Влез

View Full Version : В него виждам друг!

gabsit000
07-06-2009, 07:28
Ще разкажа тази дълга историийка колкото се може в по-скъсен вариант,надявам се да ми помогнете от една страна и от друга да ме разберете :).Преди 2 години се бях запознала с момче,в един сайт за запознаства... от различни градове сме..но в последтвие се харесахме...видяхме се ..измахме връзка..но всичко с една обща дума..се прееба заради това разстояние...аз след това имах друга връзка,която не продължи дълго..и сега след няколко се срещнах с едно момче,което много прилича на момчето от другият град...не само на външен вид..и по-характер са еднакви..излизам стова момче ,но когато беше първата ни среща преди това,един приятел си говори смене на тая тема и ме попита така"Кой виждам в него?Самото момче или това другото?!"..а си му кзх истината както е че виждам другото момче...ммоите приятелки казват,че да се поставя на негово място да види как това момче се чувства ако знае,ч е е в случая като "заместник" на една твоя непросществувала любов..Кажете вие какво мислите по-въпроса..Мога ли нистина дахаресам това момче като самия него,а не като другия? .. и би ли трябвало да му призная за другото момче?

3oPuTy
07-06-2009, 07:35
1.НЕ!НЕ можеш да го обичаш заради самия него!
2.ДА!Естествено,че трябва да му кажеш за другото момче!

experiment_m
07-06-2009, 07:36
Съветвам те да не ги мислиш толкова нещата. Щом се чувствате добре заедно си останете заедно. И да му признаеш какво ще се промени - ще ти олекне ли. Не се знае той как ще го приеме. Ако решиш да му казваш гледай да не звучи така все едно, че съжаляваш че не е другия, а само си приличат. А и за да сте заедно явно не е само приликата, а по-вероятно си има привличане. Според мен си карайте напред и не обръщайте толкова внимание на миналото.

Ilikeliljon
07-06-2009, 07:57
Двама еднакви хора няма, така че е абсурдно по всичко да прилича на другото момче. В психологията на това му викаме проекция. Проектират се черти, които ги е имало в някой значим за нас върху друг. Не вярвам характера му да е напълно като неговия, вероятно нещо наподобява и за това проекцията се осъществява. Не знам дали да му казваш, но ако не се отървеш от проектирането и не го видиш такъв, какъвто е няма смисъл да си с това момче. Защото и реакциите ти спрямо него ще отговарят на проектирането, а не на реалната ситуация. Надявам се, че ме разбра. :) :) :) Просто трябва да станеш наясно със себе си какво искаш и да помислиш какви чувства имаш още към онова момче от другия град. :-o

fc
07-06-2009, 08:06
Ебаси ужаса ще е ако му кажеш. Режи го и му кажи, че има друг.

NeZaPoznat
07-06-2009, 08:39
Аз не бих имал нищо против :D

Нали аз те е*а - не той :D Кво го грее, че си мислиш за него :-P

gabsit000
07-06-2009, 11:17

абе няма друг..от лятото още няма..аз съм прекратила с момчето от др. град нещата много отдавна..но просто още иам чувства към него ..това е,но като не мога да го иам..а тук има момче което се доближава до него..има ли нещо лошо

pe4enkata
07-06-2009, 11:19
:? :? :? :? уля

fc
07-06-2009, 11:20

абе няма друг..от лятото още няма..аз съм прекратила с момчето от др. град нещата много отдавна..но просто още иам чувства към него ..това е,но като не мога да го иам..а тук има момче което се доближава до него..има ли нещо лошо
Излъжи го, по-добре така да му кажеш.

Gary
07-06-2009, 11:22
Няма нищо лошо в това - нормално е да сравняваш всяко момче с предишния, още повече щом имаш чувства...Просто не пропускай шанса си, пробвай с новото момче, може да откриеш нова тръпка. А ако не откриеш - връщаш се на изходно положение, т.е. не губиш нищо.
Има поговорка: По-добре врабче в ръката, отколкото орел в небесата...Помисли;)

malkotoo
07-06-2009, 11:23
Абе карай си със сегашното момче, другото го забрави просто и все пак трябва да продължиш напред. Не мисли за момчето от другия град, наслаждавай се на връзката си и постепенно онзи ще изчезне от съзнанието ти 8)

Tempest
07-06-2009, 11:30
ще те посъветвам като приятел - не го сравнявай с Емо... ;) намери нещо друго, за което да се хванеш... но не изпускай възможността да си щастлива, от това по-хубаво няма :)

Hilary_
07-06-2009, 12:41
.. апфф кофти ситуация .. :? :? Ами по-добре му кажи ... а ако искаш наистина да си с него не само като заместник .. се постарай да го приемеш като такъв какъвто е .. :?