PDA

View Full Version : за момичетата: правили ли сте секс с обрязан мъж ?

mlix86
07-10-2009, 11:36
правили ли сте секс с обрязан мъж ? бихте ли правили ? ако сте правили има ли разлика ? [/b]

Ufff
07-10-2009, 11:38
да. в САЩ почти всички мъже да обрязани, защото е по-хигиенично. няма разлика иначе.

mlix86
07-10-2009, 11:41
не знаех, че в сащ има много обрязани ... по принцип мюслюманите се обрязват ...

Lysit0
07-10-2009, 11:47
He.

Ufff
07-10-2009, 12:09
не знаех, че в сащ има много обрязани ... по принцип мюслюманите се обрязват ...

там не е нормално да не си обрязан. смятат го за гнусно и има голяма вероятност да ти откажат

glezan4e
07-10-2009, 12:30
да, даже всички, с които съм го правила са били обрязани.. 8-) :-P

Ilikeliljon
07-10-2009, 12:37
да. в САЩ почти всички мъже да обрязани, защото е по-хигиенично. няма разлика иначе.

Добре, разбирам, че са обрязани и го смятат за по-хигиенично, но да се налага, че е по-хигиенично и в тази линия на мисленето необрязаните какво сме нехигиенични ли. Те са си чисти, пък ние не. Нема такъв филм :? :?

glezan4e
07-10-2009, 12:39

Добре, разбирам, че са обрязани и го смятат за по-хигиенично, но да се налага, че е по-хигиенично и в тази линия на мисленето необрязаните какво сме нехигиенични ли. Те са си чисти, пък ние не. Нема такъв филм :? :?
без значение дали си обрязан или не, можеш да поддържаш отлична хигиена..

aniezina
07-10-2009, 13:04
Може да ви прозвучи просташки (не е нормално за мен да се изразявам така) но все пак, понякога това е най-правилния начин:
Обрязан или не, к*ура си е к*ур!

JustYourDr3am
07-10-2009, 13:04
В СаЩ нека се обрязват , ние тука си държим на оригиналното :D :D

Ufff
07-10-2009, 13:58

нема друг път. питай ги там жените да видиш

Ilikeliljon
07-10-2009, 14:05

Ти изобщо схвана ли какво ти казах. Казах, че хигиената не зависи толкова от обрязването. Това че там жените харесват обрязани е съвсем друг въпрос и това, че си въобразяват, че хигиената зависи от това, пък е още по друг въпрос. :-o :-o

A_Loving_Girl
07-10-2009, 14:20
Да,но не намирам разлика...

t1n4e7o
07-10-2009, 15:02
Ако това да нямаш кожичка беше за добро, щяхме да се раждаме без кожички.

И аз съм на това мненое.. Те скоро ще започнат и големите срамни устни да си режат, защото ще казват че е по- хигиенично.. :lol: Господ си ни е създал такива, каквито сме и аз не смятам за нужно хората да се режат така.. :?

IRule
07-10-2009, 15:05
Да бе, тва с обрязването не го разбирам, лично аз :-o

kalpazanka
07-10-2009, 15:07
След като в Америка е нормално да си обрязан, да очакваме ли, че ще се появи и мода да се режат и тестисите?! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nimfoman89
07-10-2009, 16:11
Да имаш над 20 см пък дали си обрязан или не пак ще ти се лепят.

LetTheMusicTalks
07-10-2009, 16:18
Ако това да нямаш кожичка беше за добро, щяхме да се раждаме без кожички.+1 8-)

NeverTheSame
07-10-2009, 16:18
а каква изобщо може да е разликата в секса с обрязан мъж... ??? :shock:

mlix86
07-10-2009, 16:46
според мен ако си обрязан , по-удобно ще е на момичето да ти прави свирка 8)

Vichko0o
07-10-2009, 17:41

И аз съм на това мненое.. Те скоро ще започнат и големите срамни устни да си режат, защото ще казват че е по- хигиенично.. :lol: Господ си ни е създал такива, каквито сме и аз не смятам за нужно хората да се режат така.. :?
Да но също така "ГОСПОД" е създал и болестите нали така ? Обрязано момче НЯМА НИКАКВА вероятност да получи "фимоза" (за хората, които не знаят това е когато кожичката на пениса отпред се слепи..).... Господ в момента си чеше космите под мишниците за нас .... Обрязването примерно е доста добре за момчета, които свършват лесно, има някои, които имат по болезнени главички, много по лесно се мие и по трудно цапа и куп други глупости. По ваща логика - Човек може да живее с 1 бъбрек но се ражда с 2 ..... Можем без далак но се раждаме с него, можем с 1 бял дроб но имаме 2.....

ivanstef
07-10-2009, 17:50
Хигиенично друг път. Колко мръсотия може да се събере при кожичката?

Vichko0o
07-10-2009, 17:53
Достатъчно МАЛКО за да си имаш разправия с уролози ... Хората не го правят за "фън", а го правят защото човешкото тяло е ДАЛЕЧ от перфектно ... И някой неща трябва да бъдат премахвани .... Като лепнеш фимоза, живей с нея докато се наложи да ти отрежат пишката ! Да те питам тогава "колко мръсотия може да се събере под кожичката" ;)

howland
07-10-2009, 20:03

Ако обичаш не говори глупости.

glezan4e
07-10-2009, 20:25

умно...

glezan4e
07-10-2009, 20:27
според мен ако си обрязан , по-удобно ще е на момичето да ти прави свирка 8)

напълно подкрепям....

Vichko0o
07-10-2009, 21:29
Достатъчно МАЛКО за да си имаш разправия с уролози ... Хората не го правят за "фън", а го правят защото човешкото тяло е ДАЛЕЧ от перфектно ... И някой неща трябва да бъдат премахвани .... Като лепнеш фимоза, живей с нея докато се наложи да ти отрежат пишката ! Да те питам тогава "колко мръсотия може да се събере под кожичката" ;)

НЕКОМПЕТЕНТЕН си.... за това ТИХО....
Сигурно за това ти даваш НАЙ-КОМПЕТЕНТНИЯ отговор в темата ? Такива па като тебе колко са ми смешни .... Вместо да напишеш читаво мнение да кажеш по темата каквото се търси, гледаш да се заядеш с някой.... Ясно, че ти е малка пишката и самочувствието НЕ НИ ГО НАТЯКВАЙ !!!!
П.П. Ако ще ми отговаряш гледай да е на ЛС не ми се спами по темите на хората !
Със здраве !

Bpa4aHcku
07-10-2009, 21:34
sajelqvam za latinicata am ne6to mi se precaka phonetikata
Zna4i kato se obreje muju mu se namalqva udovolstvieto pri polov kontakt :!: :-#

Ilikeliljon
07-10-2009, 21:36

Сигурно за това ти даваш НАЙ-КОМПЕТЕНТНИЯ отговор в темата ? Такива па като тебе колко са ми смешни .... Вместо да напишеш читаво мнение да кажеш по темата каквото се търси, гледаш да се заядеш с някой.... Ясно, че ти е малка пишката и самочувствието НЕ НИ ГО НАТЯКВАЙ !!!!
Със здраве !

Ееее стига де!!! :x :x За да се роди човек такъв си има причина и смисъл. Това че имаме остатък от трета мигателна ципа, нима ни прави по-малко пълноценни, кажи ми какъв е процента на хората в света с фимоза, със сигурно не е голям, така че обрязването няма нищо общо с болести. :-o :-o

Ufff
07-11-2009, 00:08

Ако обичаш не говори глупости.

не обичам

Vichko0o
07-11-2009, 00:10
Има причина истина е ! Но въпреки това защо всеки доктор, човек и квото и да е казват, че е по-хигиенично и по-добре да се обрязва пениса ? Точно въпроса е в преносителя на болести. Много от полово предаваните болести са точно заради тая проклета кожичка. Да точно така, не заради спермата, не заради предеякулационната течност .... Просто защото зад главичката понякога застават мръсотийки, които при бързото миене (съмнява ме някой да отделя повече от 1 минута да се натърка с душгел/интимен гел или квото) и почват да стават кофти неща.... Имах няколко приятелчета дето точно това им се случваше и приятелките им разправяха за разни кофти миризми, тук таме по някоя незарастваща раничка и куп други глупости. Обрязаха се и в момента нямат НИКАКВИ проблеми ... Отностно "3тата мигателна ципа" в момента точно не се сещам за СЪЗДАНИЕ което да има око на мястото на генеталите си??? :shock: :shock: Ако има такова посочи ми го .... Тъй като явно ти ВИНАГИ имаш различно мнение от мойто, моля те сподели ми ЗАЩО се прави обрязването ? Освен чистоплътието, подобрената ефективност към секса (било то към по трайна ерекция/по-бавно свършване, леко оголемяване на главичката). Явно аз наистина съм много прост човек и не разбирам, та моля те обясни ми го с прости думички.... Очаквам отговора ти !

Ufff
07-11-2009, 00:12

Със здраве !

Ееее стига де!!! :x :x За да се роди човек такъв си има причина и смисъл. Това че имаме остатък от трета мигателна ципа, нима ни прави по-малко пълноценни, кажи ми какъв е процента на хората в света с фимоза, със сигурно не е голям, така че обрязването няма нищо общо с болести. :-o :-o

хммм, обрязването е по-скоро култура отколкото "хмммм така има по-малко болести". естествено, че личната хигиена а не някаква кожа е най-важна. това е индивидуално. просто определна група от хора предпочита и счита едното за по-добро от другото - било то обрязан или не.

Rofl4e
07-11-2009, 00:23
не съм. 8)

vaaanko
07-11-2009, 09:34
или просто не им се занимава толкова да си мият патките затова си кълцат пишките

sextazy_baby
07-11-2009, 10:15
Да

Vichko0o
07-11-2009, 11:29

Със здраве !

хммм, обрязването е по-скоро култура отколкото "хмммм така има по-малко болести". естествено, че личната хигиена а не някаква кожа е най-важна. това е индивидуално. просто определна група от хора предпочита и счита едното за по-добро от другото - било то обрязан или не.
Обрязването наистина е започнало като култура и ако не се лъжа е започнало в Близкия изток. Но с времето всяка култура го е разбирала по различен начин, докато не идва ерата на медицината, която се захваща с това да разбере какво всъщност е обрязването. И от тогава насам едно нещо е сигурно - обрязването няма отрицателни качества. Попринцип мюсулманите го практикуват това, но в последните години се започна доста по глобално да се прави, вече не е група хора, които го правят заради културата си, ами е по избор на човека и всеки си го прави без да бъде съден за каквото и да е :)

buffalo88
07-11-2009, 12:42
Гадните турци се обрязват само !

blqhs
07-11-2009, 12:49
Както мама си ме родила така , ще си останем

buffalo88
07-11-2009, 12:52
Както мама си ме родила така , ще си останем

Най-правилното мнение в цялата тема.

pe4enkata
07-11-2009, 16:59
турците се обрязват

Junona
07-11-2009, 17:38
Не

therichbitch
07-11-2009, 17:45
ако не се лъжа, а аз никога не се, мисля, че темата не е за обрязването като цяло и вашето мнение дали е по- добре или не, а е зададен конкретен въпрос от автора/ката /не обърнах внимание дали е момче или момиче/
по темата- не, не съм

qazwsx
07-11-2009, 19:17

Ти изобщо схвана ли какво ти казах. Казах, че хигиената не зависи толкова от обрязването. Това че там жените харесват обрязани е съвсем друг въпрос и това, че си въобразяват, че хигиената зависи от това, пък е още по друг въпрос. :-o :-o
:razz: :razz: koito iska da e qk i izvesten da bqga v Amerika tam 6a stane po 4istoplyten i gotin ot vsi4ki i 6te bude nai velikiq 4ovek poznat na 4ove4estvoto :D :lol: :lol: xahxah