View Full Version : Проблем с презерватив
EdnataSladurana
07-10-2009, 23:11
Така моля ви за помощ ...
Приятеля ми ми саобще че може да сме направили гаф
Проблема е следния когато той си е слагал кондома първо е тръгнал да го слага на обратно щото беше мн тъмно , обаче когато се е усетил го е обърнал
Дерзанието ми е следното има ли шанс той да е имал някакъв отделен секрет или малко спермаа от която да стане някакъв гаф
Оффф ма няма да забременееш офф ... Ако забременееш то аз съм слон без опашка :-x Аман ... Няма как , не е свършвал , няма сперма , нали сте го направили с презерватив и после не го е късал и т.н. Айде спокойно , че аз да се нервя малко :-x
Bpa4aHcku
07-10-2009, 23:19
ами аз бих казал че ако сте прекалили любовните игри е възможно, но има едно НО.
Моето мнение него земаи много на вутре за6тото за тази тема сам малак зада ти кажа със сигорност по добре изчакай някои от по опитните да ти обясни, и все пак 6те се надявам да няма ни6то. :) :)
EdnataSladurana
07-10-2009, 23:23
ами май прекалихме наистина ..... тогава има ли шанс да е имало нещо по неговите думи само го е докоснал леко
малоумници такиваааааааааа
оф няма нищо. няма бебе живеееееей
LetTheMusicTalks
07-11-2009, 01:16
оф няма нищо. няма бебе живеееееей :lol:
Ilikeliljon
07-11-2009, 04:21
Проблема е следния когато той си е слагал кондома първо е тръгнал да го слага на обратно щото беше мн тъмно , обаче когато се е усетил го е обърнал
Дерзанието ми е следното има ли шанс той да е имал някакъв отделен секрет или малко спермаа от която да стане някакъв гаф
Хахахаа :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: това ме разби 8-) 8-) 8-) Един съвет към приятеля ти. Другия път му кажи, ако пак е на тъмно да усети с пръстите си посоката на разгъване на презерватива и по това да се ориентира. :P :P :P
Sevgincho
07-11-2009, 04:30
супер тема , обаче неможеш да забраменееш само с една капка сперма , трябвало колко милиона да са , за да стане :-o
EdnataSladurana
07-11-2009, 06:40
дано е така
супер тема , обаче неможеш да забраменееш само с една капка сперма , трябвало колко милиона да са , за да стане :-o
Как го реши?
xa az pak da kaj a.tai kato vav na6to y4ili6te y4im zdravno obrazovanie ( sexylogiq) spe4ialno prepodavatelkata ni e kazvala 4e ot sex do sex trqbva da ima 20 min po4ivka za6toto spermatozoidite mogat da jiveqt tolkova vreme izvan organizma.....taka 4e ako se e izxvarlil i posle vednag aste po4nali moje da ima veroqtnost da e vlqzlo ne6to .....taka 4e si4ko e 50 na 50
hooliganka89
07-11-2009, 08:15
Ииии,невежа работа.Като почвате да правите секс,тогава слагате презерватив.Каква сперма тогава преди да сте почнали?И тва презервативът да се слага на обратно е често явление
за бога аз ще го сложа правилно и то на тъмно , а момче да не е успяло е нямам думи ... но мисля че няма за какво да се притесняваш все пак направи си един тест след няколко дни за да си напълно спокойна и следващия път гледайте да е на светло !
vampirekiss
07-11-2009, 08:20
Мисля,че няма шанс да се сдобиеш с наследник/ца в близките 9 месеца.За сега де...ако продължавате с тез гофчета....
SuperMeBojo
07-11-2009, 08:53
Ами лично аз правя секс със приятелката си без кондом от около 4 месеца и досега няма никакъв гаф. Не мисля че едно лекичко докосване по предполагаемо чистият му "УЙ", може да донесе каквато и да е вреда. :wink:
monincetyyy
07-11-2009, 10:59
Оф оф.. Как ще обърка посоката на разгъване бе... тцтц.. :-D
[i]Офф.. няма бебе.. спокооо..
Има ли шанс ако ме питаш мене има, но едвали да стане проблем не се притеснявай
JoLLiE92
07-19-2009, 15:30
аз го слагам с уста обикновенно .. но не уцелвам посоката поне 3-4 пъти 8-) 8-)
Намери тема Аборт! :D
strikerwal
07-23-2009, 05:28
кажи на приятеля ти 4е е тьп а и не вярвам да има проблем
dreaml1nd_
07-23-2009, 20:40
Сперматозоидите умират на кислород до няколко секунди ;) а пък и ако се забременявало така ... с едното докосване :?