View Full Version : Балсам за изтощена коса
Кажете ми някои хубав балсам които да подхрани и съживи косата ми..Много е изтощена и много ми пада и се накъсва и цъфти и абе нещо страшно е.. Кажете ми някой балсам,които наистина има ефект и ако може да ме светнете с балсама косата се мие след като се измие със шампоана нали?
Балсам на Нивеа, за изтощена коса
Лично аз в такива случаи
си правя маска
от зехтин,кисело мляко и някакъв алкохол
разбъркваш вскичко и нанасяш на косата
престоява 1 час и ефекта е стахотееен :grin: :grin:
Лично аз в такива случаи
си правя маска
да,но искам нещо за траен ефект,а не само 1-2 дни след като направя маската.. просто искам нещо,от което косата наистина да ми се оправи..иначе ще пробвам и маска,няма лошо..сега пробвах една за омазняване-1 белтък,1 ч.л сол и сок от лимон.. нз има ли ефект,още ми е мокра косата :D ами иначе ще се надявам ако още някои се включи по темата,за да мога да си избера подходяш балсам :)
За състоянието, в което описваш, че е косата ти, точно маски и трябват. Препоръчвам ти да смесваш продукти от вида на: жълтък, мед, кисело мляко, витамин А, Е, тривитаминол, бадемово масло, оцет, газ в своеобразни маски. И то редовно! Отделно като балсам мога да ти препоръчам на Глис жълтия без отмиване. Лично на мен много ми предпазва от цъвтене косата. А за накъсаната и нацъвтяла коса друго спасение освен ножица няма.
Bloodlust
07-09-2009, 15:19
Иди при фризьорката си. Обикновено в салоните ползват големи разфасовки шампоани и балсами и продават на дребно. Едно, че е качествена козметика, второ, че фризьорката ти знае от какво се нуждае косата ти.
Лично аз в такива случаи
си правя маска
А бтв мн ми е интересно как като си намажа косата със зехтин ще се оправи.. 1вото е че ще стане мн мазна.. а аз искам да се оттърва от тва.. а не да става по зле хах.. просто ми е интересно, каква роля играе тоя зехтин
aз си правя маска със зехтин и жълтък и косата ми не се омазнява изобщо,напротив за първи път от доста време е толкова мека и жива
gia_sena_mono
07-10-2009, 19:04
За нацъфтялата коса,освен ножица друго няма да помогне.
turboPantofka
07-10-2009, 20:13
Elseve RULZ :D:D:D ама и Shauma доста си я бива но наистина няма лек за вече нацъфтяла коса освен ножицата ...балсама няма да залепи накъсалите се краища :D