Влез

View Full Version : Да тръгнем ли или не?

djudjulinkaa
07-07-2009, 18:25
Извинявам се ако има такива теми.. търсих, но не намерих нещо което да ми удовлетвори въпросите.. Та ето я и моята ситуация..
Има едно момче, с което излязахме 3-4 пъти и аз мисля, че той ме харесва, а и го намеква доста често.. Като характер и външност ми допада, но не мисля, че е момчето което бих обичала безумно.. Просто не усещам тръпка или някакво силно привличане между нас все още, но все пак ми допада.. Та има два варианта между, които се двуомя.. Да тръгнем и с времето да видя дали ще се породят някакви чувства в мен или да му обясня, че искам още време, за да го опозная и да реша.. Мисля, че за сега го приемам като приятел, но от друга страна и като повече.. не знам.. объркано ми е.. ако виждате други варианти или просто имате някакво мнение очаквам отговорите ви.. Благодаря предварително :)

Kukumqvka
07-07-2009, 18:36
Изчакай още малко .. Не се знае дали ще го заобичаш и после и ти ще пишеш теми ''Как да го зарежа без да го нараня'' :? .. Айде със здраве и успех 8-)

soul1199
07-07-2009, 18:42
може да опитате,ни6о не губи6 :)

gabsit000
07-07-2009, 18:48
мацка аз съм що годе в подобна ситуация..малко объркано е при мен,но е сходно..и аз излизам с едно момче...допада ми,но някакви чувства силни не изпитвам за сега..но ще се пробвам,съветвам те и ти да направиш същото..нищо няма да загубиш..даже и по-добре,че не изпитваш нищо все още силно към него,така по-бързо ще се отърсиш,ако не ти допадне...късмет ти пожелавам и дано да потръгнат нещата,но не изпускай късмета-пробвай се!!! :) :) :) :) :) :) :)

mim4ety_sara
07-07-2009, 18:49
Опитайте ! :)

WhyNot
07-07-2009, 18:51
по добре си дай време ако сега тръгмете има опастност неговите чувстват да се засилят а ти да не успееш да му отвърнеш тогава за него ще е по болезнено и ти ше си виновната

ifilin4ica
07-07-2009, 19:04
Има няколко варианта...
1.Ако тръгнете, а ти не го заобичаш.... става лошо
2.Ако не тръгнете(изчакате), а той си намери друга, ти ще съжеляваш, че не си му отвърнала
3.Ако тръгнете и ти изпиташ някакви по-силни чувства към него.... идеално
4.Ако чакате твърде много и ти все не се решаваш ще му омръзнеш....

така че....не знам :lol:

kombarka
07-07-2009, 19:05
Излезте още тяколко пъти и тогава прецени- ако има привличане действаш, а ако няма... :-|

vesSynkaa
07-07-2009, 19:09
Ама чакай ся малко , той още не ти е предложил , обаче ти обмисляш кво да му кажеш като ти предложи ? Аха интересно :D

Lady_AMG
07-07-2009, 19:10
Лелеее не прави грешката да опитваш- нещата са ясни от самото начало, когато единия не чувства тръпка!!! Това е химия, не се насилвай, няма начин!

lonely_girl92
07-07-2009, 20:23
Не прави тази грешка да тръгнеш с него и да чакаш чувствата да дойдат... Изчакай опознайте се и чак когато си сигурна какво чувстваш действай... Иначе според мен ако още от началото нямаш чувства по нататък едва ли ще е по-различно,но всеки е различен :) Успех ! :)

unicorn_f
07-07-2009, 20:23
Изчакай още малко .. Не се знае дали ще го заобичаш и после и ти ще пишеш теми ''Как да го зарежа без да го нараня'' :? .. Айде със здраве и успех 8-)
:D съгласна съм

JustLikeHeaven
07-07-2009, 20:27
Запомни едно-Не първо момчето трябва да зареже момичето,точно ОБРАТНОТО!

sexy_eJlz
07-07-2009, 20:29
Има няколко варианта...
1.Ако тръгнете, а ти не го заобичаш.... става лошо
2.Ако не тръгнете(изчакате), а той си намери друга, ти ще съжеляваш, че не си му отвърнала
3.Ако тръгнете и ти изпиташ някакви по-силни чувства към него.... идеално
4.Ако чакате твърде много и ти все не се решаваш ще му омръзнеш....

така че....не знам :lol:

+100000,,,, :-D

Hilary_
07-07-2009, 20:29
Което и да избереш има рискове.. ако сега тръгнеш с него може да не ти допадне и до там .. а ако изчакаш може после да е късно.. прецени сама кое те устройва повече!!! 8)

smiirnoff
07-07-2009, 20:33

кой идиот те излъга , като ти го каза тва ;д ? ! :lol: :lol:

djudjulinkaa
07-07-2009, 20:38
Благодаря за отговорите до сега..надявам се да има и още мнения.. и мисля да изчакам, но ще видим как ще потръгнат нещата.. :-o

bog4eto
07-07-2009, 23:17
Мнения БОЛ,най-различни.Седни една вечер и просто реши какво искаш и какво е най-добре за теб.

Успех 8)

gabsit000
07-08-2009, 07:07
СЕГА СЕ ПРОБВАЙ! Не чакай да се влюбиш в него..и после ако нещата не се получат,да тъжиш за него и да не можеш да се отърсиш много време... :) ;)

kombarka
07-08-2009, 09:09

кой идиот те излъга , като ти го каза тва ;д ? ! :lol: :lol:

+1... Пълни глупости :lol:

Fantomche
07-08-2009, 09:17
Виж помисли дли искаш да имате нмещо повече.Седни и си представи че той те прегръща,че те целува и виж дали искаш това наистина да стане.Помисли си хубаво.И аз бях така с едно момче тръгнахме и после такава искра пламна от моя странма ...дори беше първия на когото казах \"обичам те\" .Е вярно края беше лош , но нищо така че пробвай нищо не губиш.Айде и късмет :P