View Full Version : Аз го харесвам, а той мен?
bezsramnicata5
07-07-2009, 13:05
:-P
Зарежи го ... не си заслужава ... :? :?
И още ли искаш да си с него след всички унижения и ебавки. Ако бях на твое място до сега да съм го намразила и да не му говоря. :-o
NeZaPoznat
07-07-2009, 13:11
Здравийте, аз съм на 13 години и съм момиче. Преди няма и 1 година започнах да си падам по едно момче, което е на 15. Първоначално нямаше никаква реакция, а и забравих да спомена , че бяхме мн добри фр, след няколко месеца той реши да се поебава с мен, като преди това през цялото вбеме ме отбягваше.. Та така с ебавката: казваше ми че има чувства към мен който не ги е показвал защото не е бил сигурен в моите и т.н. Минаха няколко дни и той каза че всичко е било лъха, аз го преодолях някъкси,но... Когато бях почти спряла да го харесвам той реши да ми направи още една ебавка, но преди това постоянно с някви овъртени изрази намекваше , че ме харесва (което нз дали е истина).. Започна да ми говори мили неща и пак казваше , че има чувства към мен , постоянно ми говореше за секс и т.н. но... после ми каза че пак е ебавка и го е направил защощо иска да го намразя да не го харесвам вече.. Пред другите в мое отсъствие говори , че съм го дразнила и тем- подобни... Та казах ви го тва , ако има начин да ми дадете съвет какво да направя, защощо съм наистина тотално объркана щом пиша по сайтове за това?!?
Направи така, че да останете някъде само двамата и се съблечи гола. Ако и тогава не те ебава .... лоша раб'та :-P
"постоянно ми говореше за секс и т.н. но"
Единствено това му е била целта според мен :)
Тоя не знае и той кво иска :?
eminemfenka
07-07-2009, 13:25
Ебаси тъпака :? Заеби го, и може да му каеш,че не си заслужава да се занимавай с такъв дришльо кат него.... :-x М/у другото,що не му кажеш,че и твоето всичко е било ебавка??? Баси лайнара.. :? :shock: :-x
Kukumqvka
07-07-2009, 13:36
И след всичко не си сигурна,че НЕ го харесваш ли? Яяя го зарежи и не се занимавай с момченца,които не знаят к'во иксат :shock:
sladkalady
07-07-2009, 14:22
Не се занимавай с него...
mArMaLaDkA
07-07-2009, 14:27
Голям праз, че пишеш във форума за такива неща. Аз колко теми съм изписала, къде-къде по-глупави, ама нали пък ми олеква. 8-)
13-годишна с 15-годишен - не, не и не! Не се получава. Ти си малка, той се прави на голям и точно тук се разминавате.
Ако си мислиш, че ебавките с чувствата на хората са израз на любов - късмет занапред!
Зарежи го ... не си заслужава ... :? :?
+
kombarka
07-07-2009, 14:33
Не се занимавай с него...
И аз така мисля... :?
13-годишна с 15-годишен - не, не и не! Не се получава. Ти си малка, той се прави на голям и точно тук се разминавате.
+1
От там че се прави на голям идва и това, че е глупак 8-)
:x тоя е голям п*дераст - прее*и го като се е*ава с теб - е*аси и пе*ала ш*бан мисли се за голям тарикат и е*ач ама всъщност е жалък з*дник с малък х*й :o
та значи ако говорим сериозно - изиграй го там - кажи че ше излезете нещо и не се появявай или нещо от сорта
Аз го харесвам, а той мен?-Аз ли да ти кажа? :D :D :D
тц, не те харесва. детска работа
gabsit000
07-07-2009, 18:44
тоя е некво тъпо парче..не си заслужава...от това,което прочетох той само се ебава с тебе и ако нещо се случи между вас..той няма да го направи от това,защото те харесва,а просто за да се поебава както трябва с тебе...и ти тогава ще се почувстваш още по-зле..така че зарежи това и търси нещо друго :)
diva4e92
07-07-2009, 20:46
Започни с ебавки за 2-3 дена, които обиха го издразнили и които би запомнил, след което демонстрирай пълно безразличие... С времето ще го забравиш.... Успех!
bezsramnicata5
07-07-2009, 21:14
ne stava toi kato ne me haresva nqma nachin da mu napravq ebavka :o #-o
тц, не те харесва. детска работа
Абсолютно. :-x
Не те харесва,ами те обича... :?
Естествено,че ще се праи на велик..той те ебава зверски,ти по форуми пишеш... :?
ImmortalForever
07-08-2009, 06:36
Абе на келеша му се е*е!В това е истината!
Кратко и ясно.. :D :D
gabsit000
07-08-2009, 07:09
а баш :D :D :D
е това ме очудва.незнам защо се чудиш въобще.то тоя е егати тъпанара дето незнае кво иска въобще не ти трябва такъ пиклец :-D сер не си заслужава ;)
emityyyyyyyyyyyyy
07-12-2009, 18:20
Просто не си заслужава . . . ест. както всяко друго момче тряя да се пра'й на големия ''MAN' .. . ' :? :? :? Не си заслужава . . .
momi4eee .. seriozno ti govorq ti si super obyrkana i nedozrqla vse o6te ne 4e az sym golqmaat kaka .. noo iskam da ti kaja 4e edno mom4e te pravi na gyz i edva li ne te unijava i te dokarva do systoqnie da izleze6 cqlaat v sylzi ot staqtaaa .. zareji goo beee prostomu pokaji 4emoje6 i bez nego a ako negovite ebavki sa bili nqkakvi izkrenni 4ustav vs e6t se vidi zanapred .. tav e spored men :-)
Ехх много си наивна :? не се обиждай любовта е сляпа, но щом той ти е казал, че не те харесва и на всичкото това ти прави номера просто го зарежи...
lipsvashh_mi
07-13-2009, 05:50
щом постоянно те бъзика за нещо толкова сериозно и те наранява,изобщо не ти е приятел...
абе такива инфантилни кретенчета ни за приятели ,ни за нещо по-сериозно стават..остави го да си проши глевата при другите мацки и да си намери майстора както се казва :lol:
bezsramnicata5
09-11-2009, 07:23
мс за отговорите ... но сега съм с друго момче оказа се че това кретенче ме харесва но му пречат клюките :D е аз го разбрах след като тръгнах с един друг и той започна да ми се мазни и да ми обяснява.. а мен вече "ич ми нее" апффф колко е жалак сега :D :D :D :D :D :D темата може да се заключи ..!