View Full Version : Любовта е прекрасна ! Защо ?
начи я пръво искам да кажа, че..
от личен опит я знам, че га си се залюбил, тега е най-щастливо.
Беа малък иии се беа залюбил у една девойка. Она одеше без гаще, ама мен си ми беше кеф. Я си я попърчвах секой ден, у лозйетоо, у назе горе у къщо, доле поди магазата, у кръчмата. Абе яко си беме, докато не ни раздели съдбата. Начи един дън си пиех у кръчмата и идва мойта девойка, Джуна се казуваше и ми вика, Паце, я съм болна. И я я питам - от фо си болна ма, па ли си настинала, она вика не... никне ми каа 2-ра п****... викам мааалии, къш, КЪШ, мърш от тука те е** у изрудо. И така, она избега и съга живее с двама, оти 2 п***и, 2 мъжа, но не требе голема логика, аее е*и га.. завчера си намерих друга па съм доволен, накокърджам си я често и си праймо кеф. Малко са я минале цело село и има некоа друга срамна болес, ама и я не съм най-чистио, оти с Джуна се бушехме здраво и без предпазлък... и те така, най-важна е любовта
mim4ety_sara
07-07-2009, 22:21
Извинявай,но смени диалекта пич ..
извинен си, ма немом ... :(
ImmortalForever
07-08-2009, 06:25
:razz: :razz: :razz:
Велико чувство е любовата, а?
хахах... по принцип ме дразнят такива неуместни теми, но тази ми хареса :grin:
vampirekiss
07-08-2009, 18:00
Добър разказ за житейските неволи и радостта от най-примитивните човешки удоволствия.Нека бъде любов.)
Защо ли?Това е въпросът! :-D Защото любовта си е любов!Едно незаменимо и красиво чувство!Може понякога да не е споделена,но по-добре да си обичал,от колкото да не си изпитал чувството-ЛЮБОВ! :-) :smt007 :smt008
GaBiIi__
07-08-2009, 18:56
извинен си, ма немом ... :(
кат немоеш и диалектО не докарваш брат ние шо сме ти виновни ае на село со здраве 8-)
balsamaa
07-08-2009, 19:47
Защо ли?Това е въпросът! :-D Защото любовта си е любов!Едно незаменимо и красиво чувство!Може понякога да не е споделена,но по-добре да си обичал,от колкото да не си изпитал чувството-ЛЮБОВ! :-) :smt007 :smt008ти пък я прие на сериозно тая тема :D
начи вие нищо немо ми каете, я съм пичага... и га любовта си е любов и си прайм кефо, вие че траете, оти любовта е феномен
GaBiIi__
07-08-2009, 22:18
начи вие нищо немо ми каете, я съм пичага... и га любовта си е любов и си прайм кефо, вие че траете, оти любовта е феномен
ахха да пичага си.. не да каеш некой свестен 8-) 8-) ключ ?
Габи, ти ми се видиш арна мома. Искаш ли да си лафиме па може се земеме, че съм пичага и убавец и съм добър и мил с девойките, я ти каам да не ме изпускаш
GaBiIi__
07-08-2009, 22:47
Габи, ти ми се видиш арна мома. Искаш ли да си лафиме па може се земеме, че съм пичага и убавец и съм добър и мил с девойките, я ти каам да не ме изпускаш
хах личи ти че си пичага ама нещо се мъчиш моя диалект да докараш от къде си 8-) 8-)
LetTheMusicTalks
07-09-2009, 02:03
Извинявай,но смени диалекта пич ..бил се залюбил бе! :lol:
любовта е велико нещо, винкелО също
па я съм от северозападо ... ти отде си ? аре си пишеме у скайпо, може да сформираме нещо я съм си убавец и пичага
ее мале я чак сега видо, че ти си от блг.. па я не съм нема файда, ма я са завършвам и мо да идем тамо да учим оти ако не ме приемат унсс, ма я съм си пичага ако додем у блг че ти пишем да се вземеме
Я ви каам, че съм много арен пичага и любовта за мене е на пръво место
вие на мен нема да ми бъбрите кое как е и що че я съм много напред у матрияла. Габи, с тебе че се зимаме я като идем да учим у блг-то, че у туй УНСС ако идем нема ка да те видим тебе а я мислим, че че потръгне любовта между мене и тебе, я съм пичага все пак
Я ви каам ако имате въпроси да ме питате мене
че ви дам арни съвети и че ви каам кво да прайте у разни интересни ситуации
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Живот си живееш :lol: :lol:
sweetyytweety
07-10-2009, 09:33
сори ама чесно казано нищо не ти разбрах от разказа :D :lol:
Е ка така не си ? я да не ти лафим на турски, чистак бугарски си говора мислим да моо да ме разбереш. Я съм пичага още убавец. За любов сичко права
ае първо са научи да пишеш ... :? :?
ма я моо съм от село ма знам, че на книжовен език се пише "се", а не "са". Викам ти да СА научиш. Източна ламерка
Я вчера бе с мойта любов на романтична вечеря у гората.
Па бе приготвил разни специалитети и разни музики бе записал на една касета
па пусна на касетофона и танцувааме до реката боси, после се изкъпааме у реката фино голи, я остана само по бастун
она остана по бели гащи.
Накраа излезнаме от водата па се залюбиме на брега, оно бая добро си беше.
Добро си ми е, я все пак съм убавец и пичага
и любовта за мене е на пръво место, я ви каам да цените любовта не да се подигравате с нея.
LedenooMomiche
07-12-2009, 01:11
оти с Джуна се бушехме здраво най-важна е любовта
:razz: :razz: :razz: :razz:
кво става пустиняци влюбени, има ли любов при вазе или нема
я сакам да знам па мое да научим некоя нова техника у туй изкуство любов
я ви молим да споделите нещо
мали я како ти виде аватаро и ми се дое** да го е**
Гръците ги нема йоше, тия са бая е*ливи... и я мом да ги такова, ама козата си сака пръч
Obi4amMaikaTi
08-05-2009, 07:42
защото когато знаеш че чуфекът до тебе те обича ти се чуфстфаш по сигурен...щастлиф...изпълнен с жифот и позитифна енергия. .. чуфстфуту е наистина неописуемо когато е споделено...
BePoHuKa
08-05-2009, 07:46
Това явно е някаква поредица от вицове. :-o Преди това въпросната Джуна беше бременна. [-o<
Това явно е някаква поредица от вицове. :-o Преди това въпросната Джуна беше бременна. [-o<
начи са се онодиле.
Punisherrr
08-05-2009, 07:56
Па я тогава да залостиме и тая тема.