View Full Version : Как да спра
mlqkorosa
07-07-2009, 11:58
От около две години редовно се самозадоволявам, кога по-често, кога по-рядко. Повече от седмица не е минавало без да ударя една... Дайте някои съвети как да ги спра, че....
на 16 съм вече..
и кво като си на 16, хората цял живот го правят
Фани си приятелка :wink:
Иначе не се притеснявай почти всяко момче неиздържа повечко от седмица :smt001
За какво ти е да спираш ? Това е нормално.
NeZaPoznat
07-07-2009, 13:26
От около две години редовно се самозадоволявам, кога по-често, кога по-рядко. Повече от седмица не е минавало без да ударя една... Дайте някои съвети как да ги спра, че....
на 16 съм вече..
По-притеснително би било да спреш .... :?
Пък и кво ти пука ... като ти е кеф :D
LiLGrizzly
07-07-2009, 16:24
Ала фен нема са притисняяш ! Enjoyy ! :lol:
Little_Lady93
07-07-2009, 19:03
Ам защо ти е да спираш :-D Изв за въпроса ама едва ли си единствения/единствената ... Аз не го правя ама не виждам се пак проблем :-D
Като ти харесва си си го прави , поне няма да вванеш някоя болест :-D
Ти по-скоро се притеснявай, ако мине повече от седмица без да го правиш. Напълно в реда на нещата си е и няма от какво да се притесняваш.
MegabytE
07-07-2009, 22:15
на 16 съм вече..
Яко си зле бе, майна.
Тва си е физиологичен процес.
Или докато знае и не спиш ше го правиш, или билогично организъм ти докато спиш ще изхвърля малко сперма, сети ли се ;).
sexapilkata
07-07-2009, 23:20
хаха тва е нормално според мен :-D не мисля че тря спираш :-)
SpOrTs_GiRl
07-08-2009, 08:03
За какво ти е да спираш ? Това е нормално.
Подкрепям. И какво като си на 16?! Късно ти е за 'лъскане'? 8-)
абсолютно нормално си е ... не ти трябва да спираш , но ако искаш си намери приятелка и проблема ти е решен !
MegabytE
07-08-2009, 10:59
Лъскай не бой се :D
Бъди един от нас! Ние сме милиарди! 8)
hanovete
07-08-2009, 11:44
споко аз повече от 2 дена не издъжам ко се оплакваш :D важното е да не протриеш кожичката :D
BringYourOwnBeer
07-08-2009, 11:47
zevzeck написа:
Лъскай не бой се Very Happy
Бъди един от нас! Ние сме милиарди! Cool
и с всяка минута се увеличаваме[/quote]
на 16 съм вече..
Enjoy the party :razz: :razz:
Намери си мацка за секс -само тва е начина
на 16 съм вече..
Намери си нещо за еб*не бе мой човек!
ItalianMafia
07-23-2009, 02:50
Защо трябва да спираш? Не е срамно, приятно е и е желателно за момчетата.. Здравословно е.. но ве пак си намери приятелка. ;)
и кво като си на 16, хората цял живот го правят
+++++ :?
strikerwal
07-23-2009, 05:31
Ам защо ти е да спираш :-D Изв за въпроса ама едва ли си единствения/единствената ... Аз не го правя ама не виждам се пак проблем :-D
Като ти харесва си си го прави , поне няма да вванеш някоя болест :-D а ве остаите мом4ето вие 6е го обре4ете само на задоволаване е ! + тва фани си приятелка по 4есто 6е праите жик так :Д
и 6е се отаве6 :?
що ти е да спираш :shock: :shock:
земи си гадже, че ако продължаваш да не земеш да станеш ерген
vankata_kz1991
07-23-2009, 21:31
няма да спираш,ще умреш така копеле :lol: :lol: :D
на 16 съм вече..
Срежи си кабела за монитора.
... секс прави до зори .. :razz:
slap2trap
07-24-2009, 13:09
Че защо ад спираш - кеф ли ти е - кеф ти е.
Тогава закакво да спираш, ти си го праиш за твое яко ~~
аз опитах - след 4 дни без чекиа се държах неадекватно и се депресирах, че нямам гадже..чувствах се като пълна нула и на петата сутрин купих пакет мокри кърпички и пепси от магазина (не бях пикал от миналата вечер). Влязох в един от любимите си сайтове, изпих пепсито на три глътки, събух гащите и.......
След това бях в еуфория и целия ден ми потръгна :-D (плюс че от мокрите кърпички приятеля ми миришеше приятно)
изводът е - никога не отказвай секс на ръката си ;-)
хвани си некое курве ве да ти истиска силите
аз опитах - след 4 дни без чекиа се държах неадекватно и се депресирах, че нямам гадже..чувствах се като пълна нула и на петата сутрин купих пакет мокри кърпички и пепси от магазина (не бях пикал от миналата вечер). Влязох в един от любимите си сайтове, изпих пепсито на три глътки, събух гащите и.......
След това бях в еуфория и целия ден ми потръгна :-D (плюс че от мокрите кърпички приятеля ми миришеше приятно)
Възхода на чикиджиите.. :razz:
едно от малкото приятни неща в пубертета :-D
едно от малкото приятни неща в пубертета :-D
Дам..