View Full Version : Отдушник...
BaBsYyY_SeXyYy
07-08-2009, 17:32
Идеята ми е тази тема да се превърне в отдушник на всеки, който има някакви проблеми. Ако искате да споделите нещо, нещо ви тежи, защо не го напишете тук, а ние, останалите форумци, ще опитаме да ви помогнем. Нали знаете, че когато споделиш мъката си, ти олеква :)
Можете да пишете и за нещо хубаво, което ви вълнува и ви е зарадвало. Така ще има с кого да се радвате :)
mArMaLaDkA
07-08-2009, 17:36
Замисълът на темата е хубав, но като цяло по-бавно получаваш отговор в една такава "обща тема". Затова и е по-лесно да си направиш нова тема и да получиш веднагически отговори.
Иначе аз в момента, проблеми нямам. Вчера пуснах тема, снощи си подредих мислите и темата е приключена. Толкова. 8-)
Същност аз имам да.......или поне имах...
преди около 2 седмици се скарах с гаджето ми,миналия вторник така се натрясках с алкохол,че помня ,че само с линейка и патрулка ме прибраха и друго непомня.....е оправихме се ,той през тая седмица беше с друга,твърдеше,че не ме обича вече,но в края на седмицата като се чухме ми каза ,че ме обича...и пак сме заедно .Просто исках да споделя.
nefchi_bs
07-08-2009, 21:07
Според мен нищо няма да излезе от връзката ви ... ^^
Амии ъъъъъ,всяка двойка различно де,ама нито с алкохол,нито с други мацки се решават проблемите попринцип,пък и май те послъгва.. :?
Не знам,ти си решаваш..
Мен пък мега-много ме е яд,защото преди бях наистина голяма спестовница,обаче след като си похарчих спестяванията и нищо не мога да си отделя :? Даже започнах да губя и пари,първо 5 лева,днеска-7,утре очаквам да са вече 10. :(
Знам,че не световен проблем,но наистина ме хвана яд колко невнимателна съм.
Не ми трябва съвет, само искам да споделя: офффффф, колко много имам за четенееееееееееее :shock: 8-)
invisiblechild
07-09-2009, 17:42
Ами то никой не може да ми памагне...ама аз да кажа...каква ми тръпката в момента... ИСКАМ ДА МЕ ПРИЕМАТ В ЕГ ИНАЧЕ Ш СЕ САМОУБИЯ!! .... хаха и аз не си вярвам :-P :oops:
xcomplicatedx
07-09-2009, 17:45
..........
в събота съм канен на рожден ден.. на метъляга.. той самия вика да му донеса квото сметна за добре като подарък, ама аз го знам, че е малко стеснителен и скромен... ии ако може да ви питам няква идея кво да му купя... щото на мене ми излизат само метълски тишъртки, ама той има доста... anything?
TheNewReligion
07-09-2009, 18:05
"Най-добрата ми приятелка" си мисли, че света се върти около нея, от нея зависи къде ще ходим и какво ще правим през деня. Другото момиче, с което излизаме, й ходи по задника така да се каже, защото я е страх да не остане сама. И какво става в крайна сметка? Стоим на едни и същи места, правим едни и същи неща и няма грам, ама грам, емоция е ежедневието ми. В тяхното не знам как е, но това еднообразие ме побърква. Предлагам какво ли не за правене и отговорите са: "Не ми се ходи там, не ми се прави това, не ми се прави онова...". И въпросната най-добра приятелка само прави планове, които не осъществяваме. "Трябва да общуваме с повече момче, трябва да си намерим компания", а не си помръдва пръста. И аз не се наемам да правя нещо по въпроса, защото знам какво ще стане накрая- "Ама тука е скучно, бе!" Мисли си, че може да заповядва "Утре да излезеш с тези обувки, чу ли?", "Няма да ходим никъде!", "Ама как, бе Маги, как ще отидете без мен?" :x :x :x Дразни ме до такава степен, че ми иде да й ошлевя един шамар! А ако не излизам с нея и другото момиче, ще кисна по цял ден у нас и ще ме обвинят, че нямам личен живот. :? Освен това въпросното момиче ми казва, че аз съм трябвало да се променя...Цитирам я: "Помниш ли, че имаше един период, в който мислеше само за дрехи? Еми, такава трябва да си сега! Освен това, когато сме в компания, трябва да се отпускаш, не да мълчиш и да седиш сама, защото на мен ми става гадно. Освен това престани да се лигавиш, когато говорим на някоя сериозна тема."
1. Каква компания, бе жена? Къде я видя тази компания?
2. Къде да се отпусна, бе? Да легна на асфалта ли? Или да се натискам на всеки срещнат, както правиш ти, само и само да ми обърнат някакво внимание? Това ли да правя? Еми, няма.
Това момиче явно страда от липса на внимание и като види момче веднага започва да му се натиска и да го сваля и въобще не я интересува, че е лесна в очите му. Затова много момчета са се подигравали с нея, а тя не го е осъзнавала. Никога не съм й казвала тези неща в очите и нямам такива немрения, защото знам, че ще я нараня много.
Казах й, че в момента нямам нужда от никакви момчета, защото образованието ми е най-важно. Понеже тя не кандидатства след 7-ми клас, а и си пропиля възможностите да го направи след 8-ми, с обяснението, че не иска, и имам чувството, че сега всички са й виновни. Това си е лично неин проблем и нямам намерения да се ядосвам за него, но ме дразни фактът, че си го изкарва на другите. Ако й го кажа, не би си го признала, но няма да го направя.
И така....всичко е толкова тъпо! Най-много от всичко на света мразя еднообразието и тъпите хора! И точно тези две неща се настаняват в живота ми точно сега! Ужасно съм разстроена, плаче ми се, но не мога. И сега се чудя какво да правя: да спра да излизам с това момиче и така да не се ядосвам, но в същото време да скучая, защото съм тотално изчерпана от идеи, които мога да реализирам сама, или да продължа да излизам с момичето, да се дразня много често и така да си калявам характера. Не знам...иска да си щадя психиката, но се дразня на чуждите грешки. Защо съм такъв човек, бе майка му стара, защо?????????????????????????????????????????? ?????????????????????? Рядко си позволявам да псувам някого, но този път ще го направя специално за това тъпо, лишено от елементарно възпитание, същество! Тъпо, тъпо, тъпо, тъпо! Много тъпо! Коя е тя, че да решава какво ще се прави, а? А другото момиче пък не смее да каже и думичка срещу нея! Ебаси безхарактерното същество. И аз се ядосвам! Защо се ядосвам, бе майка му тъпа, грозна, шибана, наебана? Защо се ядосвам? Защото някой е тъп, а друг безхарактерен ли? Защото ежедневието ми е еднообразно, благодарение на някаква пикла ли? Майка и тъпа! Защо не си намеря нова компания, защо не започна да излизам с нови хора? Ама къде да ги търся тези нови хора, бе майка му стара? Къде? В нашия квартал няма почти никакви деца, а в съседните не съм се замисляла да отида. Е, вече се замислих, де, но как да стане? Да отида някъде и да стоя с часове сама ли? И това да се повтаря всеки ден? Освен това не знам от къде ще събера смелост да се запозная с някого...Въобще аз сама съм си виновна. Трябва да взема живота си в ръце и да не си пропилявам най-хубавите години. Само аз мога да си помогна, знам как, но съм прекалено срамежлива. Това са нещата, които ме тормозят. Едва ли някой би могъл да ми помогне със съвет, но такъв ,естествено, е добре дошъл. :(
BaBsYyY_SeXyYy
08-21-2009, 12:34
Аз имам подобен проблем като този на TheNewReligion, само че не с най- добрата си приятелка, а с едни други момичета, с които излизам. Те седят на едни и същи места, събират се с едни и същи хора, в общи линии - скука. А когато изляза с тях, обикновено се чувствам .. не на мястото си. Затова спрях да излизам, стоя си вкъщи и това е! По- добре да си пусна филмчето, отколкото да седя и да си губя времето с глупави неща. Така че ако не са ти приятни, просто не излизай с тях ;]
А сега идва ред на това, което ме потиска тези дни. Забранявам си да гледам романтични филми! Винаги като гледам и ми става едно тежко на душата, направо ми идва да зарева. Сигурно е така, защото от дълго време съм нямала гадже, и се нуждая да ми се случи нещо като по филмите. Глупости, едва ли ще ми се случи да го преживея скоро :( Някво ми е кофти, иска ми се някой да ме прегърне и просто да се почувствам обичана и... :cry: Много ми е смачкано настроението :cry:
sweety_blondy
08-21-2009, 14:47
продадох кучето , което толкова много исках и се грижих за него .. ОБИЧАМ ГО супер много , но се скарах с майка,защото се прибрах по късно отколкото трябваше и ме накара да го продам .. :shock: :? :x :x
bebeto_91
08-21-2009, 16:26
sweety_blondy според мен причината е друга майка ти да иска да продадеш кучето си.. а това го ползва просто като извинение. Питай я защо е искала да го продадеш.
BaBsYyY_SeXyYy - престани да се тормозиш заради това! За всичко си има време, просто бъди себе си и разговаряи повече с другите и ще изживееш своя филлм. Не се прави на някаква която не си! Това отблъсква другите!
Моя проблем .. искам нещата да са различни. Искам да съм достатъчно силна за да се справя с проблемите си. Искам да не ми пука чак толкова, да не ме наранява най- малкото нещо. Искам подкрепата на близък човек в този момент .. но уви. Не винаги получаваш това което искаш, но нима искам много?? - Отново семейството си.Много ли е ?
ми най-добрия ми приятел е на не-знам-си-колко-си км от мене,най-добрата ми приятелка от 2 седмици не и се излиза с мене,другите ми 2 приятелки с които мога да излизам 1ната на море,другата на софия....спя и тъпея по цял ден а и имам 100 задачи за решаване.. нямам пари...изобщо съм цъфтяща...супер шибано ми е...и не знам какво да правя.... :cry: :cry: :cry:
kaprich0za
08-21-2009, 20:01
оххх..
в общи линии ми е доста тежко на душата..
даже доста не стига за да го кажа..
има вероятност да се върнем пак в Шумен..а аз ще съм 11ти клас и не искаааам..и не само заради това :? :?
сближих се с едно момче..кефи ме 8-) и то повече от обикновено..но има едно НО .. :(
другото са родителите ми,ужасни гости и бля бля бля
просто исках да споделя не е нужно някой ДОРИ ДА ЧЕТЕ.
ооох,олекна ми 8-)
sexydevil
08-21-2009, 21:27
котйо падна от 6тия :cry: :cry: снощи е по4инал във ветиринарната :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: За нас беше като част от семейството ... сега в нас цари ужасното настроение ... аз не плача по принцип, ама тея 2 дни се обезводних ... още ми се струва като някаф гаден сън и не мога да повярвам, че го няма ... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :-# :-# :-# :-# :-#
BaBsYyY_SeXyYy
08-22-2009, 20:24
bebeto_91 - Нима искам много- колко ли пъти съм си задавала този въпрос. Много! Но винаги стигам до задънена улица, търсейки отговора. А защо си мислиш, че не си достатъчно силна да се справиш с проблемите си? Просто трябва да повярваш в себе си и всичко ще е ОКЕЙ.
bloody F - Казваш, че имаш много свободно време, в което няма с кого да излизаш и какво да правиш. Ами, щом имаш задачи, нима това не е начин да запълниш времето си? Друго нещо е, ако те мързи. Но все пак може да се стегнеш и да използваш час- два за решаване. А през другото време- чети книги, гледай филми, изобщо прави нещо, което ти доставя удоволствие. Няма да усетиш кога приятелките ти ще се върнат и ще излизате заедно :)
капризч0за - Защо трябва да се връщаш в Шумен? Къде си? А какъв е проблема с момчето? Не разбрах много от това, което си споделила, но ако ти е олекнало, няма защо и да разбраме, нали :)
NoContinuation - Ами стегни се! Животът е пред теб. Какви са тези песимистични мисли от теб? Изтрай още малко, училището идва, нищо, че ще учиш с хора, които познаваш и дори не понасяш. Че ще ти липсват, няма спор. Аз ще съм в ново училище и на 15. 06. ми беше гадно, защото все пак 7 години съм учила с тези хора и колкото и тъпи и смотани да са, пак ще ми липсват. Ще ми липсват глупостите им. Ще им липсват закачките им. Но това е ЖИВОТЪТ. Не се бой, той е пред тебе, както вече казах. Имаш още мноого години пред себе си...
sexydevil - Кой е котйо? Много съжалявам за него. Гадно е, когато се привържеш към животинката и тя умре, особено по такъв начин.
vikatavili12
08-23-2009, 13:50
знам че на това не му е тук мястото но някои може ли да ми каже как се чете името на Toothy ot Happy 3 friends ако може на български го напишете
TheNewReligion
08-23-2009, 17:18
Ебаси! Това момиче е такава егоистка! Само за себе си мисли, не смее да направи нещо най-елементарно за другите, мързи я да диша, не си държи на думата и още 1 000 неща ме дразнят в нея. Нямам намерения да я превъзпитавам или да й го казвам, защото не аз съм човекът, който трябва да го прави. Просто ме изказва извън нерви. :x
А пък едно друго момиче за 100-ен път ни отменя срещата. "Айде след малко на площадката пред нас." и след 20 минути "Ама, аз няма да излизам, защото реших да ходя с мама еди-къде-си." Хубаво е, че излиза с майка си, но да мисли преди да си уредим среща, защото така разбърква и моите планове. :? Много безотговорно от нейна страна.
В себе си се дразня на това, че все ми пука за чувствата на другите, докато на тях не им за моите. Колко съм глупава! :? Трябва да проявявам повече характер в неприятни ситуации, за да не ми става гадно, че съм казала истината на някого, когато се е наложило (налага се, когато прескочи границата). :?
На още нещо се дразня в себе си...Понякога премълчавам важни неща, уж да не съм правела демонстрации. Какви демонстрации, бе душа? Това са естествени неща, ама го осъзнавам след една седмица. :?
И друго...много се влияя от чуждото мнение. Когато то е негативно, ми става гадно понякога. Ебаси тъпотията! И все търся грешката в себе си при положение, че я виждам в другия.
Пример:
Виждам едно момиче от уроците ми, с което никога не сме контактували, но не мога да я позная в лице. Тя минава покрай мен и чувам, че казва на приятелката си "Ей тая ми беше от уроците. Ебаси злето е." и ме изгледа странно. Аз само отместих поглед, ама ми стана гадно. И защо? Защото това момиче няма елементарно възпитание? Става ми гадно за това, че нечии родители не са отделили достатъчно внимание на детето си? Много съм зле, наистина. :-D
Трябва да стана по-уверена в себе си. Ама понеже съм една много тъпа зодия, стремяща се към непрекъснат баланс, не мога да се отпусна, да мисля нормално за себе си- без зорлем да си сривам самочувствието, посочвайки си собствените грешки.
Въобще съм много тъп човек...понякога допускам другите да оказват влияние върху собственото ми мнение, което в дадени ситуации дори липсва. Сама на себе си тежа понякога- толкова съм неуверена. :)
Ужасно много неща ми тежат на душицата, но няма с кого да ги споделя ...
Не че нямам приятели..Имам! И то много добри и четни приятели. Спечелила съм доверието на всички им и те ми споделят всичко, но аз.. Някак си не мога да им с доверя на 100%
Много съм си патила като си мисля, че след като аз пазя тайни и съм честна с хората около себе си и те ще са така с мен.. Много веща ми се случиха на последък, а не мога да ги кажа на никого.. :( Дори и във форума. Дори и пред непознати.. С майка си мога, но.. не е същото :?
BaBsYyY_SeXyYy
08-24-2009, 13:39
Да ви се оплача- пералнята на леля ми е дрехоядка :( Най- хубавия, най- любимия ми потник е целия на дупки, все едно са го яли мишки. НЕ е нещо особено, прасковено розов цвят е, но много си го харесвах и много ме е яд :-x :-# :cry: Просто си споделям :-#
Snickers
08-24-2009, 14:54
И съм объркана, и сама се обърквам още повече.
Мисля му толкова много. И си променям решението през 2 минути, не издържам. Не, не, не мога.
Атанас ми липсва,много. Никога не ми е липсвал чак толкова много. Странно е.
Чудя се на себе си, правя напълно неадекватни неща... защо не му 'дигам шибания телефон? Просто не ми се говори? Не искам? Не мога? Сама не мога да си отговоря. След малко ще му звънна, да и ще започне д ами липсва все повече и повече. Ще го преживея, надявам се.
Не искам униформи, мамка му. Не мога да нося нещо 'дето не ми харесва. Кофти.
Майка ми пък не вярва в мен, ми се струва. В 6-ти клас се отпуснах малко, относно ученето и сега не вярва, че ще успея. Мамка му, ще и докажа, че мога. Ще и докажа, че съм човек.
Мразя т'ва, че съм толкова чувствителна. Мразя това, че не мога да зи затворя очите и да оставя всичко ей така. Просто не мога, искам, но не мога.
Оамръзна ми от т'ва море. Добре, че се прибрах.
В сряда заминавам, ОТНОВО. Гадост, побърквам се. Искам в София))
Превърнала съм се в едно мрънкало... сама не мога да се търпя.
Просто искам да споделя колко глупаво и наивно се чуствам..да им вярвам на глупостите..вече въпроса ми не е "защо на мен" а "защо съм толкова наивна" :smt091 :-#
Dimana99
08-24-2009, 20:55
Гладна съм а няма отворен магазин :-x :-x
BaBsYyY_SeXyYy
08-25-2009, 13:09
В момента няма от какво да се оплаквам, дори напротив- много съм щастлива. На морето съм, при леля, и ми е супер готино- много яка компания има .. като изключим загубата на потника (:-# ), всичко е на 6 :grin:
Jumbie483
08-25-2009, 13:52
Обичам един. Той пък забегна нанякъде и ни вест-ни кост от него.. Друг ми се лигави и ми привлича вниманието.. И си викам днес "дай да го опозная поне" ..
Ама пък се сетих, че моя може да си помисли кой знае к'во.. като го знам какъв е. Сега не знам как да убия скуката.
Край на споделянето 8-)
Некфо ми е неникфо некфо и искам някой да ме гушне :S
BaBsYyY_SeXyYy
08-26-2009, 09:11
+1
Както си бях в добро настроение, изведнъж изчезна :?
SunShinePearl
08-26-2009, 09:39
ами какво да ви кажа най-добрата ми приятелка пак заминава за Канада след като си дойде за лятото толкова ми е мъчно а като я гледам как плаче ми става още по зле утре нз как ще я изпращам :cry: :cry: :cry:
BaBsYyY_SeXyYy
08-26-2009, 10:01
Не знам дали слушаш чалга, но тази песен е точно като за теб : Ивана- Аз съм с теб. Слушай я! :) И не плачи...
Assshley
08-26-2009, 12:00
Искам да споделя,че много искам да си се прибера в моя си град .. ии да се гушна в един човек много много много силно,защото адски много ми липсва.И още какво да споделя .. че попринцип не искам да ми липсва и се опитвам да не е така,да не мисля за него,но е невъзможно пък и като се има предвид,че той ме търси постоянно става още по-зле. ;// Какво друго да споделя .. опитвам да се да накарам сърцето ми да не чувства някои неща,но .. без резултат. ;// Жалко за мен ..
Sladurchoo
08-26-2009, 17:12
+1
Както си бях в добро настроение, изведнъж изчезна :?
и аз така
BaBsYyY_SeXyYy
08-26-2009, 20:46
Много съм тъпа.. защото... когато видя някое хубаво момче и го харесвам, започвам да си представям разни работи, които естествено не стават реалност, и ми става кофти. Толкова ли съм изпаднала, че всеки срещнат става предмет на въображението ми?! :?
YouCantStopMe
08-26-2009, 20:53
Не,не си изпаднала.Спокойно.
Все ще си намериш някой,който да те разбира..ии..този път плановете ти ще станат реалност.
Има мноооого време.Недей да се обиняваш за нищо.
Азз.. аз не знам какво да кажа.
Искам по-бързо да минават дните.
BaBsYyY_SeXyYy
08-31-2009, 09:19
Искам да бъда обичана..
Скоро заминаваме с приятеля ми за друга държава , а усещам как от известно време насам все повече се отдалечава от мен . Разговорите не помагат. Трудно ми е да го разбера :(
liim0nka
08-31-2009, 12:23
писна ми да е все така :cry:
BaBsYyY_SeXyYy
09-06-2009, 19:31
Мисля си, че мечтите уж са безплатни, а всъщност често плащаме с тъга за тях...
Толкова много мечти имам, но никоя не се сбъдва... Няма как да сбъдна сама по- голямата част от тях и всичко е само мечти, напразни мечти и надежди :cry: :!:
в събота съм канен на рожден ден.. на метъляга.. той самия вика да му донеса квото сметна за добре като подарък, ама аз го знам, че е малко стеснителен и скромен... ии ако може да ви питам няква идея кво да му купя... щото на мене ми излизат само метълски тишъртки, ама той има доста... anything?
I az imah podoben problem, ama se opravih. Shtqh da ti pomogna, ama ti si pisal predi 2 meseca :lol:
sorry za latinicata. Shte si popravq mnenieto kogato moga.
ами какво да ви кажа най-добрата ми приятелка пак заминава за Канада след като си дойде за лятото толкова ми е мъчно а като я гледам как плаче ми става още по зле утре нз как ще я изпращам :cry: :cry: :cry:
Radvai se za neq. Moje da i e my4no, no 6te svikne i 6te i predostavi dobri vyzmojnosti, na neq i na semeistvoto i. Pak 6te si pi6ete, ne e tolkova trudno. Samo v chasovata razlika, no i tova moje da se uredi. Az imam priqteli, deto ne gi vijdam po 2,3 godini, nishto 4e sa prosto v drug grad, a ne na mainata si Kanada ama pak sme si blizki. Aide uspeh :-)
Kukumqvka
09-07-2009, 16:42
Ооф чувствам се толкова странно,хем ми е яко,че се прибрах в Сливен .. хем ми е адцки тъжно и цялата работа е супер загубена. :-D
dan40123
09-07-2009, 19:21
чувствам се много странно ама същевременно ми е добре... студ и дъжд идват а настроението и мисленето ми се подобряват, ама все пак се чувствам странно
monkata95s
09-07-2009, 22:35
Супер глупаво ми е тая вечер . Реве ми се а не мога . Харесах си един супер сладък обаче незнам кво да напрая . Лафиме си и имам чувстовто че ми се радва , ама тая вечер стана някакво тъпо . С причтелите му казаха как ще се приберат до тях и после пак ще излязат . Чакахме ги околко 30 мин пред блока им с една фр , но решихме да се качм да сги извикаме , а тосе оказа , че не са се прибирали . Знам че е станало нещо не нарочно , обаче се сдухвам и аз незнам защо .Няма нужда някой да чете или да отговаря просто ми се сикаше да споделя ......... :(
unknowniff
09-08-2009, 06:59
мм да.. тъп0 се е п0лучил0 да ги чакате.. ама вие трябва да се разберете да излезете заедн0 някъде на кафенцее.. и такаа.. така мисля аз.. :-)
А сега да започна с м0я проблем.. :(
Не се разбирам с р0дителите си из0бщ0.. :( :( :x
За най-малк0т0 нещ0 ме наказват.. за най-малк0т0 нещ0 ми викат..
а аз пр0ст0 искам да съм н0рмалн0 15-г0дишн0 м0миче.. к0ет0 да си излиза с приятели.. да се забавлява.. не казвам че не г0 правя.. н0 някак си не ми е д0статъчн0.. :cry:
Майка ми.. о0ф.. тя е адски яка на м0менти.. направ0 не м0га да и се нарадвам.. 0баче има едни такива дни к0гат0 нещ0 и има.. някак си п0-сприхава е.. за най-малк0т0 нещ0 ми крещи.. (кат0 се има напридвид ,че в къщи аз чистя.. в п0вечет0 случаи аз г0твя.. ) и ак0 съм се увлякла нещ0 цял ден на ПиСи-т0 и не съм свършила нещ0 какт0 тя г0 прави.. веднага съм наказана.. или без к0мпютър.. или без ключ0ве 0т нас.. преди п0ст0янн0 ми спираха парите за даскал0 и ми взимаха телеф0на.. :-k .. налагал0 се е да се прибирам д0ри пеша 0т училище д0 вкъщи.. а аз живеех в крайните квартали на града.. :x
Баща ми.. ахХ .. при нег0 е п0-сложн0 .. т0й ми е д0веден баща.. н0 аз си г0 0бичав кат0 с0бствен.. мн0г0 пъти кат0 съм се сдухвала за гадже или за училище.. пуска няк0й лаф "нег0ва запазена марка" и ме развеселява :lol:
н0 има м0менти к0гат0 е п0-гаден и 0т дяв0ла.. :( :( :(
Сега.. не казвам че не съм правиле пр0ст0тии.. правила съм и правя.. кат0 всеки тийн.. 8-)
Вярн0 е че п0вечет0 неща са мн сери0зни.. н0 не съм стигала д0 там че да се напивам и да правя пр0ст0тий.. бягала съм 0т нас.. г0нили са ме 0т нас.. изключиха ме 0т едн0 даскал0 (щ0т0 0бичах да бягам 0т час0вете :D ) .. не п0лучавам к0й знае какви 0ценки.. 0бщ0 взет0 така.. :( :(
Стигаме д0 приятелите.. :-) те са м0ет0 съкр0вище.. абе.. 0ткъм приятели не м0га да се 0плаквам.. 8-) п0знавам прекален0 мн0г0 х0ра :D :D и мн0г0 малк0 0т тях д0пускам в сърцет0 си.. защ0т0 вече нямам д0верие в ник0й.. :( :(
И така.. сега чакам вашите мнения.. какв0 сп0ред вас трябва да направя за да п0тръгнат нещата :( :( :( :(
Ак0 съм ви 0тегчила... извинявам се.. :( :-)
BlueAvalanche
09-08-2009, 13:30
Отегчавате ме тъпи деца, особено тия дето използват числото "0" за буква "О"
BaBsYyY_SeXyYy
09-08-2009, 16:12
Благ0даря, че сп0дели, BlueAvalanche. Съжалявам, но не можем да ти помогнем !
YouCantStopMe
09-08-2009, 17:02
..
BaBsYyY_SeXyYy
09-08-2009, 17:27
YouCantStopMe ... сякаш говориш за мен. Като изключим това за приятеля.
С най- добрата ми приятелка е същото, както при теб с едната. Мога да я изслушвам, тя може да споделя, дори когато не ми е особено интересно, пак проявявам интерес, но когато опитам да споделя нещо, не получавам нужните думи, това, което аз и давам.. Затова спрях да споделям...
Ужасно е, но сега ще съм в ново училище... Надявам се да срещна някой, който ме разбира!
BlueAvalanche
09-08-2009, 18:20
Благ0даря, че сп0дели, BlueAvalanche. Съжалявам, но не можем да ти помогнем !
Ако беше поне малко по-умна, щеше да можеш.
А, и не си особено готина така, не впечатляваш.
YouCantStopMe, е виж аз съм добър слушател и освен това съм много дискретен 8-)
BaBsYyY_SeXyYy
09-08-2009, 18:59
Виж, аз не пиша с 0 вместо О, достатъчно умна съм си да пиша нормално във форуми! Но няма значение :)
За да не е спам, ще споделя, че разказът ми вече има цели пет глави :-D
mArMaLaDkA
09-09-2009, 20:34
Влиза в болница. Кофти. Не съм го виждала от сума ти месеци. Не мисля, че ще е уместно да му ходя на свиждане. И все пак, най-вероятно ще трябва. Възможно е това да ми е последната среща с него. Нямаше да говоря така, ако не знаех колко сериозни са нещата. Въпреки това се държах като задник. И все още се държа. Горделива съм.(...) Мамка му. На всичкото отгоре ще излизам утре с нея. Плановете са да ми купи нещо и евентуално да пием по едно кафе. Надявам се да бъде забавно и да не ме твари излишно, 'щото тогава наистина ще се ядосам. Тъкмо нещата взеха да протичат нормално, във всеки аспект, и накрая пак грижи и драми. :?
приятелката ми се мести в шибания пазарджик..обратно се връща,..не могла без майка и ...а е при баба и даже... :-x и ми вика "не можеш ме разубедиш" и толкова :x :x :( :( :( :( :(
Pliok0019
09-09-2009, 22:21
Гладна съм а няма отворен магазин :-x :-x
дъ сейм шит...
BaBsYyY_SeXyYy
09-14-2009, 17:22
Много ми е притеснено. УТре е първият учебен ден и макар вече да се познавам с някои от съучениците си, пак се притеснявам. Ще ме харесат ли? Ще се сприятелим ли? Ще ме гледат ли странно? Ще изглеждам ли добре?
Мн. се вълнувам.
Мн. объркано говоря, но няма значение. Просто трябва да споделя. Страх ме е. Иска ми се да знам какво ще се случи, преди то да се е случило. Иска ми се най- накрая мечтите ми да се сбъднат и всичко да бъде така, както си го представям. Дали?
Sisito941
09-14-2009, 17:50
Много ми е притеснено. УТре е първият учебен ден и макар вече да се познавам с някои от съучениците си, пак се притеснявам. Ще ме харесат ли? Ще се сприятелим ли? Ще ме гледат ли странно? Ще изглеждам ли добре?
Мн. се вълнувам.
Мн. объркано говоря, но няма значение. Просто трябва да споделя. Страх ме е. Иска ми се да знам какво ще се случи, преди то да се е случило. Иска ми се най- накрая мечтите ми да се сбъднат и всичко да бъде така, както си го представям. Дали?
И аз бях миналата година така.Спокойно,ще видиш,че на 15 точно само ще се оглеждате страхливо като се видите с новия клас.Тези,които се познават си говорят,това онова..Приказвай с тези,които познаваш.Постепенно няколко дни след това ще видиш,че всички имате нещо общо. :) Малко объркано май го написах ама така е.И аз доста се притеснявах,но не беше нужно това притеснение. :grin: Падна ми се як клас :-) Успех !!! :-)
Snickers
09-14-2009, 18:49
YouCantStopMe, като го прочетох се разплаках. Или по точно, като прочетох частта с най-добрия ти приятел. Помислих си, че това може да се случи и на мен и... :(
Аз просто споделям, защото вмомента Него го няма.
В момента ми е адски тежко и си преживявам някакви лични драми, с които не искам да го натоварвам, просто няма смисъл. Случи се нещо и понеже съм глупава мисля само за това. Мразя това, че приемам някои неща твърде сериозно. Неща, които трябва да останат в миналото, защото там им е мястото. Знам, че само се измъчвам, но не мога. Не мога, по дяволите, не мога да загърбя всичко. Не искам, а трябва. Не мога да продължавам така.
Мразя и тъпата фалшива усмивка, която слагам за пред тях. Мразя да се променям пред тях, а да съм съвсем различна. Не мога да покажа истинската си същност, не искам. Изградила съм някаква неразрушима стена, зад която сме само аз и най-добрия ми приятел-други не допускам.
Мразя, когато някой дава съвет, без да е потребен. Не мога да разбера, защо след като не разбираш как стоят нещата си вреш носа там където не трябва.
Мразя това, че бездействам и се чувствам брутално затъпяла.
Не ми се излиза, вече. Нищо не е както преди. Няма я 'онази' искрена усмивка, която обичах. Няма го щастливия поглед. Смея да твърдя, че съм празна. Емоциите са рядкост, вече. На ръба на нервна криза съм.
Така ми се иска, някой да ми каже, че всичко ще се оправи, че ще се измъкна от тази дупка. Иска ми се да ми го каже и да го повярвам, но аз просто не мога.
Всичко ми е безразлично.
Последния път не излязохме с приятели, защото не знаем къде да отидем.
Отделно не съм ходила на театър от година. Още по-зле.
Не издържам, мамка му. Чувствам се сама, а знам, че не съм. Най-лошато е, че се чувствам и съм празна.
TheNewReligion
все едно чета мойта история :shock: :-D
Sarafina
09-14-2009, 19:29
YouCantStopMe ... сякаш говориш за мен.
И за мен...
Боли ме ухотооооо!!!! Това е единия ми проблем, вече 3 часа ме мъчи! Другия е че с една от най- близките ми приятелки не сме се чували от мнооого време! Всеки път като и се обадя не може да говори, защото има някаква работа и не, не го прави нарочно. По принцип тя е от хората които твърдят, че никога няма да оставят приятелите си, заради гаджето си, но точно това прави. Това лято се запозна с едно момче на морето и той се премести в София, за да са заедно (поне той така твърди, но според мен не е баш заради нея). Наистина супер свестен е, доб ре се държи с нея...абе супер е момчето. Но откакто тя тръгна с него все "няма време". Вече не знам какво да правя, всичко опитах - сърдих й се, молих й се и пак едно ГОЛЯМО НИЩО. Постоянно обещава, че ще се обади, но не го прави - на мен ми е супер притеснено за нея, защото има и семейни проблеми... не знам какво се случва с нея.. нищо не знам. Аз и преди съм й казвала, че и да ме остави заради някой, после ако има нужда от помощ съм 100% зад нея каквото и да става, защото тя е орт хората които са ми доказали, че мога да разчитам на тях и наистина я обичам страшно много. Разбирам, че е влюбена и че иска да прекарва повече време с него, но аз не искам нищо освен 5 минутен разговор в който да ми каже какво се случва с нея. Проблема е че тя не само с мен се държи така, ами с всичките си приятели. Сега съм я оставила да прави каквото иска, не й звъня, н е я търся. Чакам тя да се сети за мен, не знам какво друго да направя. И това е! :? Въпреки това живота си продължаваааа :D :-P Но ще гледам още по- оптимистично, ако спре да ме боли ухото! :o А дааааа и чичо ми е тъп, недоразвит, егоистичен, миризлив и смотан селски коч, който не зачита чуждо мнение и както повечето хора се смята за върховен съдник, а именно да решава дали някое живо същество трябва да живее или да умре! :o :booooomb:
BaBsYyY_SeXyYy
09-15-2009, 16:05
Беше ужасно... закъснях. Имаше задръстване и изпуснах "голямото целене". А толкова исках да съм там, дори да ме уцелят.
После пък се загубих. И не се запознах с класа си. А класната така ме издразни- още навън се запознах с нея, няма как да ме сбърка с друг, все пак не видях други с патерици. И как така не забеляза, че две деца и липсват? Аз и още едно момиче обикаляхме като луди, а когато най- накрая я намерихме, тя вече беше разпуснала класа. И ме пита "Ама ти от моя клас ли си?". Честно ви казвам, идеше ми да си взема букета!
Не ме е яд толкова, че не се запознах, даже ще е по- интересно утре да се запознаваме. Ще има какво да разказвам.
Яд ме е за морковите. За първа и за последна година съм заек, няма да се повтори. Толкова много исках да присъствам на този ритуал, толкова ми се стори забавен!
Поревах си в колата, сега не ми е толкова криво. Но това, което си мечтаех, естествено не стана. Crying or Very sad Беше най- скучния първи учебен ден, който съм имала Crying or Very sad
xHARDCANDYx
09-15-2009, 16:19
Като се почне оттам че започва даскалото и ненавиждам да ставам рано...
След това факта че ми е самотно и няма на кого да споделя и не мисля че някой изобщо ще ме разбере...
Минаваме и през някой други лични проблеми...
И...накрая идва една усмивка...С надеждата че утре ще е по-добър ден и всичко ще бъде по-добро...
it_ends_tonight_
09-15-2009, 16:48
Ааааа! Ааа! И още няколко партиди на 'ааа'!
Добре дошли в соца!
Чавдарчето е примерно във къщи и в час! То помни : пионер ще стана аз!
Какви са тези глупости в мойто грозно даскало, че не сме можели да носим накити, да носим потници, джапанки и сандали, развалчени и прокъсани дрехи, както и ярки цветове, грим и червени коси! Още утре ще ида с джапанките Оскар!
Не съм от онези 'мацки' дето не излизат без фон дьо тена си, без блузата с деколтетто и 10см ток, но това, че ми забраняват да си слагам спирала или гривната, която нося от дъжд на вятър ме вбесява и ще ме накар да го правя всеки ден, въпреки, че портиера ще ни проверява!
Сетиха се кога да ни превъзпитават!
cookie_master
09-15-2009, 19:30
Всичко върви накриво.Не искам нов клас,не искам,не искам,не искам.Срещнах толкова момичета с който вече сме заедно 7-8 години и не искам да си прекъсвам отношенията с тях.И НЯМА,НЯМА,НЯМА.Толкова
много ги обичам,имам чувството,че ги обичам повече от семейството си.Просто толкова хубаво приятелство с други момичета не съм имала.Не мога да ги заменя за нищо.ОБИЧАМ ГИ!И в момента рева като най-голямата тъпачка.И аз не знам защо...
Сега да се оплача и за друго.Харесвам го половин година вече и нямам смелостта да го заговоря.Живеем в един квартал,даже днес седяхме един до друг в автобуса.И не му казах и едно здрасти.Как може да има толкова безмозъчен човек като мен????И продължавам да рева,за глупости които най-вероятно няма да се случат.Трябва да спра с тези драми.Не мога да се търпя вече.
Олекна ми,няма нужда да ми четете тъпотиите...
Как моее толко бързо да ме забрааи 8-) Аз по цели дни само за тва мисля 8-)
Оф, отиам да си споделям с дневника, да не се излагам тука 8-) 8-)
ох утре за последно ще се видя с моето момче : ( и то заминава на рождения ми ден (не че ми пука мн че имам рд де ама кофти е ;s дубре че няма да го празнувам а ще изляза само с бф-то ; ) ) та имам гадни пеперудки в коремчето :{ някак си хем изглежда като поредното увличане .. ама не с него не е така .. заедно сме вече месец и 20 дена някаде и нито един ден не сме пропуснали да не се видим .. толкова съм привързана към него че няма някъде .. немога да си представя да не се вида с него да не го гушна и цункам и галя по косичката :smt087 той има рд 7 дена след моя и дано се върне де :grin: но се пак 6 дена какво ще правя без него :smt089 а той ми няма много доверие което прави връската ни която е от растояние още по трудна .. дори и да му казвам истината той пак ще има съмнения .. тъпа ревност :@ .. ох и на даскало не ми се ходи .. нямам никъв стимул а тази година "щях да се стягам" ;д
и се пак много си го обичкам и искаам да съм с него постояно
http://www.vbox7.com/play:d1c95d42
BaBsYyY_SeXyYy
09-22-2009, 14:12
Купих си тетрадки, голям формат, 10 броя, а изоообщо не съм видяла, че са карирани! ! :x Исках да си препиша тетрадката за раб. в клас, защото класната иска големи тетрадки, а моята е малка. Исках и да си напиша домашното, отново в голям формат! А сега не мога. :( :( :( :booooomb: :x :-x
Мн. съм зле! Къде гледах???!!! И то не една, а цели десет! :booooomb:
petinkataaa
09-22-2009, 20:59
мм научих за утре..избрах дрехи..косата си пооправих..горе долу вече съм готовичка за спане :-D
Jumbie483
09-23-2009, 08:44
Не ми се пуска нова тема, за това тук ще пиша.. :smt095
С бившия бяхме няколко години заедно и си мислех, че го обичам и, че никой друг няма да обичам така. Но от както срещнах Него, Момчето с главно М, чувствата ми към бившия ми се струват като детски лъжи и измислици. Не съм знаела какво е да обичаш някой. Не съм знаела какво е да искаш да прекараш живота си с някой, да искаш да си с него всеки ден, всеки час, всяка минута, всяка секунда.. всяка част от секундата. Не можех да си представя, че ако един ден не видя някой той ще ми липсва така, сякаш не съм го виждала години.
Не съм знаела, че сърцето може да бие толкова бързо и толкова силно. Не съм вярвала, че всичко може да ми се струва като в приказка и че мога да гледам всичко с розовите очила от положителната страна. Не съм вярвала, че проблемите ще ми се струват толкова естествени, когато има човек до теб. Не съм си представяла, че някога ще се разплача от щастие, че съм до любимия човек.. просто, че съм до него и го усещам до мен. Нямах представа, че може да се спи с усмивка на уста.. И нямах представа, че аз лично съм способна да обичам някой така.
И най-лошото, което е.. Нямам представа как мога да покажа колко много го обичам. Действие, думи.. нищо не е достатъчно за да го опиша. Това е като някакво свръхестествено чувство.
Мерси за вниманието.. :oops:
BaBsYyY_SeXyYy
09-23-2009, 16:44
Днес ходих при стария си клас... Ами какво да ви кажа? Разочарована съм. Наистина, в началото ме посрещнаха с викове, но после сякаш всеки ден съм си там, с тях... Никой не ме попита как е в Английската, как съм, как са децата, изобщо никой не пожела да му разкажа нещо....
Освен това, онзи ден излизах с няколко бивши съученички и съжалих, честно ви казвам, съжалих, че съм излязла. Опитах се да им разкажа нещо за училище или за морето, но никой не ме слуша и само ме прекъсват със злобни забележки за ставащото около нас. "Виж таая къв задник има! Виж оная колко е дебела!". Само коментират, само злобеят... като селски клюкарки точно!
Но защо??? Защо някаква лелка с наднормено тегло е по- важна от мен, от тяхната ПРИЯТЕЛКА?? Откъде тази злоба и ... завист. Не всички, които бяха оплюти от моите съученички, го заслужаваха. Точно така, те завиждат. Завиждат на другите за хубавото тяло, за скъпите дрешки и компанията, в която се движат. Завиждат на всички и за всичко! Завиждат и на мен. Това е причината да не желаят да чуят колко хубаво ми е в новото училище, защото АЗ съм успяла, положила съм много труд и съм влязла в хубава и елитна гимназия, а ТЕ, те, които не си седнаха на задника, за да поучат, ще си тъпеят в кварталното училище.
Не искам и няма да излизам повече с тях. Не искам да слушам тъпите им забежелжи, породени от завист, пълни със злоба. По- добре да си стоя у дома, отколкото да тъпея с тях.
Нима съм била толкова глупава, че не съм забелязала какви са? Аз никога не съм завиждала на хората за това, което имат, било то маркова дреха или хубава оценка, камо ли да седна да ги коментирам! Тогава как не съм видяла, че това е единственото, което правят? Или може би не са били такива?
Аз ли съм се променила или при тях е настъпила промяна? Не зная... Може би всички сме се променили... Някои към по- добро, някои към по- лошо... Но всеки решава какъв да бъде, нали?
cookie_master
09-24-2009, 14:55
Горе-долу всичко върви добре :) .Класа започва да ми харесва,новите приятели също.Но не вярвам някога да заменят старите ми приятелки :( .Тооолкова ми липсват :( :( :( .Онзи ден се видях с тях и толкова се радвахме да се видим и толкова беше ни весело :) .
Достатъчно на тази тема.Мамка му,кой от всички да избера?И тримата са толкова хубави :( :neutral: .
Госпожата сигурно ще ни изпитва по ФВС :( .А заради травмата миналата година..Не знам дали напълно съм се раздвижила :( .Страх ме е..
Малко е несмислено,ама ми олекна.Благодаря на този който е направил темата.Много ми помага :)
giveupbitch
09-24-2009, 15:55
аве деа мама му
защо в тояя шиан свят всички са такива лицемери,веее,защо
знам,че е тъпо,но все пак си мислиш,че имаш приятели зад гърба си,колкото и глупаво да звучи..и изведнъж кво се оказва..хаха,ще те предадат при първа възможност
еми ебала съм ви
_|_
поне днеска преписах на контролната :D
BaBsYyY_SeXyYy
10-02-2009, 18:03
ООлее, кефя си се на класа! Супер яки са :-)
И в цялото даскало има яки хорица :-)
А вчера (четвъртък)) си тръгнахме с 1 час по- рано, защото имаше тревога, че има бомба в училището :booooomb:
Това стана третия блок, изведнъж както си учим, гледам двора започна да гръмжи от деца- цялата английска навън, само ние вътре. Едни ученици нещо ни викат през прозорците, едно момиче написа на тетрадка "БОМБА" и като ни го показа, ние :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Излязохме навън, но се оказа фалшиво 8-)
Ама си беше страшничко :shock: :booooomb: :shock: :booooomb:
точно вчера един ми разправяше как когато имали контролно се обаждали да съобщават за бомби .. да не би да си от плевен ?
BaBsYyY_SeXyYy
10-02-2009, 18:09
Не, София 8-)
LoveRetroMusic
10-02-2009, 18:28
ООлее, кефя си се на класа! Супер яки са :-)
И в цялото даскало има яки хорица :-)
А вчера (четвъртък)) си тръгнахме с 1 час по- рано, защото имаше тревога, че има бомба в училището :booooomb:
Това стана третия блок, изведнъж както си учим, гледам двора започна да гръмжи от деца- цялата английска навън, само ние вътре. Едни ученици нещо ни викат през прозорците, едно момиче написа на тетрадка "БОМБА" и като ни го показа, ние :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Излязохме навън, но се оказа фалшиво 8-)
Ама си беше страшничко :shock: :booooomb: :shock: :booooomb:
Ахахаха, баси филмите :razz:
явно е национална практика ... :-o
teddy_kav
10-02-2009, 18:38
Оф, шибано ми е, ама не ми се обяснява защо...Шибания. Умира ми се от няколко години насам, на никого не съм го казвала, ама сега го пиша! Искам да умра и да отида там, където ще има кой да ме разбере, да му еба майката да му еба!
teddy_kav
10-02-2009, 18:40
А, да...и това дори не е моя профил, майка му тъпа...
kidwestern
10-02-2009, 20:09
да ти го тура
имах проблем.отдушних се.
проблеми насам проблеми на там .. сички ми викат сички ме нерват.. най - добрата ми приятелка вече не е това което мислех :booooomb:
Чувствам се като последния човек на Земята, сякаш съм сама и няма с кой една дума да си кажа. Супер самотно ми е.
BrainPants
10-03-2009, 08:52
"Най-добрата" ми приятелка е долнопробна лъжкиня.... казаха ми, че ме лъже както и ми доказаха, че ме лъже, но с условието "прави се, че не знаеш, защото иначе аз ще изгоря" окей 1 2 3 седмици 1 месец...
аз не мога да я трая.... постоянно ме лъже за едно и също нещо в очите.... а това лицемерие.. "как е ръката ти" < кво и пука за ръката ми :-x "ти si ми най-добрата приятелка И НИКОГА НЕ СЪМ ТЕ ЛЪГАЛА" :? "как си" < ооооооо jesus ако съществуваш... моля те спаси ме от тая i can't suffer her :smt090 :smt104 :smt120
BaBsYyY_SeXyYy
10-08-2009, 16:16
ByK и BrainPants- напоследък и аз се разочаровах от човека, който наричам бфр. Знам, усещам я, когато ме лъже, познавам я толкова добре, че дори по скайп разбирам, че казва лъжа. А от всичко най- мразя лъжите... и долнопробните опити за клюки. Правя се, че и вярвам, въпреки че дълбоко в себе си се мразя за това... Особено и се дразня, когато се опита да клюкарства- аз не съм такъв човек и няма да бъда. Много ме интересува кой с каква ориентация е, кой е правил секс и кой не е. Всеки решава за себе си... Както и да е, радвам се, че съм в ново училище и макар че си мислех, че класът ми ще ми липсва, това, което е останало от него... дори не ме интересува. Явно съм била сляпа за всичко, което ме е заобикаляло... Съветът ми към вас е да поговорите с най- добрите си приятелки, понякога разговорите помагат.. Въпреки че при мен просто се обля в сълзи и започнаха едни обещания, едни клетви, едно уж разбиране, че знае, че е сгрешила.. А сега вече е нищо.
Cassie - Не си САМА! И аз понякога изпитвам такава самота, но когато споделя с някого, разбирам, че не съм сама. Имам родителите си, имам и някой друг приятел, на когото знам, че мога да разчитам. Имам и себе си. Ако се чувстваш сама, промени го! Никой няма да ви помогне, ако не се опитате сами да си помогнете, нали знаеш?
Та сега... Ето и моите жалби. МОят живот напоследък се обърка, превърна се в това, което не искам да е. Много хора, на които имах доверие, ме разочароваха, намерих нови приятели, за които все още не мога да твърдя, че са истински. Все по- често ме навестяват разни мисли, които даже се срамувам да споделя... Представям си, че някой ме целува, че ме прегръща, гали... И най - странното и ужасно е, че е някой, който случайно съм видяла, харесал ми е като външност! А .. най- гадното е, че такова нещо в близките 1-2 години, че и повече, едва ли ще ми се случи. Кой, по дяволите, би погледнал малкото, почти петнадесетгодишно момиче, което ходи с патерици..? Кой би пожелал да сбъдне мечтите му?!
А на всичкото отгоре, май харесвам едно момче от моя клас. В сравнение с другите от класа, той изглежда направо невероятно. Не мисля, че съм луднала по него, но ми направи силно впечатление и ми допада. И все пак не искам да го харесвам- има гадже, пък и едва ли би ме харесал. Не искам да се "влюбя" в него, защото имам горчив опит с безнадеждната, несподелена любов и последствията от нея, макар онова момче да беше съвсем различно от това. Съученикът ми е мил и добър, умен, интересен и забавен и все пак какво биха променили тези факти, ако само аз го харесвам?! Пак аз ще съм страдащата, тази, която знае, че е безнадеждно.. Не искам да го харесвам.
Е... това е от мен засега. Доста дългичко стана, доста тъпичко е, доста детско.. Но това чувствам...
cookie_master
10-08-2009, 16:40
Представям си, че някой ме целува, че ме прегръща, гали... И най - странното и ужасно е, че е някой, който случайно съм видяла, харесал ми е като външност! А .. най- гадното е, че такова нещо в близките 1-2 години, че и повече, едва ли ще ми се случи.
А на всичкото отгоре, май харесвам едно момче от моя клас. В сравнение с другите от класа, той изглежда направо невероятно. Не мисля, че съм луднала по него, но ми направи силно впечатление и ми допада.
Все едно аз съм го писала :( .При мен е абсолютно същата ситуация.Почти всяка вечер си лягам с тези мисли.
А с момчето е същата работа :(
cherrygloss
10-08-2009, 18:14
Много се кефя, че ме приеха в английската (Бургас) , много ме радва новият клас ,новите приятели и нямам търпение утре пак да отида на училище и да се пукаме от смях заедно :D :razz:
BaBsYyY_SeXyYy
10-09-2009, 08:29
Много се кефя, че ме приеха в английската (Бургас) , много ме радва новият клас ,новите приятели и нямам търпение утре пак да отида на училище и да се пукаме от смях заедно :D :razz:
И аз съм така. Аз съм в Английската в София и класът е много готин. Сега обаче 2 седмици няма да ходя на училище и няма да ги виждам :( :( Което е супер гадно, защото свикнах с тях и ще ми липсват :(
monkata95s
10-09-2009, 13:49
Чувствам се като последния човек на Земята, сякаш съм сама и няма с кой една дума да си кажа. Супер самотно ми е.
Чувствам се по същия начин . В новото даскало имам много познати , но не ги допускам до себе си ...... Всичко старо ми липсва .... Без да го искам всички ги сравнявам със стария клас , със старите познати . Не вярвах че ще ми е толкова сеч . По немски изобщо не ми върви и часовете ги прекарвам в мислене за това кой от новия клас прилича на тея от стария .... Момчето което харесвам се държеше супер як , но напоследък всичко се провали . Не разбрах какво изобщо стана . Един ден видях, че в скайп ми е на "обмислящ пълномошно" . Помолих негов приятел да разбере какво става и той ми каза само , че въпросното момче е казало "Не ми се занимава " . Изобщо не разбрирам какво стана .... Чувствам се толкова сама ...........
BaBsYyY_SeXyYy
10-18-2009, 15:34
Нещо замлъкнахте, ей!
Ами аз какво да споделя- не съм в София, а един мн. добър приятел, който учи актьорско майсторство, днес (неделя) и утре има премиера на представлението, което репетираше в последните 2-3 месеца. Беше ме поканил, но сега нe мога да отида! :( Мн. ме е яд и ми е гадно, защото знам с какво нетърпение той чакаше този ден и колко труд е положил... а няма да съм там най- малкото за подкрепа... *cry*.
Сигурна съм, че ще се справи супер.. Той ме успокои, че ще мога да го гледам по- нататък, но все пак ми е гадно *cry*
BaBsYyY_SeXyYy
10-18-2009, 17:46
Пфф.. нещо се присетих за приятелите си от морето... И по- скоро за един Мартин. Всички ми липсват, но някак той сякаш най- много. Чувствах се спокойна в неговата компания, беше ми забавно и интересно... Някак... абе не знам. А даже не мога да си пиша с него, защото не ми е приел пълномощното в скайп... НЕщо се сдухах, ужас.. :? :(
HellAwaites
10-19-2009, 17:50
апфффффф днес по музика се бяхме разместили...дотук добре...хуу се тая...един идиот от класа ми седна до мене и бях с някфа пухина блуза...и той някво ме обарва *ТАМ...горе не долу* и аз го удрям и му викам да престане и той само се захили и вика "ама аз само искам да видя дали е меко :D " и пак тръга да ме обарва :x :x :x егати тъпите момчета бе :x :x :x и се преместих де...много е смотан бе д**ааааааааааааааа :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x адски ме нервира :-x а...имам 4 по БГ 8-) егати кефа :grin: :D :D *похвалете/оплачете се и вия де*
BaBsYyY_SeXyYy
10-20-2009, 15:08
Хаххх :lol: :lol: Току-що показах среден пръст на майка си, без да искаам 8-) Оправям си лака и каквато съм си блейка съм пропуснала да си изрежа нокътя на средния пръст. И тръгвам да си пиля ноктите и стигам до него, и викам "Мамо" и и показвам :lol: Умрях си от срам, никога не съм показвала среден пръст, камо ли в нейно присъствие. 8-) :D :lol:
Абе така като се разказва не е никак смешно, ама като го направих 8-)
nesquiky
10-20-2009, 15:59
xaxax
NqkfaNikakva21
10-21-2009, 17:01
охххх главата ще ми се запали от проблеми ... заветния край на месеца, дано да успея и всичко да се оправи, че не знам просто ...
в даскало ми е забавно като изключим излагането ми на няколко контролни ...
но да и аз се чувствам сама ... и мисля, че сънят ми е най-хубавото време ... времето за мечти, копнежи и старания ...
BaBsYyY_SeXyYy
10-29-2009, 17:53
Оле, хора, толкова имам да наваксвам по английски.. Чак нямам думи, ужас. Ох, ужасен съм мързел! Бях си взела учебниците да пиша, да уча, обаче кво стана- отворих ги 4 пъти за 20 дни!! Мн. съм зле, просто не мога да се понасям..
Не знам как ще наваксам... Винаги правя така- уж си обещавам нещо, решавам, че ще уча, но изпълнението.. :? Хх... дразня си се! Как да променя нещо... ??? :booooomb: :booooomb: :-x
Искам да се променя,но не мога :?
Jumbie483
10-29-2009, 19:06
Усещам, че идва сезона на промените. Тази година много неща започват да се променят.. Някои към много по-добро, други (в личен план) към много по-лошо. Иии ми е много смотано. Цялата тази шумотевица и всички безгрижни хора.. Егати !
Assshley
10-30-2009, 11:48
Опитвам се да приема промяната,която се случи в живота ми обаче не мога .. поне не още. ;)
ImmortalForever
10-31-2009, 17:21
Ох..
Тъпата Деница прави въртели..Не иска да излиза с нас-приятелките й, а с шибания ни клас и то точно когато преди седмица каза, че няма пари..А изведнъж извират отнякъде тия парици и прассс на "Воеводите" да идем..с мръхлите от класа..Не за друго..като оставим това, че постъпката й е отвратителна , се опасявам, че нарцисизмът ми ще бъде жестоко наранен, защото на мен ми пука от това какво ще ни одумват, на нашата си групичка..Мразя да го правят, мразя да се втренчват в мен, мразя да обсъждат личният ми живот, поведението ми в клас, отношенията ми с някои индивиди..И като разбера ще се издразня още повече..Да..пука ми за мнението на останалите..Такава съм сии..
Второ..Не мога да се примиря с мисълта, че ме преживя..Не мга..да кажа : Той си има нова приятелка.. без да ми приседне в гърлото..Толкова ми е мъчно, толкова се обезверих напоследък, чувствам се много малук човек..И даже ей сега като гледах "Отечествен фронт" .. Обикновено силните хора са най-слаби..Българските инститции към които можеш да се обърнеш за помощ, затварят вратите си пред теб и именно на теб, малкият човек не ти остава нищо освен да живееш в един онеправдан екзистенциален ад..И , за д ти бъде обърнато нужното внимание трябва да отвлечеш автобус, самолет или да залееш някого с киселина..И всичките тези мисли, които се пораждат в главата ми, са откакто той си тръгна..ДОкъде го докарах..над какви мисли може да те доведе една раздяла 2 години по-късно..Да не говорим, че от тогава човек не съм допускала до себе си по никакъв начин..Трудно е..Дразнят ме влюбените двойки, мразя ги, искам когато ги видя в интимен момент на някоя пейка, земята да се отвори и да ги погълне..Отвратително е...И ако не бяха темите ми по литература, не знам докъде щях да стигна...да се разсейвам с нещо, макар и за кратко ( 5-6 часа) .. и после пак същите мисли за "с кеф излежани присъди" "криминално досие" и прочиета...
На моменти се мразя, защото съм ревнива...Много актуално..Ревнив младеж от Чирпан отвлякъл бившата си приятелка, защото чул , че вече го е прежалила и има нов..Отвлякъл я , натикал я в багажника на колата (след като и отрязъл косата за назидание) и карал Чирпан-Стара загора два пъти, докато тя е ..нали..в багажника..Интересна перспектива...Но много черни мисли ми се развилняха в главата след статията..и вестници вече да не чета...
А преди бях мн усмихнат човек..
Написах го не за друго, а защото никой няма да му обърне внимание ..повечето дори няма да разберете това което съм написала.. Просто го изливам..
Kallyn4eto
10-31-2009, 17:35
половината ми приятели ми забравиха рождения ден :-k :cry: :cry: :cry:
kombarka
10-31-2009, 19:05
И днес след толкова планувания и нагласи останах сама на Хелуин с тъпия костюм дето го бях правила 3 дена в гардероба! :-x :o
Нищо... Ще се опълча и аз срещу поамериканчването :o :razz:
Имам чуството че сички са срещу мен :o :o :o :o
писна ми от тва тъпо положение, хора не издържам, плача, плача и ми е супер гадно :cry: :cry: :cry:
С един приятел бяхме на път да станем повече от приятели, но имаше мн пречки между нас и единствения вариант да се видим е той да идва в нас или аз в тях - и то само четвъртък, най-мн събота или неделя. Добре видяхме се няколко пъти, той идваше в нас, говорехме си много, гушкахме се, боричкахме се или просто лежахме един до друг и се гледахме в очите. Той ми казваше, че не мгоа да си представя колко мн ме ценял. Но и двамата знаехме, че има твърде мн пречки между нас(не ми се обяснява за тях, просто са адски много) И добре де, тъкмо като реших, че той е съгласен на варианта с тези ни срещи и варианта да ходим до съседния град...сгреших. Идва един път в нас, сичко супер, но вечерта не ми пише по скайп, на другия ден също и аз не издържах и настоях да ми обясни вече. Каза ми, че излизал с друго момиче и един вид са гаджета. По дяволите до скоро ми говореше така все едно е влюбен в мен, пфф каква съм наивна глупачка. И ми каза, че не искал да ми казва да не ме нарани. Аз му викам нали че няма проблем, че тъй или иначе между нас нищо не може да стане. И той ми праща некви усмивчици и вика: надявам се да го мислиш. Пише ми по скайп всеки ден, казва ми, че мн държи на мен...но явно ме приема като приятелка вече. Аз се опитвам да се отдръпна да не се наранявам повече. Всичко стана преди две седмици и тогава не усещах болката, но сега я усещам...усещам една болка в сърцето, буца в гърлото, постоянно мисля за него, липсва ми...Сънувам го непрекъснато. Той беше идеалния, беше почти същия като мен, само че момче. Допълвахме се страхотно, ако не бях тези пречки щеше да излезе нещо мн хубаво. Баси гадно ми е хора...не ми се е случвало преди, защото не се занимавам мн с момчета, да не кажа изобщо...
По- тъпа телевизя от Нова тв НЯМА!!!!!!!! Там са най - големите олигофрени. За 15ти път не пуксат "Тетрадката" за да си дават малоумните предавания ор сорта на Вип Денсе или нещо такова! Толкова са некадърни, че и графика не могат като хората да си направят - за 15ти път вече не го пускат тя филм :-x :-x :-x
Толкова ме мързииии... ии съм болна, и заспивам и не знам още квоооо... А толко неща треа да свършааааа... и кафе нема да е зле да си направя... Дано след половин час съм почнала изложението 8-)
anatoll_
11-03-2009, 17:48
Незнам как се чувствам но в момента се отцепвам но един супер як сет и се предполага че ми е ок :D :razz: 8-)
monkata95s
11-07-2009, 20:54
Луда съм по едно момче :( . Всеки момент мисля за него , заспивам със мисълта за него , сънувам го , будя се със мисълта за него . Връщам се назад във времето спомням си малкото моменти които бяхме заедно , слушам сдухващи песни , плача , гадно ми е . Нон стоп е в главата ми , но няма да се получи нищо . Незнам какво да правя . Харесах го още първия път когато го видях . Не го познавах , но в последсвтие се запознахме . Излизахме в една компания . Бяхме приятели . Няколко пъти след това излязохме аз , той и едн амоя приятелка . Беше тъмно и слушахме музика . Приятелката ми ме набута до него . Неусетно той ме гушна. Седяхме така около 5 мин . Вс беше перфектно , ноо после приятелката ми светна лампата ии като ни видя и стана малко конфузно . Тъкмо си мислех , как всичко се подрежда ии има няккакъв шанс да тръгнеме и всичко се провали . Всеки ден си пишехме дълго време , но един ден не сядах на комп-а ии той ми беше писал . На следващия ден седнах иму писах , но нямаше отговор . По-късно видях , че в скайп ми е на "обмислящ пълномощно" . писах му пак , но съобщението ми не беше изпратено . Попитах един общ фр дали знае нещо . Тпй говори с него ии ми каза , че въпросното момче казало "не ми се занимава" . От тогава не съм го виждала или чувала . Мина се месец , а не го забравям , Всеки ден мисля за него , но не знам какво да мисля . Какво да правя :( :( Чувствам се като най-голямата идиотка .... живота ми напоследък е ебаси гадния :X :smt022
имам проблем с клепача на окото от 3-4 дни.. ходих на лекар.. слава богу вече не ме боли, дано да се оправи и да не се задълбочи :S
cookie_master
11-26-2009, 17:17
ъп за хубавата тема!
Искам да се оплача...Писна ми да съм сама.Повечето от приятелките ми си имат гаджета..И като ги гледам ми става гадно..Толкова ли съм грозна,че никои не ме иска :( .
Втория проблем е с класа ми.Когато момичетата тръгват да излизат,вместо да кажат "Айде с нас навън",ме подминават като пътен знак :( .И ми става ужасно гадно.Е**ти,ако не ме харесват нека ми го кажат в лицето,а не само да ме гледат и да мълчат :? .
И искам да споделя,колко хубаво беше днес.И как с Б. отидохме в Ситито и пробвахме шапки,и каски <3.И после как аз съвсем случайно видях такива ризи каквито искаме и ги пробвахме и се прегръщахме пред огледалото <3 и как се смяхме после в автобуса и слушахме прекрасната песен <3.Уникален ден,поне ми се оправи настроението от тея кифли от моя клас :o .
gia_sena_mono
11-26-2009, 17:28
Мразя ли го или го обичам? Това ме тормози! :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb: :booooomb:
lusytooo
03-05-2010, 12:20
ебасии мамка му дразня се! ..мн съм зле.. имаам 2 най добри приятелки..и двете си имат гаджета а аз съм сама.. еднатаа сега прекарва повече време с негоо.. ааа др-таа не се кефи мн на своетоо но се пак се обичат.. тъ.. тя мии ее най най най добрата фр.....ноо имам чувството че само и ходя по задника :shock: незнам как става така ноо тжа са ми мислите в последните дни..безхарактерна ли съм??? тва немога да разбераа ...и се дрязняяяя..как може да незнам кво права...тя е печена попирнцип обачее непрекъснатоо нарежда на всичкии иии такааа.... неискам да и казвам кво мисля щот е тъпо...ама се дразя бе хорааа... апък и ако се секарам с нея се очертава д ами е доста скъчноо ... и незнамм ..аааааааа др. ми проблем е че искам да еее лятоооооооооооооооооо това бешее от мен :)