PDA

View Full Version : епилатора и кола маската...

sssladuranka
07-08-2009, 18:38
до колкото съм чела тук по форума епилатора обръщал косъмчетата /навътре растящи,подкожни/
1.според вас вярно ли е?
2.ако мислите че е вярно,спряхте ли да го ползвате?
а кола маската не ги обръщала
3.според вас вярно ли е?
4.ако да /и 2те/ защо,след като са на един и същи пронцип - отскубване от корена?
а и п.п. рекламираха /не беше мн скоро/ крем на вийт против червени точки и навътре растящи косъмчета
5.имате ли го и доволни ли сте?
защото аз го ползвам и имам чувството че нищо не прави :o

mArMaLaDkA
07-08-2009, 18:45
1. Не винаги, зависи от много неща.
2. Не съм спряла да го ползвам, както казах, получават се подкожни косъмчета от много фактори. Моите подкожни косъмчета се сещам от какво се получават и това далеч не е епилатора.
3. Нямам си и на идея, понеже доста некадърно си използвах кола маската вкъщи. По-вероятно е да не се обръщат косъмчетата.
4. Епилатора, когато отскубваше косъмчетата нещо ги увърташе, та те тръгваше да расте навътре... отдавна го бях чела и не мога да го обясня особено добре, докато кола-маската хваща и направо отскубва, защото цялата повърхност на косъма е залепнала за лентичката.
5. Не ползвам никакви продукти на Вийт - лентички, кремове и т.н. Пълни боклуци са.

myHeartIsOnlyForYou
07-08-2009, 19:00
1.Вярно е,но не се получава винаги.За съжаление при мен понякога се получават :-x ..
2.Е не съм много ясно,със самобръсначка е твърде краткотрайна алтернатива :D .
3.Незнам никога не съм си правила,нито съм ходила да ми правят...
4.Незнам..но според мен епилатора,нали уж бърка и откъсва косъмчето и по този начин завърта космената торбичка(там седи корена на косъма)..
5.Нямам го..а дали има някакви други кремове(лосиони или друго) против подкожни косъмчета ??

Brunetkaa
07-08-2009, 19:28
Епилатора отскубва косъмчетата...а кола маската ги отскубва направо с коренчето :) това е разликата, съответно като има корен растат по-бързо.

mArMaLaDkA
07-08-2009, 19:31
Е, ти изкара, че епилатора е като бръснача. :shock: На мен как със седмици не ми се появяват косъмчета, да не кажа, че продължават да уредяват?

sssladuranka
07-09-2009, 08:54
Епилатора отскубва косъмчетата...а кола маската ги отскубва направо с коренчето :) това е разликата, съответно като има корен растат по-бързо.
e как епи латора ги отскубва без корен?то тва не е скубане... :? :-o

elito6754
07-09-2009, 09:03
Попринцип ползвам епилатора в крайни случаи, иначе си ходя на козметик-->кола маска. Правя го първо, защото не ми се занимава, и втоо защото не го правя добре и накъсвам косъмчетата.

masal
07-09-2009, 09:06
Епилатора отскубва косъмчетата...а кола маската ги отскубва направо с коренчето :) това е разликата, съответно като има корен растат по-бързо. недей да говориш простотии

masal
07-09-2009, 09:06
Епилатора отскубва косъмчетата...а кола маската ги отскубва направо с коренчето :) това е разликата, съответно като има корен растат по-бързо. недей да говориш простотии

evi_vd
07-09-2009, 09:44
хахах то си зависи от епилатора.. тия сега най-новите - съвременни технологии - са перфектни, но са скъпи, а иначе аз имам някакъв на браун и ми държи около 1 седмица, а с кола маска е по-дълготрайно

scanadal
07-09-2009, 12:03
1.Да,вярно е
2.Спрях да го ползвам и сега съм с кола маска,при нея по-рядко ми се получават подкожно разтящи косми
3.Обръща ги,но мноооого по-рядко ми се случва отколкото,когато използвах епилатор
4.Сигурно е свързано със самоят "механизъм" на отскубване на косъма,както някой по-нагоре беше обяснил
5.Не съм изплзвала никой от продуктите на вийт

KoRnFlAkE
07-09-2009, 21:00
и от кола маска се получават подкожни косъмчета понякога.

cherubic
07-09-2009, 21:09
Епилатора ги къса, а кола маската ги изтръгва от корена.

Wrathchild
07-09-2009, 22:34
1.според вас вярно ли е? Случвало ми се е, но рядко. Въпреки това препоръчвам ексфолиране ден преди епилацията.
2.ако мислите че е вярно,спряхте ли да го ползвате? Не. На козметички вече вяра нямам.
3.според вас вярно ли е? Не знам, чувала съм, че не, но след като на няколко пъти ми правиха кола маска и не оставах доволна от резултата, спрях.
4.ако да /и 2те/ защо,след като са на един и същи пронцип - отскубване от корена? Казва ли ти някой...

sssladuranka
07-12-2009, 10:39
1.според вас вярно ли е? Случвало ми се е, но рядко. Въпреки това препоръчвам ексфолиране ден преди епилацията.
2.ако мислите че е вярно,спряхте ли да го ползвате? Не. На козметички вече вяра нямам.
3.според вас вярно ли е? Не знам, чувала съм, че не, но след като на няколко пъти ми правиха кола маска и не оставах доволна от резултата, спрях.
4.ако да /и 2те/ защо,след като са на един и същи пронцип - отскубване от корена? Казва ли ти някой...
какво ще ти рече ексфолиране :lol: чувала съм го, но така и не знам какво отчно означава :lol:

myHeartIsOnlyForYou
07-12-2009, 13:06
^Отстраняване на най-горния слой мъртви клетки от кожата.Продават се ексфолианти за целта.Според мен става и с морска сол :D

djuki
07-12-2009, 13:42
аз имам един ексфолиант за стъпалата но става и за това и с гъба по груба да минаваш по краката докато ти е мека кожата и подкожните косъмчета излизат ...
При мен се получават и с двете , на козметик няма да отиде и ги махам в къщи кола маска ползвам за крака от коляното нагоре защото с епилатор ме боли много повече . И от двете резултата е един и същ