View Full Version : малко срамен проблем...
Та така хора нов съм във форума...Утре съм на среща с момиче а имам малко срамен проблем.Когато се притесня и ми се досира изключително много...А аз се притеснявам много за утре...Стигал съм до там че да взимам Имодиум по 3-4 хапчета само и само да не се насера...Ако някой има подобен проблем моля помогнете ми защото много се притеснявам.
Темата не е ебавка абсолютно сериозна е вапреки притеснението ми...Надявам се да ми погонете,защото се филмирам мн яко...
тя ако те харесва и да се насереш, няма да е проблем.
Да ама сешсе че като сам в такава ситуация ми става супер напечено и се сдухвам мн яко...
пффф...добре че форума е анонимен че иначе не знам...
:razz: :razz: :razz: :razz: Сори ама :razz: :razz: :razz:
мнооооооооого се съмнявам, че не е ебавка .. :? :?
хора не се шегувам наистина не е ебавка ... пфф супер гадно ми е :S
ми върви до тоалетна преди да излезеш 8-) или не яж .. нали се сещаш че като не си ял няяма от какво да ти се .. ходи по голяма нужда :lol: сериозно
balon4eee
07-06-2009, 15:47
АхахАХахаХХхаахХАххаххаха ХАХАхха :lol: 'баси майката
Благодаря Jadzia поне ти взе проблема ми насериозно въпреки че това съм го пробвал ииии самото усещане си остава.Затова смятам че е психологическо...
moneycomeme
07-06-2009, 16:40
Аз ти вярвам!Едни като се притеснят треперят-на други им се доаква..Мисля,че проблема е на психологическо равнище,сам трябва да го преодолееш а не с хапчета и външни влияния,опитай се да го контролираш. :) Мисля,че с времето сам ще успееш,но не се притеснявай ако не се наакваш не е проблем,на всеки по различен начин му се отразява притеснението! :) Успех с мацето
DivoTo_KoTe
07-06-2009, 17:11
тя ако те харесва и да се насереш, няма да е проблем.
Мислиш ли.... 8-)
Ако искаш аз да отида на срещата
got2Bthe1
07-06-2009, 18:43
Пич ако е истина тва ... хич не ти завиждам... по-добре последвай савета на moneycomeme - най-добре сам да го преодолееш...
Take_That
07-06-2009, 20:04
ми върви до тоалетна преди да излезеш 8-) или не яж .. нали се сещаш че като не си ял няяма от какво да ти се .. ходи по голяма нужда :lol: сериозно
+++
XTREMEFREERIDE
07-06-2009, 20:11
:-o Странно защо си мисля, че някой тук се опитва да ни метнее.
НО, за да не е спам, вземи иди на лекар. :?
NeZaPoznat
07-07-2009, 06:39
Та така хора нов съм във форума...Утре съм на среща с момиче а имам малко срамен проблем.Когато се притесня и ми се досира изключително много...А аз се притеснявам много за утре...Стигал съм до там че да взимам Имодиум по 3-4 хапчета само и само да не се насера...Ако някой има подобен проблем моля помогнете ми защото много се притеснявам.
Темата не е ебавка абсолютно сериозна е вапреки притеснението ми...Надявам се да ми погонете,защото се филмирам мн яко...
Покани я на среща в някой кенеф :lol: :lol: :lol: