View Full Version : къде греша?
fuckofff
07-08-2009, 12:02
здравейте аз сам на 17 години не сам имала връзка по дълга от 2-3 месеца.преди около година започнах да се замислям за това.всичките ми приятелки имат или поне са имали по дълги връзки,кога ще дойде и моя ред.ето преди 2 седмици момчето което страшно много харесвам пожела да се видим.излязохме всичко беше идеално.видяхме се още 3 пъти и спря да ми звъни.много искам да го чуя да поговоря с него какво стана но смятам че не аз съм тази която трябва да го потърси.вчера излизах с най добрия ми приятел и му споделих всичко.не мога да разбера защо винаги момчетата ме оставят.не смятам че трябава да променя нещо в себе си...смятам че се държа изключитело добре с всеки,да не би това да ми е грешката? моя приятел ми каза 4е смята че трябжа д аси намеря по обикновено момче а не някой плейбой но не мога не знам защо знам само че искам сериозна връзка..не знам дори защо изписах толкожа редоже просто исках да споделя с някого
Kukumqvka
07-08-2009, 12:08
Добре и за какво ти е по-продължителна връзка ? Може би не си готова ,помисли малко .. рано или късно и ти ще имаш момче ,което ще те обича повече от всичко :)
blackvelvet
07-08-2009, 12:13
Всичко с времето си...може би наистина не си готова за нещо по-среиозно и несъзнателно отбягваш по-трайни взаимоотношения.Спокойно,с коро ще си намериш някой,с който ще имаш по-дълга връзка :)
fuckofff
07-08-2009, 12:16
искам да знам че имам някой до себе си някой който обичам и който ме обича..не искам да ме разбирате погрешно с това което написах че повечето ми прияелки имат или са имали сериозна връзка и да започвате да ме критикувате че искам и аз да сам като тях-напротив.виждам ги как се д1ржат с приятелите си и ако сам на тяхно място не бих тарпяла такова отношение.наистина се държа прекалено добре с момчета с които излизам да не би това да не им се харесва?нито съм глупава нито съм грозна но не мога д аси обесня за6то става така
Ъ! В никакъв случай това, че си прекалено добра с някого не може да се превърне в причина той да страни от теб... Всъщност си мисля, че е грешно това, което правиш - искаш сериозна връзка и се стремиш по всякакъв начин към такава... Остави се по течението и като се впуснеш в някоя връзка тогава преценяй дали искаш да си дълго с момчето или просто си се заиграла с него...
Ами ако наистина се мяташ само на плейбойчета така ще е .. :? :? Опитай следващия път да заложиш не толкова на визията колкото на характера на момчето .. :? За дълги връзки не тярбва визия .. а разбирателство .. :?
fuckofff
07-08-2009, 13:18
Hilary_ права си не че се мятам на плейбойчетА ами просто на хубави забавни и може би не чак толкова умни момчета.аз сам от момичетата за които външния жид на едно момче е едно от нещата с най голямо значение и просто не мога да имам връзка с момче коеото не ме привлича физически :-k :-k :-k :? :?
Виж душицо ... принципно за всеки малко или много е от значение външния вид ... но нека ти издам една малка тайна ... аз от личен опит знам, чее външния вид не е най-важното ... ам добре да предположим, че си намериш супер готиното момче ... и тръгнете... ти имаш ли си и на идея колко малки повлекани ще има след него .. в началото няма да ти прави впечатление .. но нека бъдем честни ... скоро това ще стане един от основните ви проблеми .. и какво .. ще се мъчиш излишно заради някви си там мърли ... :? :? Нека погледнем и от другата страна.. аз не съм казала "тръгни с първия срещтнат" ... амм просто гледай хем да е хубав (симпатичен , чаровен макар), но все пак го опознай ... повярвай ми ще има успех .. и след време ще осъзнаеш кое е по-важното ... успех ти желая!!! :-) :-)
NeZaPoznat
07-08-2009, 13:45
здравейте аз сам на 17 години не сам имала връзка по дълга от 2-3 месеца.преди около година започнах да се замислям за това.всичките ми приятелки имат или поне са имали по дълги връзки,кога ще дойде и моя ред.ето преди 2 седмици момчето което страшно много харесвам пожела да се видим.излязохме всичко беше идеално.видяхме се още 3 пъти и спря да ми звъни.много искам да го чуя да поговоря с него какво стана но смятам че не аз съм тази която трябва да го потърси.вчера излизах с най добрия ми приятел и му споделих всичко.не мога да разбера защо винаги момчетата ме оставят.не смятам че трябава да променя нещо в себе си...смятам че се държа изключитело добре с всеки,да не би това да ми е грешката? моя приятел ми каза 4е смята че трябжа д аси намеря по обикновено момче а не някой плейбой но не мога не знам защо знам само че искам сериозна връзка..не знам дори защо изписах толкожа редоже просто исках да споделя с някого
Aко наистина си мислиш всичко това - проблема е в теб, но не смятам, че ще ме разбереш дори и да ти го обясня. А няма и смисъл ако не смяташ да се променяш ....
На калпав .... вълната му пречи :?
fuckofff
07-08-2009, 13:51
NeZaPoznat molq te obesni mi kakvo iska6 da mi kaje6
NeZaPoznat
07-08-2009, 13:59
Ако наистина се държиш добре с момчетата - няма причина да не искат да са с теб ... погледни от тяхната страна ...
Аз лично съм зарязвал момичета след 1 среща ако:
Мълчат като риби и все аз търся теми за разговор
През 5 минути се гледат в огледалото или телефона
Не ми дават да ги докосна дори по ръката
Все са недоволни от нещо.
Намусват се от всичко и от всички ....
Защо да излизам с човек който все е накриво ... :?
не ти трябва дълга връзка на 17.
Ако наистина се държиш добре с момчетата - няма причина да не искат да са с теб ... погледни от тяхната страна ...
Аз лично съм зарязвал момичета след 1 среща ако:
Мълчат като риби и все аз търся теми за разговор
През 5 минути се гледат в огледалото или телефона
Не ми дават да ги докосна дори по ръката
Все са недоволни от нещо.
Намусват се от всичко и от всички ....
Защо да излизам с човек който все е накриво ... :?
+1
Вярно че задължение на момчето е да намира теми за разговор, но ако отговаряш само с -да и -не, кво очакваш, на никой не са му интересни такива хора. А и проблема при така наречените плейбои е, тва че не издържат по повече от месец-два с една и съща, аз имам в мойта компания един такъв приятел, и той досега е ходил сигурно с 30-40 различни, с някои от тях по седмица-две макс. Така че едва ли е само в теб проблема :?
experiment_m
07-08-2009, 15:13
Това, че си прекалено добра с всички не мога да го разбера - самоопределяш се като такава или други имат такова мнение за теб. Някои момчета си падат по милички девойчета, а други не могат да ги траят и предпочитат да ходят с истински мръсници. А и не всички добре изглеждащи момчета са плейбои. Сега наистина колкото и някой си там да харесва постоянно да е с различни момичета, ако му хареса някоя според мен е напълно нормално да се опита да я задържи за себе си. А това че някой си там е видял, че не му пускаш до третия път и ти бие шута - познай колко ще е дълга връзката ви.
Най-добре си бъди такава каквато си и не се стреми да станеш някаква си само заради някакъв мухльо. Споко и за теб ще има момче, с което да си подхождате. А и от опит ти казвам - когато се опитваш да направиш на сила нещо и имаш нужда от някого - нищо не става, а като те видят, че не си чак толкова заинтересована и едва ли не, не ти пука - ще се избият за теб. Успокой се малко и ще видиш, че всичко може и само да се нареди.
balon4eee
07-08-2009, 15:25
ами ако гледаш само по плейбойте е нормално щот те са си такива 8-) Смъкни критериите и намери някъв печага , свестен ... не знам
moneycomeme
07-08-2009, 15:30
Ако питаш мен търсиш си причини!Ти си само на 17,какъв е проблема? :) Май че целта ти е просто момче,а не конкретно!Сега не са годините за продължителни връзки.Излизай си с приятели,забавлявай се радвай се на нещата,които са за годините ти,защото след време няма пак да си на 17 и няма да можеш да направиш някои неща тъй като най-малко ще си поумняла или т.н. ....Нямаш проблеми,просто не си срещнала момчето...Айде стига се травмира излишно :-)
soul1199
07-08-2009, 16:51
може би трябва да търси6 някое по обикновенно мом4е,а не playboy :)
fuckofff
07-08-2009, 21:12
da znam 4e sam na 17 godini i ne iskam koi znae kolko seriozna vr1zka iskam da znam 4e imam nqkogo do sebe si...experiment_m ne puskam na nikogo na 3tata sre6ta ne smqtam 4e po tozi na4i 6te nakaram edno mom4e da ostane po d1lgo s men.na mnenie sam 4e kolkoto edno momi4e po rano pusna na edno mom4e to tolkova po b`rzo 6te zagubi interes..ne vav vsi4ki slu4ai e taka no vse pak o6te sam malka i ne smqtam 4e 6te e pravilno ako mu pusna na 3tata sre6ta i posle kato mi bie 6uta sas sledva6ti i po sledva6tiq se taka d apost1pam nali kato stana na 20 6te sma prespala sas celiq grad.ii ne si t1rsq pleiboi imala dosta obiknoveni mom4eta s koito pak ni6ot pove4e ot mesec-2 i sega pove4eto ot tqh si imat seriozni priqtelki.ne moga da razbera kakvo mi ima na men
fuckofff
07-08-2009, 21:13
извинявам се че не писах на кирилица просот забражих да си сменя езика и сега се усетих :(
май не виждаш момчето което е за теб , а именно приятеля ти... ( аз разбрах че е момче) ако не е тогава пак отговора е пред теб не търсиш подходящия тип
fuckofff
07-08-2009, 21:27
predi 2 godini bqhme zaedno s tova mom4e no se razdelihme...sled tova razbrah 4e e srahoten 4ovek i se prev1rna v nai dobriq mi priqtel.tv1rde dobre go poznavam i moga samo da kaja 4e e priqtel me4ta no za gadje-ne,spodelqme si vsi4ko i znam 4e nqma smisal da opitvame 2ri p1t.
NeZaPoznat
07-09-2009, 06:00
ами ако гледаш само по плейбойте е нормално щот те са си такива 8-) Смъкни критериите и намери някъв печага , свестен ... не знам
По скоро трябва да вдигне критериите :D Плейбоите са лесна плячка - трябва само да имаш п**ка :lol:
NeZaPoznat
07-09-2009, 06:03
predi 2 godini bqhme zaedno s tova mom4e no se razdelihme...sled tova razbrah 4e e srahoten 4ovek i se prev1rna v nai dobriq mi priqtel.tv1rde dobre go poznavam i moga samo da kaja 4e e priqtel me4ta no za gadje-ne,spodelqme si vsi4ko i znam 4e nqma smisal da opitvame 2ri p1t.
преди 2 години бяхме заедно с това момче но се разделихме...след това разбрах че е срахотен човек и се превърна в най добрия ми приятел.твърде добре го познавам и мога само да кажа че е приятел мечта но за гадже-не,споделяме си всичко и знам че няма смисъл да опитваме 2ри път.
...
А него пита ли го ?? А!? Току що загуби и малкото съчувствие, което изпитвах към теб :?
Мисля, че причината е неправилният избор на момчето. И аз до сега все визията гледах, да е някакъв хубавец, които го чакаш 3 часа да се оправи преди да излезнете ама после к'во? Бие ти шута в задника и да се спасяваш :)
Поне аз така мисля...Аз също искам да имам сериозна връзка, но не става. Vse po 2-3 meseca and that''s it! Но за напред съм решила да не наблягам толкова на визия, колкото на характер. :)
Ми търсете още тип плейбой, пък после ревете, тва жената е странно същество :-o
Имаше 1 филм горе-долу нещо като твойта история, всяка която преспеше с главния герой, след тва се женеше за следващия 8)
http://zamunda.net/details.php?id=115667&hit=1
fuckofff
07-10-2009, 17:52
аз съм от момичетата които страшно бързо се привързват.минаха няколко дена от както пуснах темата и за тези няколко дена това момче не ме потърси и смятам че ще е по добре да си намеря някой друг.дано имам късмет :)