали просто ме е извикал, или...в смисъл да се съберем. Той каза просто така, обаче се събрахме, след което същия ден той още се чудеше дали да опитаме, на края решихме да опитаме. Вчера се видяхме и пак се разделихме.
Та ето я ситуацията. Той ме обича, каза ми го. Проблема е, че не знае дали иска да има връзка, не може да се отпусне. Искам да ми даде възможност да му покажа хубавите неща във връзката ни. Мисля да поговоря с него и да го помоля да ми даде тази възможност. Според мен така с време разделени, няма да стане. Какво ще се промени като седим по цял ден пред компютрите и правим нищо. Не мисля и че с висенето в аха.бг нещо ще се промени, при това като знам, че той си чати с момичетата чисто приятелски. Знам какво можем да правим, за да му харесва времето с мен. Трябва да го убедя да ми даде тази възможност.
Това е моята идея. Ако имате някакви идея пишете. Благодаря ви.

experiment_m
07-06-2009, 07:17
Минете на диета, но спрете ябълките! :P

RaZzer
07-06-2009, 07:18
Имаш ли представа защо не може да се отпусне и да има връзка? :?

3oPuTy
07-06-2009, 07:19
Здравейте.
Някои знаят, с приятелят ми сме заедно от 2 години и 4 месеца. Напоследък не върви. Бяхме разделение 10 дена, в които се виждахме било то по негово или мое желание. Доста от които сме се карали. В събота ме извика у тях и го попитах дали просто ме е извикал, или...в смисъл да се съберем. Той каза просто така, обаче се събрахме, след което същия ден той още се чудеше дали да опитаме, на края решихме да опитаме. Вчера се видяхме и пак се разделихме.
Та ето я ситуацията. Той ме обича, каза ми го. Проблема е, че не знае дали иска да има връзка, не може да се отпусне. Искам да ми даде възможност да му покажа хубавите неща във връзката ни. Мисля да поговоря с него и да го помоля да ми даде тази възможност. Според мен така с време разделени, няма да стане. Какво ще се промени като седим по цял ден пред компютрите и правим нищо. Не мисля и че с висенето в аха.бг нещо ще се промени, при това като знам, че той си чати с момичетата чисто приятелски. Знам какво можем да правим, за да му харесва времето с мен. Трябва да го убедя да ми даде тази възможност.
Щях да разбера,защо си написала тоя две изречения ако връзката ви беше месец-два-три,но това са 2 години бе :? Сори,че ще ти го кажа,но на Рос май нещо вече му е омръзнала тази връзка :? Преди 3 години,малко след като с тогавашния ми приятел направихме 2 години,и аз започнах да се държа така - не ми се излизаше,все исках време,все се карахме и разделяхме за по 2-3 дена ... Просто ми беше писнало от връзката ми с него и само си търсех повод да се разделим окончателно :? Естествено минаваха тия 2-3 дена,ставаше ми кофти,защото нямаше кой да ме гушка и целува и айде пак се събирахме :? В твоя случай май е същото ...

sadsad
07-06-2009, 07:21
Ами не знам. Но може би иска да е малко по-отпуснат. Как така 2 години е искал да има връзка, а сега... :? Ако сме заедно, аз ще му дам свобода.

moneycomeme
07-06-2009, 07:21
Мисля,че не трябва да го правиш.Аз бих го оставила.

sadsad
07-06-2009, 07:26
Здравейте.
Щях да разбера,защо си написала тоя две изречения ако връзката ви беше месец-два-три,но това са 2 години бе :? Сори,че ще ти го кажа,но на Рос май нещо вече му е омръзнала тази връзка :? Преди 3 години,малко след като с тогавашния ми приятел направихме 2 години,и аз започнах да се държа така - не ми се излизаше,все исках време,все се карахме и разделяхме за по 2-3 дена ... Просто ми беше писнало от връзката ми с него и само си търсех повод да се разделим окончателно :? Естествено минаваха тия 2-3 дена,ставаше ми кофти,защото нямаше кой да ме гушка и целува и айде пак се събирахме :? В твоя случай май е същото ...
За излизането си е отделна тема. Ние от маса време не излизаме, което не ми пречи. Ние не се караме постоятнно. Ако му е писнало и иска да се разделим окончателно, ще го каже. Познавам го.

3oPuTy
07-06-2009, 07:31
^ Може и така да е,но знаеш,че това не ви е първата раздяла ... :?
Тъпо е да обичаш човек,който те зарязва и се връща при теб,когато си реши,без да се съобразява с чувствата ти и с това,че по този начин те наранява :?
А и как така не може да се отпусне?!Разбирам да сте в 1-2 месец и да му е трудно,но това са почти 2 години и половина :? А и как така искаш да му покажеш хубавите неща във връзката ви?!Нима до сега не си му ги показвала?!
Абеее като цяло си мисля,че връзката ви е изчерпана ... И това го мисля още от ония разговори в скайп,които проведохме с теб при предната ви раздяла ... :?

sadsad
07-06-2009, 07:36
Тъпо е да обичаш човек,който те зарязва и се връща при теб,когато си реши,без да се съобразява с чувствата ти и с това,че по този начин те наранява :?
А и как така не може да се отпусне?!Разбирам да сте в 1-2 месец и да му е трудно,но това са почти 2 години и половина :? А и как така искаш да му покажеш хубавите неща във връзката ви?!Нима до сега не си му ги показвала?!
Абеее като цяло си мисля,че връзката ви е изчерпана ... И това го мисля още от ония разговори в скайп,които проведохме с теб при предната ви раздяла ... :?
Не бъде толкова крайна. Това е твое мнение. Показвала съм му хубавите неща разбира се, но моментът е такъв, че трябва да му покажа хубавото, за да види, че може да се отпусне и да му е хубаво. Не мисля, че връзката ни е изчерпана. Има какво да правим, има чувства. ;)

GossipGirl89
07-06-2009, 07:43
Ами не знам. Но може би иска да е малко по-отпуснат. Как така 2 години е искал да има връзка, а сега... :? Ако сме заедно, аз ще му дам свобода.

Много просто мила - всяко неща си има начало и край. Това, че сте били заедно 2 години ни ти дава абсолютно никаква гаранция, че цял живот ще е така... При мен също се получи подобна ситуация - с момчето бяхме заедно от близо 2 години, но дойде момент, в който почнахме много често да се караме, събирахме си, после се разделяхме, после пак се събирахме, а той все така не знаеше какво иска и дали иска да продължим... Накрая на мен ми писна размотаването и го оставих по-настоятелно първа - така и не направи нищо, за да се съберем отново :) Разправяше ми колко много ме обича и иска да е пак с мене, но само думи и никакви действия... Накрая след няколко месеца си хвана друга и с това ми доказа напълно, че съм постъпила правилно като съм сложила край :) И аз така като тебе си казвах "Ама не може всичко да приключи просто така - та ние сме били заедно 2 години!" ама явно, че може... :)
А колкото до показването на хубавите неща - ако за 2 години не сте си показали защо сте заедно и кое ви е хубаво, не мисля че сега ще стане... Просто... както казаха и преди мен - тия неща с размисъла и с показването на хубавата страна от една връзка е редно да се случват още в първите месеци след стъртирането й... То по тая логика излиза, че вие през тия 2 години не сте си показвали нищо ... :shock:

Моят съвет е да го оставиш още малко да "размисли" какво иска и след това да поговриш с него съриозно за това какво ще правите оттук нататък... Но не оставай с големи надежди - бъди подготвена и за лошото...

experiment_m
07-06-2009, 07:45
Бори се за това в което вярваш. Само слабите се предават.
П.П. Не очаквай в форума да има някой, който да ти даде точното решение на проблема ти. В крайна сметка не сме с теб, не сме видяли какви са чувствата ви, отношенията ви и т.н. Ако виждаш смисъл в това да задържиш връзката ви - направи го.

NeZaPoznat
07-06-2009, 08:56
Ако предпочита ком-па пред теб ..... сори !! :?

sadsad
07-06-2009, 08:59
Ако предпочита ком-па пред теб ..... сори !! :?
Нямах предвид това. 8-)

NeZaPoznat
07-06-2009, 09:04
Знам какво можем да правим, за да му харесва времето с мен. Трябва да го убедя да ми даде тази възможност.

Беше базик :D за да те попитам какво точно мислиш да направиш :-P

Странно е да знаеш какво да правиш и да искаш идеи :-P

sadsad
07-06-2009, 09:08
Знам какво можем да правим, за да му харесва времето с мен. Трябва да го убедя да ми даде тази възможност.

Беше базик :D за да те попитам какво точно мислиш да направиш :-P

Странно е да знаеш какво да правиш и да искаш идеи :-P

Осъзнах каква глупост съм написала. 8-) Имаш разрешението ми за МИДАТА.
По-скоро мнения търся.

NeZaPoznat
07-06-2009, 09:12
Осъзнах каква глупост съм написала. 8-) Имате разрешенито ми за МИДАТА.
Ами по-скоро мнение търся.

В Мидата слагам хора, които не знаят какво са написали :D Едно е да не знаеш, че си тъп - друго да сбъркаш случайно :D

Ако друг реши да го сложи - не мога да му попреча но аз - не ! :P

titinkaa
07-06-2009, 19:24
опитай пък ако той все още няма желание да е с теб го остави

RoSKo0o0
07-25-2009, 00:10
...

Nakadah
07-25-2009, 00:32
бии си 2 шамара
и я остави тая курва

[B]a[N]D[i]T[k]a
07-25-2009, 02:49

нямам какво да добавя... и аз така мисля връзката ви е изчерпана.. замисли се, и да се съберете как ще се чувстваш знаейки че нещо е куцало във връзката ви и не сте успяли да го оправите толкова време...

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 06:54
a[N]D[i]T[k]a]

нямам какво да добавя... и аз така мисля връзката ви е изчерпана.. замисли се, и да се съберете как ще се чувстваш знаейки че нещо е куцало във връзката ви и не сте успяли да го оправите толкова време...

Пак съм съгласна със Зори.
Казва ти, че те обича.
А показва ли?!
Как показва?!
Със висене пред компа?!
Не мисля..

selens
07-25-2009, 07:06
Омръзнали сте си. :neutral:

cccrrr
07-25-2009, 08:38
Според мен му е омръзнала връзката ви и търси повод да се раделите :( .

fire_cat
07-25-2009, 09:15
Може би наистина е добре да поговориш с него. Съберете се отново, но ако и този път не се получи - разделете се, няма да има смисъл да опитвате отново.