View Full Version : Пиърсинг на хрущяла
значии.. на ушите сама сам си пробивала дупките с изключение на първите - 2 имам общо 5 но искам и на хрущяла но четох че е много опасно да не се получи сриване на хрущяла та ако някой има информация или сам си е продупчил хрущяла плс нека ми даде поне съвет как да го направя... Благодаря предварително :) :)
slim__shadygirl
07-10-2009, 07:44
Ахаха при мене е същата работа (сама си ги пробих останалите без първите 2)и се замислям за хрущяла :D
Но по-добре иди в студио. :)
Swinkenhoffer
07-10-2009, 07:54
Отиваш в студио, НЕ при козметик/лекар. Ако те пробиват с пистолет, има вероятност да ти преебат хрущяла.
Дупката се прави с абокат. :)
Не се правете на велики, а заминавайте в студио да ви дупчат хрущяла. Дупчи се с абокат и боли около месец (поне мен толкова ме боля де.)
И аз сама си пробих 2рата дупка :-D Но на хрущяла иди в студио, защото в тази област е мн опасно. Няма да забравя на какво беше заприличала една позната след като опита сама да си пробие хрущяла... ухото и се възпали, поду се и ходи да я цепят. Така, че както се изрази някой по-горе, не се правете на герои :)
аз има 2 дупки на хрущяла и ме боля около седмица и то защото спях на тази страна иначе си ги пробивах в болница :)
KimBerLy1912
07-10-2009, 13:09
Имам приятелка,която е маниачка на тема пиърсинг,и ми каза,че дупката която има на хрущяла,я е боляла повече от дупката на веждата :shock:
Затова наистина не рискувайте,мястото е доста деликатно.. Оставете тая работа на професионалист : )
И после поствайте снимки да видим как е станалоо :P
Не рискувай сама да си пробиваш хрущяла - има вероятност да ти се възпали ухото и тогава трябва да ти го цепят...
Отиди в студио и поне да ти е мирна главата след това ;)
mimsssssss
07-10-2009, 13:21
Имам приятелка,която е маниачка на тема пиърсинг,и ми каза,че дупката която има на хрущяла,я е боляла повече от дупката на веждата :shock:
Затова наистина не рискувайте,мястото е доста деликатно.. Оставете тая работа на професионалист : )
И после поствайте снимки да видим как е станалоо :P
вярно е боли повече.при мене дори не зарастна и се наложи да го махам.всеки е различен но хрущяла зараства мн по бавно от всичко друго защото другаде е само месо
защо трябва да е точно на хрущяла
dead_princess
07-10-2009, 18:32
Отиваш в студио, НЕ при козметик/лекар. Ако те пробиват с пистолет, има вероятност да ти преебат хрущяла.
dead_princess
07-10-2009, 18:32
KimBerLy1912
07-10-2009, 18:33
Ами с подходяща обичка... и подходящо ухо.. :P Стават чудеса... : ))
Наистина много хубаво седи,сега не ми се рови за снимки,потърси ти ако ти се занимава,но е много готинко...и сладурско : ))
Наистина много хубаво седи,сега не ми се рови за снимки,потърси ти ако ти се занимава,но е много готинко...и сладурско : ))
и мен ме мързи в момента 8-) колкото и да е хубавко всичко крие своите рискове. аз не бих се жертвала точно на това място :oops:
KimBerLy1912
07-10-2009, 19:48
и мен ме мързи в момента 8-) колкото и да е хубавко всичко крие своите рискове. аз не бих се жертвала точно на това място :oops:
Е ясно е... просто понякога трябва да се рискува :D
foreverr
07-10-2009, 20:52
Mи, да опасно е , но аз си го бях пробила сама, взе да ме боли, в смисъл да ме дразни, че не мога да спя на него и го носих 2 седмици и ме ядоса и го махнах-имай в предвид, че там зараства мнооого бавно и може да отнеме 5-6 месеца, дори година, за да ти зарастне.Имам една фр дето от 3 месеца има и още трудно си спи на ухото.За мене тама не е работа да имам обица,......
xHARDCANDYx
07-11-2009, 13:22
я за по-сигурно бягай в някое студио... :D
ъъ само мен ли са ме дупчили и двата пъти на хрущяла с пистолет и нищо ми няма вече повече от 6 месеца ? :?