Влез

View Full Version : pomosht... Obicham go

GirLey
07-10-2009, 14:40
Zdraveite.. Pyrvo iskam da se izvinq za tova che ne pisha na kirilica.. No nqmam i neshto flextype mi se bygva.
Nqma da razkazvam syvsem podrobno.
Za pyrvi pyt viidqh edno momche (6te go naricham HIHI) predi 8 godini i mnogo go haresah. 4ak sega razbrah 4e ot kakto me e vidql i toi me e haresal. Ve4e ot 6 godini go obi4am stra6no mnogo i davam si4ko za nego.Hodihme 8 meseca prez 2006 i sled kato skysahme otnosheniqta ni se porazvaliha malko. Samo deto prodyljihme da pravim sex. Predi 1 mesec g/d otnosheniqta ni stanaha mnogo dobri. Vseki den toi mi se obajda6e idva6e u nas da gledame filmi i t.n Minalata srqda otidohme na hija.. I kogato ostanahme sami toi mi kaza 4e o6te me obi4a i iska da sme zaedno no go e strah da ne me narani(da mi izneveri kakto pravee6e na drugite si priqtelki).. Az ostanah bez dumi.. Mnogo mi se iska6e da mu kaja kakvo chustvam no ne mu kazah direktno a mu razkazah nqkolko slu4ki naposledyk kogato sym bila bez nego ili kogato ne mi se e obadil. I az shmatkata kato nqkoe dete mu napisah sms 4e go obi4am i iskam da sme zaedno i 4e mnogo dobre znam kakvo riskuvam.
Toi be6e pil kogato mi govore6e tezi ne6ta. I az malko se pritestnih dali ne mi gi e kazal zashtoto e bil piqn..no sled sms e kazal 4e se 4udi dali da se syberem zashtoto mi bil kazal nqkolko istini na hijata. Ot togava toi "misli" i ne se vijdame .. Ne mi govori daje (bil si mislil 4e mu se syrdq a az si misleh 4e toi na men) .. V4era edna moq priqtelka mi kaza 4e bil kazal 4e ne iskal da si ima priqtelka v momenta. Mnogo obi4am tova mom4e.. i mi e mnogo tyjno kogato go nqma (btw.. prez tazi sedmica prez koqto ne mi govore6e i ne se vijdahme ne sym se usmihnala nito vednyj) ... Molq vi kajete mi kakvo da napravq. Ne iskam da go zabravqm ili pyk da se otkazvam ot nego. Molq vi pomognete mi... I pak mnogo syjelqvam za kirilicata :( :( :( :( :(

Brutalkiller666
07-10-2009, 14:52
Да ти кажа лично мнение е по-добре да се помъчиш да го забравиш ако найстина е кръшкач..такъв човек не ти трябва..А за тва дето се притесняваш значи обикновенно (поне така съм наблюдавал при мен и при други момчета) като се напием говорим само истини..а щом от някво време "мисли" явно не е много сигурен в чувствата си.Добре все пак ако не искаш да го забравяш просто го хвани (трезвен) съберете се само двамата обсъдете пак абсолютно всичко..обяснете си какво чувствате..ако те обича но точно в момента не му е до връзки по-добре му дай време (но това не означава да го чакаш месеци/години).Най-добре понахалствай малко т.е. настоявай да прекарвате повече време заедно да си излизате и го прелъсти..накарай го да иска отново да бъде с тебе..откажи го от всякакви колебания..Успех..

meLLa
07-10-2009, 15:10
на мен ми се случи същото, само където ние тръгнахме. Той постоянно ми казваше колко ме обича и как ако се разделим няма да го понесе. С всеки изминал ден го обичах все повече и повече. Но един ден дойде на училище със смучка на врата, която не беше от мен. Попитах го какво става и той ми каза че си има ново гадже и не иска повече да ме вижда или чува. Разпитах приятелите ни за да разбера дали някога нещо ще се промени. Разбрах че няколко дена след като сме тръгнали отново той се е забивал с какви ли не... не му дремело за мен. Сега съм съкрушена... знам че двамата се обичахме адски много, но не знам кога той е спрял с това чувство към мен. Беше много гадно. Държанието му към мен се промени тотално- не ми говори, гледаме презрително. Имам чувството че изпитва удоволствие от цялата тая работа. Така че по добре недей храни празни надежди, защото накрая може да те заболи. :?

IRule
07-10-2009, 15:21
на мен ми се случи същото, само където ние тръгнахме. Той постоянно ми казваше колко ме обича и как ако се разделим няма да го понесе. С всеки изминал ден го обичах все повече и повече. Но един ден дойде на училище със смучка на врата, която не беше от мен. Попитах го какво става и той ми каза че си има ново гадже и не иска повече да ме вижда или чува. Разпитах приятелите ни за да разбера дали някога нещо ще се промени. Разбрах че няколко дена след като сме тръгнали отново той се е забивал с какви ли не... не му дремело за мен. Сега съм съкрушена... знам че двамата се обичахме адски много, но не знам кога той е спрял с това чувство към мен. Беше много гадно. Държанието му към мен се промени тотално- не ми говори, гледаме презрително. Имам чувството че изпитва удоволствие от цялата тая работа. Така че по добре недей храни празни надежди, защото накрая може да те заболи. :?

Ако 1-вия път когато сте скъсали, е било заради тебе, кво се чудиш тогава ? Човека ти го връща с лихвите сега. Даже му правя евала ако е така, колкото и да е гадно за теб :x

А що се отнася до GirLey, аз си мисля че има някаква надежда, но ти си направила каквото можеш, и топката вече не е в твойто поле.

RaZzer
07-10-2009, 15:47
Ем щом не искаш да го забравяш - нямаш голям избор - хващай го "на тясно" и директно си разкривайте картите...