View Full Version : Какво точно искат момчетата от една свирка ?
anity0emko
07-09-2009, 11:57
Скоро май ще ми се наложи да пробвам и аз :oops: . На мен ми е интересно на гаджето му е кеф също ...
Таа въпроса ми е какво точно искат момчетата от една свирка ?!
Не ми казвайте да го питам него ,защото съм го питала мн пъти и отг е един и същ .... :D
Искат да виждат, че ти е кеф. А ако го гледаш и в очите вече си супер...страстно, но нежно...Няма правило. Просто ще се научиш с времето и ще почнеш да усещаш на какво той се кефи.
NeZaPoznat
07-09-2009, 12:29
Скоро май ще ми се наложи да пробвам и аз :oops: . На мен ми е интересно на гаджето му е кеф също ...
Не ми казвайте да го питам него ,защото съм го питала мн пъти и отг е един и същ .... :D
Да свършат ... какво друго ?! :-P
Extremescream
07-09-2009, 12:29
Taкива теми господ дал....
experiment_m
07-09-2009, 13:23
Езичето насам-натам, засмукване - малко вакум, погледа . . . :P
Много е трудно да обяснявам, като не виждам точно как го усвояваш. :lol: Обяснения мога да дам, но само в движение ... :D А гаджето ще ми се разсърди. :D Практика му е майката.
дипломатически имунитет
на колко си години, май ти е рано?!
ем погледни там другата тема - най важно е Just Don't Bite It
Засмукване,мръсен поглед , въртене на езика ....мммммм много са нещата...... ще се научиш със времето ;)
Mr_Crowley
07-09-2009, 14:09
Ееее, все си мислех, че не може да се зададе по-тъп въпрос, но уви - винаги има накъде повече :) Този е просто уникален!!! Аз искам такава свирка, че като приключи и да падна на колене и да ревна и :shock: :shock: :shock: . Дано да е бил изчерпателен отговора ;)
anity0emko, искаш ли да ми направиш една свирка и аз ще ти кажа в кое си добра и кое ти липсва.. :oops: :D
brutalextazy2oo9
07-09-2009, 14:15
Ееее, все си мислех, че не може да се зададе по-тъп въпрос, но уви - винаги има накъде повече :) Този е просто уникален!!! Аз искам такава свирка, че като приключи и да падна на колене и да ревна и :shock: :shock: :shock: . Дано да е бил изчерпателен отговора ;)
:razz: :razz: :razz: :razz:
puhinka93
07-09-2009, 14:19
оо0о0о0о0о0 Да не дава Господ!!!!!! :-x
Sladurcho
07-09-2009, 15:06
хаха какво искали момчетата ми да им го лапнеш и да си представяш че е близалка :) или трябва да ти обесним и близалка как се смуче :razz:
MegabytE
07-09-2009, 15:16
В този ред на мисли, какво иска една жена от магазин за обувки?!
Anarchya2
07-09-2009, 16:04
В този ред на мисли, какво иска една жена от магазин за обувки?!
AGXyaGHyxAhxAyHyxAHyXAHxAYhA
От свирката не искам нищо,а само от момичето хубава свирка - много добре описана от палавата перверзна ХОти!
Ilikeliljon
07-09-2009, 20:27
Абе ако може да е в си мажор, иначе за друго нямам претенции :D :D
galenata
07-09-2009, 21:30
Е ти пък... в си бемол мажор е по-хубаво :D
Да се доближи бавно до инструмента и с лек допир да обходи кълбетата на любовта. После да го хване нежно и да го докосне с устни, след което да ти разкъса топките като дива свиня :smt054
Погледа в очите е важен,и да е 'мръсен',това винаги работи :D 8)
Пробвал съм с мръсен... отблъсква ги :(
ПРОБВАЛ СИ С МРЪСЕН ?!?! Ти си мъж лол..... кво си пробвал :-o :shock: Ти да не си ... да не си .. ?!?! :o
Загорял съм но съм жена... та по въпроса... искате ли да правим секс? :oops:
BePoHuKa
07-10-2009, 03:33
Да се доближи бавно до инструмента и с лек допир да обходи кълбетата на любовта. После да го хване нежно и да го докосне с устни, след което да ти разкъса топките като дива свиня :smt054 :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
А колкото до коментара на загорял: :shock: :shock: :shock: :shock: плашиш ме :shock: :D
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=236556&start=19
^^ същия отговор давам и тук
Е ти пък... в си бемол мажор е по-хубаво :D
подкрепям, по-дълбока е )
noproblembitch
07-10-2009, 11:47
Само го пази от зъбите и смучи главичката. Е тва!
glezan4e
07-10-2009, 12:31
това е като с целувките - опитът учи ;)
aniezina
07-10-2009, 12:45
Ако си под 15: Свирки по принцип ползват реферите, но в някоя книжарница може да си купиш пластмасова.
Ако си над 15:
Иска да лапаш колкото се може повече, ако го вкараш в устата си целия, най-добре.
Облизвай с (свръхчето на езика не все едно е сладолед) целия пенис от стволчето до главичката.
Заигравай се с главичката, смучкай целувай и т.н. може и нежно със зъби но внимателно защото мястото е супер нежно.
Масажирай с ръцете.
Обръщай внимание и на тестисите, може да ги мачкаш или близкаш (в зависимост от това колко ет е гнус, ама щом си там прави го както трябва)
И гледай по пода да не текат лиги, сякаш му го е близал родвайлер! Все пак си дама!
И да, важен фактор е и опита и това, колко познаваш даденото момче.
Езичето насам-натам, засмукване - малко вакум, погледа . . . :P
Много е трудно да обяснявам, като не виждам точно как го усвояваш. :lol: Обяснения мога да дам, но само в движение ... :D А гаджето ще ми се разсърди. :D Практика му е майката.
i nakraq ako mu dade6 da svyr6i si super :}
ПРОБВАЛ СИ С МРЪСЕН ?!?! Ти си мъж лол..... кво си пробвал :-o :shock: Ти да не си ... да не си .. ?!?! :o
Хихихи може да е Би човека... :D
Тея гадни г*йове много ме дразнат направо немога да ги гледам.. може ли с мъж с к*р да ... абеее .. :o
Този въпрос направо ... какво по дяволите може да искат освен да им е хубаво, доставя им удоволствие ... ти на колко си впрочем? :razz:
SweetDead
07-11-2009, 23:29
Загорял съм но съм жена... та по въпроса... искате ли да правим секс? :oops:
Загорял си и си жена.......
отиди в някой гей/лезбийски клуб, там бол и от двата пола, все ще ти излезе късмета.
ем 1во искам така да го лапне че да и заседне в сливиците .... и да почне да го посмуче малко IT'S SIMPLE :D
MakeMeLaugh
07-12-2009, 21:51
Главното нещо - да го прави с желание. Не защото аз искам само..
И да не я е гнус, за което и аз тряба да се погрижа
Да ме гледа в очите понякога, не през цялото време де.
Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
Да смуче силничко.
Да се наглася според мен - дали ми харесва точно сега бързо или бавно.
Да знае как да ме дразни и да искам още и още.
Да го жалае често, дори повече от мен, възбуждащо е.
Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
Да не хапе. хахахах
Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
Да не се разсейва и прави други неща докато го прави.
май е това :)
revolver
07-15-2009, 07:52
Ami samata misal 6e momite si igrae s polovia 4len e :grin: ama ina4e si e qko momi4e da ti lapa :grin:
JoLLiE92
07-26-2009, 05:27
не САМО с език ;) пръсти и устни също имаме.. а това с мръсния поглед по добре само пред огледало първо защото прекалено малко момиче с този поглед прелича на курва а и не всички момичета сме мръсници в леглото :)
JoLLiE92
07-26-2009, 05:28
Да си играе с цялото му величие барабар с топките, не само с 2 квадратни сантиметра от него.
Да смуче силничко.
Да си го поисква да си играе с него дори когато не очаквам - мнооого е възбуждащо.
Да не хапе. хахахах
Да не спира, докато аз не й кажа или сама не усети кога искам (по възможност на силите й де).
ако ти кажа че правя тези всички + още някои :-) :oops: :oops: :oops:
Въпрос на лични предпочитания е като цяло. Аз лично си падам по грубите неща. Но няма да описвам в детайли.
Да смуче силничко.
Да не хапе. хахахах
Не се предлагай ма, пача.
saygoodnight
07-26-2009, 12:15
ех остей я и ти да прай квото си иска бе :grin: :D :D :D
FeelMyPain
07-26-2009, 12:17
Да смуче силничко.
Да не хапе. хахахах
XHAhaxhaxHHXA
AXHXAXHAHXXHA
AHXAHXAHXAHXAHXAH
XAHXAHXAHXAHAXH
Бате уреди се :razz:
poolparty
07-26-2009, 14:34
Момчето иска свирката да е дълга, а не да го близнеш два пъти просто. И да не е 10 минути само обикновено смучене. Оближи го от време на време, малко с ръка си помогни. не забравяй топките и тях да оближеш и осмучеш...
LesbianGirl
07-26-2009, 14:38
А като искате толкова екстри, давате ли поне минимума на това, което получавате? :-D
Вие големите свиркаджии се изкарахте. Някои от вас си мислят, че жената едва ли не е длъжна да прави свирка и ако не я прави като хората - заминава си... Много ми е интересно дали някои от вас с претенциите си ги прилагат, когато вие трябва да правите френска на момичетата си ?
LesbianGirl
07-26-2009, 15:42
Вие големите свиркаджии се изкарахте. Някои от вас си мислят, че жената едва ли не е длъжна да прави свирка и ако не я прави като хората - заминава си... Много ми е интересно дали някои от вас с претенциите си ги прилагат, когато вие трябва да правите френска на момичетата си ?
Дам, това и аз имах предвид с предният си коментар. Знам че не е при всички, но някои мъже вероятно си мислят, че само те заслужават орални ласки. Това че сме жени не означава, че не се нуждаем от сексуално задоволяване по-малко от мъжете (и все пак е различно при всички).
Освен че е грешно е и доста егоистично от страна на мъжете. Особено когато пледирате, че обичате приятелките си, най-малкото трябва да им давате поне минимума на това, което ви дават те. Да мислите само за собствено си удоволствие изобщо не е хубаво.
Другата глупост е - "Тя не ми прави, и аз няма." Ами има едно нещо наречено компромис. Доста е важно при сериозните връзки, според мен. Уважавайте мнението й и когато ви каже, че не й харесва да го прави не й се сърдете. Да, не сме длъжни да го правим. И затова се радвайте, че получавате орални ласки и се отплащайте със същото, вместо да нахалствате и да мислите за приятелката си като за секс-машина, подчиняваща ви се при всяка команда.
Ilikeliljon
07-26-2009, 16:23
Дам, това и аз имах предвид с предният си коментар. Знам че не е при всички, но някои мъже вероятно си мислят, че само те заслужават орални ласки. Това че сме жени не означава, че не се нуждаем от сексуално задоволяване по-малко от мъжете (и все пак е различно при всички).
Освен че е грешно е и доста егоистично от страна на мъжете. Особено когато пледирате, че обичате приятелките си, най-малкото трябва да им давате поне минимума на това, което ви дават те. Да мислите само за собствено си удоволствие изобщо не е хубаво.
Другата глупост е - "Тя не ми прави, и аз няма." Ами има едно нещо наречено компромис. Доста е важно при сериозните връзки, според мен. Уважавайте мнението й и когато ви каже, че не й харесва да го прави не й се сърдете. Да, не сме длъжни да го правим. И затова се радвайте, че получавате орални ласки и се отплащайте със същото, вместо да нахалствате и да мислите за приятелката си като за секс-машина, подчиняваща ви се при всяка команда.
Как лъха вече на феминизъм от тука 8-) 8-) 8-) Съгласен съм с теб, ама никой не е казал, че момчетата няма да си правят труда. Просто въпроса е такъв, какво момчетата очакват от свирка :) :)
marsella
07-26-2009, 18:10
anity0emko, искаш ли да ми направиш една свирка и аз ще ти кажа в кое си добра и кое ти липсва.. :oops: :D
:lol: :lol:
Как лъха вече на феминизъм от тука 8-) 8-) 8-) Съгласен съм с теб, ама никой не е казал, че момчетата няма да си правят труда. Просто въпроса е такъв, какво момчетата очакват от свирка :) :)
Какъв феминизъм бе пич. Просто уважавам жените. За мен мъжеството не се изразява в това да надделявам във всичко над жената, а някои тук изобщо не са помирисвали гола жена, но си изразяват претенции. С това по-скоро на комплексарщина лъха...
Ilikeliljon
07-26-2009, 18:46
Споко, не коментирах теб, а потребителката коментирала теб 8-) 8-) 8-) Объркал си се :-o :-o
Споко, не коментирах теб, а потребителката коментирала теб 8-) 8-) 8-) Объркал си се :-o :-o
Не, не съм се объркал. ;)
Прави разлика между солидарност и феминизъм. Тя е права с това, което казва, защото не изкарва жените над мъжете.
Ilikeliljon
07-26-2009, 19:07
Прави разлика между солидарност и феминизъм. Тя е права с това, което казва, защото не изкарва жените над мъжете.
Споко феминизма не е лошо нещо, докато не тръгва да се обръща срещу самия си обект-жената. Колкото до това, аз казах, че съм съгласен с потребителката, но подчертах, че темата се отнася за момчета, а не за момичета. Иначе нямам нищо против казаното :) :)
Споко феминизма не е лошо нещо, докато не тръгва да се обръща срещу самия си обект-жената. Колкото до това, аз казах, че съм съгласен с потребителката, но подчертах, че темата се отнася за момчета, а не за момичета. Иначе нямам нищо против казаното :) :)
Е сега... Че момичетата имат навика да се захласват. Това си е в реда на нещата. :-)
ivelinnka
08-09-2009, 15:47
да не му го отгризнеш
livestyle
08-09-2009, 21:07
да не му го отгризнеш
да се радва че след края все още е цял :D
shadowOne
08-09-2009, 21:53
Аххх... искаме да ни го лапнете и да замълчите за малко :D
точен си брат \:D/
beliqsmok
08-09-2009, 21:55
:razz: :razz: :razz:
Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по хуй в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!
Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по "мъжки полов орган" в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!
ах човече велик си :mrgreen: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Факта,че си се навила за свирка си е постижение :razz: :razz: :razz:
от една свирка искам да е пластмасова и да свири много силно,че да са чува из целия град
момчето иска да ти изправи кривото гърло
BePoHuKa
08-16-2009, 16:40
Да смуче силничко.
Да не хапе. хахахах
май е това :)Ако и приятеля ми мисли като теб значи му харесва много! :-D Пък и други работи правя... :oops: Много обичам да му правя орална.. сама си поисквам. :-P Не обичам да го нагълтвам целия - само да започна да се давя :? ще убие цялото ни желание. Често експериментирам с нови движения с които го побърквам. От време на време забавям за да е по-дълга свирката и обичам да му пускам по един загадъчен, мръснишки поглед.
Искааат да им е хубаво. :D
MakeMeLaugh
08-16-2009, 20:13
^ колко непредсказуемо :smt104
:lol:
BlueFace
08-16-2009, 20:19
Да смуче силничко.
Да не хапе. хахахах
май е това :)Ако и приятеля ми мисли като теб значи му харесва много! :-D Пък и други работи правя... :oops: Много обичам да му правя орална.. сама си поисквам. :-P Не обичам да го нагълтвам целия - само да започна да се давя :? ще убие цялото ни желание. Често експериментирам с нови движения с които го побърквам. От време на време забавям за да е по-дълга свирката и обичам да му пускам по един загадъчен, мръснишки поглед.
На колко си? :-o
MakeMeLaugh
08-16-2009, 20:27
Честно казано с тия умения нейните, пука ли ти на колко е :smt110
Grassh0pper
08-16-2009, 20:29
Колкото е по-дълга свирката, толкова е по-приятен света! Нека всички мъже се обединим и напъхаме по "мъжки полов орган" в устата на всяка жена на планетата. Поне ще има кратък миг на мълчание и липса на бедствия!
-Трябва да се направи "НАЦИОНАЛЕН ДЕН НА СВИРКАТА" в който всички , които умеят да доставят това удоволствие на мъжа да го направят в даден час :D :D :lol: 8-) ! Толкова новини ще има че ..... :D :razz:
BlueFace
08-16-2009, 20:32
Честно казано не ,но прсото ми е интересно .Аз лично не и давам повече от 15 :-D
zagadkataa
08-17-2009, 01:43
абе тфа свирката аз не разбирам ... смисал няам нищо протиф ама не съм правила нямам и намерение :D
не ми пука :D
Ilikeliljon
08-17-2009, 06:07
абе тфа свирката аз не разбирам ... смисал няам нищо протиф ама не съм правила нямам и намерение :D
Ти за това ли си се писала загадката. Момчетата ти се чудят защо не правиш свирки :D :D
zagadkataa
08-17-2009, 06:45
Ти за това ли си се писала загадката. Момчетата ти се чудят защо не правиш свирки :D :D
а защо да правя .. само така ли мога да задоволя едно момче примерно :-D няам протиф тфа нещо свирката :-D ама .... не ми изглежда вкусно :razz: :razz:
Ilikeliljon
08-17-2009, 06:50
Ама разбира се, че може да не се правят свирки. Това че просто е станало като "нормално" да правиш, не задължава никой да ги прави. Важна е свободата на действията навсякъде (да не се разбира като свободия) :) :)
zagadkataa
08-17-2009, 06:55
за доста деца хахаха между 13 - 16 години "нормално" .. разбирам да са пораснали малко (или по - скоро те бързат да пораснат) нзз... се пак съм на 15 и мисля да не правя скоро време :D 8)
theworldleader
08-17-2009, 07:31
Целия. Фейсфък.
miss_kiss181
08-17-2009, 08:26
хахаха е това ме уби :grin: :grin: :lol: :lol:
anity0emko
09-13-2009, 00:22
Ииии цялата работа за нищо :D момчето си мина без "свирка" ,без секс и с доста кинти назаде :D и накрая беше брутално зарязан ....
.. да свършат?? :shock: :lol: :lol: + да видят, че и на тебе ти е кеф ..
ахх после видях поста ти .. :razz: :razz:
Ииии цялата работа за нищо Very Happy момчето си мина без "свирка" ,без секс и с доста кинти назаде Very Happy и накрая беше брутално зарязан ....
грубооо само това ще кажа ... :D :D
Погледа определено е 10 от 10 xaxa :D
dif4u1912
09-13-2009, 13:41
да свири слино искам аз от една свирка
Neopitom3na
09-13-2009, 17:53
удоволствие предполагам :P
d1mozaza
09-13-2009, 18:00
мега мен
драги партизани, що вий говорите непройстойнаму, вий нада влезнат в армию и тогда здесь касмету вий можете оправится
Да, сэр!
Смукателна дейност, движения с ръката, може и гълтане. (h)
Bombshell
09-16-2009, 03:53
дипломатически имунитет
на колко си години, май ти е рано?!
Бате...Видинчанка е...
Няма невъзможни неща там... :?
elito0o0o0
09-17-2009, 08:30
И гледай по пода да не текат лиги, сякаш му го е близал родвайлер!
:lol: :lol: :razz: :razz:
иска да му захашеш главичката и да му я пробиеш с кътните зъби 8-)
travmiriaN
09-18-2009, 18:46
а какъв е отговора на приятеля ти ??
Искам такава свирка,че докато ми я прави да викам от кеф :D :D
VIPhouse
09-26-2009, 12:35
Е какво могат да искат освен да ги изпразниш по най възбуждащия и приятен начин 8)
искаме възможно най-доброто от една свирка :grin: :grin: :oops:
Не съм момче. Но по наблюдения мога да ти кажа. Мнозинството ги предпочита по-лигави, за да го няма неприятното триене. Иска се разнообразие, а не монотонност. Желание. Някои предпочитат повече ръце, други смукане, трети те искат само с отворена уста, за да могат да ти го блъскат в гърлото.Свършването в устата го предпочитат, ама като че ли вече не е такава страст сред мъжката част. Дали, защото станаха много гълтащите, или е друга причината - не знам. Повечето предпочитат да не се стремиш да ги свършиш, колкото е възможно по-бързо.
WhiteOneBG
09-26-2009, 22:13
ИСКАТ ДА СВЪРШАТ , ПРОСТО Е !!!!
XTREMEFREERIDE
09-28-2009, 20:04
Език в ануса :)
:smt078
Език в ануса :)
Това не е свирка ама е хубаво :-D
Ако може да смъче яко не и трябва друго важното е да има добри движения с ръцете и да засмуква като прахосмокачка ако нещо не ми харесва и казвам и продължаваме 8-)
Ами ще му убиеш кефа ако му правиш някви физиономии от типа на "няма ли да свършваш вече" или "оффф как не ми са занимааа" или "Какво ли ще стане довечера в "Перла" ?? " ... гледай го мило обичайте се и тай ;)
bqsna_teenagerka
10-02-2009, 08:23
:D ами как да ти го кажа,на нас жените си ни е зародено ! но хайде ще бъда малко по-конкретна и ще ти дам някой друг съвет. 1вото нещо,което трябва да направиш е да се настроеш ти самата в абсолютно положителна посока,гнус ли те е,не искаш ли нищо няма да се получи. Мисля,че няма нужда да ти обяснявам,какви точно движения за стимулация можеш да правиш,с повечко въображение и ще го побъркаш.
Момчетата обожават да ги гледаш докато им духаш,а не да заринеш глава надолу. пробвай различни "скорости" различни движения с езика и устните,за да разбереш,кое най-много се понравва на приятелят ти,а това ще си проличи повярвай ми. кажи му да ти хване косата или си я вържи преди това..защото ако имаш коса като моята /тя е буквално навсякъде/ :D понякога стават "fail4eta" не е зле преди това да се поразголиш малко,ще допринесеш,за възбудата му... просто бъди разгорещеното и страстно ти,използвай въображението си!
gazara92
10-02-2009, 08:30
И гледай по пода да не текат лиги, сякаш му го е близал родвайлер!
:lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8)