View Full Version : *Издънка*
mOBSCENE
07-06-2009, 18:34
Каква е най-голямата ви издънка?Нещо ,което сте правили от притеснение..нещо ,за което до ден днешен като се сетите за него се спуквате от смях ;д
Аз съм първа..то не беше моя ама както и да е 8-) Та преди много време си падах по едно момче..мъчех се около 10-11 месеца..и когато той за пръв път ме целуна едва не ми потроши зъбите :D и уби всичко :lol:
:smt003 :smt003
Амм бяхме на кафе с едно момче дето харесвах ии нали си отпивам от кафето и тръгвам да облизвам лъжичката, ама тя парела :D :D ии подкочих малко и той ме гледа така :shock: :D
Да го гледам съм се врязвала в парното в даскало,в чин,в човек.Спънах се и се сгромолясах пред него.Както се целуваме и паднах от пейката и `сякви такива
Ммм и аз съм имала мноооого неловки падания пред някое момче, което съм харесвала .. :D :D Амм също така се ичервявам адски много ... :lol: И другите са като си забравям думите ии незнам какво да кажа ... и се оплитам тотално .. :D :D
Converse333
07-06-2009, 19:38
Ами последната ми издънка беше отдавна.Бях в училище и май ме болеше главата.Отивам до кабинета на фелдшерката с една моя фр,почуках на вратата и кой ми отваря-момчето,което харесвах. :shock: Стоях и го гледах шокирано много време.Той ме попита : Добре ли си ? а аз му казах:Мдааа...добре съм 8-) . После той се прави на остроумен: А защо си при фелдшерката,след като си добре? аз:Ами бях зле,но изведнъж се оправих и всичко ми мина. :)
А фр ми стоеше само отзад и умираше от смях. :-x Ама и то аз си бях за смях де. :oops: :razz:
Веднъж пък,точно на рожденния ми ден в даскало си стоях с кутията бонбони в коридора и чаках едни фр,за да ги почерпя.Вървях напред-назад от скука и изведнъж видях момчето,в което си мислех,че бях влюбена. 8-) В този момент и звънеца удари,аз се подхлъзнах (незнам от уплаха ли беше ... ) и изтървах кутията,бонбоните се разпиляха... :lol: Вьобще смешна работа,направо си умрях от срам.Но момченцето дойде и ми помогна да подредя бонбоните,които бяха останали в кутията :-D аз пък го почерпих с бонбонка,той ми иска скайпа,после аз му исках номера,после излязохме и такааа... :P :D
FiRe_LaDy
07-06-2009, 19:45
Тръгването с приятеля ми ... т.е. той беше спекъл малко и тръгнахме по доста странен начин,но и доста оригинален.Ще си го запазя за нас ...
Иначе мноо пъти съм се блъскала в разни хора или предмети,когато съм се заглеждала по някой момче.Случвало ми се е и да се спъвам.А един път дори се изтърсих по едни стълби.реших да направя впечатление на пича с/у мен и вирнах главата високо и както си слизам се оказа,че едното стапало счупено иии полетях надоло към него .... умрях си от срам,когато дойде да ми донесе обувките :oops: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
KimBerLy1912
07-06-2009, 20:35
Аз се напих до БЕЗСМЪРТИЕ :D Ама буквално много зле,питах го дали имаме шанс,той каза не...
И аз отидох навънка да рева... И междувременно и да повръщам.. :D Припаднала съм,той ме е размъквал,а аз изобщо не помня.. Нали съм била в несвяст :D Един приятел даже май го е ударил,и до ден днешен не знам точната истина,но като се сетя за тоя случай и умирам от срам :oops:
Ами .. когато първото ми гадже ми каза че ме обича аз много се притесних и казах мерси и аз се обичам вместо и аз те обичам :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
cherinka
07-06-2009, 21:50
Бях на 14 годинки и отидох до тях, след като разбрах, че е разбрал, че вече три години го харесвам,чукнах му, той отвори и почнах да му говоря как искам да сме приятели и че не търся нищо сериозно от него, щото съм малка 8-) 8-) 8-) 8-)
Вече пораснахме, той гони 30така и взема, че от бая време ми е хвърлил око, ама няма да му се дам, да е мислил на време 8-)
За друго не се сещам. Като че ли с възрастта вече не се притеснявам от мъжете. Все ми е тая какво ще кажат, вече толко са ме разочаровали, че ме боли оная работа кво става.
XTREMEFREERIDE
07-07-2009, 08:53
Преди няколко дена приятелят ми ме изпрати до ъгъла над къщата ми. И по принцип когато тръгна надолу да се прибирам той стои и гледа дали ще си вляза невредима вкъщи. И аз се обръщам и го гледам и ходя на зад, и когато се обърнах да си вървя по нормалния начин, незнайно от къде :lol: пред мен изникна един контейнер който явно го заболя от мощния ни сблъсък. :lol: Вчера се сетихме за случката и приятелят ми ми каза, че се е смял сам докато се е прибирал към вкъщи. :lol: Ама не, мен не ме е срам от тази случка, просто беше супер забавно. :lol:
gabsit000
07-07-2009, 09:17
ами то ако може да се нарече идънка... начи отиваме на кафе смомчето което излизах и както сядам..(аз бях с една блузка и върху нея една туника) ..та и както сядам и туниката ми се цепи точно отзад накръста дет.. и хубаво айде докато седиме нищо..но после като станахме,то момчето предложи да се разхождаме..а аз няма как да откажа ..и ттръгнахме, а аз помеждудругото си държа туниката отзад да не земе да падне, или по-скоро да се скъса повече :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D :D :D :D :D :D :D :D ..
smiirnoff
07-07-2009, 09:18
има такава тема ; )
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=255867&highlight=%E3%E0%F4%EE%E2%E5+++%E2%F0%E5%EC%E5+++% F1%F0%E5%F9%E0
същата е ;)
ifkataAa
07-07-2009, 09:35
Еми то това беше мноооооооооооооого одавна:
Значи бях 2ри , 3ти клас и се прибирам аз от даскало и виждам момчето което харесвам да върви срещу мен.От притеснение гледах само напред и се спънах в един камък, но не паднах .. след това от притеснение да не се спъна отново гледах само надоло и тук е пагобния момент .. блъснах се в една кола и вече наистина бях доло :razz:
А аз нещо си ходя около един басейн и съм се зазяпала в некво момче и не гледам къде стъпвам и за малко да се изтърса с главата надолу в басейна на 60 см дълбочина ма не успях. Тогава той така се захили че събори една чаша с вино и поля майка си. Голям смях беше.:razz: :razz:
Ма такива неща и трагично завършват понякога...Един приятел си ходи по един парапет, вижда гаджето си и кат си заплате краката, така се изтърси че си строши ръката, така че внимавайте.
Love hurts! :D
vampirekiss
07-07-2009, 10:14
Най-редовно съм се изтървала пред познатите и приятелите но момчетата,по които си падам.Наистина много глупости съм приказвала пред тях.В пияно състояние веднъж направо се нахвърлих на един.Също имаше една мн глупава случка в кафене,но мисля,че съм я писала в другата такава тема.
mOBSCENE
07-07-2009, 10:32
има такава тема ; )
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=255867&highlight=%E3%E0%F4%EE%E2%E5+++%E2%F0%E5%EC%E5+++% F1%F0%E5%F9%E0
същата е ;)
Напротив !Тук не става дума за срещи :D
който каквото иска това споделя :)
smiirnoff
07-07-2009, 19:40
има такава тема ; )
същата е ;)
Напротив !Тук не става дума за срещи :D
който каквото иска това споделя :)
.. ми ако прочетеш отговорите , всички са по време на среща ;) ;д
kombarka
07-07-2009, 19:51
Ами... :D Вървя си аз спокойно по тротоара и гледам някакъв опасен сладур :smt112 и вече си вирнах главата и се сгромолясах пред него щото се бях спънала в един огромен камък :shock: Как се беше озовал там не знам... 8-)
Друг път си вървя и пак съм се загледала в едно момче и се праснах в една табелка :lol:
mysticinside
07-07-2009, 19:57
Амиии харесвах едно момче ама бях по малка някъде на 12 и тогава бяха прочути мирките ии разпитвах неговия най-добър приятел за въпросното момчр има ли си гадже едно друго и без да искам маркирах чата отворрих общия канал и зададох командата за сменяне на ник ,и за да не пиша ника наново си спомних че последното нещо което съм копирала е ник-а ми натиснах десен бутон и "пейст" и в общия чат се поеви хронологията :grin: умрях от ужасссс ..хахахха ама сега ми е много забавно :D :D :D
golqmumnik
07-07-2009, 19:58
Бехме се напушили с аверите след даскало и тамън момичето което харесвам минава покрай нас със своя приятелка и поздравява и ми се усмихва и после един авер ме пита-"Братле,коя е тая?"А аз изтърсвам-"Епа ебал ли съм я?"-и се спуквам от смях и се обръщат двете пички,сигурно са чули,ма после момичето не ми обръщаше вече внимание,мое да ме е мислила за пропаднал пущиняк. :oops:
mmilichka
07-07-2009, 20:14
Последната ми издънка беше вчера.Тамън излизам от входа ми и 3ма приятели ме чакат пред входа радвам си са аз на нещо и по едно време се хлъзгам на стъпалото и за малко да падна едното момче са пръсна от смях през целия път и ме базика :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Също така бях се изръсила много брутално на 50м от даскало и то не един път ми два пъти и всеки път почти на едни и същи стъпала. Голям срам брах тогава
:oops: :oops: :oops:
Да не ви обяснявам прятелките ми колко са падали и са се пребивали :D :D
mOBSCENE
07-08-2009, 17:30
Амм бяхме на кафе с едно момче дето харесвах ии нали си отпивам от кафето и тръгвам да облизвам лъжичката, ама тя парела :D :D ии подкочих малко и той ме гледа така :shock: :D
жестоко :lol:
царица на издънките съм определено :D :D :D сега се сещам че си купувам закуска опитвам я и виждам този който харесвам и понеже не искам ме гледа как се тъпча я хвърлих в контейнера и на сичкото отгоре се оцапах и той видя всичко :oops: :D
BLLooDLeSs
07-09-2009, 22:21
хах това стана малко преди да завършим даскало..варвим аз и 2 мои фр по стълбите в даскало и виждам класната..сетих се че имам да и давам бележка за отсъствия и почнах да си ровя в чантата и да слизам по бързо надолу..обаче явно не бях преценила броя на стъпалата и така паднах..даже се претърколих няколко пъти..класната само седеше и гледаше изненадано а моите фр се спукаха от смях..аз станах и продължих да слизам все едно не е станало нищо...освен че и аз почнах да се смея :razz: :razz: :razz:
Wrathchild
07-09-2009, 22:29
Вървя с моя приятелка, говорейки по телефона с приятеля ми. Пресичаме малка уличка, а един беше спрял толкова некадърно, на всичкото отгоре 5 минути а напред - а назад.
През това време по телефона беше станало някакво недоразумение, не се бяхме доразбрали. Разбрахме се, нали и айде - ще затваряме. Виждайки какви безумни глупости прави този с колата възкликвам 'егати тъпака'. И се усещам, че не съм затворила телефона. Върви обяснявай, че нямаш сестра.
Изчервявам се и започвам да се хиля тъпо.
Ужас !!!!!!!!!! :razz:
Мацката като дойде да ме викне отварям аз вратата и викам " Ето това чукане чакам"
djojinka
07-14-2009, 20:56
Ведньж си се разхождам аз и сьм се загледала в едно момче! Така се спьнах че паднах на колене(бях с цепнати дьнки) и сега още имам белег на едното коляно :D :D :oops:
lipsvashh_mi
07-15-2009, 04:49
ами последното,което се сещам е от преди...няколко месеца мисля.
Значи вторник сме и аз за сефте ще се запозная с един младеж,с който сме се запознали по нета и той нали ми казва,че ще дойде до училище-абе всичко на 6..ама моя милост както главата й витае някъде другаде-първо си обърка всички задачи на урока по химия,после се пльосна по очи пред химическия пред незнам си колко души,в училище вече-м тоалетната се спънах в една метла,а после с една топка по коридора за малко да спъна най-добрата си приятелка..абе какво да кажа-шматка съм си и това е :lol: :lol:
slun4ice_90
07-15-2009, 10:36
Изчервявам се и започвам да се хиля тъпо.
Ужас !!!!!!!!!! :razz: За втори път, съм съгласна с теб. 8-) И аз съм в "тежката" категория... :lol:
malkotoo
07-15-2009, 15:05
случка с един бивш
изпраща ме той и започва да ми се обеснява колко ме обича и тръгва да ме целува.. толкова се изплаших, че побягнах и директно се прибрах в нас..горкия кво ли си е помислил ииии след 2 дена го оставих :-D
Хаха простотии много имам но за мен най дивата е като бях в Каварна там имам роднини и дискотеката зарибих една доста привлекателна чехкиня но преди и по време на свалката се наливах стабилно.И нали оговорихме се ще си тръгваме 2-мата да ми покаже стаята си излизаме от диското и тя се спря с няква от нейната група и в тоя момент ми се повдига супер много и само и изкрещявам да чака малко и хуквам да бягам зад ъгъла на един магазин.Ама явно съм бягал доста на зик зак щот не просто не уцелих ъгъла ми уцелих витрината и прасс вътре целия нарязан ахахах 1-во в болницата после в полицията и на сутринта отидох и платих квото трябваше адски смях беше през цялото време :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Jumbie483
07-15-2009, 16:46
Ах.. след като се скарахме с един от бившите ми го бях видяла на центъра и му помахах, а той ми се намръщи при което аз показах среден пръст и му обърнах гръб.
Не знам дали някой ни е видял.. но беше гадно, а аз после се чувствах тъпо :lol:
Един път бяхме на една пейка с едно момче и той ми вика, че трябва да ми каже нещо.. И без да чака отговор само избълва "Обичам те".. И аз отначалото не реагирах, а после му казах да не ме занимава с глупости, защото ме боли главата и бързам. Горкия.
Веднъж се запознах с едно момче ден преди рождения му ден.. Чатихме си няколко часа в скайп и решихме да се видим на живо на другия ден (т.е. РД-то му)
И излизаме - всичко точно, но аз забравих че му е рожден ден. И въобще не му чиститих.. И той вечерта ме попита в скайп дали имам да му казвам нещо.. И аз само.. "еми днес беше много готин ден, само че съм много уморена и ще лягам" ... Сигурно е било гадно за него.
Веднъж ударих шамар на едно дърво.. на центъра. Ядосваше ме :razz:
golqmumnik
07-15-2009, 17:19
А аз веднъж счупих ръката на едно момиче,защото замахна към мен с бутилка бира.Можеше да владее карате и да ме потроши :o
даМн ама че интересно :Х хихи .... аз имам много ама може да драсня някоя случка по късно шот ма мЪрзи :razz:
buntar90
07-15-2009, 22:11
преди доста време си падах по една от моя клас и ходим към даскало и си лафим нещо, а аз някъв щастлив :-D и както со говорим и аз я гледам и и викам "трябва да ти кажа нещо" и в тоя момент се блъскам в един стълб :D видях звезди посред бял ден :D
ANTIHUMAN
07-15-2009, 22:48
Явно си много умна! :? :wink:
BePoHuKa
07-16-2009, 06:44
Аз за моя случка не се сещам,но преди 1 година като бяхме на екскурзия една приятелка почна да ходи на сън по бельо и чукаше на хората по вратите :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Като и разказахме на сутринта тя просто не пожела да ни повярва...
п.с. не знам защо,но аз имам някаква фобия от хора ходещи на сън.. добре,че е съм я видяла :lol:
Ем аз редовно се спъвам докато ходя :D
THeCheRry
07-16-2009, 06:57
Ем аз редовно се спъвам докато ходя :D
и аз офиялно съм в кражока"пречат ми краката;ръцете също" :razz: :razz: :razz:
Мтака.. Тъй като до миналата година бях в училище до 4-ти клас .. и едно момче от гимназията минава и аз бях влюбена в него //и още съм де, ама..//. Учебните часове бяха свършили и ние си тръгваме. Ама те от гимназията , чакат да се изнесем и започват да ритат в задния двор. :? Та и аз си го гледам и се блъснах във вратата на излизане.. Умрях си от срам, а фр-то с което бях се спука от смях.. :o :lol:
беше миналата година с мойто гадже по стапалата на даскалото я срещам с неква нейна приятелка пият кафе и ми вика ее никак се чукахме (викам си тая нее добре ) тя говорела че се чукали с чашите :grin: :grin: :grin: :grin: :razz: :razz: :razz:
Jumbie483
07-16-2009, 11:29
Явно си много умна! :? :wink:
Явно ме познаваш ;)
moMzit7y
02-05-2010, 06:57
На морето бяхме с едни приятели и аз и дъщеря им бяхме гаджета , и вървим ни вечерта околко басеина и аз какъвто съм се хлъзнах и се буфнах в басеина после цяла ве4ер се смяхме :grin: :D :D
оххх... най-голямата ми издънка е доста прясна, не съм вярвала, че може да ми се случи нещо такова.
С приятеля ми бяхме заедно вече около 3 седмици, но още не бяхме правили секс, защото той все казваше, че иска да ми докаже, че не всичко за него е секс... С приятелките ми се бъзикахме постоянно, че трябва до чакам 3-4 седмици.
Един ден си чатя в скайп с гаджето и си говорихме нещо с какви боксерки е , при което той ми каза, че скоро ще ги видя, в отделно прозорче си чатех с 2 мацки - много добри мой приятелки в общ чат 3те бяхме, ии аз им копирам това, че скоро ще му видя гащите и пиша отдолу " скоро, скоро, след 3-4 седмици сигурно :D ", в момента в който натискам ентър виждам, че едната мацка го е добавила случайно в чата секунда преди да копирам всичко, такава паника ме хвана, че дори не можах да го изтрия ... замаzaх после нещата някакси, но беше невероятна издънка! :D
ох ми аз веднъж направих нещо доста болезнено :D :D .Караме колелета
с едни приятели и виждам момичето което харесвам (то и тя ме харесва) и нали тя нещо ми се усмихва и ми маха и аз толкос се загледах и се пребих от колелото :D и тя нали идва до мен и ма пита дали сам добре пак аз само мигам щот мн ма заболя :D :D важното е че после излязохме :grin:
Бях на 13 години :) Първото ми "сериозно" гадже (все пак ходехме 5 месеца,в които се целувахме по устните и се гушкахме 8-) ) реши,че е време да ме целуне с език ... Е оки ама на мен ми стана хипер смешно ... Помня само,че го избутах настрани и се смях поне 5 минути като луда :razz: Интересното беше,че от 5-6 човека само на мен ми беше смешно 8-)
lipsvashh_mi
02-23-2010, 19:17
оо,най-прясната,която ми се случи-слизам от рейса ама съм се зачечтала и замислила и изобщо супер яко блея,при което вече на слизане не знам как съм се засилила ама се приземих направо на тротоара и прелетях едно 20на метра :D и ми стана супер смешно и съм се хилила като истерична-та горките хора ме гледаха като ненормална