Влез

View Full Version : Драма

japanesechicks
07-11-2009, 10:30
Хей,
Имам нужда от помощ по един проблем, на който се надявам да получа адекватно мнение, тъй като съм много объркана.
Ще ви кажа кратката версия. Let's start the movie.
Play!
Всичко започна с това, че скъсах с бившето си гадже (дългогодишна връзка, но нне изтърпях накрая, защото той започна да ме удря и си тръгнах.) След като скъсахме срещнах друго момче, с което ходехме малко повече от месец. Той ме четеше като отворена книга - нямаше какво да скрия от него. Той ме караше да се чувствам истинска, без задръжки и каквото и да било друго. Просто аз. И се влюбих, въпреки че не вярвах, че любовта ще ме сполети отново, а тя ме удари с пълна сила по главата. Наскоро ми се обади бившия ми и тъй като не съм от хората, които се сърдят дълго и прощавам. Видях се с него. Единственото, което стана е, че говорихме - той ми обясняваше колко съжалява за всичко и иска да се върна при него, и се разплака. Казах му, че можем да сме само приятели тъй като имам нова връзка. Същата вечер приятелят ми се прибра от работа и започна да ми говори, че усеща, че крия нещо и аз му казах, че съм се видяла с бившия и какво е станало. Той се почувства излъган и предаден и скъса с мен. На сутринта ми каза да си тръгна. И аз го направих. Излязох с приятелката ми и по-късно се срещнахме с бившия ми, с който се разходихме. Накрая на деня ги събрах и двамата и им казах на всеки един от тях, заедно какво мисля и чувствам към единия и към другия. Те и двамата ми казаха, че ме приемат такава каквато съм и искат да са с мен. Същата вечер единия ми се обади и започна да ми обяснява как не може да живее без мен, а другия по същото време ми пращаше смс-и със същото съдържание.

Единия ми обеща да се промени и вече аз ще съм на първо място, а другия винаги правеше това.
Трябва да избера един от двамата, защото не аз съм човека, който да си играе с чужди съдби.

Наистина незнам какво да правя, знам, че решението трябва да взема сама, за това не изисквам от вас съвети, а мнение за цялата ситуация.
Не се шегувам и нямам нужда от лекомислени шеговати мнения, защото работата е наистина сериозна. Аз обичам и двамата, но единия ме нарани страшно много и дълбоко в мен, а другия ме е страх да не го нараня аз по този начин.

Благодаря ви предварително за мненията ви и искрено се надявам да сте напълно сериозни в изказванията си.

Алекс

MP
07-11-2009, 10:37
Аз обичам и двамата, но единия ме нарани страшно много и дълбоко в мен, а другия ме е страх да не го нараня аз по този начин.
Тук се съдържа отговорът.Ако се върнеш при бившия си (този,който те нарани),ще нараниш другото момче,което те е толкова страх да не нараниш.

Lysit0
07-11-2009, 10:41
Обичаш ги двамата казваш..... все пак единият го обичаш повече със сигурност.Сложи на везните и двамата и към ,когото имаш по - голями чувства , при него се върни.Попринцип старата любов ръжда не хваща,но ти си преценяваш.Само внимавай този ,който те е наранил да не го направи пак.

japanesechicks
07-11-2009, 11:02
Обичаш ги двамата казваш..... все пак единият го обичаш повече със сигурност.Сложи на везните и двамата и към ,когото имаш по - голями чувства , при него се върни.Попринцип старата любов ръжда не хваща,но ти си преценяваш.Само внимавай този ,който те е наранил да не го направи пак.

Точно там е проблема в ситуацията, защото се двоумя между старата любов, която се оказа, че ръжда не хваща и предполагам истинската любов, защото до сега не съм изпитвала такава любов.

monityyy95
07-11-2009, 11:22
Хей,
Имам нужда от помощ по един проблем, на който се надявам да получа адекватно мнение, тъй като съм много объркана.
Ще ви кажа кратката версия. Let's start the movie.
Play!
Всичко започна с това, че скъсах с бившето си гадже (дългогодишна връзка, но нне изтърпях накрая, защото той започна да ме удря и си тръгнах.) След като скъсахме срещнах друго момче, с което ходехме малко повече от месец. Той ме четеше като отворена книга - нямаше какво да скрия от него. Той ме караше да се чувствам истинска, без задръжки и каквото и да било друго. Просто аз. И се влюбих, въпреки че не вярвах, че любовта ще ме сполети отново, а тя ме удари с пълна сила по главата. Наскоро ми се обади бившия ми и тъй като не съм от хората, които се сърдят дълго и прощавам. Видях се с него. Единственото, което стана е, че говорихме - той ми обясняваше колко съжалява за всичко и иска да се върна при него, и се разплака. Казах му, че можем да сме само приятели тъй като имам нова връзка. Същата вечер приятелят ми се прибра от работа и започна да ми говори, че усеща, че крия нещо и аз му казах, че съм се видяла с бившия и какво е станало. Той се почувства излъган и предаден и скъса с мен. На сутринта ми каза да си тръгна. И аз го направих. Излязох с приятелката ми и по-късно се срещнахме с бившия ми, с който се разходихме. Накрая на деня ги събрах и двамата и им казах на всеки един от тях, заедно какво мисля и чувствам към единия и към другия. Те и двамата ми казаха, че ме приемат такава каквато съм и искат да са с мен. Същата вечер единия ми се обади и започна да ми обяснява как не може да живее без мен, а другия по същото време ми пращаше смс-и със същото съдържание.

Единия ми обеща да се промени и вече аз ще съм на първо място, а другия винаги правеше това.
Трябва да избера един от двамата, защото не аз съм човека, който да си играе с чужди съдби.

Наистина незнам какво да правя, знам, че решението трябва да взема сама, за това не изисквам от вас съвети, а мнение за цялата ситуация.
Не се шегувам и нямам нужда от лекомислени шеговати мнения, защото работата е наистина сериозна. Аз обичам и двамата, но единия ме нарани страшно много и дълбоко в мен, а другия ме е страх да не го нараня аз по този начин.

Благодаря ви предварително за мненията ви и искрено се надявам да сте напълно сериозни в изказванията си.

Алекс

Започнал да те удря... хммм... аз видя ли такива бягам :( Ако го е направил веднъж, ще повтори, ще потрети... Казва,че щял да се промени-трудно става всяка една промяна... Нали знаеш "'вълкът козината си мени, но нрава-не". Изборът е твой-прецени към кой имаш по-силни чувства и кой е се доказал повече пред теб... Кой смяташ,че те обича повече... Успех!!! :-)

PurpleDream
07-11-2009, 11:25
Бившия ти щом го е направил веднъж не е гаранция,че няма да го направи пак - без значение какво ти обяснява.Щом с другото момче си по-добре и го обичаш не виждам какъв е проблема да си останеш с него :)

sladur4etyYy
07-11-2009, 11:47
абее.. колкото и да ти обяснява и да ти се моли бившия, не вярвам да се е променил. но пък другото момче те разбира, обича, държи на теб, не те е разочаровал досега.. според мен е по- добре да бъдеш с него. но все пак ти си решаваш

ESPRIT
07-11-2009, 11:51
Има една много вярна поговорка: Ако един път направиш нещо, може да не го направиш втори път, но направиш ли го втори път със сигурност ще последва трети... В този ред на мисли, щом бившият е започнал да те удря, няма да спре. Човек трудно се променя. То е ясно, че сама си решаваш, но моят съвет е да обмислиш добре нещата. Хубаво е, че си се изяснила и с двамата. Аз честно казано не бих се върнала при бившия.

RaZzer
07-11-2009, 12:35
Ъм... по принцип е трудно да се даде съвет от външен човек, който не познава никой от двамата, но ти сама казваш, че в новото момче виждаш "истинската любов"... Дори и да приемем, че бившият ти се е променил и няма да се повтори това с удрянето... мисля, че е по-добре да отидеш при "истинската любов".

Каквото и да решиш - успех! :)

japanesechicks
07-11-2009, 13:19
Има още една подробност "истинската любов" е с 18 години по-голям от мен.

hooliganka89
07-11-2009, 13:24
Няма смисъл да се връщаш при бившия и съм сигурна,че не това искаш,а просто искаш да бъдеш щастлива с някой.Не знам дали този някой е новият ти приятел,но със сигурност не е стария.

RaZzer
07-11-2009, 14:23
Има още една подробност "истинската любов" е с 18 години по-голям от мен.

:shock: :shock: :shock:

Ако си над 55 - всичко е точно, но ако си под тази възраст... тази разлика доста променя нещата май... :?

japanesechicks
07-11-2009, 14:30
Аз съм на 17 .. А той на 35..

ameli
07-11-2009, 14:59
никой

KnucklesTheEchidna
07-11-2009, 15:01
Значи когато той е завършил училище ти си се раждала ?

Аа , сега по темата , по - добре остани с тоя на 35 , щом като другия те е удрял , btw той на колко е?

japanesechicks
07-11-2009, 15:13
другия е на 18

ESPRIT
07-11-2009, 15:37
Хвани единия, че блъсни другия :D

Faces
07-11-2009, 15:40
Заеби бившия каквото било това е точка имал е шанс прецакал го е по най тъпия начин нека сега да съжалява проблема е негов.Не може просто да те е тормозил така и айде малко сълзички и всичко е вече тип топ няма какво да се чудиш изобщо шанса 1 път се дава който не го оценява както е направил бившия ти значи не го заслужава.Бъди с този който се отнася с теб както заслужаваш въпреки че тая разлика в годините...не знам за това няма да давам мнение вие си знаете там.Но върнеш ли се при бившия ще сгрешиш и накрая ще осъзнаеш че сама си се прецакала много остави го там където му е мястото в миналото и си върви напред :)

MP
07-11-2009, 15:45

OWNED

Riot
07-11-2009, 16:13
трагедия

Riot
07-11-2009, 16:18
18 години разлика... те първа в теб ще настъпят промени
и в мисленето ти и във физиката ти, няма да има разбирателство между двама ви... хвани го остави тоя чичка и се осъзнай...

RaZzer
07-11-2009, 17:40

Много е... ако търсиш сериозна връзка - не се занимавай с него (поне аз смятам, че няма да се получи), а от там нататък ти си прецени дали в бившия ти е настъпила промяна...

LedenooMomiche
07-12-2009, 01:03
:shock:

kindergarden
07-12-2009, 09:06
:shock: 35 - 17 :shock:

Щом си се влюбила в друг,значи старата любов дето "ръжда не хваща" малко е ръждясала.Не мислиш ли?Той те е удрял!Прояви малко самоуважение и не се връщай при него!

Новият...казваш "истинска любов".До кога ще продължи тази любов?Та той търси жена,не тийн объркано момиченце,което не знае какво да прави с живота си и тепърва му предстой да влезе в реалния живот.Той търси партия,за да създаде семейство,деца.Ти би ли му го дала това нещо на тези години-не,а ако би му го дала, още по-зле за теб.

Та изводът: зарежи ги и двамата.Просто не си случила.Намери си някой подходящ,който да те уважава!

vesSynkaa
07-12-2009, 09:26
Ми според мене не трябва да се връщаш при бившия ти , който ти е посегнал , щом ти е посегнал един път ще го направи пак , без значение какво ти обещава .. Всичките тези обещания , които дава са защото не вижда друг начин , по който може да си те върне .. Според мене по-добре се върни при момчето , което си срещнала след бившия си , но ако въпросното момче е на 35 , по-добре не избирай никого .. Разликата ви е прекалено голяма , а и щом на 35 години няма жена и семейство значи и на него нещо му куца , замисли се .. Надявам се да съм помогнала и успех ! :)

Take_That
07-12-2009, 12:57
Аз обичам и двамата, но единия ме нарани страшно много и дълбоко в мен, а другия ме е страх да не го нараня аз по този начин.
Тук се съдържа отговорът.Ако се върнеш при бившия си (този,който те нарани),ще нараниш другото момче,което те е толкова страх да не нараниш.

Адски правилно

Sladurchoo
07-13-2009, 09:37
Хмм .. аз мисля, че и двамата не са за теб .. но все пак сама си прецени .. :) :)

NeZaPoznat
07-13-2009, 10:18
Хей,...

Алекс[/color][/i][/b]

Не си ли противоречите много уважаема ?!?!