View Full Version : ПроблемЧе мисля че е важно погледни !!!
Jus7DreamBoy
07-06-2009, 21:03
Така 1 приятел (момче) ме помоли да ви попитам за савет защотот е много срамежлив и притеснителен :-D .Сега ще ви кажа какво ми обясни на мен :) .Така каза че имал пробелм с окосмяването околко половия орган(демек пи*ката му).Казва че от доста време имал някакви пъпчици и нали от тях поникнали космите по х** му.Проблема е в това че известна част от х** му станала в такива пъпчици нагоре към самата главичка, и по тея пъпки имало първо нещо като мъхче и после косми и по тази час с пъпчиците пораснали черни косми.... и той се притеснява да не му стане нещо като са му излезли така нагоре.Също така ми каза че от 1 такава пъпка са му излязли някде по 2 косъмчета. Аз му казах да отиде на лекар но той каза че се срамува... така че искам вашето мнение да му помогна :) . П.С той е още пишлеме де на 13 е и май септември става на 14 :-D . Такаде помогнете на бедничкото дете :D щото аз незнам какво да му кажа :D И извинете за правописните грешки :D
EroSennin
07-06-2009, 21:21
нищо ти няма
mOBSCENE
07-06-2009, 21:27
към него - изрод си!Гръмни се!
:lol:
Jus7DreamBoy
07-06-2009, 21:30
:lol: ще му предам :grin:
С епилатора или с кола маска :D :D :D
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: папка с косам смятай май няма да се махне аз имам една на крака не са забелязва ама не са и маха но се пак едно е на крака друга е на оная му работа нека отиде на лекар :grin: :grin: :grin:
Jus7DreamBoy
07-06-2009, 21:43
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: папка с косам смятай май няма да се махне аз имам една на крака не са забелязва ама не са и маха но се пак едно е на крака друга е на оная му работа нека отиде на лекар :grin: :grin: :grin: и аз тва викам :-P
Тоя пич е яко окосмен,
патката му мяса на чубаковия член.
Без да мислиш нож купи,
и хуя заедно със космите режи.
надявам се че помогнах :smt059
Jus7DreamBoy
07-06-2009, 22:16
Тоя пич е яко окосмен,
патката му мяса на чубаковия член.
Без да мислиш нож купи,
и хуя заедно със космите режи.
надявам се че помогнах :smt059 дано :grin: ще му предложа всички възможни решения дадени от вас :)
Тия твойте приятели :wink: много подробни описания дават бря :D , аз мисля че му(ти) няма нищо
Jus7DreamBoy
07-07-2009, 06:38
Тия твойте приятели :wink: много подробни описания дават бря :D , аз мисля че му(ти) няма нищо те те сложни връзки бе :grin: на братовчед ми е отой връсник :D
slun4evka
07-07-2009, 06:40
престанете с тия историй с приятелите ... на такива теми няма да давам отговори .... :(
Jus7DreamBoy
07-07-2009, 06:44
престанете с тия историй с приятелите ... на такива теми няма да давам отговори .... :( еми никой не те кара :D и за 1 път пускам тема свързана с някфи фр та :o
NeZaPoznat
07-07-2009, 06:49
Така 1 приятел (момче) ме помоли да ви попитам за савет защотот е много срамежлив и притеснителен :-D .Сега ще ви кажа какво ми обясни на мен :) .Така каза че имал пробелм с окосмяването околко половия орган(демек пи*ката му).Казва че от доста време имал някакви пъпчици и нали от тях поникнали космите по х** му.Проблема е в това че известна част от х** му станала в такива пъпчици нагоре към самата главичка, и по тея пъпки имало първо нещо като мъхче и после косми и по тази час с пъпчиците пораснали черни косми.... и той се притеснява да не му стане нещо като са му излезли така нагоре.Също така ми каза че от 1 такава пъпка са му излязли някде по 2 косъмчета. Аз му казах да отиде на лекар но той каза че се срамува... така че искам вашето мнение да му помогна :) . П.С той е още пишлеме де на 13 е и май септември става на 14 :-D . Такаде помогнете на бедничкото дете :D щото аз незнам какво да му кажа :D И извинете за правописните грешки :D
Представям си как излизате с този фр. и той изведнъж ти казва - искаш ли да ми видиш пишката. Нещо космата ми се вижда :lol: :lol: :lol:
Jus7DreamBoy
07-07-2009, 06:59
Представям си как излизате с този фр. и той изведнъж ти казва - искаш ли да ми видиш пишката. Нещо космата ми се вижда :lol: :lol: :lol:еми надаявам се няма да излзиам с него :-D и ти си малко извратеничък :D
NeZaPoznat
07-07-2009, 07:09
еми надаявам се няма да излзиам с него :-D и ти си малко извратеничък :D
Малко ??!! :D :D Еееее :-P ти пък ся :-P
Jus7DreamBoy
07-07-2009, 07:13
еми надаявам се няма да излзиам с него :-D и ти си малко извратеничък :D
Малко ??!! :D :D Еееее :-P ти пък ся :-P 8-)
xRoSHaVx
07-07-2009, 11:53
На тоя твоя фр му каи че не е нормално да му растат косми по главата и да не се срамува ами да утиде на лекар :lol: :D 8-)
Спокойно отешиго на кафенце пук каквото стане 8-) 8-) 8-) 8-) :lol: :-D
Представям си как излизате с този фр. и той изведнъж ти казва - искаш ли да ми видиш пишката. Нещо космата ми се вижда :lol: :lol: :lol:
ХАХАХАХАХА :razz:
престанете с тия историй с приятелите ... на такива теми няма да давам отговори ....
+1
кажи на приятеля си че и аз бях така и няма страшно
а между другото това е смъртоносно за общуващите с болния така че ти скоро ще си gg :wink:
baby_join_me_in_dead
07-07-2009, 18:09
Няма ти нищо... И не е нужно да пишеш уж за приятел ясно е че е за тебе... Е да се пак си на 13 :D
Jus7DreamBoy
07-07-2009, 20:52
Няма ти нищо... И не е нужно да пишеш уж за приятел ясно е че е за тебе... Е да се пак си на 13 :D 13 +3 :-P
Абсолютно нормално окосмяване.
Представям си как излизате с този фр. и той изведнъж ти казва - искаш ли да ми видиш пишката. Нещо космата ми се вижда :lol: :lol: :lol: :D :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :P :P :P :lol: :lol: :-P :-P :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :-D
папка с косам
:shock: :shock: :shock: :shock:
Да внимава като прави секс, да не се заплетат неговите косми с космите на гаджето му в забавния й район. 8-)
Не, нищо му няма. :lol:
Няма ти нищо... И не е нужно да пишеш уж за приятел ясно е че е за тебе... Е да се пак си на 13 :D 13 +3 :-P
На 16 си, а допускаш толкова правописни грешки и неможеш да прецениш дали приятелят ти е нормален?!? :shock:
<<<Риторичен въпрос - не ми отговаряй на въпроса.
П.С. Какви хора има по света... :?
:lol:
Точно 8-) 8-)