View Full Version : какви момчета харесвате
loverichie
07-10-2009, 14:26
еми може и да има такава тема на на мен ми е любопитно :)
НЯМАМ критерий.
Харесвам си мойто момче.
lipsvashh_mi
07-10-2009, 17:18
на първо място харесвам пораснали момчета-на акъл става въпрос..много се дразня от някой пубер на 20 примерно дет е с акъла на 5 годишен...
харесвам сериозни ,умни момчета,с чувство за хумор..
вярно,рядкост са-но ги има :P
не си падам по момчета :)
SpOrTs_GiRl
07-10-2009, 17:34
Зелени ги харесвам.. :D
Иначеее... никакви критерии нямам... То сърцето говори, вместо мен.
Само чувство за хумор искам да има! 8-)
dea znam ... :smt055 koito me obi4at po takuv na4in 4e pri misulta da me delqt s drug da se vbesqvat a ne da im e bezrazli4no
НЯМАМ критерий.
Харесвам си мойто момче.
+++ :grin: :grin: :grin:
Харесвам момичета :D :D :D
Ами не знам... не мога да кажа, че имам точен критерий за момче. :? Но се кефя на дечковци, лигльовци... 8-) Сигурно защото и аз съм такава... :lol:
Kukumqvka
07-10-2009, 19:19
Нямам тип.Важно е да могат да обичаат :lol:
външно... да е по-висок от мен и да има чаровна усмивка (:
иначе искам да е по-силен характер от мен. да е добър слушател, човек на действието, реалист (:
gabsit000
07-11-2009, 07:45
НЯМАМ критерий.
Харесвам си мойто момче.
++++ :)
kindergarden
07-11-2009, 08:03
най-доброто или нищо 8) 8-)
GossipGirl89
07-11-2009, 08:27
Нямам определен критерий или изисквания.
Важното е да е сериозен, да се държи добре с мен и най-вече да е искрен!
Надявам се липсата на критерии да е породена от това,че ви мързи да мислите,защото в противен случай,ви трябва помощ.Бъдещето не е обнадеждаващо.
Надявам се липсата на критерии да е породена от това,че ви мързи да мислите,защото в противен случай,ви трябва помощ.Бъдещето не е обнадеждаващо.
Ми не, не е защото ни мързи. Просто нито една от нас не си води бележки какви момчета да харесва, как трябва да изглеждат и какви качества да притежават и никоя не ходи да обикаля и да разпитва дадено момче дали отговаря на "изискванията". Това са пълни тъпотии.
XTREMEFREERIDE
07-11-2009, 11:11
НЯМАМ критерий.
Харесвам си мойто момче.
YouCantStopMe
07-11-2009, 11:14
Не са за харесване момчета,които се мислят за много готини и се правят на гъзарчИтЪ.Особено с тия дълги бретони и изрусени косички..бляяях!Както и да е.
Едно момче трябва да има добър характер и да не е прекалено агресивен.Да те разбира,да те изслушва,да се държи добре с теб.
Всички дуги неща са още плюсове:
чар,чувство за хумор,таам... да е по-висок от теб..
няк'ви такива. ;д
Вярно е обаче,че забравяш за всички недостатъци на дадения човек,когато се влюбиш в него. :)
.. ем икато има таква тема що не погледна??? :? :? :?
Нямам определен критерии ... просто да са истински не само пред мен пък и пред всички останали... малко останаха .. жалко, но факт ... :?
lipsvashh_mi
07-11-2009, 14:59
най-доброто или нищо 8) 8-)
мацка,започваш все повече да ме радваш :smt006 :smt006
бих казала,много добре казано...
Ми не, не е защото ни мързи. Просто нито една от нас не си води бележки какви момчета да харесва, как трябва да изглеждат и какви качества да притежават и никоя не ходи да обикаля и да разпитва дадено момче дали отговаря на "изискванията". Това са пълни тъпотии.
Не долавям мисловен процес при теб.Прочети ми мнението още веднъж и се опитай да отговориш пак.
Не знаех,че за определяне на критерий,трябва да си записваш,а дали ти се иска,или не,дали разпитваш,или не,определени момчета ще имат предимство пред други именно заради различните критерии.
Снайперисти. Не се ебавам.
TeenSpirit
07-11-2009, 16:55
такъв, който ме уважава, да не се държи като хлапак, да е умен и красив
богат, забавен, умен, да изглежда добре, да ме уважава, да ме лиже, да прави хубав секс, да ми угажда
Niagara92
07-11-2009, 17:12
Нямам тип.Важно е да могат да обичаат :lol:
+1
богат, забавен, умен, да изглежда добре, да ме уважава, да ме лиже, да прави хубав секс, да ми угажда
еее,нямаше начин да не се убади една курвентия....
еее,нямаше начин да не се убади една курвентия....
:lol: :lol:
Bpa4aHcku
07-11-2009, 20:41
Shalala :
Ufff написа:
еее,нямаше начин да не се убади една курвентия
абсолютно точно !!!!!!!!!
защо така бе, колко сте зли, малеееееееееее
Bpa4aHcku
07-11-2009, 20:45
А да и о6те не6то гледам доста качества хубави сте изредили ам като излизам насам натам ..... немисе струва да е точно така.
Аз съм от типъ с чувство за хумор :smt119
А колкото до Ufff......... на много момчета им писна вече тва с парите, на мен вече ми се струва баналнооооооооооооооооооо ооооооооо.!!!!
silviau66
08-10-2009, 20:22
Според мен важното е да те харесва такава каквато си + лошите черти.
:-) :-)
Мм нямам критерии и аз..
То верно сърцето говори...
И понякога те наебава /сърцето/ с неподходящия! 8-)
Snickers
08-10-2009, 22:48
момчета като момчета :-|
на първо място харесвам пораснали момчета-на акъл става въпрос..много се дразня от някой пубер на 20 примерно дет е с акъла на 5 годишен...
харесвам сериозни ,умни момчета,с чувство за хумор..
вярно,рядкост са-но ги има :P
харесвам и руси и черни и слаби и дебели ...просто любовта е непредсказуема няма критерии :P
Assshley
08-17-2009, 10:53
Харесвам момчета,които знаят как да ме впечатлят,които го могат .Момчето до мен трябва да го чувствам момче,а не да е жена почти колко мен .. тоест искам да се държи мъжки. :-D Трябва да е попорастнал,да има нещо в главата си,да разсъждава,трябва да се чувствам сигурна и обичана с него,но не прекалено задушавана.Изобщо много съм капризна . За външния вид нямам големи претенции .. трябва да ми грабне окото.Да се отличава сред всички други сладникави красавци.
АРЕ ДА МЛЪКВАТЕ ВСИЧКИ С ТВА : ВАЖНОТО Е ДА МЕ ОБИЧА..
кво се правите на такива каквито не сте.. сигурна съм, че няма да тръгнете с някъв тъп грозен олигофрен мангал, само защото ви е казал, че ви обича..
аз лично търся някой хубав, умен и забавен човечец.. въобще не гледам парите.. тва за мен трябва да си няква супер материална кучка, за да гледаш единствено тях..
амм да не слуша чалга и тези гаднища.. абе да е нормален и няма да е зле да носи кецове или конвърс.. смисъл просто мразя чалгарчета, фешънчета и някви такива.. и такам : )
нормални :-o
Недумай :shock:
ShtrudeL
08-17-2009, 14:00
нормални :-o
Нормалното е обикновено еднакво,общо и незабележително.
Аз пък харесвам странните хора. ^_^ Такива които ще са ми интересни и не разбирам. ^
Neopitom3na
08-18-2009, 10:42
малки, сладки бебета, но същевременно олегнали, тези са ми фаворити мм аз си намерих такова и сега не го пускаааам хах :P
sweetchef
08-18-2009, 10:52
Умни с хубаво тяло,да имат чувство за хумор,да знаят как да се държат към едно момиче,и да изпалняват желания :D 8-)
ShtrudeL
08-18-2009, 11:05
Умни с хубаво тяло,да имат чувство за хумор,да знаят как да се държат към едно момиче,и да изпалняват желания :D 8-)
Тва да не ти е златна рибка,че да изпълнява желания.. ^^
BlueFace
08-18-2009, 11:34
Тва да не ти е златна рибка,че да изпълнява желания.. ^^
Те повечето момичета от приятелите си очакват да им свалят света в краката .....Изобщо не се очудвам от такива коментари 8-)
Такива които ме разбират, уважават подкрепят. Идеалното момче трябва да е добро, симпатично, забавно и винаги искрено..
На първо място момчета,чиято дума значи НЕЩО и са постоянни.
След това вече да са приятни,симпатични,да имат увереност и интелект,да са добри хора. :)
MaLkaTa_LaDy
08-18-2009, 20:48
Ами ако не харесваме момчета? :-o
Тааа какви момчета харесвам... Най-вече спортисти, с чувство за хумор, които знаят какво искат. Трябва да са със здрави нерви, ама много здрави. Да знаят къде е границата и да я спазват, за каквото и да е било и да знаят как да се забавляват. Предполагам, че има още доста такива важни качества в момчетата, които харесвам, но сега не ми се мислят.
NaNa_SladuRana
08-18-2009, 21:14
Харесвам странни отвеяни момчета,който да имат свои възгледи за живота,да се смеят постоянно,да са позитивни и естествени :smt003 Харесвам шарени,слънчеви хора,с които е удоволствие да си говори на всякакви отвлечени теми :oops: трудно се намират такива хора
LoveRetroMusic
08-19-2009, 08:01
Забавни.
YourPoison
08-19-2009, 08:09
НЯМАМ критерий.
Харесвам си мойто момче.
++++ :)
pobeda28
08-19-2009, 10:03
Висок, тъмноок, чаровен, готин характер...да ме обича :oops: :-) Въпреки, че все се влюбвам в момчета със светли очи и коси... Незнам защо така се получава? :shock: :) :oops: