View Full Version : Иска да е с мен, но ще има дете
bobka_dara
07-08-2009, 00:05
Здравейте,
Аз съм на 18 и искам да споделя с вас моята история. Преди 1 година някъде се запознах с едно момче (20 годишен), с което ходих на кафе и от тогава не бях го виждала. Преди около 2 месец той ми званна да се видим..... ходихме на кафе, говорих ме си за какво ли не, посмяхме се и стана време да си ходи. След което той ме изпрати до нас и ме целуна.... и след това почнахме да излизаме заедно и така лека по лека стана нещо между нас. И всичко вървеше по мед и масло.
Но в един момент той почна да се държи странно, почнах ме да се виждаме през 3-4 дена, не ми вдигаше GSM-а си.... и на мен ми стана пределно ясно, че ми изневерява. В последствие от негов приятел научих, че той ще става баща..., което в първия момент не ми направи впечетление. После като му звъннах и го питах дали е така той не отрече..., а като го попитах защо не ми е казал той ми отговори: Защото нямах смелост....
Дайте ми съвет как да си го върна въпреки, че се съмнявам той да се върне при мен все пак има много голяма отговорност да поеме!!!
ми кво да си връщаш бе булка
човека те е зарязъл шот е сгазил лука и не знае кво да прави в такъв напрегнат момент
изчакай нещата да се поуталожат (ако това стане) и действай
иначе, единственото, което можеш да правиш сега, е да му даваш своята подкрепа.
mArMaLaDkA
07-08-2009, 03:41
Със зяпнала уста останах, като прочетох заглавието на темата.
В крайна сметка, наистина, какво да си връщаш? Аз едно не разбрах:
- изневерил ти е впоследствие
- или си е имал приятелка по принцип, а с теб само е излизал.
И в двата случая такъв човек не ти трябва. То даже и не виждам каква подкрепа можеш да му окажеш, както каза plmn по-горе, след като ти си излишната в случая. Той ще има дете и изобщо не ти трябва да си вреш носа в чуждите семейства. Няма вече за кого да се бориш, нито за какво.
Съществува обаче и варианта да е искал да те разкара. Омръзнала си му, подучил е един приятел, разиграл е театро на многострадалец и така лесно си е решил въпроса.
Jumbie483
07-08-2009, 05:09
Чета заглавието и се чудя..
Как реши, че той ИСКА да е с теб ?
Според мен не те иска вече... Остави го. Ако с другото момиче ще живеят заедно и ще си отглеждат детето, то тогава наистина е по-добре да не се пречкаш. Та те са си семейство.. :?
И според мен е по - добре да го оставиш.....
Няма смисъл просто.
ImmortalForever
07-08-2009, 06:16
Че той е ръгнал чушката вече бе, муци..Ти нямаш роля във филма..
kombarka
07-08-2009, 06:21
:shock:
Остави го... Като знае да е.е наляво и надясно ще си поема последствията :x
LudoMlado
07-08-2009, 06:29
Момиче ако искаш да направиш правилния избор остави го да направи това което трябва. Да имаш дете е невероятно голяма отговорност и отнема мн сили и воля, ако искаш наистина да му помогнеш не го притеснявай и му покажи че си готова да му подадеш ръка когато трябва. Всичко друго ще си дойде с времето.
NeZaPoznat
07-08-2009, 06:54
Здравейте,
Аз съм на 18 и искам да споделя с вас моята история. Преди 1 година някъде се запознах с едно момче (20 годишен), с което ходих на кафе и от тогава не бях го виждала. Преди около 2 месец той ми званна да се видим..... ходихме на кафе, говорих ме си за какво ли не, посмяхме се и стана време да си ходи. След което той ме изпрати до нас и ме целуна.... и след това почнахме да излизаме заедно и така лека по лека стана нещо между нас. И всичко вървеше по мед и масло.
Но в един момент той почна да се държи странно, почнах ме да се виждаме през 3-4 дена, не ми вдигаше GSM-а си.... и на мен ми стана пределно ясно, че ми изневерява. В последствие от негов приятел научих, че той ще става баща..., което в първия момент не ми направи впечетление. После като му звъннах и го питах дали е така той не отрече..., а като го попитах защо не ми е казал той ми отговори: Защото нямах смелост....
Дайте ми съвет как да си го върна въпреки, че се съмнявам той да се върне при мен все пак има много голяма отговорност да поеме!!!
То да правиш дете не е като да си признаеш :D
За**и .. квото било било.. по-добре го остави да си дундурка бебето и после да съжалява.. Пък и както някой по-горе каза.. те са.. семейство.. по-хуу не им се пречкай.. :?
YouCantStopMe
07-08-2009, 07:46
Леле,мале.
Ами виж.. Остави го.Забрави го.Не го търси повече.Той ще има дете,за Бога.Ако искаш да НЕ става по-зле,просто забрави.Едва ли си влюбена.Може да е просто увлечение.
И,да..От къде разбра,че иска да е с теб?Казвал ли ти го е,какво?
А детенцето едва ли ще има късмет.Горкото.
Затова трябва да се мисли,преди да се направи нещо.
Пфу.
Take_That
07-08-2009, 07:59
човека те е зарязъл шот е сгазил лука и не знае кво да прави в такъв напрегнат момент
иначе, единственото, което можеш да правиш сега, е да му даваш своята подкрепа.
Абсолютно съм съгласна
Остави го!
Имаш твърде много причини да го оставиш, не си заслужава дори да му даваш някаква подкрепа.. А той, ако е държал на теб, е щял да намери "смелост" и да ти каже за грешката си..
По - добре си продължавай живота без него - не ти трябва да се товариш с неговите проблеми.. Нека той сам да се оправя!
Че той е ръгнал чушката вече бе, муци..Ти нямаш роля във филма..
++
GossipGirl89
07-08-2009, 08:54
Защо ли и на мен, като на mArMaLaDkA , ми намирисва, че той просто е искал да те зареже и е измислил това с детето за оправдание... Всички знаем, че на някои хора не им стиска да си казват нещата в очите и си измислят оправдания... Не бих се очудила и той да е от тях.
Но все пак ако наистина ще става татко по-добре го остави и не се занимаваъ повече с него. Оттук нататъка нещата са си между него и майката на детето, ти нямаш работа да се мешаш там... А и по-добре недей, за да ти е мирна главата! Няма за какво да се бориш - ако наистина ще става баща положението е сериозно и просто няма за какво да се бориш, а и не трябва.
gorgeous
07-08-2009, 10:08
Кви са тия глупости-ще си го връщаш?? а момичето, което е бременно...а бебето-върху кой пада отговорността?! Най-добре го остави човека да си оправя живота и си търси някъде другаде късмета....просто връзката ти с него няма бъдеще....ако пък той по не знам по какъв акъл се върне при теб, какво доверие би му имала от тук нататък...?
Еее как така да го върнеш бре..? :? :? :? Няма как .. кято и да е мацката, на която е направил бебе той тярбва да е до нея ... :? :? Ти вече няма какво да правиш при него .. :?
Kukumqvka
07-08-2009, 11:11
Остави го .. с две думи изтървала си влака :-D
djudjulinkaa
07-08-2009, 11:44
Остави го.. Забрави за него.. Искаш или не това е правилното решение поне според мен.. Щом той и приятелката му са решили да имат дете явно са били достатъчно щастливи и сигурни в бъдещето си..Сега е уплашен, че ще има дете и така нататък и може би за това не е осъзнавал какво прави докато излиза с теб.. Още си на 18..живота е пред теб :) Остави го да си изгледат там детето с приятелката си, че после да не съжалява цял живот не само той, а и детето, което ще остане без баща.. :)
NeverTheSame
07-08-2009, 16:26
ще става баща все пак,което е супер голяма отговорност...какво по-важно от това да имаш дете...да е твоето дете x]
не виждам смисъл да се намесваш..
може да провалиш едно бъдещо семейство.
той щастлив ли е с теб?
иска ли да е с теб и предпочита ли те пред дето си и майката?
ако е така просто поговорете,за да измислите едно разумно решение,но според мен по-добрия вариант е да не се намесваш..
просто няма смисъл и ще има само наранени.
млада си още,живота е пред теб,сигурна съм,че ако оставиш тая история само ще спечелиш x]]
sextazy_baby
07-08-2009, 16:58
Като гледам,единственото което можеш да направиш е да чакаш и да му даваш подкрепата си.Той ако реши да е с теб-ще бъде,но не се намесвай,защото това все пак е неговото семейство,а ти нямаш работа там :)
vampirekiss
07-08-2009, 17:28
Зарежи го!Няма смисъл!Дори и да си останете заедно просто се чудя какво ли ще ти е на теб,при положение,че знаеш че има дете от друга.Детето е голяма отговорност,а ти все ще ревеш,че покрай детето той прекарва много време и с майката.
Да си изостави детето ли?
therichbitch
07-08-2009, 20:33
не се пречкай щом ще има дете, къде си тръгнала :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x
Hysteric_Bitch
07-08-2009, 20:40
Много си проста. Извинявай, но е истина. За какво ти е парцал втора ръка и с бонус натуй отгоре. На 18 си защо разсъждаваш така нетрезво??
Звучи малко невероятно, но ако е истина.... камъни.
не мисля че той трябва да е с теб след като ще става баща или поне не засега защото определено в този момент тряба да е при другата.опитай се да осъществиш контакт с него за да си поговорите и изясните всичко но не го притискай точно дотова не му е със сигурност...
LetTheMusicTalks
07-08-2009, 21:01
иначе, единственото, което можеш да правиш сега, е да му даваш своята подкрепа. ;-)
sladkalady
07-09-2009, 09:08
Не се опитвай да си го върнеш!Остави го все пак той ще става баща,длъжен е да поеме отговорност!
sladkalady
07-09-2009, 09:09
Не се опитвай да си го върнеш!Остави го все пак той ще става баща,длъжен е да поеме отговорност!
kalpazanka
07-09-2009, 10:26
Искаш след време да направи бебе и на теб и да се издуха ли?! :lol: Хаха, била си му за разнообразие, явно е имал друга връзка и е искал глътка въздух, нещо ново и различно.
moneycomeme
07-09-2009, 11:29
Излезте и говорете! :)
eminemfenka
07-09-2009, 16:20
Винаги може да го преживееш..
Но детенцето,едва ли винаги ще може да преживее баща си.. :?
soul1199
07-09-2009, 18:36
Със зяпнала уста останах, като прочетох заглавието на темата.
В крайна сметка, наистина, какво да си връщаш? Аз едно не разбрах:
- изневерил ти е впоследствие
- или си е имал приятелка по принцип, а с теб само е излизал.
И в двата случая такъв човек не ти трябва. То даже и не виждам каква подкрепа можеш да му окажеш, както каза plmn по-горе, след като ти си излишната в случая. Той ще има дете и изобщо не ти трябва да си вреш носа в чуждите семейства. Няма вече за кого да се бориш, нито за какво.
Съществува обаче и варианта да е искал да те разкара. Омръзнала си му, подучил е един приятел, разиграл е театро на многострадалец и така лесно си е решил въпроса.
babylove
07-09-2009, 20:12
Остави го.
Първо, той трябва да поеме голяма отговорност. Едно дете не е виновно за нищо, то трябва да има както и майка, така и баща. Все пак майката не го е създала сама. Приятелят ти трябва да поеме своята отговорност.
Второ, той дори е нямал смелост да ти каже какво е направил и да бъде честен с теб.
Трето, ти си на 18 и не вярвам да не оспееш да го преживееш.
P.S. Първото е най-важно.